Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!
SHARE

Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιγιάλειος κατήγγειλε ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής έκλεψαν εισιτήρια αξίας 3.500€ στο μεταξύ τους ματς.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου με ανακοίνωση - καταγγελία, που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ, τη Football League, τη ΔΕΑΒ και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ανέφερε ότι εκλάπησαν από οπαδούς της Παναχαϊκής επτά μπλοκ εισιτηρίων αξίας 3.500 €, από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Παράλληλα οι Αιγιώτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο αλλά έκαναν λόγο για «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η καλή φιλοξενία και η ευγενής άμιλλα που διαχρονικά διέπει την ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι πανελληνίως γνωστά και αναγνωρισμένα από φίλους και αντιπάλους. Ωστόσο, παρά τη δεδομένη συμβολή της στην προσπάθεια βελτίωσης και προώθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς του, είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει και να καταγγείλει την ελλιπή προστασία της από τους αρμοδίους για την «επίθεση» που δέχτηκε από συγκεκριμένη μερίδα «φιλάθλων» της πατρινής ομάδας στο αχαϊκό ντέρμπι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει, προς τις όλες τις δημόσιες αρχές 1) Υφυπουργό Αθλητισμού κον Βασιλειάδη, 2) Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 3) Football League 4) ΔΕΑΒ 5)Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας την κλοπή από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου ΕΠΤΑ(7) μπλοκ εισιτηρίων (350 εισιτήρια συνολικά) αξίας 3.500 €, από «οπαδούς» της Παναχαϊκής, τα οποία και χρησιμοποίησαν για να εισέλθουν στη θύρα 2 που σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα μέτρα τάξης είχε καθοριστεί να είναι η εξέδρα των φιλοξενουμένων φιλάθλων που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ερχόμενοι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στο Αίγιο.

Μάλιστα, για την εν λόγω θύρα (2) είχαν προβλεφθεί -με τη σύμφωνη γνώμη της πατρινής ΠΑΕ- να διατεθούν συνολικά 500 εισιτήρια, με την αρίθμησή τους να ξεκινάει από το 01 και να τελειώνει στο 500. Από κει και πέρα οι θύρες 1 και 3 (650 εισιτήρια με αρίθμηση από 501 έως 1100 στη συγκεκριμένη θύρα) είχαν καθοριστεί αποκλειστικά προς χρήση των φιλάθλων του Παναιγιάλειου, αν και ήταν αναμενόμενο ότι ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτές και κάποιοι φίλοι της Παναχαϊκής που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς προκλήσεις και αντεγκλήσεις, όπερ και εγένετο.

Όμως, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» και της άφιξής τους στην προκαθορισμένη θύρα (2), οι περισσότεροι από αυτούς μη έχοντας εισιτήριο ή στοχεύοντας να πληρώσουν λιγότερο από την προκαθορισμένη αξία του (10 ευρώ) προσπάθησαν με σπρωξιές, απέναντι στον υπεύθυνο ασφάλειας της συγκεκριμένης θύρας και ενώ η παρούσα αστυνομική δύναμη το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του να τον βοηθήσουν, να εισέλθουν στο δημοτικό στάδιο χωρίς όμως αποτέλεσμα χάρις τις φιλότιμες προσπάθειες του υπευθύνου ασφαλείας της Αιγιώτικης ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε την προσπάθεια εκτόνωσής της προκλητικής προσπάθειας των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» συνέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής -ΚΥΡΙΟΣ με όλη την σημασία της λέξης- Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος ήρθε στην θύρα 2 και με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε να πληρώσει την διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου, ζητώντας από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παναιγιάλειου να κρατήσει τα αποκόμματα και στο τέλος θα του καταβάλλει τη διαφορά των χρημάτων.

Και επειδή οι άνθρωποι που κοσμούν με την παρουσία τους το Ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, οφείλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε την λέξη «ΚΥΡΙΟΣ» για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, ο οποίος την επομένη ημέρα κατέβαλε το χρηματικό ποσό της διαφοράς από τα ελάχιστα εισιτήρια που αγόρασαν οι πραγματικοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Όταν ολοκληρώθηκε η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής, και κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των εισιτήριων διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα εισιτήρια δεν ανήκαν στη συγκεκριμένη θύρα (2) άλλα ήταν από την θύρα 3 -που με βάση την απόφαση σύσκεψης για τα μέτρα τάξης ήταν αυτή των γηπεδούχων- και ελάχιστα της συγκεκριμένης θύρας, σε σχέση με τον αριθμό των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας που εισήλθαν στο γήπεδο.

Για τους υπόλοιπους «φιλάθλους» της πατρινής ομάδας οι οποίοι, αρχικά θέλησαν με απειλές και τον γνωστό «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά» που τους διακρίνει να εισέλθουν στον αγώνα, βρέθηκαν να έχουν με παράνομο τρόπο εισιτήρια άλλης θύρας τα οποία και χρησιμοποίησαν, αρμόζουν συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι διέπουν το ποινικό δίκαιο και χρίζουν ποινικής ευθύνης. Οι συγκεκριμένοι «φίλαθλοι» έκαναν χρήση της ανοχής τόσο της παρούσας αστυνομικής δύναμης αλλά και της υπηρεσίας φύλαξης.

Τα παραπάνω γεγονότα, εύλογα, δημιουργούν ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις από τους υπεύθυνους της ομαλής διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα:

1) Γιατί η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας επέτρεψε την μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής στο Αίγιο, με λεωφορεία (σταθμεύοντας τα στα πρατήρια καυσίμων της Ολύμπιας οδού) και στη συνέχεια συνοδεύοντας τους μάλιστα με πορεία στο δημοτικό στάδιο, παρότι αυτό είχε απαγορευθεί από το υπουργείο αθλητισμού και μάλιστα μετά από ΔΙΚΗ ΤΗΣ πρόταση;

2) Γιατί μετά την κλοπή των εισιτηρίων της θύρας 3 δεν ειδοποιήθηκαν, τόσο από την αστυνομική διεύθυνση όσο και από την υπηρεσία φύλαξης που επέβλεπαν τη θύρα 3, οι συνάδελφοί τους στη θύρα 2 ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα αναστέλλοντας όσο ήταν απαραίτητο την είσοδο φιλάθλων από τη συγκεκριμένη θύρα;

3) Γιατί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, που ενημερώθηκε μέσω του κινητού του τηλέφωνου για την κλοπή, να τον βοηθήσουν να κλείσει τη πόρτα οι υπεύθυνοι ασφαλείας (αστυνομία - υπηρεσία φύλαξης) τον αγνόησαν λέγοντάς του χαρακτηριστικά να καθίσει ήρεμα;

4) Με ποια αρμοδιότητα ένας δημόσιο όργανο-αστυνομικός «βαπτίζεται» ως οικονομικός διευθυντής της ομάδας μας και αποφασίζει να αλλάξει η τιμή του εισιτηρίου, λέγοντας συγκεκριμένα «επίσημα ο Παναιγιάλειος 10 € εγώ λέω ανεπίσημα 5€»; Αν δεν ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ Μπακαλάρος, θα πλήρωνε ο ίδιος την διαφορά από τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε αναγκαστικά να τα καταβάλει ο υπάλληλος που είχε αναλάβει την πώληση τους;

Αγωνιστικά «σεβόμαστε» την φετινή πορεία της Παναχαϊκής 1891, πρώην Παναχαϊκής 2005, πρώην Πατραϊκός αλλά και των υπολοίπων συλλόγων που δανείστηκε για να αγωνίζεται, ευνοούμενης νομοθετικής ρύθμισης της Πολιτείας που με φωτογραφικό νόμο της επέτρεψε να γίνει νέα ΠΑΕ και να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν το λέμε αυτό για να ειρωνευτούμε κανέναν, απλά καταγράφουμε πραγματικά γεγονότα τα οποία και γνωρίζουν άπαντες ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα… Στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί η ομάδα μας αγωνιστικά να μην πραγματοποιεί την πορεία που θα ήθελαν οι «ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ» και να μην έχει καταφέρει να τους κάνει υπερήφανους..

Όμως, διαχρονικά, αισθανόμαστε «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» για τους «ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ» μας, οι οποίοι σε όλα τα παιχνίδια που έχουν έρθει στη Πάτρα ή στα υπόλοιπα γήπεδα ανά την Ελλάδα που δίνουν το παρόν, ΠΟΤΕ δεν έκλεψαν εισιτήρια, ΠΟΤΕ δεν απείλησαν κανέναν από τους υπαλλήλους των άλλων ΠΑΕ και ΠΟΤΕ δεν προσπάθησαν με διάφορους πλάγιους τρόπους να εισέλθουν δωρεάν στις θύρες των διαφόρων γηπέδων και ιδιαίτερα σε αυτά με την πατρινή ομάδα στην Πάτρα.

Γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή και γνωστή πανελληνίως. Οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του Παναιγιάλειου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο!».

Football League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους
Football League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους
Super League: Ψάχνει αντίδραση ο Άρης (photo)
Super League: Ψάχνει αντίδραση ο Άρης (photo)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/12)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies