Βρέντζος: «Δεν είναι λύση το τοπικό»
SHARE

Βρέντζος: «Δεν είναι λύση το τοπικό»

Το αφεντικό του Εργοτέλη αποκάλυψε τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Δύσκολες μέρες βιώνει ο Εργοτέλης που ακροβατεί μεταξύ εθνικών κατηγοριών και τοπικού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Βρέντζος έχει επιδοθεί σε ένα αγών δρόμου προκειμένου να βρει συμπαίκτες η υποψήφιους επενδυτές που θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει φως στο τούνελ αλλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδα, με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως πιθανότερο σενάριο είναι η μη ίδρυση ΠΑΕ στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2:

Για τις πιθανότητες εξεύρεσης λύσης:

«Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα και οι πιθανότητες παραμένουν λίγες. Συνεχίζω τις επαφές που κάνω προκειμένου να βρεθούν χρηματοδότες για να ιδρυθεί η ΠΑΕ. Υπάρχει πραγματικά ένα ενδιαφέρον από δύο διαφορετικές πλευρές που προέρχονται από το εξωτερικό. Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρές περιπτώσεις και η κάθε μια το βλέπει σοβαρά. Αν προχωρήσουν, τότε ο Εργοτέλης θα εκτοξευτεί.

Δυστυχώς μια επένδυση από το εξωτερικό προς την Ελλάδα του 2017 δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αν μιλούσαμε σε έναν μήνα θα έλεγα ότι ήταν 50-50 όμως τώρα τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά. Δεν θέλω να δημιουργώ αβάσιμες ελπίδες προς τον κόσμο του Εργοτέλη που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα».

Για το αν θα παραμείνει στον Εργοτέλη:

«Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Αν δω ότι υπάρχει μια σοβαρή προοπτική που μπορεί να ξεκαθαρίσει μέχρι τις επόμενες ημέρες και όχι μέχρι την Παρασκευή, ενδεχομένως να προτείνω μια νέα παράταση. Από όσο πληροφορήθηκα η Football League θα δώσει προθεσμία συμμετοχής μέχρι τις 4 Αυγούστου, επίσης λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες πληροφορήθηκα ότι μπορεί να ξεκινήσει αργότερα από ό,τι το 2016».

Για την επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη:

«Πέρα από τον προγραμματισμό, αν δεν κατορθώσουμε να ιδρύσουμε ΠΑΕ – που είναι το πιο πιθανότερο σενάριο – θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον του Εργοτέλη. Αν δεν βρεθεί λύση τότε θα προκηρυχθούν εκλογές μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Ήδη έχω πει στον κόσμο και τους παράγοντες του Εργοτέλη ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα».

Για την δική του προσπάθεια:

«Όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν μια ομάδα πέντε ανθρώπων. Ήμουν εγώ, ο Γιώργος Γρυσμπολάκης και άλλοι τρεις που δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους. Αυτοί οι άνθρωποι είχαμε κάνει έναν προγραμματισμό ότι την πρώτη χρονιά θα έβαζαν 500.000 τον πρώτο χρόνο και 1.5 εκατ. ευρώ τον δεύτερο. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι, με εξαίρεση έναν, αποχώρησαν σταδιακά και από τον Οκτώβριο για διάφορους λόγους, άλλαξαν γνώμη και σκέφτονται να εγκαταλείψουν. Ένας εξ’ αυτών πείστηκε και έβαλε 150.000 ευρώ, ο Γιώργος Γρυσμπολάκης ήταν να βάλει 50.000 και δεν έβαλε και εγώ άλλες 50.000.

Πριν τα Χριστούγεννα μου ζήτησαν συγνώμη, αποχώρησαν και κατά κάποιον τρόπο με «πούλησαν» με αποτέλεσμα να βρεθούμε μπροστά από ένα μεγάλο πρόβλημα».

Για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς:

«Συνέχισα γιατί πρώτα από όλα είμαι Εργοτέλης. Το λογικό που θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν να εγκαταλείψει. Γιατί μόνος μου αντί να βάλω 50.000 ευρώ, έβαλα 570.000. Έβαλα και παραπάνω από αυτά που είχα, δεν μου φταίει κανένας και απλά το αναφέρω. Το λογικό θα ήταν να αποχωρήσω όμως δεν ήθελα να το κάνω, γιατί είχα και έχω αγάπη για τον Εργοτέλη, είχα μια κουζουλάδα και ένα ψώνιο.

Είχα δεσμευτεί ότι θα κάνω το καλύτερο για τον Εργοτέλη. Είχα πει ότι θα μπορέσω, είτε να μεταπείσω τους συνεταίρους μου είτε να βρω κάποιους άλλους γιατί πίστευα ότι το καλοκαίρι θα βρισκόταν κάποιος να βρει μια καθαρή ομάδα. Πριν από μερικά χρόνια, θα έτρεχαν για μια καθαρή ομάδα. Είχα αναλάβει τον Ερασιτέχνη, τα έξοδα του τότε πήγα στο Δ.Σ., τους εξήγησα την κατάσταση, ζήτησα την βοήθεια από άλλους Εργοτελίτες και με επικεφαλής τον Γιώργο Στειακάκη ανέλαβε τον Ερασιτέχνη».

Για το περσινό καλοκαίρι:

«Αν δεν γίνονταν πέρυσι οι κινήσεις που είχε κάνει η διοίκησή μου, ο Εργοτέλης τότε θα βρισκόταν στην Α1 και με -6. Αν εμείς δεν είχαμε βγει μπροστά, ο Εργοτέλης δεν θα έπαιζε ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα και θα βρισκόταν στην πλήρη απαξίωση. Και αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά εκείνοι που είναι κοντά στο Μαρτινέγκο».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Football League:

«Η ομάδα πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να αγωνιστεί στην Football League. Από εκεί και πέρα αν η ομάδα δεν τα καταφέρει, που για εμένα είναι το πιθανότερο, πρέπει να παίξει στην Γ’ Εθνική. Θα είναι ιστορικό λάθος αν η ομάδα παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα. Το μοναδικό θέμα είναι το τοπικό. Για εμένα δεν είναι λύση η συμμετοχή στο τοπικό και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα».

Για το αν υπάρχει υπόλοιπο από την προηγούμενη σεζόν:

«Αυτήν την στιγμή φεύγουν οι παίκτες που υπογράφουν ότι δεν τους οφείλεται τίποτα εκτός και αν γίνουμε ΠΑΕ και θα εξοφληθούν πλήρως. Υπήρχε ένα μπάτζετ 820.000 ευρώ και εγώ πέρυσι «κορόιδευα» τον ΟΦΗ για το μπάτζετ του. Τα έσοδα ήταν 40.000 ευρώ. Από το παραπάνω μπάτζετ υπήρχε ένα χρέος δύο μισθών προς τους παίκτες ύψους 78.000 ευρώ και το ποσό είναι ελάχιστο σε σχέση με όσα βάλαμε. Η δέσμευσή μου προς την Γ.Σ. είναι ότι θα φύγω και το τμήμα θα είναι καθαρό και δεν θα κυκλοφορούν συναλλαγματικές όπως σε όλα τα τμήματα του Εργοτέλη».

Για τις αποχωρήσεις των παικτών:

«Θεωρώ ότι όλοι ήθελαν και θέλουν ακόμα να παραμείνουν. Ακόμα και όσοι συμφώνησαν με άλλες ομάδες και υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Λαμπράκης που περιμένουν τον Εργοτέλη και έχουν αρνηθεί πολύ καλές προτάσεις. Ο Σταύρος θα πηδήξει προτελευταίος από το καράβι και δεν το κάνουν μόνο επειδή αγαπούν τον Εργοτέλη, αλλά επειδή εκτίμησαν κάποια πράγματα που συνέβησαν.

Βλέπουν ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν πληρώνουν και εκτιμώ την στάση τους που είναι πολύ σωστή. Κανένας δεν ήταν αρκετά ελεύθερος και θα μπορούσαμε να τους εκβιάζουμε όπως κάνουν πολλές ομάδες και δεν θα έπαιρναν τίποτα γιατί δεν μπορούν να πάρουν κάτι από ένα ερασιτεχνικό σωματείο».

Για την κριτική που του ασκήθηκε κατά καιρούς:

«Βλέπουμε τεράστιους παράγοντες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά και στο τέλος εισέπραξαν αγνωμοσύνη. Δεν περίμενα να ακούσω ένα ευχαριστώ. Από εκεί και πέρα ακούγοντας προσβλητικά σχόλια, πίσω από την πλάτη μου και όχι μπροστά μου γιατί δεν μπορούν να το κάνουν. Αναφέρομαι σε παράγοντες και όχι σε κόσμο γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα καλή και δεν ήθελα να έχω δίπλα μου χειροκροτητές.

Δεν ανέχομαι την λάσπη από ανθρώπους που δεν έχουν προσφέρει τίποτα. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι στον απλό κόσμο γιατί ασκούν κριτική έως κακόβουλη κριτική. Δεν με πειράζει, είναι αναμενόμενο από την στιγμή που είμαι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να ανέχομαι την κάθε κριτική. Όμως, δεν ανέχομαι αυτό από μέλη προηγούμενων διοικήσεων του Εργοτέλη που όχι μόνο δεν βοήθησαν την ομάδα αλλά την ζημίωσαν».

Για τους χαρακτηρισμούς «ομάδα – καζίνο»:

«Περιμένετε να ακούσετε από εμένα τι ήταν ο Εργοτέλης την προπέρσινη σεζόν στην Football League; Την ξεφτίλα που ήταν εκείνη η ομάδα. Τους υπενθυμίζω το τι παραλάβαμε και το τι υπάρχει τώρα. Είχε να κάνει με την κατάσταση του Ερασιτέχνη και των εγκαταστάσεων. Χάναμε παιδιά από την ακαδημία, ο Παναγιώτου που υπέγραψε στον ΟΦΗ ήταν παιδί του Εργοτέλη. Προς στιγμήν του Εργοτέλη, δεν μπλοκάραμε την μεταγραφή του όταν πήγε στον ΟΦΗ. Δεν το κάναμε όμως. Και ο Χαλκουτσάκης χάθηκε έτσι, το ίδιο και ο Βασίλης Πλεσίτης. Ξέρουν το τι παραλάβαμε πέρυσι».

Για το αν θα βρεθεί λύση και τι θα κάνει εκείνος:

«Το τελευταίο που μπορώ να κάνω είναι να βρω μια λύση για την ομάδα. Με ή χωρίς την συμμετοχή μου. Δεν ζήτησα ούτε χρήματα παρότι μπορούσα να το κάνω και θα είχα κάθε δικαίωμα. Προσπάθησα και προσπαθώ να βρω μια έντιμη λύση για να μην πάμε πάλι στα παλιά. Δεν έχω πλέον ούτε τα χρήματα αλλά επιτρέψτε μου και το ψυχικό σθένος γιατί έχω αδειάσει οικονομικά και ψυχολογικά».

Για τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν:

«Τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα και βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο Εργοτέλης βρίσκεται μπροστά από μια ιστορική απόφαση όπως έγινε το 2015 όταν επιλέξαμε να παίξουμε στην Football League και όχι στην Γ’ Εθνική, λανθασμένα τότε κατά την γνώμη μου».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του Εργοτέλη:

«Θέλω να πω στον κόσμο του Εργοτέλη ότι αγωνίζομαι για να βρω μια λύση. Για αυτό λέω ας εύχονται κάποιοι να μην μπει το γκολ στις καθυστερήσεις. Απευθύνω ένα κάλεσμα προς όλους ότι στον Εργοτέλη δεν είμαστε πολλοί όμως οι παράγοντές του είναι αρκετοί ώστε αν κινηθούν όλοι μαζί τότε η ομάδα μπορεί να παίξει στην Γ’ Εθνική – έστω και χωρίς να έχει δικαίωμα ανόδου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα:

«Ο Εργοτέλης πρέπει να είναι τουλάχιστον μέχρι την Football League. Το μέγεθός μας δεν είναι για την Σούπερ Λιγκ. Βρέθηκε το δίδυμο και το έκανε πράξη, το ίδιο ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης, το προσπάθησα και εγώ. Πρέπει να είναι στις εθνικές κατηγορίες και χαίρομαι που άλλες ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρόδοτος και ο ΠΟΑ που παίζουν στην Γ’ Εθνική και θα είναι ιστορικό πισωγύρισμα αν βρεθεί στο τοπικό πρωτάθλημα».

Για το αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με τον Εργοτέλη:

«Έκανα αρκετά λάθη και δεν μετανιώνω για την ενασχόληση μου. Παρότι μου στοίχησε σε οικονομικό επίπεδο και κάποια στιγμή μου είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου ότι ένας άνθρωπος καταστρέφεται οικονομικά λόγω της ομάδας. Ήταν από τα πιο τιμητικά πράγματα που έχω καταφέρει ποτέ. Αν το πάρω ορθολογικά θα μου στοιχήσει. Καλώς ή κακώς το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας είναι ο Γιώργος Βρέντζος και όχι ο Εργοτέλης. Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι εμπιστεύτηκα. Το ποσό που έχω βάλει είναι τεράστιο και δεν το έχει βάλει κανένας ποδοσφαιρικός παράγοντας στο Ηράκλειο και σε καμία ομάδα».

Φωτιά σε φορτηγό στην Αθηνών - Λαμίας - Έκλεισε η Εθνική Οδός
Φωτιά σε φορτηγό στην Αθηνών - Λαμίας - Έκλεισε η Εθνική Οδός
Super League: Φινλανδός διαιτητής στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Super League: Φινλανδός διαιτητής στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Champions League: Νίκες με γκολ
Champions League: Νίκες με γκολ
Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική μάχη! Δείτε ποια εκπομπή πέρασε το Πρωινό!
Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική μάχη! Δείτε ποια εκπομπή πέρασε το Πρωινό!

 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  12:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Έιμπαρ
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:20Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E2
  13:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  14:20ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:15Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  15:45Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E37
  16:15Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  21:30Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:20Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018
  23:35Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  00:20Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  00:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 5ος Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Προεπισκόπηση 1ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Γιουβέντους
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  04:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  05:30Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν
  05:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  07:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ανόβερο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  08:10UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Βιγιαρεάλ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  08:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  09:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  10:00ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:05Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντούισμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
  10:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Χετάφε
  10:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto3 2018
  12:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα
  12:35UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  12:45Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:35Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  14:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  15:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2018
  15:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  16:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  16:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • UEFA Europa League Postgame (Ζ)
  18:55Μετά από κάθε αγώνα, μάθετε τα πάντα γύρω από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα (Ζ)
  19:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies