Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!
SHARE

Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιγιάλειος κατήγγειλε ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής έκλεψαν εισιτήρια αξίας 3.500€ στο μεταξύ τους ματς.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου με ανακοίνωση - καταγγελία, που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ, τη Football League, τη ΔΕΑΒ και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ανέφερε ότι εκλάπησαν από οπαδούς της Παναχαϊκής επτά μπλοκ εισιτηρίων αξίας 3.500 €, από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Παράλληλα οι Αιγιώτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο αλλά έκαναν λόγο για «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η καλή φιλοξενία και η ευγενής άμιλλα που διαχρονικά διέπει την ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι πανελληνίως γνωστά και αναγνωρισμένα από φίλους και αντιπάλους. Ωστόσο, παρά τη δεδομένη συμβολή της στην προσπάθεια βελτίωσης και προώθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς του, είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει και να καταγγείλει την ελλιπή προστασία της από τους αρμοδίους για την «επίθεση» που δέχτηκε από συγκεκριμένη μερίδα «φιλάθλων» της πατρινής ομάδας στο αχαϊκό ντέρμπι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει, προς τις όλες τις δημόσιες αρχές 1) Υφυπουργό Αθλητισμού κον Βασιλειάδη, 2) Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 3) Football League 4) ΔΕΑΒ 5)Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας την κλοπή από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου ΕΠΤΑ(7) μπλοκ εισιτηρίων (350 εισιτήρια συνολικά) αξίας 3.500 €, από «οπαδούς» της Παναχαϊκής, τα οποία και χρησιμοποίησαν για να εισέλθουν στη θύρα 2 που σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα μέτρα τάξης είχε καθοριστεί να είναι η εξέδρα των φιλοξενουμένων φιλάθλων που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ερχόμενοι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στο Αίγιο.

Μάλιστα, για την εν λόγω θύρα (2) είχαν προβλεφθεί -με τη σύμφωνη γνώμη της πατρινής ΠΑΕ- να διατεθούν συνολικά 500 εισιτήρια, με την αρίθμησή τους να ξεκινάει από το 01 και να τελειώνει στο 500. Από κει και πέρα οι θύρες 1 και 3 (650 εισιτήρια με αρίθμηση από 501 έως 1100 στη συγκεκριμένη θύρα) είχαν καθοριστεί αποκλειστικά προς χρήση των φιλάθλων του Παναιγιάλειου, αν και ήταν αναμενόμενο ότι ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτές και κάποιοι φίλοι της Παναχαϊκής που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς προκλήσεις και αντεγκλήσεις, όπερ και εγένετο.

Όμως, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» και της άφιξής τους στην προκαθορισμένη θύρα (2), οι περισσότεροι από αυτούς μη έχοντας εισιτήριο ή στοχεύοντας να πληρώσουν λιγότερο από την προκαθορισμένη αξία του (10 ευρώ) προσπάθησαν με σπρωξιές, απέναντι στον υπεύθυνο ασφάλειας της συγκεκριμένης θύρας και ενώ η παρούσα αστυνομική δύναμη το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του να τον βοηθήσουν, να εισέλθουν στο δημοτικό στάδιο χωρίς όμως αποτέλεσμα χάρις τις φιλότιμες προσπάθειες του υπευθύνου ασφαλείας της Αιγιώτικης ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε την προσπάθεια εκτόνωσής της προκλητικής προσπάθειας των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» συνέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής -ΚΥΡΙΟΣ με όλη την σημασία της λέξης- Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος ήρθε στην θύρα 2 και με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε να πληρώσει την διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου, ζητώντας από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παναιγιάλειου να κρατήσει τα αποκόμματα και στο τέλος θα του καταβάλλει τη διαφορά των χρημάτων.

Και επειδή οι άνθρωποι που κοσμούν με την παρουσία τους το Ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, οφείλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε την λέξη «ΚΥΡΙΟΣ» για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, ο οποίος την επομένη ημέρα κατέβαλε το χρηματικό ποσό της διαφοράς από τα ελάχιστα εισιτήρια που αγόρασαν οι πραγματικοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Όταν ολοκληρώθηκε η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής, και κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των εισιτήριων διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα εισιτήρια δεν ανήκαν στη συγκεκριμένη θύρα (2) άλλα ήταν από την θύρα 3 -που με βάση την απόφαση σύσκεψης για τα μέτρα τάξης ήταν αυτή των γηπεδούχων- και ελάχιστα της συγκεκριμένης θύρας, σε σχέση με τον αριθμό των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας που εισήλθαν στο γήπεδο.

Για τους υπόλοιπους «φιλάθλους» της πατρινής ομάδας οι οποίοι, αρχικά θέλησαν με απειλές και τον γνωστό «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά» που τους διακρίνει να εισέλθουν στον αγώνα, βρέθηκαν να έχουν με παράνομο τρόπο εισιτήρια άλλης θύρας τα οποία και χρησιμοποίησαν, αρμόζουν συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι διέπουν το ποινικό δίκαιο και χρίζουν ποινικής ευθύνης. Οι συγκεκριμένοι «φίλαθλοι» έκαναν χρήση της ανοχής τόσο της παρούσας αστυνομικής δύναμης αλλά και της υπηρεσίας φύλαξης.

Τα παραπάνω γεγονότα, εύλογα, δημιουργούν ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις από τους υπεύθυνους της ομαλής διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα:

1) Γιατί η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας επέτρεψε την μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής στο Αίγιο, με λεωφορεία (σταθμεύοντας τα στα πρατήρια καυσίμων της Ολύμπιας οδού) και στη συνέχεια συνοδεύοντας τους μάλιστα με πορεία στο δημοτικό στάδιο, παρότι αυτό είχε απαγορευθεί από το υπουργείο αθλητισμού και μάλιστα μετά από ΔΙΚΗ ΤΗΣ πρόταση;

2) Γιατί μετά την κλοπή των εισιτηρίων της θύρας 3 δεν ειδοποιήθηκαν, τόσο από την αστυνομική διεύθυνση όσο και από την υπηρεσία φύλαξης που επέβλεπαν τη θύρα 3, οι συνάδελφοί τους στη θύρα 2 ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα αναστέλλοντας όσο ήταν απαραίτητο την είσοδο φιλάθλων από τη συγκεκριμένη θύρα;

3) Γιατί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, που ενημερώθηκε μέσω του κινητού του τηλέφωνου για την κλοπή, να τον βοηθήσουν να κλείσει τη πόρτα οι υπεύθυνοι ασφαλείας (αστυνομία - υπηρεσία φύλαξης) τον αγνόησαν λέγοντάς του χαρακτηριστικά να καθίσει ήρεμα;

4) Με ποια αρμοδιότητα ένας δημόσιο όργανο-αστυνομικός «βαπτίζεται» ως οικονομικός διευθυντής της ομάδας μας και αποφασίζει να αλλάξει η τιμή του εισιτηρίου, λέγοντας συγκεκριμένα «επίσημα ο Παναιγιάλειος 10 € εγώ λέω ανεπίσημα 5€»; Αν δεν ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ Μπακαλάρος, θα πλήρωνε ο ίδιος την διαφορά από τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε αναγκαστικά να τα καταβάλει ο υπάλληλος που είχε αναλάβει την πώληση τους;

Αγωνιστικά «σεβόμαστε» την φετινή πορεία της Παναχαϊκής 1891, πρώην Παναχαϊκής 2005, πρώην Πατραϊκός αλλά και των υπολοίπων συλλόγων που δανείστηκε για να αγωνίζεται, ευνοούμενης νομοθετικής ρύθμισης της Πολιτείας που με φωτογραφικό νόμο της επέτρεψε να γίνει νέα ΠΑΕ και να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν το λέμε αυτό για να ειρωνευτούμε κανέναν, απλά καταγράφουμε πραγματικά γεγονότα τα οποία και γνωρίζουν άπαντες ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα… Στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί η ομάδα μας αγωνιστικά να μην πραγματοποιεί την πορεία που θα ήθελαν οι «ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ» και να μην έχει καταφέρει να τους κάνει υπερήφανους..

Όμως, διαχρονικά, αισθανόμαστε «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» για τους «ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ» μας, οι οποίοι σε όλα τα παιχνίδια που έχουν έρθει στη Πάτρα ή στα υπόλοιπα γήπεδα ανά την Ελλάδα που δίνουν το παρόν, ΠΟΤΕ δεν έκλεψαν εισιτήρια, ΠΟΤΕ δεν απείλησαν κανέναν από τους υπαλλήλους των άλλων ΠΑΕ και ΠΟΤΕ δεν προσπάθησαν με διάφορους πλάγιους τρόπους να εισέλθουν δωρεάν στις θύρες των διαφόρων γηπέδων και ιδιαίτερα σε αυτά με την πατρινή ομάδα στην Πάτρα.

Γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή και γνωστή πανελληνίως. Οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του Παναιγιάλειου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο!».

Nomads 2: Ακόμα πέντε πρόσωπα πέρασαν από τον ΑΝΤ1 για casting!
Nomads 2: Ακόμα πέντε πρόσωπα πέρασαν από τον ΑΝΤ1 για casting!
Ρεκόρ πωλήσεων για Γιουβέντους! Πουλήθηκαν φανέλες αξίας 55 εκατ. ευρώ σε μία μέρα!
Ρεκόρ πωλήσεων για Γιουβέντους! Πουλήθηκαν φανέλες αξίας 55 εκατ. ευρώ σε μία μέρα!
ΟΦΗ: Δοκιμές με Εμπεσίλιο
ΟΦΗ: Δοκιμές με Εμπεσίλιο
Νέες ταυτότητες: Πότε τις αλλάζουμε - Όλες οι λεπτομέρειες που δεν ξέραμε
Νέες ταυτότητες: Πότε τις αλλάζουμε - Όλες οι λεπτομέρειες που δεν ξέραμε
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  09:00Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  10:50Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  11:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E12
  21:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:20Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  21:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  00:10Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies