Νέα παραίτηση στον Ηρακλή
SHARE

Νέα παραίτηση στον Ηρακλή

Ο εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου Γιάννης Παπαδόπουλος γνωστοποίησε την παραίτηση του.

Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο Γιάννης Παπαδόπουλος και έριξε ευθείες βολές κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Η σχετική επιστολή παραίτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου:

Προς το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Δυστυχώς παρότι προσπάθησα πολύ να βοηθήσω να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για να συνεχίσει να υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη ο σύλλογος που ανέστησε και υπηρέτησε στον βαθμό που μπορούσε ο φίλος μου ο ΘΟΔΩΡΗΣ ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ …. δεν τα κατάφερα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ σαν εταιρεία έχει πλέον χρεοκοπήσει και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι αδύνατον να λυθούν μιας και πλέον δεν υπάρχει και ο χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο.

Η μοναδική περίπτωση σωτηρίας η εμφάνιση κάποιου επενδυτή, πολύ ικανού με μεγάλη οικονομική δυνατότητα και με την προϋπόθεση αυτό να γίνει σήμερα, φαντάζει με όνειρο «θερινής νυκτός»

Με το σημερινό «αυτοεξόριστο» ιδιοκτησιακό καθεστώς, τους γνωστούς άγνωστους μικροαπατεωνισκους, «φαντάσματα του παρελθόντος» , τον «θέλω δεν θέλω» τελικά «δεν ξέρω τι θέλω» manager καθώς και τον παγκοσμίου φήμης φερόμενο ως υπεύθυνο ακαδημιών κ Τριχα, τον Κωστάκη… και τον Γιωργάκη… δεν μπορεί να υπάρχει ούτε παρών αλλά ούτε και μέλλον για το Σωματείο.

Περισσότερο με ποντιακό ανέκδοτο μοιάζει η όλη κατάσταση έχοντας πρωταγωνιστές τον Κωστικα και τον Γιωρικα….

Η Μικρα έχει ερημώσει , η εξώπορτα έχει γεμίσει με εξώδικα που καθημερινά θυροκολλούν δικαστικοί κλητήρες . Το ίδιο συμβαίνει και στην εμπορική έδρα της ΠΑΕ στην Κατερίνη και μάλιστα οι κλητήρες ψάχνουν να τα επιδώσουν σε έμενα. Μια εταιρεία χωρίς αρχή και τέλος που δεν ξέρει που και τι οφείλει, που δεν έχει ούτε καν τις βασικές προϋποθέσεις λειτουργιάς ποδοσφαιρικού τμήματος .

Δεν θα το κουράσω παραπάνω ….έτσι απλά και με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου θα δηλώσω ότι η δική μου παρουσία τελειώνει εδώ. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα πολύ διακριτικά και με πολύ μεγάλο κόστος να βοηθήσω ,να δώσω λύσεις. Ονειρεύτηκα έναν ΗΡΑΚΛΗ υγιή αξιόπιστο και αυτόνομο. Κρατώ στο δικό μου μυαλό αυτόν τον ΗΡΑΚΛΗ που εγώ θέλω και αποχωρώ από το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου, γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ «είναι πολύ μικροί για τα όνειρα μου » και παράλληλα δεν μπορώ να χρεώνομαι υποχρεώσεις που δεν μου αναλογούν. Η δική παρουσία σαν μέλλος του ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου τελειώνει εδώ, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση, επικοινωνία και συνεργασία με όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους που χωρίς ντροπή παριστάνουν τους παράγοντες της ΠΑΕ Ηρακλή οδηγώντας τον σύλλογο στον αφανισμό.

Και για να είμαι δίκαιος απέναντι στον φίλο μου εκεί πάνω…….

Ο Παπαθανασακης έχει τεράστιες ευθύνες για όλα όσα έκανε και οδήγησε τον ΗΡΑΚΛΗ στην καταστροφή …….άλλες τόσες όμως ευθύνες έχουν και οι άνθρωποι της οικογένειας του Ηρακλή που δεν έκαναν τίποτε απολύτως για να μην φτάσει ο σύλλογος σε αυτό το σημείο.

Τέλος επειδή κατά την άποψη μου ο μοναδικός επίσημος φορέας που νομιμοποιείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου είναι ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, περιμένω αυτοί που έχουν την υποχρέωση να συγκαλέσουν ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με μοναδικό θέμα το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το 2012 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΓΣ ήταν που στήριξε την πρόταση αλλαγής ΑΦΜ, η ίδια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ έχει την ιστορική ευθύνη να πάρει και σήμερα αποφάσεις . Είναι πλέον καιρός όλοι αυτοί που κατά καιρούς κέρδισαν από την παρουσία τους στον ΗΡΑΚΛΗ να αναλάβουν τις ευθύνες τους , να σταματήσουν να προσπαθούν να βρουν άλλοθι για την αδιαφορία τους στην προσπάθεια των μελών του Ιδρυτικού Σωματείου της Επιτροπής Σωτηρίας και τον αγώνα των οργανωμένων οπαδών.

Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από αγάπη και ενδιαφέρων …..και όχι από θεωρία και κριτική στο facebook

Προς διευκρίνηση …..

Την ευθύνη για την λειτουργιά της Ακαδημίας την έχει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ . Το ΔΣ της ΠΑΕ προσλαμβάνει προπονητές, υπογράφει συμβάσεις εργασίας, είναι υπεύθυνο για την εξασφάλιση ρουχισμού και όλων των υποχρεώσεων που αφορούν την λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος και την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα . Το ΔΣ της ΠΑΕ είναι αυτό που εισπράττει και τις μηνιαίες συνδρομές για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών.

Την μοναδική αρμοδιότητα που έχει το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου είναι η διεκπεραίωση της έκδοσης δελτίων αθλητικής ιδιότητας χωρίς την συναίνεση της ΠΑΕ και η παραχώρηση του έντυπου μεταβολών για μεταγραφή η’ αποδέσμευση υποχρεωτικά με την συναίνεση της ΠΑΕ (αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό μεταγραφών της ΕΠΟ). Από το 2012 έως και προ λίγων ημερών, διεκπεραίωνα την έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας, αλλά και τις μεταγραφές αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Ηρακλή μέσω της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον κ ΚΩΦΙΔΗ (τεχνικό δ/ντη της Ακαδημίας ο όποιος εισηγούνταν σχετικά ) και τους υπάλληλους της γραμματείας στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ( μου έστελναν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου αλλά και την συναίνεση της ΠΑΕ όταν επρόκειτο για μεταγραφή η’ αποδέσμευση ) . Για το πόσο υπεύθυνα και νόμιμα λειτούργησα σε αυτήν την διαδικασία μπορεί να το επιβεβαίωση ο κ Κωφιδης, αλλά και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα. Και όλα αυτά βέβαια εθελοντικά και με τεράστιο κόστος.

Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα από γονείς άλλα διαβάζω και δηλώσεις περί ευθύνης η’ υποχρέωσης μου σχετικά με την δυνατότητα να μεταγραφεί η’ να αποδεσμευτεί ο οποιοσδήποτε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που ανήκει στον σύλλογο.

Τόσο εγώ ως πρόεδρος του ΔΣ στο Ιδρυτικό Σωματείο τα δυο τελευταία χρόνια, όσο και ο κ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ως επικεφαλής του νέου ΔΣ εδώ και τέσσερεις μήνες ποτέ μα ποτέ δεν αρνηθήκαμε την παραχώρηση Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που ανήκει στην δύναμη του ΗΡΑΚΛΗ εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές ΄΄ όμηρους ΄΄ αλλά και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χρεώσει την διάλυση των ακαδημιών.

Όποιος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλει να μεταγραφεί η’ να αποδεσμευτεί μπορεί να το κάνει παραλαμβάνοντας το έντυπο μεταβολών υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από το Ιδρυτικό Σωματείο αρκεί να έχει την συναίνεση της ΠΑΕ . Αυτό προβλέπει ο κανονισμός μεταγραφών και αυτό μεταφέρουμε στους γονείς που επικοινωνούν μαζί μας .

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν την ανησυχία των ποδοσφαιριστών και των γονέων …αλλά καλά θα είναι και αυτοί να καταλάβουν την δική μας εθελοντική προσφορά και προσπάθεια να κρατήσουμε έστω και λίγη από την χαμένη αξιοπρέπεια του συλλόγου αλλά και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Με σεβασμό στην ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ

Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies