Γαϊτάνος: «Ο Άρης είναι παράρτημα της Βέροιας»
SHARE

Γαϊτάνος: «Ο Άρης είναι παράρτημα της Βέροιας»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην προπονητής της Βέροιας για την κατάσταση που επικρατεί στη «Βασίλισσα» του Βορρά.

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Στέφανος Γαϊτάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Metropolis 95,5». Ο Στέφανος Γαϊτάνος έδειξε τον Θοδωρή Καρυπίδη ως τον ουσιαστικό ιδιοκτήτη της Βέροιας πίσω από την οποία βρίσκονται offshore εταιρίες ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης είναι παράρτημα της ομάδας της Ημαθίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μπεν και το πώς χάθηκε για τον ΠΑΟΚ: «Ουσιαστική προσφορά από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε. Ήταν μια περίπτωση που δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα από τον ΠΑΟΚ. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν κάτι σαν εναλλακτική λύση, ότι έπρεπε να είναι σε μια κατάσταση αναμονής η περίπτωση του Μπεν ενόψει κάποιων άλλων επιλογών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Έτσι το αντιλαμβανόμουν εγώ. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κόστους. Δεν ήταν ακριβή μεταγραφή. Πιστεύω ότι ήταν θέμα επιλογής και ότι η επιλογή αυτή για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Έτσι, αντιλαμβανόμουν την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί.

Ήταν μία μεταγραφή από τη Γαλλία, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Τον εντοπίζει ο Γιώργος Κικερίδης, μου λέει ‘έλα να δεις έναν εξαιρετικό παίκτη να τον φέρουμε στην ομάδα. Εγώ έχω την τελευταία άποψη, είναι θετική, εγκρίνει ο Αρβανιτίδης και έρχεται ο Μπεν με ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο, ίσως των 30.000 ευρώ. Βρισκόμαστε μπροστά στην περίπτωση ενός εξαιρετικού παίκτη, που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν κυνηγό. Ο προβληματισμός μου όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είναι τι δεν διακρίνουν στον Μπεν; Δεν διακρίνουν την κίνησή του στον κενό χώρο; Δεν διακρίνουν το ότι είναι ένας σούπερ ταχυδυναμικός παίκτης, που χρησιμοποιεί με την ίδια επιτυχία και τα δύο του πόδια; Τι δεν διακρίνουν; Τον καλό του χαρακτήρα; Το γεγονός ότι μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές θέσεις; Το ότι ο Μπεν βγάζει υγεία με ένα μόνιμο χαμόγελο στα αποδυτήρια; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Βλέπω έτσι ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν κι έτσι καταλήγει στον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν περίμενα να δω την απόδοσή του στο Βελιγράδι. Είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του από πέρσι αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα μας στη Βέροια πριν πάει στον Ολυμπιακό. Είχε σοβαρό τραυματισμό με χιαστό, εκ των πραγμάτων βρέθηκε στον Πανιώνιο για να βρει την αγωνιστική του φόρμα. Ο Μπεν για τα δεδομένα και τα κυβικά του ΠΑΟΚ ήταν μια εύκολη και καλή μεταγραφή. Δεν την επιδίωξε ο ΠΑΟΚ».

Για την κατάσταση στη Βέροια: «Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές πόρτες. Αγνοείται η τύχη των πάντων, ποιος είναι ο πρόεδρος, ποιος είναι ο γενικός αρχηγός. Το ότι είναι εκεί οι Γιώργος Κικερίδης και Απόστολος Χαραλαμπίδης, για μένα και για οποιονδήποτε άνθρωπο με μια απλή λογική, λέει ότι πώς θα λειτουργήσει αυτή η ομάδα; Πώς γίνεται 25 συμβόλαια να λήγουν; Πώς γίνεται η ομάδα να είναι υπερχρεωμένη και αυτό να μην γίνεται πουθενά αναφορά; Ο Τύπος της Βέροιας έχει ξεχάσει τελείως τον ρόλο του. Οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με την ομάδα ή ασχολούνται με έναν τρόπο που δεν βγάζει προς τα έξω την πραγματική εικόνα.

Η Βέροια είναι συνολική καταστροφή και οικονομικά και αγωνιστικά. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα, που επιχειρείται αυτή τη στιγμή, να ευδοκιμήσει. Είναι μία εικόνα που είναι επαναλαμβανόμενη σε πολλές ομάδες που λες πώς γίνεται να οδηγούνται στην καταστροφή και από την άλλη να λένε πως κάποιος επενδύει. Πώς γίνεται να χρωστάς σε όλο τον κόσμο, στους πάντες, από προπονητές, φυσικοθεραπευτές, τους πάντες και να λες θα λειτουργήσω σαν ομάδα; Ποιος είναι αυτός που το λέει αυτό; Πώς θα τον χαρακτηρίζατε αυτόν, επενδυτή; Δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι offshore εταιρείες και λέω offshore γιατί αγνοείται τι είναι, πού έχει έδρα, ποιος μιλά, ποιος ρυθμίζει τα πάντα. Είναι απλοϊκό το ερώτημά μου.

Δεν μπορείτε να μπείτε στα γραφεία της Βέροιας. Πρέπει να χτυπήσετε την πόρτα. Είναι κλειδωμένες οι πόρτες. Υπάρχουν όλοι κι όλοι δύο άνθρωποι, που διαχειρίζονται τι και πώς; Είναι φοβερό πράγμα. Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Τι είναι αυτή η ομάδα που θα λειτουργήσει τώρα; Με τι συμφωνίες, με τι όρους, με τι οικονομικά δεδομένα; Δεν υπάρχει τίποτε στο φως. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την ομάδα;

Είναι μια πραγματικότητα ότι μια offshore έχει την ομάδα. Πιστεύει κανείς, οποιονδήποτε να ρωτήσετε, που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος; Ο άνθρωπος ποτέ δεν εμφανίστηκε. Είναι γνωστό ότι αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης, αυτό μιλάει και φυσικά δεν με εκπλήσσει με τα επιτεύγματά του. Επίτευγμα είναι ότι ο Άρης δεν βγήκε. Επίτευγμα ότι η Βέροια έχει διαλυθεί. Επίτευγμα ότι ούτε το χωριό του δεν άφησε όρθιο. Το πώς γίνεται να είναι ηγέτης με τέτοιες επιτυχίες; Με τέτοιες επιτυχίες μπορεί να κοιμάται ήσυχος κι ο Άρης. Εδώ υπάρχουν διαπιστευτήρια επένδυσης, παίκτες που λύνουν τα συμβόλαιά τους, υπερχρεωμένες καταστάσεις, απλήρωτοι προπονητές από πέρσι, από πρόπερσι. Ο Μπατιόν έχει κάνει προσφυγή, θα σκάσουν κι άλλες.

Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Όλοι οι παίκτες από τη Βέροια ήρθαν στον Άρη. Τώρα θα ξαναγυρίσουν κάποιοι από τον Άρη πάλι στη Βέροια και ούτω καθεξής. Είναι γνωστό ότι ο Καρυπίδης δεν έχει αποστασιοποιηθεί από τη Βέροια. Ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Καρυπίδης, ανεξάρτητα αν τυπικά τώρα πέρασε στον Παπαδόπουλο. Ο Καρυπίδης είναι αυτός που προσλαμβάνει, αυτός που κατευθύνει. Ξέρετε κανένα συμβούλιο με πρόεδρο τον Παπαδόπουλο να συνεδριάζει; Ξέρετε κανέναν γενικό αρχηγό; Εγώ βλέπω έναν Χαραλαμπίδη και έναν Κικερίδη. Αυτό λέγεται ομάδα;

Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη διάλυσή της και θα ακολουθήσει πιστεύω την πτώση του Πανθρακικού. Ποιος ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή έχει ένα ρόστερ από κάποια παιδιά της Κ20 και κ4-5 μεταγραφές. Αυτό το παιδομάζωμα δεν μπορεί να λέγεται συγκροτημένη ομάδα. Με σκοτώνει  η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να διαλυθούμε».

Πλησιάζει ο Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι
Πλησιάζει ο Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι
UEFA NATIONS LEAGUE: Ισοπαλία στο «Σαν Σίρο» και πρωτιά για Πορτογαλία
UEFA NATIONS LEAGUE: Ισοπαλία στο «Σαν Σίρο» και πρωτιά για Πορτογαλία
Εθνική Νέων: Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη (video)
Εθνική Νέων: Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη (video)
Εθνική γυναικών μπάσκετ: Ήττα στο τέλος στο Μάντσεστερ
Εθνική γυναικών μπάσκετ: Ήττα στο τέλος στο Μάντσεστερ

 • Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Νιλ Μάγκνι - Σαντιάγκο Πονζινίμπιο 'Gente Boa'. Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Μπάσκετ: Ανδόρρα - Μάλαγα
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  03:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018
  04:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP 2018
  04:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:157η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  05:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  05:4512η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Moto2 2018
  06:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  06:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  07:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - Ξάνθη ΑΟ
  07:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  07:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  08:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  09:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Τουρκία - Σουηδία
  09:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B2. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός
  09:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  09:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ
  10:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  11:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  11:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Αλβανία - Σκωτία
  11:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  11:45Ημιτελικοί.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  13:30Η εξομολόγηση ενός 'μύθου'.
 • Χάντμπολ: Ολυμπιακός - Νέξε (Ζ)
  13:45EHF Cup 2018-19. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Αγγλία - Κροατία (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  14:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Pregame Show (Ζ)
  14:30Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  15:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός (Ζ)
  16:00Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  16:15Αφιέρωμα.
 • Topspin (Ζ)
  16:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018
  17:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:00Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2018
  18:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Nations League Show 2018-19 (Ζ)
  18:30Μια εκπομπή για το UEFA Nations League.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  19:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Ζ)
  19:45Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  20:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  21:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies