Γαϊτάνος: «Ο Άρης είναι παράρτημα της Βέροιας»
SHARE

Γαϊτάνος: «Ο Άρης είναι παράρτημα της Βέροιας»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην προπονητής της Βέροιας για την κατάσταση που επικρατεί στη «Βασίλισσα» του Βορρά.

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Στέφανος Γαϊτάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Metropolis 95,5». Ο Στέφανος Γαϊτάνος έδειξε τον Θοδωρή Καρυπίδη ως τον ουσιαστικό ιδιοκτήτη της Βέροιας πίσω από την οποία βρίσκονται offshore εταιρίες ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης είναι παράρτημα της ομάδας της Ημαθίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μπεν και το πώς χάθηκε για τον ΠΑΟΚ: «Ουσιαστική προσφορά από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε. Ήταν μια περίπτωση που δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα από τον ΠΑΟΚ. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν κάτι σαν εναλλακτική λύση, ότι έπρεπε να είναι σε μια κατάσταση αναμονής η περίπτωση του Μπεν ενόψει κάποιων άλλων επιλογών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Έτσι το αντιλαμβανόμουν εγώ. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κόστους. Δεν ήταν ακριβή μεταγραφή. Πιστεύω ότι ήταν θέμα επιλογής και ότι η επιλογή αυτή για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Έτσι, αντιλαμβανόμουν την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί.

Ήταν μία μεταγραφή από τη Γαλλία, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Τον εντοπίζει ο Γιώργος Κικερίδης, μου λέει ‘έλα να δεις έναν εξαιρετικό παίκτη να τον φέρουμε στην ομάδα. Εγώ έχω την τελευταία άποψη, είναι θετική, εγκρίνει ο Αρβανιτίδης και έρχεται ο Μπεν με ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο, ίσως των 30.000 ευρώ. Βρισκόμαστε μπροστά στην περίπτωση ενός εξαιρετικού παίκτη, που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν κυνηγό. Ο προβληματισμός μου όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είναι τι δεν διακρίνουν στον Μπεν; Δεν διακρίνουν την κίνησή του στον κενό χώρο; Δεν διακρίνουν το ότι είναι ένας σούπερ ταχυδυναμικός παίκτης, που χρησιμοποιεί με την ίδια επιτυχία και τα δύο του πόδια; Τι δεν διακρίνουν; Τον καλό του χαρακτήρα; Το γεγονός ότι μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές θέσεις; Το ότι ο Μπεν βγάζει υγεία με ένα μόνιμο χαμόγελο στα αποδυτήρια; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Βλέπω έτσι ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν κι έτσι καταλήγει στον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν περίμενα να δω την απόδοσή του στο Βελιγράδι. Είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του από πέρσι αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα μας στη Βέροια πριν πάει στον Ολυμπιακό. Είχε σοβαρό τραυματισμό με χιαστό, εκ των πραγμάτων βρέθηκε στον Πανιώνιο για να βρει την αγωνιστική του φόρμα. Ο Μπεν για τα δεδομένα και τα κυβικά του ΠΑΟΚ ήταν μια εύκολη και καλή μεταγραφή. Δεν την επιδίωξε ο ΠΑΟΚ».

Για την κατάσταση στη Βέροια: «Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές πόρτες. Αγνοείται η τύχη των πάντων, ποιος είναι ο πρόεδρος, ποιος είναι ο γενικός αρχηγός. Το ότι είναι εκεί οι Γιώργος Κικερίδης και Απόστολος Χαραλαμπίδης, για μένα και για οποιονδήποτε άνθρωπο με μια απλή λογική, λέει ότι πώς θα λειτουργήσει αυτή η ομάδα; Πώς γίνεται 25 συμβόλαια να λήγουν; Πώς γίνεται η ομάδα να είναι υπερχρεωμένη και αυτό να μην γίνεται πουθενά αναφορά; Ο Τύπος της Βέροιας έχει ξεχάσει τελείως τον ρόλο του. Οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με την ομάδα ή ασχολούνται με έναν τρόπο που δεν βγάζει προς τα έξω την πραγματική εικόνα.

Η Βέροια είναι συνολική καταστροφή και οικονομικά και αγωνιστικά. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα, που επιχειρείται αυτή τη στιγμή, να ευδοκιμήσει. Είναι μία εικόνα που είναι επαναλαμβανόμενη σε πολλές ομάδες που λες πώς γίνεται να οδηγούνται στην καταστροφή και από την άλλη να λένε πως κάποιος επενδύει. Πώς γίνεται να χρωστάς σε όλο τον κόσμο, στους πάντες, από προπονητές, φυσικοθεραπευτές, τους πάντες και να λες θα λειτουργήσω σαν ομάδα; Ποιος είναι αυτός που το λέει αυτό; Πώς θα τον χαρακτηρίζατε αυτόν, επενδυτή; Δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι offshore εταιρείες και λέω offshore γιατί αγνοείται τι είναι, πού έχει έδρα, ποιος μιλά, ποιος ρυθμίζει τα πάντα. Είναι απλοϊκό το ερώτημά μου.

Δεν μπορείτε να μπείτε στα γραφεία της Βέροιας. Πρέπει να χτυπήσετε την πόρτα. Είναι κλειδωμένες οι πόρτες. Υπάρχουν όλοι κι όλοι δύο άνθρωποι, που διαχειρίζονται τι και πώς; Είναι φοβερό πράγμα. Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Τι είναι αυτή η ομάδα που θα λειτουργήσει τώρα; Με τι συμφωνίες, με τι όρους, με τι οικονομικά δεδομένα; Δεν υπάρχει τίποτε στο φως. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την ομάδα;

Είναι μια πραγματικότητα ότι μια offshore έχει την ομάδα. Πιστεύει κανείς, οποιονδήποτε να ρωτήσετε, που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος; Ο άνθρωπος ποτέ δεν εμφανίστηκε. Είναι γνωστό ότι αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης, αυτό μιλάει και φυσικά δεν με εκπλήσσει με τα επιτεύγματά του. Επίτευγμα είναι ότι ο Άρης δεν βγήκε. Επίτευγμα ότι η Βέροια έχει διαλυθεί. Επίτευγμα ότι ούτε το χωριό του δεν άφησε όρθιο. Το πώς γίνεται να είναι ηγέτης με τέτοιες επιτυχίες; Με τέτοιες επιτυχίες μπορεί να κοιμάται ήσυχος κι ο Άρης. Εδώ υπάρχουν διαπιστευτήρια επένδυσης, παίκτες που λύνουν τα συμβόλαιά τους, υπερχρεωμένες καταστάσεις, απλήρωτοι προπονητές από πέρσι, από πρόπερσι. Ο Μπατιόν έχει κάνει προσφυγή, θα σκάσουν κι άλλες.

Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Όλοι οι παίκτες από τη Βέροια ήρθαν στον Άρη. Τώρα θα ξαναγυρίσουν κάποιοι από τον Άρη πάλι στη Βέροια και ούτω καθεξής. Είναι γνωστό ότι ο Καρυπίδης δεν έχει αποστασιοποιηθεί από τη Βέροια. Ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Καρυπίδης, ανεξάρτητα αν τυπικά τώρα πέρασε στον Παπαδόπουλο. Ο Καρυπίδης είναι αυτός που προσλαμβάνει, αυτός που κατευθύνει. Ξέρετε κανένα συμβούλιο με πρόεδρο τον Παπαδόπουλο να συνεδριάζει; Ξέρετε κανέναν γενικό αρχηγό; Εγώ βλέπω έναν Χαραλαμπίδη και έναν Κικερίδη. Αυτό λέγεται ομάδα;

Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη διάλυσή της και θα ακολουθήσει πιστεύω την πτώση του Πανθρακικού. Ποιος ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή έχει ένα ρόστερ από κάποια παιδιά της Κ20 και κ4-5 μεταγραφές. Αυτό το παιδομάζωμα δεν μπορεί να λέγεται συγκροτημένη ομάδα. Με σκοτώνει  η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να διαλυθούμε».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Βραδιά γεμάτη απίστευτα ρεκόρ για τον ΤΡΟΜΕΡΟ Λαπροβίτολα! (video)
Βραδιά γεμάτη απίστευτα ρεκόρ για τον ΤΡΟΜΕΡΟ Λαπροβίτολα! (video)
Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που την έστειλε τελικό! (video)
Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που την έστειλε τελικό! (video)
Ρεάλ Μαδρίτης: Έκανε μια... χαψιά την Εστουντιάντες του Τζεντίλε!
Ρεάλ Μαδρίτης: Έκανε μια... χαψιά την Εστουντιάντες του Τζεντίλε!
Σαν Λορέντζο - ΑΕΚ: Αγωνία στην «Ένωση» για τον Ξανθόπουλο
Σαν Λορέντζο - ΑΕΚ: Αγωνία στην «Ένωση» για τον Ξανθόπουλο

 • Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E19
  00:45Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  01:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E15
  01:30Αφιέρωμα.
 • Σύνδεση (Ζ)
  01:50All Star Pre Stand Up.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019 (Ζ)
  02:00Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2019
  03:00Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • WRC 2019
  03:40SS3 Svullrya 1, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν
  04:00VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Κρασνοντάρ - Λεβερκούζεν
  04:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση των 32. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2019
  04:45SS4 Rojden 1, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπανταλόνα
  05:00Κύπελλο Ισπανίας 2019. Προημιτελικός. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2019
  05:45SS7 Rojden 2, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιγιαρεάλ
  06:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση των 32. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2019
  06:45SS8 Torsby 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  07:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Πάντερμπορν - Κολονία
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E7
  07:45Στιγμιότυπα.
 • WRC 2019
  07:50Σουηδία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Topspin
  08:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2019 (Ζ)
  08:30SS11 Vargasen 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  08:45Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Μπέρνλι
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  09:35Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  09:40ABN AMRO World Tennis Tournament. Προημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  09:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:00Φάση των 32. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  11:30Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  12:00SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 1988 - Σικάγο
  12:15Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στο Σικάγο το 1988. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ντιναμό Κίεβου
  12:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση των 32. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2019 (Ζ)
  12:50SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας (Ζ)
  13:00Τουρκικό Κύπελλο. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Στιγμιότυπα
  13:35Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E18
  13:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  14:00SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 1992 - Ορλάντο
  14:05Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στο Ορλάντο το 1992. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας, Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μάιντς (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2019
  15:05Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • NBA All Star Weekend: All Star Game 1993 - Γιούτα
  15:55Λίγο πριν απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της ομάδας του στο All Star Game 2019 στο Σάρλοτ, η COSMΟΤΕ TV γυρίζει πίσω το χρόνο και σας θυμίζει τι έγινε στο All Star game στη Γιούτα το 1993. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας, Άρης Μπάρκας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τουρκ Τέλεκομ (Ζ)
  16:00Τουρκικό Κύπελλο. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  17:00Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2019
  17:30Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2820
  17:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • WRC 2019
  18:00SS11 Vargasen 1, Σουηδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500 (Ζ)
  18:30ABN AMRO World Tennis Tournament. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: NBA All Star Weekend 2019
  19:00Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2019
  19:15SS12 Rammen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2019
  20:15SS13 Hagfors 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Κύπελλο Ισπανίας 2019 (Ζ)
  20:302ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: 2019 ATP World Tour 500
  21:00ABN AMRO World Tennis Tournament. Ημιτελικοί.
 • WRC 2019
  21:15SS14 Vargasen 2, Σουηδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Λειψία
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E683
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies