Μπέος: «Τον Δεκέμβριο δεν θα υπάρχουν 16 ομάδες στη Β' Εθνική!»

Μπέος: «Τον Δεκέμβριο δεν θα υπάρχουν 16 ομάδες στη Β' Εθνική!»

Για τα κακώς κείμενα στη Football League και όχι μόνο μίλησε ο δήμαρχος Βόλου.

Προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια «βλέπει» ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96.1» για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη, το ντέρμπι, την ελληνική διαιτησία, αλλά και τη Football League. Ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στα προβλήματα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και προέβλεψε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν αποχωρήσει κάποιες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέου:

Σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: «Πιστεύω ότι ούτε στο όνειρο του δεν το πίστευε ο πιο φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ τέτοιο ξεκίνημα. Σήμερα λοιπόν θα πω ότι έχει ένα προβάδισμα αν δείξει την ίδια σοβαρότητα για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 33 χρόνια. Βέβαια αυτό σε συνδυασμός πως έχουν αλλάξει οι εποχές, που τότε παίρναμε τηλέφωνο τον Σαρρή και τον Γκιρτζίκη και λέγαμε βάλε αυτόν να σφυρίξει και βάλε τον άλλον δεν υπάρχουν. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα παιχτεί στον αγωνιστικό χώρο οπότε έχει ένα προβάδισμα. Μια εικόνα μίας ομάδας στις πρώτες επτά αγωνιστικές σου επιτρέπει να βγάλεις κάποια συμπεράσματα, ο ΠΑΟΚ έχει μία σταθερότητα, έχει μία ομοιογένεια, παίζει καλό ποδόσφαιρο και για αυτό είναι μπροστά και τον χρήζω ως πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Κράτησε τον ίδιο προπονητή, το 90% του ρόστερ έκανε δύο-τρεις κινήσεις για αυτό υπάρχει μια ομοιογένεια και παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Σαββίδη: «Ένα γεια λέμε με τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη μην νομίζετε κάτι ιδιαίτερο, έχω μία καλή σχέση με τον Σαββίδη υπάρχει μία εκτίμηση αλλά βρίσκομαι πολλές φορές στην μέση. Για εμένα και οι δύο είναι γνωστοί-φίλοι αλλά δεν μπαίνω ποτέ στην μέση στις διαφορές τους. Για τον Μαρινάκη τα έχω πει όλα σε σελίδα μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήμασταν φίλοι αλλά χάλασε αυτό, εύχομαι να είναι καλά και όλοι κρινόμαστε, εκείνος θα κριθεί για τις πράξεις».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό: «Αν βάλεις και τα δύο παιχνίδια που κέρδισε στις καθυστερήσεις με Τρίπολη και Πανιώνιο, δείχνει ότι δεν είναι αυτό που περίμεναν τα άλλα χρόνια. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις κάθε χρόνο 20 παίκτες και να φτιάχνεις ομάδα. Μόνο αν έχεις έναν άνθρωπο που ξέρει από ποδόσφαιρο και θα χτίσει μία ομάδα με ομοιογένεια».

Σχετικά με την αρχή της Β' Εθνικής: «Ένα πρωτάθλημα δεν είχε ξεκινήσει πέρα από αυτό από μία χώρα έξω από την Μαλαισία, αλλά και αυτό ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα με τεράστια προβλήματα. Σε αυτό ευθύνεται η ΕΠΟ και μετά η πολιτεία. Εγώ θεωρώ ότι τον Δεκέμβριο ίσως να μην υπάρχουν 16 ομάδες στο πρωτάθλημα. Ξεκινάει η μία με -9 βαθμούς, η άλλη έχει 12 προσφυγές, στην άλλη κάνουν απεργία οι παίκτες, οι ομάδες που ανέβηκαν από τη Γ' Εθνική εκτός από τον Ηρακλή δεν έχουν τακτοποιήσει το Μετοχικό Κεφάλαιο, οκτώ ομάδες δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο. Αυτά δεν είναι ευχάριστα πράγματα, αφού ξεκινάει ένα πρωτάθλημα με τις ομάδες να είναι στον αέρα. Σκέψου να παίξει ο Ηρακλής ας πούμε με μία ομάδα, να φέρει ισοπαλία και σε τρεις Κυριακές να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, δεν είναι άδικο; Έγινε πέρσι με τον Αχαρναϊκό και τη Βέροια. Είμαι 100% σίγουρος ότι και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι κουτσουρεμένο. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που κατεβάζουν ότι αρπάξουμε, δηλαδή σε κάποια παιχνίδια να «βρέχει» γκολ και ότι οικονομήσουμε και δεν βαριέσαι. Πέρσι είχε γίνει πάρτι με κάποιες ομάδες στο στοίχημα. Από αυτά που είχε πει πέρσι ο Καλαϊτζίδης, μεγάλο ποσοστό έχει βάση. Υπήρχαν παιχνίδια με σκορ χάντμπολ».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στην άνοδο: «Η Δόξα Δράμας, ο Ηρακλής, ο Βόλος, η Παναχαϊκή και εγώ θα πω και την Κέρκυρα, θα βάλω ακόμη μία ομάδα τα Τρίκαλα. Δεν τα βάζω τα Τρίκαλα για άνοδο αλλά πιστεύω ότι θα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Οι υπόλοιπες ομάδες, άντε να μου ξεφεύγει άλλη μία, θα είναι ναυάγιο δηλαδή έξι-επτά ομάδες ξεκινούν το πρωτάθλημα προβληματικά, αν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν θα είναι επιτυχία».

Σχετικά με τη χρηματοδότηση των ομάδων: «Πιστεύω ότι υπάρχει αδικία και ανισονομία μεταξύ των ομάδων, να υπάρχει αυτό το μεγάλο άνοιγμα στην χρηματοδότηση. Αν όμως υλοποιηθεί η πρόταση του υφυπουργού, η οποία είναι σε καλό δρόμο, πιστεύω θα δούμε και την Α' Εθνική και την Β' Εθνική ως δύο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα οπού θα είναι η αρχή για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο».

Σχετικά με το σχόλιο Μυροφορίδη να μην κατέβει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα: «Ως τι το είπε αυτό; Είναι διοικητικός παράγοντας; Από κει να καταλάβεις, ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής δεν έχουν έναν διοικητικό ηγέτη. Ο Μυροφορίδης είναι ένας έμμισθος, βρήκε μία περίεργη κατάσταση και την εκμεταλλεύτηκε. Το αν θα κατέβει η ομάδα το αποφασίζει η διοίκηση όχι οι έμμισθοι. Γιατί να μην κατέβει στο πρωτάθλημα; Είπαν την αλήθεια του προέδρου; Μπορεί ο Ηρακλής να έχει αδικηθεί στο παρελθόν αλλά δεν γίνεται κάθε δύο χρόνια να πτωχεύουμε τον Ηρακλή και να τρώμε τα λεφτά του κοσμάκη. Προς τιμήν του Παπαδόπουλου που είπε ότι θα τα πληρώσει σταδιακά. Εγώ πιστεύω ότι όλοι αυτοί που έχουν να λαμβάνουν από τον Ηρακλή, αν τους φωνάξει ο Παπαδόπουλος και κάνει διακανονισμούς κανείς δεν θα πει όχι. Δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις, να φεσώνουν τον κόσμο για να κάνουν αυτοί τους παράγοντες. Εδώ υπάρχουν υποχρεώσεις πρέπει κάποιοι να τους αναλάβουν».

Σχετικά με τον κόσμο του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Φοβερή ατμόσφαιρα και δίνω συγχαρητήρια στους οπαδούς του Άρη! Το μόνο μελανό σημείο είναι που έκαψαν τις σημαίες και είναι τυχεροί που δεν ξέφυγε λιγάκι η φωτιά γιατί ο Ιταλός θα διέκοπτε το παιχνίδι».

Σχετικά με τους Έλληνες και ξένους διαιτητές: «Εγώ ήμουν κατά τον ορισμό ξένων διαιτητών και ιδιαίτερα στον περσινό τελικό κυπέλλου γιατί θεωρώ ότι έχουμε αξιόλογους διαιτητές στην χώρα μας. Όμως πείτε μου πόσες φορές στα ντέρμπι που σφύριξαν ξένοι διαιτητές διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες; Καμία! Άμα ήταν Έλληνας θα τον πήγαιναν καροτσάκι, οπότε το δικαίωμα το έδωσαν οι ίδιοι οι Έλληνες διαιτητές. Εφαρμόστε τον κανονισμό! Πετάχτηκε μπουκάλι, διακόψτε. Πετάχτηκε φωτοβολίδα, διακόψτε. Αυτό λέει ο νόμος».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved