Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιγιάλειος κατήγγειλε ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής έκλεψαν εισιτήρια αξίας 3.500€ στο μεταξύ τους ματς.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου με ανακοίνωση - καταγγελία, που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ, τη Football League, τη ΔΕΑΒ και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ανέφερε ότι εκλάπησαν από οπαδούς της Παναχαϊκής επτά μπλοκ εισιτηρίων αξίας 3.500 €, από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Παράλληλα οι Αιγιώτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο αλλά έκαναν λόγο για «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η καλή φιλοξενία και η ευγενής άμιλλα που διαχρονικά διέπει την ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι πανελληνίως γνωστά και αναγνωρισμένα από φίλους και αντιπάλους. Ωστόσο, παρά τη δεδομένη συμβολή της στην προσπάθεια βελτίωσης και προώθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς του, είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει και να καταγγείλει την ελλιπή προστασία της από τους αρμοδίους για την «επίθεση» που δέχτηκε από συγκεκριμένη μερίδα «φιλάθλων» της πατρινής ομάδας στο αχαϊκό ντέρμπι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει, προς τις όλες τις δημόσιες αρχές 1) Υφυπουργό Αθλητισμού κον Βασιλειάδη, 2) Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 3) Football League 4) ΔΕΑΒ 5)Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας την κλοπή από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου ΕΠΤΑ(7) μπλοκ εισιτηρίων (350 εισιτήρια συνολικά) αξίας 3.500 €, από «οπαδούς» της Παναχαϊκής, τα οποία και χρησιμοποίησαν για να εισέλθουν στη θύρα 2 που σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα μέτρα τάξης είχε καθοριστεί να είναι η εξέδρα των φιλοξενουμένων φιλάθλων που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ερχόμενοι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στο Αίγιο.

Μάλιστα, για την εν λόγω θύρα (2) είχαν προβλεφθεί -με τη σύμφωνη γνώμη της πατρινής ΠΑΕ- να διατεθούν συνολικά 500 εισιτήρια, με την αρίθμησή τους να ξεκινάει από το 01 και να τελειώνει στο 500. Από κει και πέρα οι θύρες 1 και 3 (650 εισιτήρια με αρίθμηση από 501 έως 1100 στη συγκεκριμένη θύρα) είχαν καθοριστεί αποκλειστικά προς χρήση των φιλάθλων του Παναιγιάλειου, αν και ήταν αναμενόμενο ότι ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτές και κάποιοι φίλοι της Παναχαϊκής που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς προκλήσεις και αντεγκλήσεις, όπερ και εγένετο.

Όμως, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» και της άφιξής τους στην προκαθορισμένη θύρα (2), οι περισσότεροι από αυτούς μη έχοντας εισιτήριο ή στοχεύοντας να πληρώσουν λιγότερο από την προκαθορισμένη αξία του (10 ευρώ) προσπάθησαν με σπρωξιές, απέναντι στον υπεύθυνο ασφάλειας της συγκεκριμένης θύρας και ενώ η παρούσα αστυνομική δύναμη το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του να τον βοηθήσουν, να εισέλθουν στο δημοτικό στάδιο χωρίς όμως αποτέλεσμα χάρις τις φιλότιμες προσπάθειες του υπευθύνου ασφαλείας της Αιγιώτικης ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε την προσπάθεια εκτόνωσής της προκλητικής προσπάθειας των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» συνέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής -ΚΥΡΙΟΣ με όλη την σημασία της λέξης- Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος ήρθε στην θύρα 2 και με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε να πληρώσει την διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου, ζητώντας από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παναιγιάλειου να κρατήσει τα αποκόμματα και στο τέλος θα του καταβάλλει τη διαφορά των χρημάτων.

Και επειδή οι άνθρωποι που κοσμούν με την παρουσία τους το Ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, οφείλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε την λέξη «ΚΥΡΙΟΣ» για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, ο οποίος την επομένη ημέρα κατέβαλε το χρηματικό ποσό της διαφοράς από τα ελάχιστα εισιτήρια που αγόρασαν οι πραγματικοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Όταν ολοκληρώθηκε η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής, και κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των εισιτήριων διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα εισιτήρια δεν ανήκαν στη συγκεκριμένη θύρα (2) άλλα ήταν από την θύρα 3 -που με βάση την απόφαση σύσκεψης για τα μέτρα τάξης ήταν αυτή των γηπεδούχων- και ελάχιστα της συγκεκριμένης θύρας, σε σχέση με τον αριθμό των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας που εισήλθαν στο γήπεδο.

Για τους υπόλοιπους «φιλάθλους» της πατρινής ομάδας οι οποίοι, αρχικά θέλησαν με απειλές και τον γνωστό «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά» που τους διακρίνει να εισέλθουν στον αγώνα, βρέθηκαν να έχουν με παράνομο τρόπο εισιτήρια άλλης θύρας τα οποία και χρησιμοποίησαν, αρμόζουν συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι διέπουν το ποινικό δίκαιο και χρίζουν ποινικής ευθύνης. Οι συγκεκριμένοι «φίλαθλοι» έκαναν χρήση της ανοχής τόσο της παρούσας αστυνομικής δύναμης αλλά και της υπηρεσίας φύλαξης.

Τα παραπάνω γεγονότα, εύλογα, δημιουργούν ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις από τους υπεύθυνους της ομαλής διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα:

1) Γιατί η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας επέτρεψε την μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής στο Αίγιο, με λεωφορεία (σταθμεύοντας τα στα πρατήρια καυσίμων της Ολύμπιας οδού) και στη συνέχεια συνοδεύοντας τους μάλιστα με πορεία στο δημοτικό στάδιο, παρότι αυτό είχε απαγορευθεί από το υπουργείο αθλητισμού και μάλιστα μετά από ΔΙΚΗ ΤΗΣ πρόταση;

2) Γιατί μετά την κλοπή των εισιτηρίων της θύρας 3 δεν ειδοποιήθηκαν, τόσο από την αστυνομική διεύθυνση όσο και από την υπηρεσία φύλαξης που επέβλεπαν τη θύρα 3, οι συνάδελφοί τους στη θύρα 2 ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα αναστέλλοντας όσο ήταν απαραίτητο την είσοδο φιλάθλων από τη συγκεκριμένη θύρα;

3) Γιατί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, που ενημερώθηκε μέσω του κινητού του τηλέφωνου για την κλοπή, να τον βοηθήσουν να κλείσει τη πόρτα οι υπεύθυνοι ασφαλείας (αστυνομία - υπηρεσία φύλαξης) τον αγνόησαν λέγοντάς του χαρακτηριστικά να καθίσει ήρεμα;

4) Με ποια αρμοδιότητα ένας δημόσιο όργανο-αστυνομικός «βαπτίζεται» ως οικονομικός διευθυντής της ομάδας μας και αποφασίζει να αλλάξει η τιμή του εισιτηρίου, λέγοντας συγκεκριμένα «επίσημα ο Παναιγιάλειος 10 € εγώ λέω ανεπίσημα 5€»; Αν δεν ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ Μπακαλάρος, θα πλήρωνε ο ίδιος την διαφορά από τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε αναγκαστικά να τα καταβάλει ο υπάλληλος που είχε αναλάβει την πώληση τους;

Αγωνιστικά «σεβόμαστε» την φετινή πορεία της Παναχαϊκής 1891, πρώην Παναχαϊκής 2005, πρώην Πατραϊκός αλλά και των υπολοίπων συλλόγων που δανείστηκε για να αγωνίζεται, ευνοούμενης νομοθετικής ρύθμισης της Πολιτείας που με φωτογραφικό νόμο της επέτρεψε να γίνει νέα ΠΑΕ και να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν το λέμε αυτό για να ειρωνευτούμε κανέναν, απλά καταγράφουμε πραγματικά γεγονότα τα οποία και γνωρίζουν άπαντες ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα… Στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί η ομάδα μας αγωνιστικά να μην πραγματοποιεί την πορεία που θα ήθελαν οι «ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ» και να μην έχει καταφέρει να τους κάνει υπερήφανους..

Όμως, διαχρονικά, αισθανόμαστε «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» για τους «ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ» μας, οι οποίοι σε όλα τα παιχνίδια που έχουν έρθει στη Πάτρα ή στα υπόλοιπα γήπεδα ανά την Ελλάδα που δίνουν το παρόν, ΠΟΤΕ δεν έκλεψαν εισιτήρια, ΠΟΤΕ δεν απείλησαν κανέναν από τους υπαλλήλους των άλλων ΠΑΕ και ΠΟΤΕ δεν προσπάθησαν με διάφορους πλάγιους τρόπους να εισέλθουν δωρεάν στις θύρες των διαφόρων γηπέδων και ιδιαίτερα σε αυτά με την πατρινή ομάδα στην Πάτρα.

Γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή και γνωστή πανελληνίως. Οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του Παναιγιάλειου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο!».



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved