Σπανός: «Πάμε για άνοδο»
SHARE

Σπανός: «Πάμε για άνοδο»

Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Άρη και τόνισε ότι με την βοήθεια του κόσμου θα έρθει η άνοδος στην SuperLeague.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Είναι τιμή που βλέπω τόσο κόσμο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είναι τεράστιο το φορτίο ευθύνης. Ευχαριστώ τον κ. Καρυπίδη, τον κ. Μυροφορίδη και ελπίζω ν’ ανταποκριθώ τις προσδοκίες τους. Είμαι μαζί σας (σ.σ. τους δημοσιογράφους) γιατί πρέπει να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος του Άρη. Η επικοινωνία μας πρέπει να έχει αρχές, πρέπει να έχει κανόνες και έχουμε χρόνο να τα λέμε από εδώ και πέρα».

Για την πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του: «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα που θα προπονήσω. Ίσως να μην αποδεχόμουν την πρόταση αν δεν ήμουν σίγουρος. Νιώθω σίγουρος, νιώθω καλά. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου το οποίο πιστεύω θα πάει καλά. Θέλω να δείτε κι εσείς μέσα στο γήπεδο πράγματα που θα δω κι εγώ. Είναι πολύ σημαντικό για το βιογραφικό σου να έχεις τον Άρη μέσα, αλλά ασήμαντο να μην έχεις τον Άρη με επιτυχία. Γι’ αυτό θα παλέψω, για την επιτυχία του Άρη».

Τι δεν πήγε καλά πέρυσι και η ομάδα δεν ανέβηκε: «Οι παίκτες ατομικά, έπρεπε ν’ αναδεικνύουν την δυναμική της ομάδας. Πέρυσι περισσότερο φάνηκαν τα ονόματα, παρά η ομάδα. Όταν πήγα στον Παναγιάλειο είπα ότι ένα ρόστερ Super League δεν σημαίνει ότι θα βγάλει την ομάδα κατηγορία. Αν δεν γυαλίζει το μάτι των παικτών, δεν βγαίνει κανείς. Θα πρέπει να βγάλουμε πάθος, θέληση. Γι’ αυτό πέρυσι δεν πέτυχε η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μία παρόμοια πορεία με πέρυσι, αλλά με διαφορετική νοοτροπία».

Για την σχέση που έχει με τον Παύλο Μυροφορίδη και τι αγωνιστικό προφίλ θα έχει η ομάδα: «Είναι η τρίτη ομάδα στην οποία συνεργάζομαι με τον Μυροφορίδη. Μιλούσαμε και πριν έρθω εγώ, χωρίς να υπάρχει κάτι. Συμφωνώ με τις προσθαφαιρέσεις που έχουν γίνει. Ο κ. Μυροφορίδης αν θέλει να πάρει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερώσει τον προπονητή. Αντίστοιχα και ο προπονητής, πρέπει να ενημερώσει τον Μυροφορίδη για κάποιον παίκτη που θέλει. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά, να «σπάσει» άμυνες, να πετύχει τέρματα. Δεν πρέπει ν’ αλλάξουμε φιλοσοφία, απλά πρέπει αυτό να το ενισχύσουμε και να το κάνουμε λίγο καλύτερο».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Έχουν γίνει και θα γίνουν προσθαφαιρέσεις. Θα πρέπει να πάρουμε τερματοφύλακα. Η ομάδα έχει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες, ο οποίος φαίνεται να κάνει ένα άλλο βήμα. Το σεβόμαστε. Θέλουμε ένα παιδί να έχει δίψα για διάκριση με τον ΑΡΗ. Έχουμε τον Αναγνωστόπουλο και τον Μάντζαρη, δύο παιδιά με πολλές ικανότητες, που πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Επίσης, ένας ή δύο παίκτες θα αντικαταστήσουν τον Τάτο. Όσο για τον επιθετικό, τα κερασάκια στην τούρτα τα φοβάμαι. Και αυτό συνέβη πέρυσι. Πρέπει ο παίκτης που θα έρθει να είναι μεταγραφή ουσίας και όχι αεροδρομίου. Δεν περιμένουμε το youtube για να κρίνουμε έναν παίκτη. Μπορεί να γίνει η μεταγραφή επιθετικού, μπορεί και να μην γίνει».

Για τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ: «Θα έχω τον συνεργάτη μου τον Σωτήρη τον Βίνο και τον Πασχάλη τον Μελισσά τον οποίο τον προώθησα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και ταιριάζουν τα χνώτα μας. Ο Αντώνης ο Λυκούρης επίσης θα συνεχίσει. Έμαθα γι’ αυτόν και όταν κάτι είναι καλό, δεν χρειάζεται να το ξηλώσεις. Μέσα σε αυτούς προσθέστε κι έναν αναλυτή αγώνων. Θέλουμε μικρό τεχνικό επιτελείο, το οποίο θα έχει την ίδια νοοτροπία».

Για τον Ανδρέα Τάτο ο οποίος αποχώρησε τελικά από την ομάδα: «Εγώ με τον Τάτο μίλησα επειδή αρχικά ήταν να μείνει στην ομάδα. Το κάτι παραπάνω που ζήτησε δεν μπορούσαμε να του το κόψουμε. Αν υποθέσουμε ότι σήμερα-αύριο υπογράφει ένας νέο παιδί, θα είναι καλός μέσα από την ομάδα. Η ομάδα θέλουμε να αναδεικνύεται. Θα το δείτε στην πορεία ότι το παιχνίδι μας θα είναι δομημένο. Έχουμε παντού καλούς ποδοσφαιριστές. Θα θέλαμε και τον Αντρέα, αλλά ο Άρης δεν έχει ανάγκη κανέναν. Εμείς έχουμε ανάγκη τον Άρη και η ομάδα είναι αυτή που θα αναδείξει τον παίκτη».

Για τον αντικαταστάτη του Τάτου: «Θέλουμε ένα παιδί που να είναι στα οικονομικά μας δεδομένα μαζί με τον Σταφάνοβιτς. Κάποια παιδιά δεν έβγαλαν πέρυσι αυτό που δικαιούνταν να βγάλουν. Είμαστε καλυμμένοι πλήρως σε αυτό το κομμάτι. Ένα κενό ίσως να υπάρχει στον επιθετικό, αλλά προτιμούμε να μην κάνουμε κάτι, από το να μην είναι καλό».

Πόσους παίκτες θα έχει το φετινό ρόστερ: «Ο σχεδιασμός μας είναι 26-28 παίκτες. Από αυτούς οι 4 θα είναι τερματοφύλακες. Οι υπόλοιποι 4 θα είναι παιδιά από την ομάδα Νέων. Έχουν προταθεί ήδη από τον Πασχάλη Μελισσά και θα είναι μαζί μας την Πέμπτη στην προετοιμασία. Θα μείνουν δύο, τρεις και οι τέσσερις; είναι στο χέρι τους να το διεκδικήσουν. Το ρόστερ πάντως θα έχει 28 παίκτες. Ο Άρης σαν ομάδα δεν αδικεί παιδιά».

Για τον Ταυλαρίδη: «Ίσως κι εγώ με τον Στάθη να παρέκαμψα κάποιες καταστάσεις. Αν όλα είναι καλά και προσαρμοστεί στα δεδομένα τα δικά μας, θα μείνει στην ομάδα. Όλα αυτά έγιναν με πράξεις και όχι με λόγια. Μίλησα μαζί του Παρασκευή. Μου είπε το παράπονό του, ότι δεν τον σεβάστηκαν από την ομάδα. Εγώ θα πω το εξής, αν δεν τον σεβάστηκαν κάποιοι από την ομάδα, ο Στάθης δεν σεβάστηκε τον προπονητή. Γιατί το λέω αυτό. Το Σάββατο του στέλνω στο μέιλ του τα εργομετρικά και την Δευτέρα καταθέτει προσφυγή. Είναι ξένο σώμα για την ομάδα, το έδειξε μόνος του. Την Πέμπτη είχαμε συνεννοηθεί να μπει στο γήπεδο. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να γίνει κάπως διαφορετικά η σειρά για να σέβεται ο ένας τον άλλον».

Αν θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνει στο ρόστερ: «Ο παίκτης αποτελεί παρελθόν κατά 99%. Θέλω να κάνω ένα ραντεβού μαζί του για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Θα χωρίσουν οι δρόμοι μας κατά πάσα πιθανότητα. Όλα τα παιδιά τα οποία θα είναι στην προπόνηση της Πέμπτης, θα είναι παίκτες της ομάδας και κάποιοι ίσως να θέλουν ν’ αποδείξουν κάποια πράγματα παραπάνω από πέρυσι».

Για τα… ύποπτα αποτελέσματα που επηρέασαν το περσινό πρωτάθλημα: «Τα 50 παιχνίδια είναι ύποπτα χειραγώγησης, αλλά στο εξωτερικό είναι 100. Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτό το τριπάκι όμως. Μπορούν να γίνουν τα πάντα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε ταπεινοί, σοβαροί, να είμαστε ομάδα και θεωρώ πως κανένας διαιτητής και κανένας μηχανισμός δεν μπορεί να συγκρατήσει τον Άρη».

Το σχόλιό του για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Κατ’ αρχάς τον άνθρωπο (τον Θόδωρο Καρυπίδη) δεν τον γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε για κάτι συγκεκριμένο, μου είπε σε θέλω, ανεβαίνεις επάνω και κλείνεις με τον Μυροφορίδη. Εγώ είμαι αναρμόδιος να τον κρίνω, γιατί δεν τον γνωρίζω. Οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων θέλουν την διαχείρησή τους. Πιστεύω θα έχουμε καλή συνεργασία».

Και κατέληξε: «Τέλος θα ήθελα να πω πως ο στόχος είναι δύσκολος αν πάμε με τιε μύτες ψηλά και θεωρήσουμε ότι θα βγούμε μόνο με τις φανέλες. Μπορεί να γίνει εύκολος αν υπάρξει ομοψυχία. Χωρίς ομοψυχία όλων των φορέων για να βοηθηθεί ο ΑΡΗΣ, ο στόχος θα υλοποιηθεί πιο δύσκολα.. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας εδώ και πιστεύω πως η σχέση μας και η συνεργασία μας θα είναι άριστη».

Παπαγιάννης: «Θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής μετά το ΝΒΑ»
Παπαγιάννης: «Θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής μετά το ΝΒΑ»
Live Chat: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-0 (ημίχρονο)
Live Chat: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-0 (ημίχρονο)
Παναθηναϊκός: Με 1.600 στην Τρίπολη!
Παναθηναϊκός: Με 1.600 στην Τρίπολη!
Τόμας: «Ευλογημένος που είμαι στον Παναθηναϊκό»
Τόμας: «Ευλογημένος που είμαι στον Παναθηναϊκό»

 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 • MotoGP 2018
  17:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  17:45Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:301η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E18
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  19:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  19:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Κιάνγκ Γουάνγκ - Μαρία Σάκκαρη
  20:30WTA 2018. Wuhan Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  21:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  22:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:004η αγωνιστική.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Wr. Neustadt, Austria. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:506η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Σπαρτάκ Μόσχας
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαγιαδολίδ
  02:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E18
  03:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  03:45ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Φράνσις Τιαφό
  04:30Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  04:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • RBAR 2018
  04:55Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  06:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  06:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:10Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Τζακ Σοκ
  06:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2018 E18
  07:25Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  08:10Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  08:20Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Topspin
  08:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  09:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: Νταβίντ Γκοφάν - Ντιέγκο Σβάρτζμαν
  10:00Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Σιάτλ Στορμ - Γ. Μίστικς
  10:30Τελικοί NBA Γυναικών 2018. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018
  11:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ - Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα AO (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • GP Confidential 2018 E18
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  14:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • RBAR 2018 - Magazine
  14:55Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  15:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:304η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  15:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  16:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  16:30Outdoor Specials.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:152η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • WRC 2018
  19:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Μπαρτσελόνα - Βέσπρεμ
  20:00VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  20:25SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies