Νέα παραίτηση στον Ηρακλή
SHARE

Νέα παραίτηση στον Ηρακλή

Ο εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου Γιάννης Παπαδόπουλος γνωστοποίησε την παραίτηση του.

Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο Γιάννης Παπαδόπουλος και έριξε ευθείες βολές κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Η σχετική επιστολή παραίτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου:

Προς το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Δυστυχώς παρότι προσπάθησα πολύ να βοηθήσω να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για να συνεχίσει να υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη ο σύλλογος που ανέστησε και υπηρέτησε στον βαθμό που μπορούσε ο φίλος μου ο ΘΟΔΩΡΗΣ ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ …. δεν τα κατάφερα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ σαν εταιρεία έχει πλέον χρεοκοπήσει και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι αδύνατον να λυθούν μιας και πλέον δεν υπάρχει και ο χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο.

Η μοναδική περίπτωση σωτηρίας η εμφάνιση κάποιου επενδυτή, πολύ ικανού με μεγάλη οικονομική δυνατότητα και με την προϋπόθεση αυτό να γίνει σήμερα, φαντάζει με όνειρο «θερινής νυκτός»

Με το σημερινό «αυτοεξόριστο» ιδιοκτησιακό καθεστώς, τους γνωστούς άγνωστους μικροαπατεωνισκους, «φαντάσματα του παρελθόντος» , τον «θέλω δεν θέλω» τελικά «δεν ξέρω τι θέλω» manager καθώς και τον παγκοσμίου φήμης φερόμενο ως υπεύθυνο ακαδημιών κ Τριχα, τον Κωστάκη… και τον Γιωργάκη… δεν μπορεί να υπάρχει ούτε παρών αλλά ούτε και μέλλον για το Σωματείο.

Περισσότερο με ποντιακό ανέκδοτο μοιάζει η όλη κατάσταση έχοντας πρωταγωνιστές τον Κωστικα και τον Γιωρικα….

Η Μικρα έχει ερημώσει , η εξώπορτα έχει γεμίσει με εξώδικα που καθημερινά θυροκολλούν δικαστικοί κλητήρες . Το ίδιο συμβαίνει και στην εμπορική έδρα της ΠΑΕ στην Κατερίνη και μάλιστα οι κλητήρες ψάχνουν να τα επιδώσουν σε έμενα. Μια εταιρεία χωρίς αρχή και τέλος που δεν ξέρει που και τι οφείλει, που δεν έχει ούτε καν τις βασικές προϋποθέσεις λειτουργιάς ποδοσφαιρικού τμήματος .

Δεν θα το κουράσω παραπάνω ….έτσι απλά και με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου θα δηλώσω ότι η δική μου παρουσία τελειώνει εδώ. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα πολύ διακριτικά και με πολύ μεγάλο κόστος να βοηθήσω ,να δώσω λύσεις. Ονειρεύτηκα έναν ΗΡΑΚΛΗ υγιή αξιόπιστο και αυτόνομο. Κρατώ στο δικό μου μυαλό αυτόν τον ΗΡΑΚΛΗ που εγώ θέλω και αποχωρώ από το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου, γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ «είναι πολύ μικροί για τα όνειρα μου » και παράλληλα δεν μπορώ να χρεώνομαι υποχρεώσεις που δεν μου αναλογούν. Η δική παρουσία σαν μέλλος του ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου τελειώνει εδώ, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση, επικοινωνία και συνεργασία με όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους που χωρίς ντροπή παριστάνουν τους παράγοντες της ΠΑΕ Ηρακλή οδηγώντας τον σύλλογο στον αφανισμό.

Και για να είμαι δίκαιος απέναντι στον φίλο μου εκεί πάνω…….

Ο Παπαθανασακης έχει τεράστιες ευθύνες για όλα όσα έκανε και οδήγησε τον ΗΡΑΚΛΗ στην καταστροφή …….άλλες τόσες όμως ευθύνες έχουν και οι άνθρωποι της οικογένειας του Ηρακλή που δεν έκαναν τίποτε απολύτως για να μην φτάσει ο σύλλογος σε αυτό το σημείο.

Τέλος επειδή κατά την άποψη μου ο μοναδικός επίσημος φορέας που νομιμοποιείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου είναι ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, περιμένω αυτοί που έχουν την υποχρέωση να συγκαλέσουν ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με μοναδικό θέμα το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το 2012 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΓΣ ήταν που στήριξε την πρόταση αλλαγής ΑΦΜ, η ίδια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ έχει την ιστορική ευθύνη να πάρει και σήμερα αποφάσεις . Είναι πλέον καιρός όλοι αυτοί που κατά καιρούς κέρδισαν από την παρουσία τους στον ΗΡΑΚΛΗ να αναλάβουν τις ευθύνες τους , να σταματήσουν να προσπαθούν να βρουν άλλοθι για την αδιαφορία τους στην προσπάθεια των μελών του Ιδρυτικού Σωματείου της Επιτροπής Σωτηρίας και τον αγώνα των οργανωμένων οπαδών.

Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από αγάπη και ενδιαφέρων …..και όχι από θεωρία και κριτική στο facebook

Προς διευκρίνηση …..

Την ευθύνη για την λειτουργιά της Ακαδημίας την έχει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ . Το ΔΣ της ΠΑΕ προσλαμβάνει προπονητές, υπογράφει συμβάσεις εργασίας, είναι υπεύθυνο για την εξασφάλιση ρουχισμού και όλων των υποχρεώσεων που αφορούν την λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος και την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα . Το ΔΣ της ΠΑΕ είναι αυτό που εισπράττει και τις μηνιαίες συνδρομές για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών.

Την μοναδική αρμοδιότητα που έχει το ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου είναι η διεκπεραίωση της έκδοσης δελτίων αθλητικής ιδιότητας χωρίς την συναίνεση της ΠΑΕ και η παραχώρηση του έντυπου μεταβολών για μεταγραφή η’ αποδέσμευση υποχρεωτικά με την συναίνεση της ΠΑΕ (αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό μεταγραφών της ΕΠΟ). Από το 2012 έως και προ λίγων ημερών, διεκπεραίωνα την έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας, αλλά και τις μεταγραφές αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Ηρακλή μέσω της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον κ ΚΩΦΙΔΗ (τεχνικό δ/ντη της Ακαδημίας ο όποιος εισηγούνταν σχετικά ) και τους υπάλληλους της γραμματείας στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ( μου έστελναν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου αλλά και την συναίνεση της ΠΑΕ όταν επρόκειτο για μεταγραφή η’ αποδέσμευση ) . Για το πόσο υπεύθυνα και νόμιμα λειτούργησα σε αυτήν την διαδικασία μπορεί να το επιβεβαίωση ο κ Κωφιδης, αλλά και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα. Και όλα αυτά βέβαια εθελοντικά και με τεράστιο κόστος.

Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα από γονείς άλλα διαβάζω και δηλώσεις περί ευθύνης η’ υποχρέωσης μου σχετικά με την δυνατότητα να μεταγραφεί η’ να αποδεσμευτεί ο οποιοσδήποτε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που ανήκει στον σύλλογο.

Τόσο εγώ ως πρόεδρος του ΔΣ στο Ιδρυτικό Σωματείο τα δυο τελευταία χρόνια, όσο και ο κ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ως επικεφαλής του νέου ΔΣ εδώ και τέσσερεις μήνες ποτέ μα ποτέ δεν αρνηθήκαμε την παραχώρηση Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που ανήκει στην δύναμη του ΗΡΑΚΛΗ εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές ΄΄ όμηρους ΄΄ αλλά και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χρεώσει την διάλυση των ακαδημιών.

Όποιος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλει να μεταγραφεί η’ να αποδεσμευτεί μπορεί να το κάνει παραλαμβάνοντας το έντυπο μεταβολών υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από το Ιδρυτικό Σωματείο αρκεί να έχει την συναίνεση της ΠΑΕ . Αυτό προβλέπει ο κανονισμός μεταγραφών και αυτό μεταφέρουμε στους γονείς που επικοινωνούν μαζί μας .

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν την ανησυχία των ποδοσφαιριστών και των γονέων …αλλά καλά θα είναι και αυτοί να καταλάβουν την δική μας εθελοντική προσφορά και προσπάθεια να κρατήσουμε έστω και λίγη από την χαμένη αξιοπρέπεια του συλλόγου αλλά και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Με σεβασμό στην ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ

Προβάδισμα για Αϊντχόφεν, «ανοιχτή» η πρόκριση για Ερυθρό Αστέρα-Σάλτσμπουργκ
Προβάδισμα για Αϊντχόφεν, «ανοιχτή» η πρόκριση για Ερυθρό Αστέρα-Σάλτσμπουργκ
Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 1-1: Απόδραση για... αστέρια με Ουάρντα!
Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 1-1: Απόδραση για... αστέρια με Ουάρντα!
LIVE CHAT Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)
LIVE CHAT Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)
Έτσι «σκότωσε» ο Ουάρντα την Μπενφίκα! (video)
Έτσι «σκότωσε» ο Ουάρντα την Μπενφίκα! (video)

 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:45Μαρκόπουλο.
 • GP Confidential 2018 E15
  22:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  22:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  22:30CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  22:55UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς (Ζ)
  00:30Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  00:502η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  01:45Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ (Ζ)
  02:30Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  03:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  04:15SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  05:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  05:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  05:55Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  06:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  06:05Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  07:25Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  07:50Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • RBAR 2018
  08:05Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  09:25Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  10:00Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  10:05Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  10:30UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  10:35Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  11:50SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  12:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  12:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  13:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:10Canada Man.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  13:55CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  14:55Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  15:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές
  15:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  16:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  16:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  16:25Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  16:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Moto3 2018
  16:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. Super Cup. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:401η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:05Playoff, 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  18:25Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E658
  18:40Στιγμιότυπα.
 • Pre Stand Up (Ζ)
  18:50Σύνδεση με το γήπεδο για τον αγώνα που ακολουθεί.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  19:10Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  19:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies