Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!
SHARE

Καταγγελία Παναιγιάλειου για την «κλοπή» και τον «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιγιάλειος κατήγγειλε ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής έκλεψαν εισιτήρια αξίας 3.500€ στο μεταξύ τους ματς.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου με ανακοίνωση - καταγγελία, που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ, τη Football League, τη ΔΕΑΒ και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ανέφερε ότι εκλάπησαν από οπαδούς της Παναχαϊκής επτά μπλοκ εισιτηρίων αξίας 3.500 €, από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Παράλληλα οι Αιγιώτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο αλλά έκαναν λόγο για «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η καλή φιλοξενία και η ευγενής άμιλλα που διαχρονικά διέπει την ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι πανελληνίως γνωστά και αναγνωρισμένα από φίλους και αντιπάλους. Ωστόσο, παρά τη δεδομένη συμβολή της στην προσπάθεια βελτίωσης και προώθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς του, είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει και να καταγγείλει την ελλιπή προστασία της από τους αρμοδίους για την «επίθεση» που δέχτηκε από συγκεκριμένη μερίδα «φιλάθλων» της πατρινής ομάδας στο αχαϊκό ντέρμπι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει, προς τις όλες τις δημόσιες αρχές 1) Υφυπουργό Αθλητισμού κον Βασιλειάδη, 2) Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 3) Football League 4) ΔΕΑΒ 5)Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας την κλοπή από το εκδοτήριο της θύρας 3 του δημοτικού σταδίου Αιγίου ΕΠΤΑ(7) μπλοκ εισιτηρίων (350 εισιτήρια συνολικά) αξίας 3.500 €, από «οπαδούς» της Παναχαϊκής, τα οποία και χρησιμοποίησαν για να εισέλθουν στη θύρα 2 που σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα μέτρα τάξης είχε καθοριστεί να είναι η εξέδρα των φιλοξενουμένων φιλάθλων που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ερχόμενοι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στο Αίγιο.

Μάλιστα, για την εν λόγω θύρα (2) είχαν προβλεφθεί -με τη σύμφωνη γνώμη της πατρινής ΠΑΕ- να διατεθούν συνολικά 500 εισιτήρια, με την αρίθμησή τους να ξεκινάει από το 01 και να τελειώνει στο 500. Από κει και πέρα οι θύρες 1 και 3 (650 εισιτήρια με αρίθμηση από 501 έως 1100 στη συγκεκριμένη θύρα) είχαν καθοριστεί αποκλειστικά προς χρήση των φιλάθλων του Παναιγιάλειου, αν και ήταν αναμενόμενο ότι ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτές και κάποιοι φίλοι της Παναχαϊκής που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς προκλήσεις και αντεγκλήσεις, όπερ και εγένετο.

Όμως, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» και της άφιξής τους στην προκαθορισμένη θύρα (2), οι περισσότεροι από αυτούς μη έχοντας εισιτήριο ή στοχεύοντας να πληρώσουν λιγότερο από την προκαθορισμένη αξία του (10 ευρώ) προσπάθησαν με σπρωξιές, απέναντι στον υπεύθυνο ασφάλειας της συγκεκριμένης θύρας και ενώ η παρούσα αστυνομική δύναμη το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του να τον βοηθήσουν, να εισέλθουν στο δημοτικό στάδιο χωρίς όμως αποτέλεσμα χάρις τις φιλότιμες προσπάθειες του υπευθύνου ασφαλείας της Αιγιώτικης ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε την προσπάθεια εκτόνωσής της προκλητικής προσπάθειας των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» συνέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής -ΚΥΡΙΟΣ με όλη την σημασία της λέξης- Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος ήρθε στην θύρα 2 και με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε να πληρώσει την διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου, ζητώντας από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παναιγιάλειου να κρατήσει τα αποκόμματα και στο τέλος θα του καταβάλλει τη διαφορά των χρημάτων.

Και επειδή οι άνθρωποι που κοσμούν με την παρουσία τους το Ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, οφείλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε την λέξη «ΚΥΡΙΟΣ» για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, ο οποίος την επομένη ημέρα κατέβαλε το χρηματικό ποσό της διαφοράς από τα ελάχιστα εισιτήρια που αγόρασαν οι πραγματικοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Όταν ολοκληρώθηκε η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής, και κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των εισιτήριων διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα εισιτήρια δεν ανήκαν στη συγκεκριμένη θύρα (2) άλλα ήταν από την θύρα 3 -που με βάση την απόφαση σύσκεψης για τα μέτρα τάξης ήταν αυτή των γηπεδούχων- και ελάχιστα της συγκεκριμένης θύρας, σε σχέση με τον αριθμό των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας που εισήλθαν στο γήπεδο.

Για τους υπόλοιπους «φιλάθλους» της πατρινής ομάδας οι οποίοι, αρχικά θέλησαν με απειλές και τον γνωστό «πατρινό ψεύτικο τσαμπουκά» που τους διακρίνει να εισέλθουν στον αγώνα, βρέθηκαν να έχουν με παράνομο τρόπο εισιτήρια άλλης θύρας τα οποία και χρησιμοποίησαν, αρμόζουν συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι διέπουν το ποινικό δίκαιο και χρίζουν ποινικής ευθύνης. Οι συγκεκριμένοι «φίλαθλοι» έκαναν χρήση της ανοχής τόσο της παρούσας αστυνομικής δύναμης αλλά και της υπηρεσίας φύλαξης.

Τα παραπάνω γεγονότα, εύλογα, δημιουργούν ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις από τους υπεύθυνους της ομαλής διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα:

1) Γιατί η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας επέτρεψε την μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής στο Αίγιο, με λεωφορεία (σταθμεύοντας τα στα πρατήρια καυσίμων της Ολύμπιας οδού) και στη συνέχεια συνοδεύοντας τους μάλιστα με πορεία στο δημοτικό στάδιο, παρότι αυτό είχε απαγορευθεί από το υπουργείο αθλητισμού και μάλιστα μετά από ΔΙΚΗ ΤΗΣ πρόταση;

2) Γιατί μετά την κλοπή των εισιτηρίων της θύρας 3 δεν ειδοποιήθηκαν, τόσο από την αστυνομική διεύθυνση όσο και από την υπηρεσία φύλαξης που επέβλεπαν τη θύρα 3, οι συνάδελφοί τους στη θύρα 2 ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα αναστέλλοντας όσο ήταν απαραίτητο την είσοδο φιλάθλων από τη συγκεκριμένη θύρα;

3) Γιατί παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, που ενημερώθηκε μέσω του κινητού του τηλέφωνου για την κλοπή, να τον βοηθήσουν να κλείσει τη πόρτα οι υπεύθυνοι ασφαλείας (αστυνομία - υπηρεσία φύλαξης) τον αγνόησαν λέγοντάς του χαρακτηριστικά να καθίσει ήρεμα;

4) Με ποια αρμοδιότητα ένας δημόσιο όργανο-αστυνομικός «βαπτίζεται» ως οικονομικός διευθυντής της ομάδας μας και αποφασίζει να αλλάξει η τιμή του εισιτηρίου, λέγοντας συγκεκριμένα «επίσημα ο Παναιγιάλειος 10 € εγώ λέω ανεπίσημα 5€»; Αν δεν ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ Μπακαλάρος, θα πλήρωνε ο ίδιος την διαφορά από τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε αναγκαστικά να τα καταβάλει ο υπάλληλος που είχε αναλάβει την πώληση τους;

Αγωνιστικά «σεβόμαστε» την φετινή πορεία της Παναχαϊκής 1891, πρώην Παναχαϊκής 2005, πρώην Πατραϊκός αλλά και των υπολοίπων συλλόγων που δανείστηκε για να αγωνίζεται, ευνοούμενης νομοθετικής ρύθμισης της Πολιτείας που με φωτογραφικό νόμο της επέτρεψε να γίνει νέα ΠΑΕ και να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν το λέμε αυτό για να ειρωνευτούμε κανέναν, απλά καταγράφουμε πραγματικά γεγονότα τα οποία και γνωρίζουν άπαντες ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα… Στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί η ομάδα μας αγωνιστικά να μην πραγματοποιεί την πορεία που θα ήθελαν οι «ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ» και να μην έχει καταφέρει να τους κάνει υπερήφανους..

Όμως, διαχρονικά, αισθανόμαστε «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» για τους «ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ» μας, οι οποίοι σε όλα τα παιχνίδια που έχουν έρθει στη Πάτρα ή στα υπόλοιπα γήπεδα ανά την Ελλάδα που δίνουν το παρόν, ΠΟΤΕ δεν έκλεψαν εισιτήρια, ΠΟΤΕ δεν απείλησαν κανέναν από τους υπαλλήλους των άλλων ΠΑΕ και ΠΟΤΕ δεν προσπάθησαν με διάφορους πλάγιους τρόπους να εισέλθουν δωρεάν στις θύρες των διαφόρων γηπέδων και ιδιαίτερα σε αυτά με την πατρινή ομάδα στην Πάτρα.

Γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή και γνωστή πανελληνίως. Οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του Παναιγιάλειου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο!».

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Όλοι στο ΟΑΚΑ από νωρίς
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη περίπου 3 εκατ. ευρώ
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη περίπου 3 εκατ. ευρώ
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Κουβόπουλο και… έκπληξη στις 16:00
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Κουβόπουλο και… έκπληξη στις 16:00
Ρεάλ Μαδρίτης: Εξιτήριο για Ίσκο
Ρεάλ Μαδρίτης: Εξιτήριο για Ίσκο

 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:10Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Nations League 2018-19
  12:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  12:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - Εργοτέλης (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  13:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  14:20Αθλητική εκπομπή.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  15:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  15:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Λεβερκούζεν (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E663
  17:15Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  18:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  19:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E18
  19:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  20:403ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  20:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  21:15Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19
  21:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  22:15Outdoor Specials.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • GP Confidential 2018 E18
  23:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Χάντερσφιλντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  00:30Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - Εργοτέλης
  01:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  01:15Σπαθοβούνι.
 • RBAR 2018
  01:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Ζενίτ
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • La Liga Specials - Files E1
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  03:00Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  03:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  04:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  05:30Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  06:00Ρότζερ Φέντερερ/Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζακ Σοκ/Τζον Ίσνερ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Ποδόσφαιρο: Ξάνθη ΑΟ - ΟΦΗ
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  07:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  07:553ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  08:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:30Wr. Neustadt, Austria. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Σιάτλ Στορμ
  10:10Τελικοί NBA Γυναικών 2018. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  10:306η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Τένις: Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κέβιν Άντερσον
  10:50Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  12:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  13:15Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Απόλλων Πόντου (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  13:45Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  14:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pavlos Giannakopoulos Tournament Show
  15:00Όλες οι εξελίξεις από το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.
 • Topspin
  15:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  15:30Pavlos Giannakopoulos Tournament 2018. 1ος ημιτελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Άβες
  16:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: Laver Cup 2018 - Ανασκόπηση
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  17:25Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pavlos Giannakopoulos Tournament Show (Ζ)
  17:30Όλες οι εξελίξεις από το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Χετάφε (Ζ)
  18:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι (Ζ)
  18:15Pavlos Giannakopoulos Tournament 2018. 2ος ημιτελικός.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  18:25Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκρόιτερ Φιρτ - Αμβούργο (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 7η αγωνιστική.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  18:45Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Moto2 2018
  18:50Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:555η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Μπενφίκα (Ζ)
  19:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 6η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Γκραν Κανάρια (Ζ)
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  20:15Pavlos Giannakopoulos Tournament 2018. 1ος ημιτελικός.
 • MotoGP 2018
  20:20Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies