Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ! Δυο παραιτήσεις μελών του ΔΣ της ΠΑΕ
SHARE

Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ! Δυο παραιτήσεις μελών του ΔΣ της ΠΑΕ

Δυο μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες κατά του προέδρου, Φώτη Τσάλου και υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ αλλά και στη στάση του πρόεδρου της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλου πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, στάθηκαν οι Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης στην επιστολή που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας παράλληλα και την παραίτηση τους από το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης των Μανόλη Κουμαντάκη και Μανόλη Ορφανάκη:

«Κύριοι μέτοχοι – Πρόεδρε της «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Πριν από 2 χρόνια, όταν σταμάτησε να υφίσταται η «ΠΑΕ ΟΦΗ» , αναγεννήθηκε από τις στάχτες της με τη συμμετοχή αρχικά 9 ανθρώπων – επιχειρηματιών της πόλης του Ηρακλείου – και στη συνέχεια με τη συμμετοχή και άλλων μετόχων. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι παραπάνω μέτοχοι έχουν συνεισφέρει στο σύνολο περίπου € 2.000.000.

Τη σεζόν 2016 – 2017, ο ΟΦΗ 1925, που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να «ανέβει» στην Α’ Κατηγορία.

Παρά το υψηλό budget και τον σχεδιασμό αναδόμησης αποδείχθηκε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό αποτυχημένος.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η τότε τεχνική ηγεσία, ενώ στην πορεία αποδείχθηκε παρά τις διορθωτικές κινήσεις του περασμένου Δεκεμβρίου, ότι το σύστημα ευνόησε συγκεκριμένες ομάδες, ενώ ο ΟΦΗ – όπως αποδείχθηκε – ήταν εκτός προστασίας.

Η Β’ Κατηγορία αποδείχθηκε μια από τις πιο δύσκολες στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει υψηλά έξοδα και ελάχιστα έσοδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έως τα τέλη Απριλίου 2017 η ομάδα να χρωστάει €660.000.

Με κοινή πρωτοβουλία δική μου (Μανόλης Κουμαντάκης) και του κυρίου Μανόλη Ορφανάκη και κοινές ενέργειες προς τους υπόλοιπους μετόχους έγινε μια συνολική προσπάθεια για να βοηθήσουμε το οικονομικό μέλλον της ομάδας. Προκηρύξαμε λοιπόν μια αύξηση Μ.Κ. €650.000 και κατορθώσαμε να πάρουμε άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2017 – 2018.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2017, οι μέτοχοι ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα με επιπλέον €200.000 με αποτέλεσμα το χρέος της «ΠΑΕ ΟΦΗ» να μειωθεί στις €460.000.

Σημειώνεται ότι οτιδήποτε άλλο φημολογείται είναι ψευδές και ασύστατο και μπορεί να αποδειχθεί.

Από τότε η ομάδα έχει περιέλθει σε πολλή δύσκολη οικονομική κατάσταση. Τότε σε μια συνάντηση μετόχων, σε μια ύστατη προσπάθεια οικονομικής ανάσας, κάποιοι μέτοχοι έφεραν ως επενδυτή στην ομάδα τον κ. Φώτη Τσάλο.

Ο κος Τσάλος δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ενίσχυε οικονομικά τον ΟΦΗ με το ποσό των €300.000 εκφράζοντας την επιθυμία να αναλάβει την θέση του Προέδρου της Ομάδας.

Οι περισσότεροι εκ των μετόχων δεν γνωρίζαμε προσωπικά τον κ. Τσάλο, το ποιόν του χαρακτήρα του, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τη σχέση του με τη δικαιοσύνη και το παρελθόν του.

Τα παραπάνω στοιχεία συνέθεταν μια προβληματική κατάσταση, ωστόσο προβήκαμε στην αποδοχή της συγκεκριμένης πρότασης, καθώς δεν υπήρχε στην παρούσα φάση άλλη προτεινόμενη λύση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι τρεις μέτοχοι, – Μανόλης Κουμαντάκης, ο κ. Μανόλης Ορφανάκης και ο κ. Αντύπας Σηφάκης αποφασίσαμε να μετέχουμε στη διοίκηση με στόχο να διατηρούμε τον έλεγχο, την ισορροπία, αλλά και την προώθηση των συμφερόντων της ομάδας.

Συνεχίζοντας βέβαια να συνεισφέρουμε οικονομικά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι αφορά στις αποφάσεις που αναφέρονται στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φώτης Τσάλος, με διάφορους τρόπους έβαλε μέχρι σήμερα το ποσό των €252.259 και έχει πάρει πίσω (παρακράτησε) επιταγές της ΠΑΕ αξίας €25.000 και μετοχές που του χάρισαν €49.076. Σημειώνεται ότι οτιδήποτε άλλο φημολογείται είναι ψευδές και ασύστατο και μπορεί να αποδειχθεί.

Οι μέτοχοι έβαλαν με διάφορους τρόπους το ποσό των €366.576 από την προκήρυξη της Α.Μ.Κ. και ξεκίνησε σταδιακά μια σοβαρή και συλλογική προσπάθεια με στόχο να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί η ομάδα.

Δυστυχώς, ενώ στήθηκε μια καλή ομάδα με καλή τεχνική ηγεσία η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στο στόχο αυτό, σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα.

Tο κεντρικό γήπεδο και το Βαρδινογιάννειο συχνά γινόταν σημείο συνάντησης ατόμων άγνωστων προς τους μετόχους που δεν είχαν σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ δήλωναν συνεργάτες του κ. Τσάλου.

Η ομάδα αντί να δημιουργεί συνθήκες συνεργασίας με άλλες ομάδες, συμμαχίες και συνθήκες προστασίας, άρχισε να δημιουργεί απομονωτισμό, ο σεβασμός προς αυτον να μηδενίζεται και ο πρόεδρος να ασχολείται με την αυτοπροβολή του, στα social media, με αστείες απειλές και προβολές «biggest President».

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια για χορηγίες από μεγάλες εταιρείες κι οι δεσμεύσεις του νέου Προέδρου για οικονομική στήριξη της ομάδας κατέρρευσαν. Λες και η φυσική παρουσία του κ. Τσάλου απέτρεψε κάθε προσπάθεια για οικονομική διάρθρωση της ομάδας.

Συμπεριφορές πρωτόγνωρες δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για τον ΟΦΗ και αυτό έγινε εμφανές και στη ψηφοφορία για την αντιπροεδρία της Football League.

Τα έσοδα από πέρυσι παρουσιάζουν μείωση, ακόμα και ο τομέας των διαφημίσεων.

Σημειώνεται ότι ένα μεγάλο μέρος των χορηγιών ήταν ανανεώσεις συμβολαίων με παρέμβαση δική μου ( Εμμ. Κουμαντάκη) και του κ. Μανόλη Ορφανάκη και ένα πολύ μικρός μέρος από τους συνεργάτες του κ. Φώτη Τσάλου.

Οι μέτοχοι παρά τον κορεσμό τους αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια προς την ομάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκαν, να παραδώσουν εκβιαστικά τις μετοχές τους στον κ. Τσάλο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Τσάλος αντί να προχωρήσει στην τήρηση της υπόσχεσης του και να καλύψει το υπόλοιπο οικονομικό ποσό για το οποίο είχε δεσμευθεί και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, ζητά με €227.229 έναντι €2.000.000 των παλαιών και νέων μετόχων, να τους παραδώσουν τις μετοχές εκβιαστικά. Οι συμπεριφορές αλαζονείας, ασυμβατότητας και αδιαφορίας προς το συμβούλιο, τους μετόχους και το προσωπικό έγιναν καθημερινό φαινόμενο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δυο γεγονότα:

1) ΜΠΟΥΤΙΚ ΟΦΗ

Μετά την απόφαση του ΔΣ συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε μια μπουτίκ του «ΟΦΗ 1925» συστήνοντας μια εταιρεία με μετοχική σύνθεση το ΔΣ της ομάδας. Αντί αυτού ο κ. Φώτης Τσάλος αγνόησε την απόφαση του ΔΣ και προχώρησε στην ίδρυση δικής του εταιρείας εκμεταλλεύτηκε το όνομα της ομάδας για να καρπωθεί προσωπικά του συμφέροντα.

2) Η παρακράτηση από τον πρόεδρο κ Φώτη Τσάλο 3 επιταγών της ΠΑΕ ΟΦΗ , χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους.

Δηλώνουμε ότι η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη και εφόσον οι μέτοχοι και ειδικά αυτοί που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο δεν ενδιαφέρονται, εγώ ο Εμμανουήλ Κουμαντάκης και ο Εμμανουήλ Ορφανάκης παραιτούμαστε από το ΔΣ γιατί αδυνατούμε πλέον να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα μας και θεωρούμε ότι αν συνεχίσουμε να εκτελούμε τα χρέη μας ως μέτοχοι και ως μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, αυτό θα οδηγήσει στην έκθεση μας ως πολίτες και μέλη της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Παρόλα αυτά δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε σε κάθε βήμα την ομάδα του ΟΦΗ που χρόνια υποστηρίζουμε και αγαπάμε και θα παρέχουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη βοήθειά μας όταν μας ζητηθεί.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα τον ΟΦΗ καλή επιτυχία στον στόχο της!

Με εκτίμηση

Μανόλης Κουμαντάκης

Μανόλης Ορφανάκης»

Champions League: «Βόμβα» της Λιόν στο Μάντσεστερ, με το... δεξί Ρεάλ και Γιουβέντους (videos)
Champions League: «Βόμβα» της Λιόν στο Μάντσεστερ, με το... δεξί Ρεάλ και Γιουβέντους (videos)
Αλλάζει φανέλα η Μπαρτσελόνα;
Αλλάζει φανέλα η Μπαρτσελόνα;
Πόλο Α1 ανδρών: Η κλήρωση της περιόδου 2018-19
Πόλο Α1 ανδρών: Η κλήρωση της περιόδου 2018-19
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φαρμακερή ατάκα του για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης on air
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φαρμακερή ατάκα του για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης on air

 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  00:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 5ος Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Προεπισκόπηση 1ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Γιουβέντους
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  04:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  05:30Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν
  05:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  07:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ανόβερο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  08:10UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Βιγιαρεάλ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  08:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  09:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  10:00ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:05Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντούισμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
  10:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Χετάφε
  10:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto3 2018
  12:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα
  12:35UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  12:45Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:35Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  14:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  15:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2018
  15:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  16:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  16:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • UEFA Europa League Postgame (Ζ)
  18:55Μετά από κάθε αγώνα, μάθετε τα πάντα γύρω από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα (Ζ)
  19:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies