Νέα παραίτηση στον Ηρακλή
SHARE

Νέα παραίτηση στον Ηρακλή

Ο εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου Γιάννης Παπαδόπουλος γνωστοποίησε την παραίτηση του.

Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο Γιάννης Παπαδόπουλος και έριξε ευθείες βολές κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Η σχετική επιστολή παραίτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου:

Προς το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Δυστυχώς παρότι προσπάθησα πολύ να βοηθήσω να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για να συνεχίσει να υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη ο σύλλογος που ανέστησε και υπηρέτησε στον βαθμό που μπορούσε ο φίλος μου ο ΘΟΔΩΡΗΣ ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ …. δεν τα κατάφερα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ σαν εταιρεία έχει πλέον χρεοκοπήσει και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι αδύνατον να λυθούν μιας και πλέον δεν υπάρχει και ο χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο.

Η μοναδική περίπτωση σωτηρίας η εμφάνιση κάποιου επενδυτή, πολύ ικανού με μεγάλη οικονομική δυνατότητα και με την προϋπόθεση αυτό να γίνει σήμερα, φαντάζει με όνειρο «θερινής νυκτός»

Με το σημερινό «αυτοεξόριστο» ιδιοκτησιακό καθεστώς, τους γνωστούς άγνωστους μικροαπατεωνισκους, «φαντάσματα του παρελθόντος» , τον «θέλω δεν θέλω» τελικά «δεν ξέρω τι θέλω» manager καθώς και τον παγκοσμίου φήμης φερόμενο ως υπεύθυνο ακαδημιών κ Τριχα, τον Κωστάκη… και τον Γιωργάκη… δεν μπορεί να υπάρχει ούτε παρών αλλά ούτε και μέλλον για το Σωματείο.

Περισσότερο με ποντιακό ανέκδοτο μοιάζει η όλη κατάσταση έχοντας πρωταγωνιστές τον Κωστικα και τον Γιωρικα….

Η Μικρα έχει ερημώσει , η εξώπορτα έχει γεμίσει με εξώδικα που καθημερινά θυροκολλούν δικαστικοί κλητήρες . Το ίδιο συμβαίνει και στην εμπορική έδρα της ΠΑΕ στην Κατερίνη και μάλιστα οι κλητήρες ψάχνουν να τα επιδώσουν σε έμενα. Μια εταιρεία χωρίς αρχή και τέλος που δεν ξέρει που και τι οφείλει, που δεν έχει ούτε καν τις βασικές προϋποθέσεις λειτουργιάς ποδοσφαιρικού τμήματος .

Δεν θα το κουράσω παραπάνω ….έτσι απλά και με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου θα δηλώσω ότι η δική μου παρουσία τελειώνει εδώ. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα πολύ διακριτικά και με πολύ μεγάλο κόστος να βοηθήσω ,να δώσω λύσεις. Ονειρεύτηκα έναν ΗΡΑΚΛΗ υγιή αξιόπιστο και αυτόνομο. Κρατώ στο δικό μου μυαλό αυτόν τον ΗΡΑΚΛΗ που εγώ θέλω και αποχωρώ από το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου, γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ «είναι πολύ μικροί για τα όνειρα μου » και παράλληλα δεν μπορώ να χρεώνομαι υποχρεώσεις που δεν μου αναλογούν. Η δική παρουσία σαν μέλλος του ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου τελειώνει εδώ, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση, επικοινωνία και συνεργασία με όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους που χωρίς ντροπή παριστάνουν τους παράγοντες της ΠΑΕ Ηρακλή οδηγώντας τον σύλλογο στον αφανισμό.

Και για να είμαι δίκαιος απέναντι στον φίλο μου εκεί πάνω…….

Ο Παπαθανασακης έχει τεράστιες ευθύνες για όλα όσα έκανε και οδήγησε τον ΗΡΑΚΛΗ στην καταστροφή …….άλλες τόσες όμως ευθύνες έχουν και οι άνθρωποι της οικογένειας του Ηρακλή που δεν έκαναν τίποτε απολύτως για να μην φτάσει ο σύλλογος σε αυτό το σημείο.

Τέλος επειδή κατά την άποψη μου ο μοναδικός επίσημος φορέας που νομιμοποιείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου είναι ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, περιμένω αυτοί που έχουν την υποχρέωση να συγκαλέσουν ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με μοναδικό θέμα το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το 2012 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΓΣ ήταν που στήριξε την πρόταση αλλαγής ΑΦΜ, η ίδια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ έχει την ιστορική ευθύνη να πάρει και σήμερα αποφάσεις . Είναι πλέον καιρός όλοι αυτοί που κατά καιρούς κέρδισαν από την παρουσία τους στον ΗΡΑΚΛΗ να αναλάβουν τις ευθύνες τους , να σταματήσουν να προσπαθούν να βρουν άλλοθι για την αδιαφορία τους στην προσπάθεια των μελών του Ιδρυτικού Σωματείου της Επιτροπής Σωτηρίας και τον αγώνα των οργανωμένων οπαδών.

Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από αγάπη και ενδιαφέρων …..και όχι από θεωρία και κριτική στο facebook

Προς διευκρίνηση …..

Την ευθύνη για την λειτουργιά της Ακαδημίας την έχει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ . Το ΔΣ της ΠΑΕ προσλαμβάνει προπονητές, υπογράφει συμβάσεις εργασίας, είναι υπεύθυνο για την εξασφάλιση ρουχισμού και όλων των υποχρεώσεων που αφορούν την λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος και την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα . Το ΔΣ της ΠΑΕ είναι αυτό που εισπράττει και τις μηνιαίες συνδρομές για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών.

Την μοναδική αρμοδιότητα που έχει το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου είναι η διεκπεραίωση της έκδοσης δελτίων αθλητικής ιδιότητας χωρίς την συναίνεση της ΠΑΕ και η παραχώρηση του έντυπου μεταβολών για μεταγραφή η’ αποδέσμευση υποχρεωτικά με την συναίνεση της ΠΑΕ (αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό μεταγραφών της ΕΠΟ). Από το 2012 έως και προ λίγων ημερών, διεκπεραίωνα την έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας, αλλά και τις μεταγραφές αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Ηρακλή μέσω της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον κ ΚΩΦΙΔΗ (τεχνικό δ/ντη της Ακαδημίας ο όποιος εισηγούνταν σχετικά ) και τους υπάλληλους της γραμματείας στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ( μου έστελναν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου αλλά και την συναίνεση της ΠΑΕ όταν επρόκειτο για μεταγραφή η’ αποδέσμευση ) . Για το πόσο υπεύθυνα και νόμιμα λειτούργησα σε αυτήν την διαδικασία μπορεί να το επιβεβαίωση ο κ Κωφιδης, αλλά και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα. Και όλα αυτά βέβαια εθελοντικά και με τεράστιο κόστος.

Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα από γονείς άλλα διαβάζω και δηλώσεις περί ευθύνης η’ υποχρέωσης μου σχετικά με την δυνατότητα να μεταγραφεί η’ να αποδεσμευτεί ο οποιοσδήποτε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που ανήκει στον σύλλογο.

Τόσο εγώ ως πρόεδρος του ΔΣ στο Ιδρυτικό Σωματείο τα δυο τελευταία χρόνια, όσο και ο κ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ως επικεφαλής του νέου ΔΣ εδώ και τέσσερεις μήνες ποτέ μα ποτέ δεν αρνηθήκαμε την παραχώρηση Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που ανήκει στην δύναμη του ΗΡΑΚΛΗ εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές ΄΄ όμηρους ΄΄ αλλά και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χρεώσει την διάλυση των ακαδημιών.

Όποιος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλει να μεταγραφεί η’ να αποδεσμευτεί μπορεί να το κάνει παραλαμβάνοντας το έντυπο μεταβολών υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από το Ιδρυτικό Σωματείο αρκεί να έχει την συναίνεση της ΠΑΕ . Αυτό προβλέπει ο κανονισμός μεταγραφών και αυτό μεταφέρουμε στους γονείς που επικοινωνούν μαζί μας .

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν την ανησυχία των ποδοσφαιριστών και των γονέων …αλλά καλά θα είναι και αυτοί να καταλάβουν την δική μας εθελοντική προσφορά και προσπάθεια να κρατήσουμε έστω και λίγη από την χαμένη αξιοπρέπεια του συλλόγου αλλά και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Με σεβασμό στην ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Γκραν Κανάρια: Θερμό χειροκρότημα για Πασκουάλ (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Γκραν Κανάρια: Θερμό χειροκρότημα για Πασκουάλ (video)
Κατηγορούν τον Αρντά Τουράν για συμμετοχή στο πραξικόπημα του 2016!
Κατηγορούν τον Αρντά Τουράν για συμμετοχή στο πραξικόπημα του 2016!
Ο Φέστα υπέγραψε επιτέλους στην ΑΕΛ. Μετά από σχεδόν ένα μήνα!
Ο Φέστα υπέγραψε επιτέλους στην ΑΕΛ. Μετά από σχεδόν ένα μήνα!
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Γκραν Κανάρια: Η «πράσινη» είσοδος (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Γκραν Κανάρια: Η «πράσινη» είσοδος (video)

 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018
  17:25PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  18:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • MotoGP 2018
  18:55PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  19:30Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Θέλτα
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  20:30Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  21:30Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  21:50SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  22:35Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  22:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  23:10SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  23:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  23:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  00:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • WRC 2018
  01:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E6
  01:20Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  02:00Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  03:50Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  04:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  05:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  05:30VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies