Οριστικά στην Football League o Ηρόδοτος!

Οριστικά στην Football League o Ηρόδοτος!

Ο Ηρόδοτος είναι η ομάδα που ανεβαίνει -μαζί με τον Αήττητο Σπάτων- από τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής στη Football League.

Και αυτό γιατί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να επιβληθεί στον Αστέρα Αμαλιάδας ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την κρητική ομάδα. Εκτός από το -5, ο Αστέρας Αμαλιάδας χάνει «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, ενώ του επιβάλλεται ακόμη αποκλεισμός της έδρας του για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 2.000 ευρώ. Πάντως, ο Αστέρας έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι ΑΕΠ Ηρακλής και ΝΠΣ Βόλος είναι οι δύο ομάδες από τον 1ο όμιλο που ανέβηκαν στη Football League.

Στο μεταξύ, η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών στον Εθνικό για επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αήττητο στα Σπάτα, όταν μερίδα οπαδών των φιλοξενούμενων συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ. Επίσης, ο Εθνικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Μετά τις αποφάσεις αυτές, η κατάταξη στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής διαμορφώνεται ως εξής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
Αήττητος Σπάτων 11
Ηρόδοτος 7
Αστέρας Αμαλιάδας 4
Εθνικός 3

Οι αποφάσεις, τις οποίες έλαβε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία συνεδρίασή της, έχουν ως εξής:

«Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Εθνικός ΟΦ Πειραιώς πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη στον αγώνα του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Αήττητος Σπάτων-Εθνικός ΟΦ στις 29/04/2018 στο γήπεδο ΔΣ Σπάτων Δημητρίου.

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: (α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων Ευρώ (2.000€), (β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και (γ) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

 

Κηρύσσει το πρώτο εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας – Πανόπουλο πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. του αγώνος, ο οποίος διεξήχθη στις 13.5.2018 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου ως γηπεδούχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), γ) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και δ) συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Κηρύσσει τον τρίτο εγκαλούμενο, Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Κηρύσσει τον τέταρτο εγκαλούμενο, Ανδρέα Ξυδάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στον τέταρτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών».

 



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved