Απάντηση Θεοδωρίδη σε Δημόπουλο: «Δωρεάν; Δεν παίζει…»

Απάντηση Θεοδωρίδη σε Δημόπουλο: «Δωρεάν; Δεν παίζει…»

Ο ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δωρεάν την ΠΑΕ.

Την Παρασκευή (16/6) ο Θανάσης Δημόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Αγροτικό Αστέρα τονίζοντας ότι θέλει την ομάδα δωρεάν. Μια μέρα αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο αδελφός του μεγαλομετόχου των «σταχυοφόρων» υποστήριξε αρχικά στην «Metrosport» πως δεν αλλάζει η απόφασή τους για αποχώρηση από τον Εύοσμο και πως οι μετοχές της ΠΑΕ θα παραχωρηθούν έναντι χρηματικού ποσού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κόντρα με τον Ερασιτέχνη: «Πραγματικά, αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ποιοι είμαστε. Πήραμε ένα διαλυμένο σωματείο, καταφέραμε να το ορθοποδήσουμε, φτιάξαμε το γήπεδο και καλύψαμε τα πάντα. Υπάρχουν τα στοιχεία και οι αποδείξεις. Συν τοις άλλοις, δεν χρωστάμε πουθενά.

Από εκεί και πέρα, όταν έχεις 400 παιδιά στις ακαδημίες και δεν έχεις καμία απολύτως εξέλιξη, μόνο αυτό τα λέει όλα. Γιατί να στρέφομαι σε ξένους παίκτες και να μην παίρνουμε δικά μας παιδιά; Είναι δυνατόν να έχουμε τόσα παιδιά και με όλη τη φάση της κρίσης να μην τα προωθούνται αυτά τα παιδιά; Ωστόσο, δεν ήθελαν να συνεργαστούμε. ΠΑΕ χωρίς Ερασιτέχνη δεν κάνει τίποτα, αλλά πώς να προχωρήσεις κάτι, όταν δεν ήθελαν;

Είχαμε βλέψεις. Θέλαμε να κάνουμε πολλά και με το προπονητικό κέντρο, να αναπτύξουμε την περιοχή, αλλά όλα αυτά ισοπεδώθηκαν. Είναι επίσης κρίμα και για τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές. Για τον αγώνα τους στη φετινή χρονιά. Ολοι ήθελαν να μείνουν στην ομάδα, κι αυτό λέει πολλά. Δυστυχώς το έμαθαν κι αυτοί τελευταία στιγμή. Τους εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια τους. Πρόσφατα ήμουν στο γήπεδο (σ.σ. για τους αγώνες της Αστυνομίας), όπου ήταν κάποιοι παλαίμαχοι της ομάδας, οι οποίοι έλεγαν ότι πρέπει να φύγει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και όχι εμείς».

Για το ενδεχόμενο δωρεάν μεταβίβασης των μετοχών: «Δωρεάν; Δεν παίζει. Αλλοι ματώνουν οικονομικά και άλλοι το εκμεταλλεύονται; Δεν αλλάζει κάτι στην απόφαση μας. Ισχύουν τα όσα δήλωσε ο Ηλίας. Θα έχουμε κι άλλα πυρά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι περισσότερο. Εχουμε δηλώσει ότι φεύγουμε».

Για την κατάσταση στη Β' Εθνική: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν λειτουργεί κανένα σύστημα. Υπάρχει Super League και από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Γιατί εκεί το πάνε. Και να δούμε πόσο θα αντέξει κι αυτή… Κρίμα, γιατί ελπίζαμε ότι θα στρώσουν τα πράγματα. Δεν μπαίνει τάξη και δεν ξέρω αν ποτέ θα μπει τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved