Βρέντζος: «Δεν είναι λύση το τοπικό»
SHARE

Βρέντζος: «Δεν είναι λύση το τοπικό»

Το αφεντικό του Εργοτέλη αποκάλυψε τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Δύσκολες μέρες βιώνει ο Εργοτέλης που ακροβατεί μεταξύ εθνικών κατηγοριών και τοπικού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Βρέντζος έχει επιδοθεί σε ένα αγών δρόμου προκειμένου να βρει συμπαίκτες η υποψήφιους επενδυτές που θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει φως στο τούνελ αλλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδα, με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως πιθανότερο σενάριο είναι η μη ίδρυση ΠΑΕ στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2:

Για τις πιθανότητες εξεύρεσης λύσης:

«Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα και οι πιθανότητες παραμένουν λίγες. Συνεχίζω τις επαφές που κάνω προκειμένου να βρεθούν χρηματοδότες για να ιδρυθεί η ΠΑΕ. Υπάρχει πραγματικά ένα ενδιαφέρον από δύο διαφορετικές πλευρές που προέρχονται από το εξωτερικό. Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρές περιπτώσεις και η κάθε μια το βλέπει σοβαρά. Αν προχωρήσουν, τότε ο Εργοτέλης θα εκτοξευτεί.

Δυστυχώς μια επένδυση από το εξωτερικό προς την Ελλάδα του 2017 δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αν μιλούσαμε σε έναν μήνα θα έλεγα ότι ήταν 50-50 όμως τώρα τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά. Δεν θέλω να δημιουργώ αβάσιμες ελπίδες προς τον κόσμο του Εργοτέλη που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα».

Για το αν θα παραμείνει στον Εργοτέλη:

«Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Αν δω ότι υπάρχει μια σοβαρή προοπτική που μπορεί να ξεκαθαρίσει μέχρι τις επόμενες ημέρες και όχι μέχρι την Παρασκευή, ενδεχομένως να προτείνω μια νέα παράταση. Από όσο πληροφορήθηκα η Football League θα δώσει προθεσμία συμμετοχής μέχρι τις 4 Αυγούστου, επίσης λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες πληροφορήθηκα ότι μπορεί να ξεκινήσει αργότερα από ό,τι το 2016».

Για την επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη:

«Πέρα από τον προγραμματισμό, αν δεν κατορθώσουμε να ιδρύσουμε ΠΑΕ – που είναι το πιο πιθανότερο σενάριο – θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον του Εργοτέλη. Αν δεν βρεθεί λύση τότε θα προκηρυχθούν εκλογές μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Ήδη έχω πει στον κόσμο και τους παράγοντες του Εργοτέλη ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα».

Για την δική του προσπάθεια:

«Όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν μια ομάδα πέντε ανθρώπων. Ήμουν εγώ, ο Γιώργος Γρυσμπολάκης και άλλοι τρεις που δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους. Αυτοί οι άνθρωποι είχαμε κάνει έναν προγραμματισμό ότι την πρώτη χρονιά θα έβαζαν 500.000 τον πρώτο χρόνο και 1.5 εκατ. ευρώ τον δεύτερο. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι, με εξαίρεση έναν, αποχώρησαν σταδιακά και από τον Οκτώβριο για διάφορους λόγους, άλλαξαν γνώμη και σκέφτονται να εγκαταλείψουν. Ένας εξ’ αυτών πείστηκε και έβαλε 150.000 ευρώ, ο Γιώργος Γρυσμπολάκης ήταν να βάλει 50.000 και δεν έβαλε και εγώ άλλες 50.000.

Πριν τα Χριστούγεννα μου ζήτησαν συγνώμη, αποχώρησαν και κατά κάποιον τρόπο με «πούλησαν» με αποτέλεσμα να βρεθούμε μπροστά από ένα μεγάλο πρόβλημα».

Για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς:

«Συνέχισα γιατί πρώτα από όλα είμαι Εργοτέλης. Το λογικό που θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν να εγκαταλείψει. Γιατί μόνος μου αντί να βάλω 50.000 ευρώ, έβαλα 570.000. Έβαλα και παραπάνω από αυτά που είχα, δεν μου φταίει κανένας και απλά το αναφέρω. Το λογικό θα ήταν να αποχωρήσω όμως δεν ήθελα να το κάνω, γιατί είχα και έχω αγάπη για τον Εργοτέλη, είχα μια κουζουλάδα και ένα ψώνιο.

Είχα δεσμευτεί ότι θα κάνω το καλύτερο για τον Εργοτέλη. Είχα πει ότι θα μπορέσω, είτε να μεταπείσω τους συνεταίρους μου είτε να βρω κάποιους άλλους γιατί πίστευα ότι το καλοκαίρι θα βρισκόταν κάποιος να βρει μια καθαρή ομάδα. Πριν από μερικά χρόνια, θα έτρεχαν για μια καθαρή ομάδα. Είχα αναλάβει τον Ερασιτέχνη, τα έξοδα του τότε πήγα στο Δ.Σ., τους εξήγησα την κατάσταση, ζήτησα την βοήθεια από άλλους Εργοτελίτες και με επικεφαλής τον Γιώργο Στειακάκη ανέλαβε τον Ερασιτέχνη».

Για το περσινό καλοκαίρι:

«Αν δεν γίνονταν πέρυσι οι κινήσεις που είχε κάνει η διοίκησή μου, ο Εργοτέλης τότε θα βρισκόταν στην Α1 και με -6. Αν εμείς δεν είχαμε βγει μπροστά, ο Εργοτέλης δεν θα έπαιζε ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα και θα βρισκόταν στην πλήρη απαξίωση. Και αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά εκείνοι που είναι κοντά στο Μαρτινέγκο».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Football League:

«Η ομάδα πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να αγωνιστεί στην Football League. Από εκεί και πέρα αν η ομάδα δεν τα καταφέρει, που για εμένα είναι το πιθανότερο, πρέπει να παίξει στην Γ’ Εθνική. Θα είναι ιστορικό λάθος αν η ομάδα παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα. Το μοναδικό θέμα είναι το τοπικό. Για εμένα δεν είναι λύση η συμμετοχή στο τοπικό και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα».

Για το αν υπάρχει υπόλοιπο από την προηγούμενη σεζόν:

«Αυτήν την στιγμή φεύγουν οι παίκτες που υπογράφουν ότι δεν τους οφείλεται τίποτα εκτός και αν γίνουμε ΠΑΕ και θα εξοφληθούν πλήρως. Υπήρχε ένα μπάτζετ 820.000 ευρώ και εγώ πέρυσι «κορόιδευα» τον ΟΦΗ για το μπάτζετ του. Τα έσοδα ήταν 40.000 ευρώ. Από το παραπάνω μπάτζετ υπήρχε ένα χρέος δύο μισθών προς τους παίκτες ύψους 78.000 ευρώ και το ποσό είναι ελάχιστο σε σχέση με όσα βάλαμε. Η δέσμευσή μου προς την Γ.Σ. είναι ότι θα φύγω και το τμήμα θα είναι καθαρό και δεν θα κυκλοφορούν συναλλαγματικές όπως σε όλα τα τμήματα του Εργοτέλη».

Για τις αποχωρήσεις των παικτών:

«Θεωρώ ότι όλοι ήθελαν και θέλουν ακόμα να παραμείνουν. Ακόμα και όσοι συμφώνησαν με άλλες ομάδες και υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Λαμπράκης που περιμένουν τον Εργοτέλη και έχουν αρνηθεί πολύ καλές προτάσεις. Ο Σταύρος θα πηδήξει προτελευταίος από το καράβι και δεν το κάνουν μόνο επειδή αγαπούν τον Εργοτέλη, αλλά επειδή εκτίμησαν κάποια πράγματα που συνέβησαν.

Βλέπουν ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν πληρώνουν και εκτιμώ την στάση τους που είναι πολύ σωστή. Κανένας δεν ήταν αρκετά ελεύθερος και θα μπορούσαμε να τους εκβιάζουμε όπως κάνουν πολλές ομάδες και δεν θα έπαιρναν τίποτα γιατί δεν μπορούν να πάρουν κάτι από ένα ερασιτεχνικό σωματείο».

Για την κριτική που του ασκήθηκε κατά καιρούς:

«Βλέπουμε τεράστιους παράγοντες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά και στο τέλος εισέπραξαν αγνωμοσύνη. Δεν περίμενα να ακούσω ένα ευχαριστώ. Από εκεί και πέρα ακούγοντας προσβλητικά σχόλια, πίσω από την πλάτη μου και όχι μπροστά μου γιατί δεν μπορούν να το κάνουν. Αναφέρομαι σε παράγοντες και όχι σε κόσμο γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα καλή και δεν ήθελα να έχω δίπλα μου χειροκροτητές.

Δεν ανέχομαι την λάσπη από ανθρώπους που δεν έχουν προσφέρει τίποτα. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι στον απλό κόσμο γιατί ασκούν κριτική έως κακόβουλη κριτική. Δεν με πειράζει, είναι αναμενόμενο από την στιγμή που είμαι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να ανέχομαι την κάθε κριτική. Όμως, δεν ανέχομαι αυτό από μέλη προηγούμενων διοικήσεων του Εργοτέλη που όχι μόνο δεν βοήθησαν την ομάδα αλλά την ζημίωσαν».

Για τους χαρακτηρισμούς «ομάδα – καζίνο»:

«Περιμένετε να ακούσετε από εμένα τι ήταν ο Εργοτέλης την προπέρσινη σεζόν στην Football League; Την ξεφτίλα που ήταν εκείνη η ομάδα. Τους υπενθυμίζω το τι παραλάβαμε και το τι υπάρχει τώρα. Είχε να κάνει με την κατάσταση του Ερασιτέχνη και των εγκαταστάσεων. Χάναμε παιδιά από την ακαδημία, ο Παναγιώτου που υπέγραψε στον ΟΦΗ ήταν παιδί του Εργοτέλη. Προς στιγμήν του Εργοτέλη, δεν μπλοκάραμε την μεταγραφή του όταν πήγε στον ΟΦΗ. Δεν το κάναμε όμως. Και ο Χαλκουτσάκης χάθηκε έτσι, το ίδιο και ο Βασίλης Πλεσίτης. Ξέρουν το τι παραλάβαμε πέρυσι».

Για το αν θα βρεθεί λύση και τι θα κάνει εκείνος:

«Το τελευταίο που μπορώ να κάνω είναι να βρω μια λύση για την ομάδα. Με ή χωρίς την συμμετοχή μου. Δεν ζήτησα ούτε χρήματα παρότι μπορούσα να το κάνω και θα είχα κάθε δικαίωμα. Προσπάθησα και προσπαθώ να βρω μια έντιμη λύση για να μην πάμε πάλι στα παλιά. Δεν έχω πλέον ούτε τα χρήματα αλλά επιτρέψτε μου και το ψυχικό σθένος γιατί έχω αδειάσει οικονομικά και ψυχολογικά».

Για τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν:

«Τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα και βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο Εργοτέλης βρίσκεται μπροστά από μια ιστορική απόφαση όπως έγινε το 2015 όταν επιλέξαμε να παίξουμε στην Football League και όχι στην Γ’ Εθνική, λανθασμένα τότε κατά την γνώμη μου».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του Εργοτέλη:

«Θέλω να πω στον κόσμο του Εργοτέλη ότι αγωνίζομαι για να βρω μια λύση. Για αυτό λέω ας εύχονται κάποιοι να μην μπει το γκολ στις καθυστερήσεις. Απευθύνω ένα κάλεσμα προς όλους ότι στον Εργοτέλη δεν είμαστε πολλοί όμως οι παράγοντές του είναι αρκετοί ώστε αν κινηθούν όλοι μαζί τότε η ομάδα μπορεί να παίξει στην Γ’ Εθνική – έστω και χωρίς να έχει δικαίωμα ανόδου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα:

«Ο Εργοτέλης πρέπει να είναι τουλάχιστον μέχρι την Football League. Το μέγεθός μας δεν είναι για την Σούπερ Λιγκ. Βρέθηκε το δίδυμο και το έκανε πράξη, το ίδιο ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης, το προσπάθησα και εγώ. Πρέπει να είναι στις εθνικές κατηγορίες και χαίρομαι που άλλες ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρόδοτος και ο ΠΟΑ που παίζουν στην Γ’ Εθνική και θα είναι ιστορικό πισωγύρισμα αν βρεθεί στο τοπικό πρωτάθλημα».

Για το αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με τον Εργοτέλη:

«Έκανα αρκετά λάθη και δεν μετανιώνω για την ενασχόληση μου. Παρότι μου στοίχησε σε οικονομικό επίπεδο και κάποια στιγμή μου είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου ότι ένας άνθρωπος καταστρέφεται οικονομικά λόγω της ομάδας. Ήταν από τα πιο τιμητικά πράγματα που έχω καταφέρει ποτέ. Αν το πάρω ορθολογικά θα μου στοιχήσει. Καλώς ή κακώς το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας είναι ο Γιώργος Βρέντζος και όχι ο Εργοτέλης. Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι εμπιστεύτηκα. Το ποσό που έχω βάλει είναι τεράστιο και δεν το έχει βάλει κανένας ποδοσφαιρικός παράγοντας στο Ηράκλειο και σε καμία ομάδα».

«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Μασούρα
«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Μασούρα
Η ώρα του Λάνγκφορντ!
Η ώρα του Λάνγκφορντ!
Ολυμπιακός-Ρεάλ: Αυτοί θα «σφυρίξουν» στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός-Ρεάλ: Αυτοί θα «σφυρίξουν» στο ΣΕΦ
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε ο Παπαπέτρου;
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε ο Παπαπέτρου;

 • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
 • MotoGP 2018
  09:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Pick n' Roll
  10:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:50Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Βόλος ΝΠΣ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E23
  12:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  12:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:45Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  13:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  14:35Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  14:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  15:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  16:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  16:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E4
  17:30Outdoor Specials.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  18:00Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  18:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • MotoGP 2018
  19:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλκε
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E23
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  22:00Ένας 'μύθος' του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θυμάται με συγκίνηση τα χρόνια του στους αιώνιους αντίπαλους και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Ντίνο Ράτζα σε μια συγκινητική εξομολόγηση στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη.
 • Τένις: Τσεχία - ΗΠΑ
  22:30Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Τελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  22:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  23:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπέρνλι
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E23
  00:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  00:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:25Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  02:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  02:2015η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ουέσκα
  02:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  02:50Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E23
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E671
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναιτωλικός
  04:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  05:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  05:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  06:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  06:45Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  07:30SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  07:454 Deserts Race Series.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  08:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  09:20Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  10:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Κροατία - ΗΠΑ
  10:45Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας Μονού.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  11:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  13:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  15:05Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: CEV Champions League Ανδρών 2018-19
  15:30League Round. 1ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ντάρμσταντ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Φούξε Βερολίνου (Ζ)
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E47
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  19:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E23
  21:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies