Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ! Δυο παραιτήσεις μελών του ΔΣ της ΠΑΕ

Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ! Δυο παραιτήσεις μελών του ΔΣ της ΠΑΕ

Δυο μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες κατά του προέδρου, Φώτη Τσάλου και υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ αλλά και στη στάση του πρόεδρου της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλου πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, στάθηκαν οι Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης στην επιστολή που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας παράλληλα και την παραίτηση τους από το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης των Μανόλη Κουμαντάκη και Μανόλη Ορφανάκη:

«Κύριοι μέτοχοι – Πρόεδρε της «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Πριν από 2 χρόνια, όταν σταμάτησε να υφίσταται η «ΠΑΕ ΟΦΗ» , αναγεννήθηκε από τις στάχτες της με τη συμμετοχή αρχικά 9 ανθρώπων – επιχειρηματιών της πόλης του Ηρακλείου – και στη συνέχεια με τη συμμετοχή και άλλων μετόχων. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι παραπάνω μέτοχοι έχουν συνεισφέρει στο σύνολο περίπου € 2.000.000.

Τη σεζόν 2016 – 2017, ο ΟΦΗ 1925, που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να «ανέβει» στην Α’ Κατηγορία.

Παρά το υψηλό budget και τον σχεδιασμό αναδόμησης αποδείχθηκε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό αποτυχημένος.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η τότε τεχνική ηγεσία, ενώ στην πορεία αποδείχθηκε παρά τις διορθωτικές κινήσεις του περασμένου Δεκεμβρίου, ότι το σύστημα ευνόησε συγκεκριμένες ομάδες, ενώ ο ΟΦΗ – όπως αποδείχθηκε – ήταν εκτός προστασίας.

Η Β’ Κατηγορία αποδείχθηκε μια από τις πιο δύσκολες στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει υψηλά έξοδα και ελάχιστα έσοδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έως τα τέλη Απριλίου 2017 η ομάδα να χρωστάει €660.000.

Με κοινή πρωτοβουλία δική μου (Μανόλης Κουμαντάκης) και του κυρίου Μανόλη Ορφανάκη και κοινές ενέργειες προς τους υπόλοιπους μετόχους έγινε μια συνολική προσπάθεια για να βοηθήσουμε το οικονομικό μέλλον της ομάδας. Προκηρύξαμε λοιπόν μια αύξηση Μ.Κ. €650.000 και κατορθώσαμε να πάρουμε άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2017 – 2018.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2017, οι μέτοχοι ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα με επιπλέον €200.000 με αποτέλεσμα το χρέος της «ΠΑΕ ΟΦΗ» να μειωθεί στις €460.000.

Σημειώνεται ότι οτιδήποτε άλλο φημολογείται είναι ψευδές και ασύστατο και μπορεί να αποδειχθεί.

Από τότε η ομάδα έχει περιέλθει σε πολλή δύσκολη οικονομική κατάσταση. Τότε σε μια συνάντηση μετόχων, σε μια ύστατη προσπάθεια οικονομικής ανάσας, κάποιοι μέτοχοι έφεραν ως επενδυτή στην ομάδα τον κ. Φώτη Τσάλο.

Ο κος Τσάλος δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ενίσχυε οικονομικά τον ΟΦΗ με το ποσό των €300.000 εκφράζοντας την επιθυμία να αναλάβει την θέση του Προέδρου της Ομάδας.

Οι περισσότεροι εκ των μετόχων δεν γνωρίζαμε προσωπικά τον κ. Τσάλο, το ποιόν του χαρακτήρα του, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τη σχέση του με τη δικαιοσύνη και το παρελθόν του.

Τα παραπάνω στοιχεία συνέθεταν μια προβληματική κατάσταση, ωστόσο προβήκαμε στην αποδοχή της συγκεκριμένης πρότασης, καθώς δεν υπήρχε στην παρούσα φάση άλλη προτεινόμενη λύση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι τρεις μέτοχοι, – Μανόλης Κουμαντάκης, ο κ. Μανόλης Ορφανάκης και ο κ. Αντύπας Σηφάκης αποφασίσαμε να μετέχουμε στη διοίκηση με στόχο να διατηρούμε τον έλεγχο, την ισορροπία, αλλά και την προώθηση των συμφερόντων της ομάδας.

Συνεχίζοντας βέβαια να συνεισφέρουμε οικονομικά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι αφορά στις αποφάσεις που αναφέρονται στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φώτης Τσάλος, με διάφορους τρόπους έβαλε μέχρι σήμερα το ποσό των €252.259 και έχει πάρει πίσω (παρακράτησε) επιταγές της ΠΑΕ αξίας €25.000 και μετοχές που του χάρισαν €49.076. Σημειώνεται ότι οτιδήποτε άλλο φημολογείται είναι ψευδές και ασύστατο και μπορεί να αποδειχθεί.

Οι μέτοχοι έβαλαν με διάφορους τρόπους το ποσό των €366.576 από την προκήρυξη της Α.Μ.Κ. και ξεκίνησε σταδιακά μια σοβαρή και συλλογική προσπάθεια με στόχο να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί η ομάδα.

Δυστυχώς, ενώ στήθηκε μια καλή ομάδα με καλή τεχνική ηγεσία η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στο στόχο αυτό, σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα.

Tο κεντρικό γήπεδο και το Βαρδινογιάννειο συχνά γινόταν σημείο συνάντησης ατόμων άγνωστων προς τους μετόχους που δεν είχαν σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ δήλωναν συνεργάτες του κ. Τσάλου.

Η ομάδα αντί να δημιουργεί συνθήκες συνεργασίας με άλλες ομάδες, συμμαχίες και συνθήκες προστασίας, άρχισε να δημιουργεί απομονωτισμό, ο σεβασμός προς αυτον να μηδενίζεται και ο πρόεδρος να ασχολείται με την αυτοπροβολή του, στα social media, με αστείες απειλές και προβολές «biggest President».

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια για χορηγίες από μεγάλες εταιρείες κι οι δεσμεύσεις του νέου Προέδρου για οικονομική στήριξη της ομάδας κατέρρευσαν. Λες και η φυσική παρουσία του κ. Τσάλου απέτρεψε κάθε προσπάθεια για οικονομική διάρθρωση της ομάδας.

Συμπεριφορές πρωτόγνωρες δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για τον ΟΦΗ και αυτό έγινε εμφανές και στη ψηφοφορία για την αντιπροεδρία της Football League.

Τα έσοδα από πέρυσι παρουσιάζουν μείωση, ακόμα και ο τομέας των διαφημίσεων.

Σημειώνεται ότι ένα μεγάλο μέρος των χορηγιών ήταν ανανεώσεις συμβολαίων με παρέμβαση δική μου ( Εμμ. Κουμαντάκη) και του κ. Μανόλη Ορφανάκη και ένα πολύ μικρός μέρος από τους συνεργάτες του κ. Φώτη Τσάλου.

Οι μέτοχοι παρά τον κορεσμό τους αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια προς την ομάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκαν, να παραδώσουν εκβιαστικά τις μετοχές τους στον κ. Τσάλο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Τσάλος αντί να προχωρήσει στην τήρηση της υπόσχεσης του και να καλύψει το υπόλοιπο οικονομικό ποσό για το οποίο είχε δεσμευθεί και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, ζητά με €227.229 έναντι €2.000.000 των παλαιών και νέων μετόχων, να τους παραδώσουν τις μετοχές εκβιαστικά. Οι συμπεριφορές αλαζονείας, ασυμβατότητας και αδιαφορίας προς το συμβούλιο, τους μετόχους και το προσωπικό έγιναν καθημερινό φαινόμενο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δυο γεγονότα:

1) ΜΠΟΥΤΙΚ ΟΦΗ

Μετά την απόφαση του ΔΣ συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε μια μπουτίκ του «ΟΦΗ 1925» συστήνοντας μια εταιρεία με μετοχική σύνθεση το ΔΣ της ομάδας. Αντί αυτού ο κ. Φώτης Τσάλος αγνόησε την απόφαση του ΔΣ και προχώρησε στην ίδρυση δικής του εταιρείας εκμεταλλεύτηκε το όνομα της ομάδας για να καρπωθεί προσωπικά του συμφέροντα.

2) Η παρακράτηση από τον πρόεδρο κ Φώτη Τσάλο 3 επιταγών της ΠΑΕ ΟΦΗ , χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους.

Δηλώνουμε ότι η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη και εφόσον οι μέτοχοι και ειδικά αυτοί που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο δεν ενδιαφέρονται, εγώ ο Εμμανουήλ Κουμαντάκης και ο Εμμανουήλ Ορφανάκης παραιτούμαστε από το ΔΣ γιατί αδυνατούμε πλέον να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα μας και θεωρούμε ότι αν συνεχίσουμε να εκτελούμε τα χρέη μας ως μέτοχοι και ως μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, αυτό θα οδηγήσει στην έκθεση μας ως πολίτες και μέλη της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Παρόλα αυτά δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε σε κάθε βήμα την ομάδα του ΟΦΗ που χρόνια υποστηρίζουμε και αγαπάμε και θα παρέχουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη βοήθειά μας όταν μας ζητηθεί.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα τον ΟΦΗ καλή επιτυχία στον στόχο της!

Με εκτίμηση

Μανόλης Κουμαντάκης

Μανόλης Ορφανάκης»

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Πιεμπονγκσάντ
Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Πιεμπονγκσάντ
Survivor 2: Οι Διάσημοι έβγαλαν τα φτυάρια για τους μαχητές - Οι ατάκες για την στρατηγική τους
Survivor 2: Οι Διάσημοι έβγαλαν τα φτυάρια για τους μαχητές - Οι ατάκες για την στρατηγική τους
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Έχουν λογική τα G/G
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Έχουν λογική τα G/G
Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία στην Κρήτη: Νεκρή η 16χρονη κόρη του (pic)
Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία στην Κρήτη: Νεκρή η 16χρονη κόρη του (pic)
 • Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:55Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  10:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Πόρτο
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Fever Tree Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  11:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  11:45Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  12:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E9
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:05Σέρρες. 3ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  13:45Ιταλικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017 - 2018. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  14:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  15:00Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2018
  17:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Greek Night
  18:00Οι Έλληνες βρίσκουν δίχτυα στην Ευρώπη! Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Δώνης, Σάμαρης, Σιόβας και Διαμαντάκος σε αγώνες που σκοράρουν και βάζουν την υπογραφή τους σε νίκες των ομάδων τους. (Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα. Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Γ. Μπιτσικώκος.)
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  18:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018
  20:15Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  20:30Ιταλικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017 - 2018. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  21:30Τσίμπα, Ιαπωνία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Ολυμπιακός
  22:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  22:30Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:40Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Draft 2018 (Ζ)
  23:00Από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, παρακολουθήστε ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του NBA. Παρουσίαση: Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  23:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  01:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  01:50Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NASCAR Decades: 70's
  03:00Ντοκιμαντέρ.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NASCAR Decades: 80's
  04:00Ντοκιμαντέρ.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  04:25Gerry Weber Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Βιτόρια
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  05:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  06:10Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:45Michigan Firekeepers Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3044η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • NBA Draft 2018
  08:05Από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, παρακολουθήστε ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του NBA. Παρουσίαση: Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E9
  09:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας (Ζ)
  09:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  10:00Gerry Weber Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Fever Tree Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  11:35Μαρκόπουλο.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  12:00Gerry Weber Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:10Michigan Firekeepers Casino 400.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E9
  13:20Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  13:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας (Ζ)
  13:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  14:00Gerry Weber Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Fever Tree Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • RBAR 2018 - Magazine
  15:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  15:50Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  16:00Gerry Weber Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  16:05Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  17:00Fever Tree Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Action 2017-18 E2738
  17:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • NBA Daily
  17:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  18:00Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας.
 • NBA Draft 2018
  18:30Από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, παρακολουθήστε ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του NBA. Παρουσίαση: Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  19:00Αφιέρωμα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Michigan Firekeepers Casino 400.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies