Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ! Δυο παραιτήσεις μελών του ΔΣ της ΠΑΕ
SHARE

Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ! Δυο παραιτήσεις μελών του ΔΣ της ΠΑΕ

Δυο μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες κατά του προέδρου, Φώτη Τσάλου και υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ αλλά και στη στάση του πρόεδρου της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλου πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, στάθηκαν οι Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης στην επιστολή που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας παράλληλα και την παραίτηση τους από το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης των Μανόλη Κουμαντάκη και Μανόλη Ορφανάκη:

«Κύριοι μέτοχοι – Πρόεδρε της «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Πριν από 2 χρόνια, όταν σταμάτησε να υφίσταται η «ΠΑΕ ΟΦΗ» , αναγεννήθηκε από τις στάχτες της με τη συμμετοχή αρχικά 9 ανθρώπων – επιχειρηματιών της πόλης του Ηρακλείου – και στη συνέχεια με τη συμμετοχή και άλλων μετόχων. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι παραπάνω μέτοχοι έχουν συνεισφέρει στο σύνολο περίπου € 2.000.000.

Τη σεζόν 2016 – 2017, ο ΟΦΗ 1925, που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να «ανέβει» στην Α’ Κατηγορία.

Παρά το υψηλό budget και τον σχεδιασμό αναδόμησης αποδείχθηκε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό αποτυχημένος.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η τότε τεχνική ηγεσία, ενώ στην πορεία αποδείχθηκε παρά τις διορθωτικές κινήσεις του περασμένου Δεκεμβρίου, ότι το σύστημα ευνόησε συγκεκριμένες ομάδες, ενώ ο ΟΦΗ – όπως αποδείχθηκε – ήταν εκτός προστασίας.

Η Β’ Κατηγορία αποδείχθηκε μια από τις πιο δύσκολες στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει υψηλά έξοδα και ελάχιστα έσοδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έως τα τέλη Απριλίου 2017 η ομάδα να χρωστάει €660.000.

Με κοινή πρωτοβουλία δική μου (Μανόλης Κουμαντάκης) και του κυρίου Μανόλη Ορφανάκη και κοινές ενέργειες προς τους υπόλοιπους μετόχους έγινε μια συνολική προσπάθεια για να βοηθήσουμε το οικονομικό μέλλον της ομάδας. Προκηρύξαμε λοιπόν μια αύξηση Μ.Κ. €650.000 και κατορθώσαμε να πάρουμε άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2017 – 2018.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2017, οι μέτοχοι ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα με επιπλέον €200.000 με αποτέλεσμα το χρέος της «ΠΑΕ ΟΦΗ» να μειωθεί στις €460.000.

Σημειώνεται ότι οτιδήποτε άλλο φημολογείται είναι ψευδές και ασύστατο και μπορεί να αποδειχθεί.

Από τότε η ομάδα έχει περιέλθει σε πολλή δύσκολη οικονομική κατάσταση. Τότε σε μια συνάντηση μετόχων, σε μια ύστατη προσπάθεια οικονομικής ανάσας, κάποιοι μέτοχοι έφεραν ως επενδυτή στην ομάδα τον κ. Φώτη Τσάλο.

Ο κος Τσάλος δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ενίσχυε οικονομικά τον ΟΦΗ με το ποσό των €300.000 εκφράζοντας την επιθυμία να αναλάβει την θέση του Προέδρου της Ομάδας.

Οι περισσότεροι εκ των μετόχων δεν γνωρίζαμε προσωπικά τον κ. Τσάλο, το ποιόν του χαρακτήρα του, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τη σχέση του με τη δικαιοσύνη και το παρελθόν του.

Τα παραπάνω στοιχεία συνέθεταν μια προβληματική κατάσταση, ωστόσο προβήκαμε στην αποδοχή της συγκεκριμένης πρότασης, καθώς δεν υπήρχε στην παρούσα φάση άλλη προτεινόμενη λύση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι τρεις μέτοχοι, – Μανόλης Κουμαντάκης, ο κ. Μανόλης Ορφανάκης και ο κ. Αντύπας Σηφάκης αποφασίσαμε να μετέχουμε στη διοίκηση με στόχο να διατηρούμε τον έλεγχο, την ισορροπία, αλλά και την προώθηση των συμφερόντων της ομάδας.

Συνεχίζοντας βέβαια να συνεισφέρουμε οικονομικά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι αφορά στις αποφάσεις που αναφέρονται στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φώτης Τσάλος, με διάφορους τρόπους έβαλε μέχρι σήμερα το ποσό των €252.259 και έχει πάρει πίσω (παρακράτησε) επιταγές της ΠΑΕ αξίας €25.000 και μετοχές που του χάρισαν €49.076. Σημειώνεται ότι οτιδήποτε άλλο φημολογείται είναι ψευδές και ασύστατο και μπορεί να αποδειχθεί.

Οι μέτοχοι έβαλαν με διάφορους τρόπους το ποσό των €366.576 από την προκήρυξη της Α.Μ.Κ. και ξεκίνησε σταδιακά μια σοβαρή και συλλογική προσπάθεια με στόχο να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί η ομάδα.

Δυστυχώς, ενώ στήθηκε μια καλή ομάδα με καλή τεχνική ηγεσία η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στο στόχο αυτό, σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα.

Tο κεντρικό γήπεδο και το Βαρδινογιάννειο συχνά γινόταν σημείο συνάντησης ατόμων άγνωστων προς τους μετόχους που δεν είχαν σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ δήλωναν συνεργάτες του κ. Τσάλου.

Η ομάδα αντί να δημιουργεί συνθήκες συνεργασίας με άλλες ομάδες, συμμαχίες και συνθήκες προστασίας, άρχισε να δημιουργεί απομονωτισμό, ο σεβασμός προς αυτον να μηδενίζεται και ο πρόεδρος να ασχολείται με την αυτοπροβολή του, στα social media, με αστείες απειλές και προβολές «biggest President».

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια για χορηγίες από μεγάλες εταιρείες κι οι δεσμεύσεις του νέου Προέδρου για οικονομική στήριξη της ομάδας κατέρρευσαν. Λες και η φυσική παρουσία του κ. Τσάλου απέτρεψε κάθε προσπάθεια για οικονομική διάρθρωση της ομάδας.

Συμπεριφορές πρωτόγνωρες δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για τον ΟΦΗ και αυτό έγινε εμφανές και στη ψηφοφορία για την αντιπροεδρία της Football League.

Τα έσοδα από πέρυσι παρουσιάζουν μείωση, ακόμα και ο τομέας των διαφημίσεων.

Σημειώνεται ότι ένα μεγάλο μέρος των χορηγιών ήταν ανανεώσεις συμβολαίων με παρέμβαση δική μου ( Εμμ. Κουμαντάκη) και του κ. Μανόλη Ορφανάκη και ένα πολύ μικρός μέρος από τους συνεργάτες του κ. Φώτη Τσάλου.

Οι μέτοχοι παρά τον κορεσμό τους αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια προς την ομάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκαν, να παραδώσουν εκβιαστικά τις μετοχές τους στον κ. Τσάλο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Τσάλος αντί να προχωρήσει στην τήρηση της υπόσχεσης του και να καλύψει το υπόλοιπο οικονομικό ποσό για το οποίο είχε δεσμευθεί και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, ζητά με €227.229 έναντι €2.000.000 των παλαιών και νέων μετόχων, να τους παραδώσουν τις μετοχές εκβιαστικά. Οι συμπεριφορές αλαζονείας, ασυμβατότητας και αδιαφορίας προς το συμβούλιο, τους μετόχους και το προσωπικό έγιναν καθημερινό φαινόμενο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δυο γεγονότα:

1) ΜΠΟΥΤΙΚ ΟΦΗ

Μετά την απόφαση του ΔΣ συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε μια μπουτίκ του «ΟΦΗ 1925» συστήνοντας μια εταιρεία με μετοχική σύνθεση το ΔΣ της ομάδας. Αντί αυτού ο κ. Φώτης Τσάλος αγνόησε την απόφαση του ΔΣ και προχώρησε στην ίδρυση δικής του εταιρείας εκμεταλλεύτηκε το όνομα της ομάδας για να καρπωθεί προσωπικά του συμφέροντα.

2) Η παρακράτηση από τον πρόεδρο κ Φώτη Τσάλο 3 επιταγών της ΠΑΕ ΟΦΗ , χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους.

Δηλώνουμε ότι η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη και εφόσον οι μέτοχοι και ειδικά αυτοί που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο δεν ενδιαφέρονται, εγώ ο Εμμανουήλ Κουμαντάκης και ο Εμμανουήλ Ορφανάκης παραιτούμαστε από το ΔΣ γιατί αδυνατούμε πλέον να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα μας και θεωρούμε ότι αν συνεχίσουμε να εκτελούμε τα χρέη μας ως μέτοχοι και ως μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, αυτό θα οδηγήσει στην έκθεση μας ως πολίτες και μέλη της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Παρόλα αυτά δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε σε κάθε βήμα την ομάδα του ΟΦΗ που χρόνια υποστηρίζουμε και αγαπάμε και θα παρέχουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη βοήθειά μας όταν μας ζητηθεί.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα τον ΟΦΗ καλή επιτυχία στον στόχο της!

Με εκτίμηση

Μανόλης Κουμαντάκης

Μανόλης Ορφανάκης»

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Σωπήλης
Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Σωπήλης
Ημιτελικός GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!
Ημιτελικός GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!
NBA: Μια εικόνα... χιλιάδες αναμνήσεις! (photo)
NBA: Μια εικόνα... χιλιάδες αναμνήσεις! (photo)
Απίστευτο: Έσπασε στο ξύλο διαιτητή εν ώρα αγώνα! (vids)
Απίστευτο: Έσπασε στο ξύλο διαιτητή εν ώρα αγώνα! (vids)

 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  14:35Giacomo Agostini. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  15:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  15:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  22:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:20Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  02:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  03:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  05:55Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:10Atlanta Folds of Honor Quik Trip 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  07:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  08:20Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  09:05Γαλλία-Κροατία, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ
  10:20Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  12:05CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Pick n' Roll
  13:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:35WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  15:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:20Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies