Κωστένογλου για το μέλλον του στον Άρη: «Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ»
SHARE

Κωστένογλου για το μέλλον του στον Άρη: «Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ»

Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε απολογιστική συνέντευξη Τύπου αλλά ήταν «σφίγγα» για το θέμα της παραμονής του στον «κίτρινο» πάγκο.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6). Ο έμπειρος τεχνικός δικαιολόγησε την δυσαρέσκεια του κόσμου του Άρη που ήθελε την άνοδο ενώ δεν έδωσε σαφή απάντηση για το θέμα της παραμονής του στον πάγκο των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα της ομάδας:
«Θα προσπαθήσω να δώσω μία γενικότερη εικόνα του τι παρέλαβα και ποια ήταν η παρουσία της ομάδας με τα αποτελέσματα. Όταν ήρθα στην ομάδα, τέλη Φεβρουαρίου, ήταν μία δύσκολη χρονική στιγμή, ειδικά για τον Άρη τότε, που βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Γενικότερα η αγωνιστική του εικόνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν η ιδανικότερη. ήξερα το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Η απαισιοδοξία τότε ήταν διάχυτη στα αποδυτήρια. Κανείς δεν περίμενε τότε.

Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού είχε μετατραπεί σε μία πλήρη απογοήτευση. Αν συνδυάσουμε ψυχολογία και σωματική κατάσταση, όλα ήταν αρνητικά. Από την άλλη και ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Όταν υπηρετείς μία μεγάλη ομάδα, η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Δικαιολογημένα ο κόσμος ήταν απογοητευμένος και από τις άλλες χρονιές που προηγήθηκαν. Σίγουρα υπήρχε η πίστη ότι σύντομα θα βρίσκεται στην κατηγορία που του αρμόζει.

Ως προς την εικόνα και του τι παρέλαβα. Πέρα από αυτά που ανέφερα υπήρχαν και άλλες δυσκολίες. Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν τραυματισμοί. Του Ταυλαρίδη που έπαθε υποτροπή στο αμέσως επόμενο ματς. Του Τζανακάκη, του Ανάκογλου, τοιου Ντούνη. Υπήρχαν δηλαδή και αντικειμενικά προβλήματα να συνθέσουμε αυτή τ ομάδα. Με μεγάλη προσπάθεια, στην οποία συνέβαλλε η θέληση και η υπευθυνότητα. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτά τα παιδιά. Προσπαθούσαμε βήμα βήμα να μεταφερθεί αυτή η πίστη. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Στην πορεία προστέθηκε ο τραυματισμός του Μπαργκάν, επίσης του Ανάκογλου, που δυστυχώς είχε αυτή την άτυχη στιγμή. Γεγονότα που με την αποχώρηση του Τζεμπούρ, έδιναν πολύ λίγες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Από την πρώτη στιγμή, είχα μία διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του.

Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, για να αλλάξεις την εικόνα αυτής της ομάδας. Με συμμετοχή κατά 90% της μπάλας σε όλες τις προπονήσεις, ήταν ιδιαίτερο δύσκολο όταν δεν έχεις την ομάδα από την αρχή και δεν γνωρίζεις τις δυνατότητες από την αρχή, έχεις αντικειμενικές δυσκολίες. Καταφέραμε να αλλάξουμε ατομικά την εικόνα του κάθε παίκτη, χωρίς να έχουμε τραυματισμούς. Υπήρχαν διαφορετικές συνήθειες και τρόπος λειτουργίας, είτε στις προπονήσεις είτε σε όλη την εικόνα της ομάδας. Αλλάξαμε πολλά και μέχρι το τέλος είχαμε καρπούς.

Υπήρχαν δυσκολίες, μετά τα Τρίκαλα, υπήρχε μία απόφαση από την πλευρά μου, δύσκολη, να απομακρυνθούν δύο παίκτες που έκρινα αναγκαίο να γίνει. Σε όλη την περίοδο που βρίσκομαι εδώ οι σχέσεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας, θα έλεγα ότι ήταν άψογη. Ήταν δύσκολη απόφαση, γιατί μείναμε με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Εγώ γνώριζα ότι ήταν μία απόφαση που έπρεπε να είχα το θάρρος να την πάρω για να είναι ευεργετική για τον σύλλογο. Κι αυτό αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την πρώτη μέρα συνεργασία με τον κ. Μελισσά, ειχα μία πλήρη εικόνα για τους παίκτες της Κ20. Μετά από δική μου εισήγηση, δοκιμάστηκαν στις προπονήσεις σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Είναι δύσκολο στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος με απαιτήσεις να ασχολείσαι και να ενημερώνεσαι για την Κ20. Όχι μόνο είχα τη θέληση, αλλά 3-4 κάθε εβδομάδα έκαναν προπονήσεις μαζί μας, από την Κ20. Υπήρχε η σκέψη με τον κ. Μελισσά να προωθηθούν 1-2 περιπτώσεις. Ήθελα να το κάνω με σύνεση, χωρίς να είναι πρόσκαιρο. Δεν το έκανα, γιατί η μία περίπτωση είχε τραυματισμό και η άλλη, γιατί υπήρχαν ήδη παίκτες που έπρεπε να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Αξιοποίησα το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίκτες όπως ο Ντόγος που έπαιξε λίγο, έγινε μία ιδιαίτερη διαχείριση του Καπνίδη. Ποδοσφαιριστές επίσης που δεν είχαν την αναμενόμενη αγωνιστική παρουσία. Ο Μπούρμπος στον δεύτερο γύρο, ήταν συγκινητικός. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που άλλαξαν την εικόνα τους και κάποιοι αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας»

Για τα αποτελέσματα υπογράμμισε:
«Η ομάδα στον β΄ γύρο πήρα 7 βαθμούς περισσότερους από τον πρώτο, που είναι πιο δύσκολος. Επίσης εμείς δεν παίξαμε ποτέ με αδιάφορη ομάδα. Κάθε ομάδα για τον λόγο της είχε σκοπό να αποσπάσει βαθμούς από τον Άρη. Αυτό είναι φυσιολογικό για μένα, άρα ο β΄ γύρος ήταν πιο δύσκολος από τον α΄. Επίσης θα έλεγα ότι πετύχαμε κάτι σπάνιο. Σε όλο το γύρο δεχθήκαμε μόνο τρία γκολ. Για να είμαι αντικειμενικός δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα.

Στα εντός έδρας ματς η εικόνα είχε 180 μοίρες διαφορά. Παίξαμε με Λαμία και Απόλλωνα, που κανείς δεν ήταν αδιάφορος, γιατί ο Απόλλων ήθελε το αήττητο. Είχαμε την κατοχή πάνω από το 60%. Στις Σέρρες το ματς θα έπρεπε από το 10λεπτο να είναι στο 0-2. Στα Τρίκαλα υπήρχαν πολλοί παράγοντες που χάσαμε. Ήταν σε μία αγωνιστική εβδομάδα με τρία ματς. Για εμάς στην κατάσταση που ήταν τότε η ομάδα, για εμάς δεν ήταν καλό. Είχα πάρει κάποιες αποφάσεις σε εκείνο το ματς. Ο Μπούρμπος δεν ήταν καλά, ο Ντούνης είχε ενοχλήσεις, ο Τάτος βγήκε στο 15΄τη στιγμή που ισορροπήσαμε το ματς, δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα. Το μοναδικό ματς που δεν δημιουργήσαμε μία ευκαιρία. Η εικόνα μας ήταν πρωταθλητισμού. Ήμασταν στο -8 και τελειώσαμε στο -3 και το -6».

Για την προσωπική του σχέση με τον Άρη:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Ορφανίδη, τον πρώτο για την απόφαση να μου δώσει αυτή την τιμητική θέση, να διαχειριστώ μία μεγάλη ομάδα. Με το χέρι στην καρδιά το έκανα άκρως επαγγελματικό, αλλά και πέρα από αυτό με συνείδηση, αξιοπρέπεια και εργάστηκα με κόπο. Στις πρώτες μου δηλώσεις πίστευα ακράδαντα ότι θα βγούμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πετύχαμε δυστυχώς όμως δεν πίστεψα ότι δεν θα είχαν απώλειες οι δύο ομάδες. Ίσως αντικειμενικά είχαν την δυνατότητα να κερδίζουν κάποια παιχνίδια, η ασφάλεια που είχαν τους έδινε την δυνατότητα να ανακάμψουν. Να ευχαριστήσω όλο το ποδοσφαιρικό και ιατρικό τμήμα, τους άμεσους συνεργάτες μου.

Για τον κόσμο, εγώ δεν υπήρξα ποτέ Άρης. Αυτή είναι η αλήθεια, το είχα πει από την αρχή. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πλέον ο Άρης είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Εύχομαι η ομάδα γρήγορα, τάχιστα, να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Να ανατραπεί αυτή η εικόνα της απογοήτευσης και το θεωρώ ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όλα να πάνε καλά και να δούμε ξανά τον Άρη στην μεγάλη κατηγορία. Να ευχαριστήσω κι εσάς, για την συνεργασία αυτής της περιόδου. Παρόλο που δεν είμαι δημοσιογραφικός τύπος, τα μηνύματα που εισέπραξα, να σας ευχαριστήσω γιατί οι κριτικές σας ήταν καλές. Μέσα από μία καλόβουλη κριτική ο προπονητής πρέπει να διδάσκεται.

Έκανα λάθη, αν είναι δυνατόν να είσαι σε μία τέτοια δύσκολη θέση και να μην κάνεις λάθη. Από τότε που ξεκίνησα την προπονητική, είναι λάθη που τα βλέπεις στο τέλος. Είναι αλλιώς η οπτική του προπονητή, από αυτή του δημοσιογράφου ή του φιλάθλου. Κρίνοντας τον εαυτό μου, σύμφωνα και με την εικόνα της ομάδας, ήταν τα λιγότερα που θα μπορούσα να κάνω».

Για το ματς με τα Τρίκαλα:
«Tο μόνο που δεν τόλμησα ήταν να βάλω δύο παίκτες, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αυτή την σκέψη την είχα τότε. Επέλεξα αυτό τον τρόπο. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Τάτου η αντίδραση θα ήταν άμεση. Με εγκλώβισε και δεν μπορούσα να το κάνω».

Για τον Ραούλ Μπράβο:
«Έχω ως αρχή τις πρώτες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, να δω τον κάθε παίκτη. Αφιερώνω αρκετές ώρες, σε 3 μέρες, 25 παίκτες. Μία εκτενή συζήτηση. Για να εισχωρήσω και να έρθω πιο κοντά στον παίκτη. Είναι ένας τρόπος που επέλεξα από τη πρώτη στιγμή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Έτσι συνομίλησα με τον Μπράβο. Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων σχημάτισα μία γνώμη που θα έπρεπε να απομακρυνθεί. Συνέπεσε σε αυτό το ματς, δεν το έκανα επίτηδες.

Κρίνω απαραίτητο να σέβεσαι την προσωπικότητα του συνανθρώπου σου. Να τον σέβεσαι ως άνθρωπο και να τον κρίνεις ως ποδοσφαιριστή. Όπως και για τον Ιντζίδη, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί κι ευαίσθητο. Στη ζωή αν εισπράξεις μία σφαλιάρα, ίσως είναι η αρχή να αλλάξεις πράγματα στη ζωή του. Έκανε λάθη τα γνωρίζει και ο ίδιος και μακάρι να είναι παράδειγμα να αλλάξει την εικόνα του».

Για το μέλλον του:
«Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα μία συνάντηση. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Γενικότερα, υπάρχουν αντιπαραθέσεις, συμβαίνει. Εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Από την όλη εικόνα, είχα πει ότι έβαλε πολλά χρήματα και είναι αλήθεια. Διαχειρίστηκαν λάθος πολλά πράγματα. Γι αυτό έφτασε η ομάδα τον Φεβρουάριο σε μία δύσκολη θέση. Η οικονομική παρουσία ήταν πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο κ. Καρυπίδης είναι σε μία πολύ δεινή θέση.

Πρέπει να ξαναβάλει χρήματα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για να έχει αποτέλεσμα το τι θα γίνει του χρόνου. Εύχομαι να υπάρξει μία καλή απόφαση για τον σύλλογο. Στο ραντεβού που είχαμε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, λίαν συντόμως θα υπάρχει μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Όσο για τα ονόματα προπονητών, έτσι λειτουργεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να είσαι ήρεμος για την προσπάθεια που κατέβαλλε».

Για το ρόστερ και το κίνητρο των παικτών για του χρόνου:
«Σίγουρα υπήρχε έλλειψη ενός φορ. Πάντα χρειάζεται μία ομάδα αλλαγές όταν θα ξεκινάει μία νέα σεζόν. Για τη Β΄ Εθνική θα πρέπει να είναι ελάχιστες οι αλλαγές. Είναι κομβικό που θα παίζει η ομάδα. Επίσης τα συμβόλαια που υπάρχουν και την διάθεση των παικτών και της διοίκησης. Πιθανολογώ θα γίνουν αλλαγές. Σίγουρα θα υπάρχουν στο μέλλον. Κανείς σύλλογος δεν κρατάει με το ζόρι έναν παίκτη, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που θα θέλουν να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες. Ο κ. Καρυπίδης θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις.

Γνώριζα ότι αφού μία ομάδα σαν τον Ηρακλή, είχε οικονομικές διαφορές και όχι σωστό φάκελο θα έδινε τη δυνατότητα να ανέβει η ομάδα ως τρίτη. Δεν είμαι σε θέση να πάρω θέση κατά του Ηρακλή. Υπάρχει μία σύγχυση στην απόφαση, δεν γνωρίζω τι θα πουν οι αρμόδιες αρχές».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει στον Άρη:
«Αν ακούσετε ξανά τις δηλώσεις μου ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…».

Άρης: Ανακοίνωσε Κάιζερ με τρομερό βίντεο! (video)
Άρης: Ανακοίνωσε Κάιζερ με τρομερό βίντεο! (video)
Πέθανε ο Μάνος Ελευθερίου
Πέθανε ο Μάνος Ελευθερίου
Πληρώνει… η Έβερτον
Πληρώνει… η Έβερτον
Καιρός: «Κόλαση» με 40άρια και αφρικανική σκόνη πριν τις... καταιγίδες!
Καιρός: «Κόλαση» με 40άρια και αφρικανική σκόνη πριν τις... καταιγίδες!
 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:10Skyrunner World Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:20Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Καζακστάν
  08:30Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  08:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  08:45Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  09:25Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα
  10:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  10:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  10:30Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  11:05Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  11:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Λίβερπουλ
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Σέλτικ
  13:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  14:30Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
  14:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  15:00Outdoor Specials.
 • MotoGP 2018
  15:30Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:00Canada Man.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:45Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  17:00Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  17:30Outdoor Specials.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  18:00New Hampshire Foxwoods Resorts Casino 301. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ (Ζ)
  19:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • RBAR 2018
  21:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  21:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  21:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  23:10Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  23:25Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  23:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λειψία
  00:25UEFA Europa League 2017 - 2018. Προημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  00:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  01:00Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  01:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  01:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  01:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:15Φινλανδία.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική Φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο
  04:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:25Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Λιόν
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  05:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ
  06:25NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λειψία
  06:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Προημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:45Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:20Φινλανδία.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  07:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  08:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Νυρεμβέργη
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  08:40Στιγμιότυπα.
 • La Liga Santander - Κορυφαίες Αποκρούσεις
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  08:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  09:00German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:05New Hampshire Foxwoods Resorts Casino 301. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  09:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική Φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  11:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  12:40Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
  13:45Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  13:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:30German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  15:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ
  16:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  17:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  18:00Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: James Harden
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του MVP του ΝΒΑ για το 2018, James Harden. (Χιούστον Ρόκετς - Κλ. Καβαλίερς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.)
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:30Φινλανδία.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  20:00German Tennis Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  20:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies