Ρέλλας: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

Ρέλλας: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Αντώνης Ρέλλας απάντησε στον πρόεδρο της ομάδας, Δήμο Κασκαντίρη και έθεσε μια σειρά από ερωτήματα.

Ο Αντώνης Ρέλλας σήκωσε το γάντι, που του πέταξε ο πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» Δήμος Κασκαντίρης και σε δήλωση που δημοσιοποίησε τον χαρακτήρισε ψεύτη και ποδοσφαιρικά επικίνδυνο ενώ τόνισε πως επί θητείας του έμειναν τα πάντα απλήρωτα.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

Προς απάντηση της επιστολής του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ κυρίου Δήμου Κασκαντίρη στα Μ.Μ.Ε. έχω να δηλώσω τα εξής:

1) Ποιος άραγε είναι αυτός που βουλιάζει το καράβι;

Από τον Δεκέμβριο του 2011 που ξεκίνησε η ουσιαστική εμπλοκή μου με τον Παναιγιάλειο τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Άνοδος από τη Δ΄ στη Γ΄ εθνική. Άνοδος από τη Γ΄ στη Β΄ εθνική. Άνετες παραμονές επί τέσσερα συναπτά έτη. Ομάδα με συνεχείς αδειοδοτήσεις, με ετήσιους ισολογισμούς, με οργάνωση, με κύρος και πάνω απ’ όλα με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια.

2) Ποια είναι τα χωράφια της Ιεράς Μητρόπολης;

Είναι αυτά που εσείς κύριε Πρόεδρε, μαζί με τον κύριο Αλί, ζητήσατε για να προβείτε σε - δήθεν - επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ όπως χαρακτηριστικά λέγατε (υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό καθώς και οι δικές σας αναφορές).

3) Ποιοι είναι αυτοί που σας έπεισαν να έρθετε να βοηθήσετε την ομάδα;

Σίγουρα δεν είμαι εγώ καθώς εσείς με καλέσατε στην Αθήνα και - αφού εκθειάσατε το έργο μου - μου δηλώσατε ότι επιθυμείτε ν’ αναλάβετε τη διοίκηση του συλλόγου και πως είχατε μάλιστα πολύ υψηλούς στόχους.

4) Ποιοι δεν σας έδιναν τα οικονομικά στοιχεία και τη σφραγίδα;

Τα οικονομικά στοιχεία τα έχετε λάβει με mail στις 17/1/18 μαζί με τη δέσμευση ν’ αναλάβω προσωπικά οτιδήποτε άλλο προέκυπτε και δεν ήταν καταγεγραμμένο. Σχετικά με τη σφραγίδα, θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε Πρόεδρε πως η έδρα και τα γραφεία της ομάδας βρίσκονται στο Αίγιο κι όχι στην Αθήνα.

5) Ποιος προσπάθησε να σας νομιμοποιήσει ως Πρόεδρο της ΠΑΕ;

Σύμφωνα με πρακτικό του Δ.Σ. (13/1/18) αναλάβατε τη θέση του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και με επόμενο (25/2/18) τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Αυτά αποδεικνύονται από τις υπογραφές σας στα ανωτέρω έγγραφα καθώς και από τη νόμιμη καταχώρησής τους στο Γ.Ε.Μ.Η.

Τα γεγονότα της τετράμηνης καταστροφικής - για την ομάδα – θητείας σας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Δεν πληρώσατε κύριε Κασκαντίρη απολύτως τίποτα. Πιο συγκεκριμένα:

• το χρέος στη Football League από τα 385€ εκτινάχθηκε στις 14.000€, που σημαίνει πως δεν πληρώσατε ούτε ένα ευρώ για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

• οφείλετε ακόμα στη Football League τα παράβολα για τα συμβόλαια των 12 μεταγραφών που κάνατε κατά την περίοδο του Ιανουαρίου (12 * 300=3.600€).

• δεν έχετε πληρώσει καμία υποχρέωσή σας που σχετίζεται με ενοίκια προπονητή, ποδοσφαιριστών, γραφείου και με τη σίτιση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

• δεν έχετε καταβάλει απολύτως τίποτα, τόσο στον ΕΦΚΑ, όσο και στο Δημόσιο.

• έχετε αφήσει απλήρωτα τα πρόστιμα στην ΕΠΟ με σοβαρό κίνδυνο να υπάρξει αφαίρεση βαθμών κατά την επόμενη περίοδο.

• αναφορικά με μισθοδοσίες υπαλλήλων, αθλητών και προπονητικού τιμ δεν υπάρχουν σχόλια. Τρανό παράδειγμα οι προσφυγές των 6 (από τους 12) ποδοσφαιριστών που εσείς φέρατε στην ομάδα

Έχω όμως κι εγώ να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις κύριε πρόεδρε.

1) Ποιος ήταν ο λόγος που εσείς και οι συνεργάτες σας αναλάβατε την ομάδα αφού δεν είχατε χρήματα;
2) Πότε, άραγε, ήρθαν οικονομικοί ελεγκτές – απεσταλμένοι σας;
3) Ποιος ο σκοπός της εμπλοκής όλων αυτών των «περίεργων τύπων» που φέρατε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα; (ονόματα και διευθύνσεις υπάρχουν)
4) Γιατί επέλεξαν – μετά από κάποια συγκεκριμένα γεγονότα – τη λύση της προσφυγής (φυγής) «αηδιασμένοι» οι πιο παλιοί παίκτες (Σκαρτσίλας, Ρέλλας, Τσάπαλος);

Δεν ξέρω κύριε Κασκαντίρη αν είστε βλάκας ή άσχετος, όπως εσείς αναφέρετε στην επιστολή σας. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι πως «Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ». Όπως, επίσης, και ότι είστε ψεύτης και ποδοσφαιρικά επικίνδυνος. Σας καλώ λοιπόν να τιμήσετε την υπογραφή σας και να τηρήσετε όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση που κατέχετε σήμερα ως Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος με την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθω.

ΥΓ1: Αναλάβετε κάποια στιγμή τις ευθύνες σας και μην ψάχνετε διαρκώς για συνενόχους.

ΥΓ2: Όταν εσείς ήσασταν «εξαφανισμένος», εγώ ήμουν αυτός που συνέβαλα οικονομικά ώστε να ταξιδέψει η ομάδα στη Λάρισα και να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Αίγιο με τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (το γνωρίζει πολύ καλά ο στενός σας συνεργάτης κύριος Γκάμαρης).

Με τιμή
Αντώνης Ρέλλας
Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ».

 



«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved