Κωστένογλου για το μέλλον του στον Άρη: «Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ»
SHARE

Κωστένογλου για το μέλλον του στον Άρη: «Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ»

Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε απολογιστική συνέντευξη Τύπου αλλά ήταν «σφίγγα» για το θέμα της παραμονής του στον «κίτρινο» πάγκο.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6). Ο έμπειρος τεχνικός δικαιολόγησε την δυσαρέσκεια του κόσμου του Άρη που ήθελε την άνοδο ενώ δεν έδωσε σαφή απάντηση για το θέμα της παραμονής του στον πάγκο των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα της ομάδας:
«Θα προσπαθήσω να δώσω μία γενικότερη εικόνα του τι παρέλαβα και ποια ήταν η παρουσία της ομάδας με τα αποτελέσματα. Όταν ήρθα στην ομάδα, τέλη Φεβρουαρίου, ήταν μία δύσκολη χρονική στιγμή, ειδικά για τον Άρη τότε, που βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Γενικότερα η αγωνιστική του εικόνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν η ιδανικότερη. ήξερα το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Η απαισιοδοξία τότε ήταν διάχυτη στα αποδυτήρια. Κανείς δεν περίμενε τότε.

Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού είχε μετατραπεί σε μία πλήρη απογοήτευση. Αν συνδυάσουμε ψυχολογία και σωματική κατάσταση, όλα ήταν αρνητικά. Από την άλλη και ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Όταν υπηρετείς μία μεγάλη ομάδα, η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Δικαιολογημένα ο κόσμος ήταν απογοητευμένος και από τις άλλες χρονιές που προηγήθηκαν. Σίγουρα υπήρχε η πίστη ότι σύντομα θα βρίσκεται στην κατηγορία που του αρμόζει.

Ως προς την εικόνα και του τι παρέλαβα. Πέρα από αυτά που ανέφερα υπήρχαν και άλλες δυσκολίες. Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν τραυματισμοί. Του Ταυλαρίδη που έπαθε υποτροπή στο αμέσως επόμενο ματς. Του Τζανακάκη, του Ανάκογλου, τοιου Ντούνη. Υπήρχαν δηλαδή και αντικειμενικά προβλήματα να συνθέσουμε αυτή τ ομάδα. Με μεγάλη προσπάθεια, στην οποία συνέβαλλε η θέληση και η υπευθυνότητα. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτά τα παιδιά. Προσπαθούσαμε βήμα βήμα να μεταφερθεί αυτή η πίστη. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Στην πορεία προστέθηκε ο τραυματισμός του Μπαργκάν, επίσης του Ανάκογλου, που δυστυχώς είχε αυτή την άτυχη στιγμή. Γεγονότα που με την αποχώρηση του Τζεμπούρ, έδιναν πολύ λίγες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Από την πρώτη στιγμή, είχα μία διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του.

Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, για να αλλάξεις την εικόνα αυτής της ομάδας. Με συμμετοχή κατά 90% της μπάλας σε όλες τις προπονήσεις, ήταν ιδιαίτερο δύσκολο όταν δεν έχεις την ομάδα από την αρχή και δεν γνωρίζεις τις δυνατότητες από την αρχή, έχεις αντικειμενικές δυσκολίες. Καταφέραμε να αλλάξουμε ατομικά την εικόνα του κάθε παίκτη, χωρίς να έχουμε τραυματισμούς. Υπήρχαν διαφορετικές συνήθειες και τρόπος λειτουργίας, είτε στις προπονήσεις είτε σε όλη την εικόνα της ομάδας. Αλλάξαμε πολλά και μέχρι το τέλος είχαμε καρπούς.

Υπήρχαν δυσκολίες, μετά τα Τρίκαλα, υπήρχε μία απόφαση από την πλευρά μου, δύσκολη, να απομακρυνθούν δύο παίκτες που έκρινα αναγκαίο να γίνει. Σε όλη την περίοδο που βρίσκομαι εδώ οι σχέσεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας, θα έλεγα ότι ήταν άψογη. Ήταν δύσκολη απόφαση, γιατί μείναμε με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Εγώ γνώριζα ότι ήταν μία απόφαση που έπρεπε να είχα το θάρρος να την πάρω για να είναι ευεργετική για τον σύλλογο. Κι αυτό αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την πρώτη μέρα συνεργασία με τον κ. Μελισσά, ειχα μία πλήρη εικόνα για τους παίκτες της Κ20. Μετά από δική μου εισήγηση, δοκιμάστηκαν στις προπονήσεις σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Είναι δύσκολο στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος με απαιτήσεις να ασχολείσαι και να ενημερώνεσαι για την Κ20. Όχι μόνο είχα τη θέληση, αλλά 3-4 κάθε εβδομάδα έκαναν προπονήσεις μαζί μας, από την Κ20. Υπήρχε η σκέψη με τον κ. Μελισσά να προωθηθούν 1-2 περιπτώσεις. Ήθελα να το κάνω με σύνεση, χωρίς να είναι πρόσκαιρο. Δεν το έκανα, γιατί η μία περίπτωση είχε τραυματισμό και η άλλη, γιατί υπήρχαν ήδη παίκτες που έπρεπε να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Αξιοποίησα το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίκτες όπως ο Ντόγος που έπαιξε λίγο, έγινε μία ιδιαίτερη διαχείριση του Καπνίδη. Ποδοσφαιριστές επίσης που δεν είχαν την αναμενόμενη αγωνιστική παρουσία. Ο Μπούρμπος στον δεύτερο γύρο, ήταν συγκινητικός. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που άλλαξαν την εικόνα τους και κάποιοι αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας»

Για τα αποτελέσματα υπογράμμισε:
«Η ομάδα στον β΄ γύρο πήρα 7 βαθμούς περισσότερους από τον πρώτο, που είναι πιο δύσκολος. Επίσης εμείς δεν παίξαμε ποτέ με αδιάφορη ομάδα. Κάθε ομάδα για τον λόγο της είχε σκοπό να αποσπάσει βαθμούς από τον Άρη. Αυτό είναι φυσιολογικό για μένα, άρα ο β΄ γύρος ήταν πιο δύσκολος από τον α΄. Επίσης θα έλεγα ότι πετύχαμε κάτι σπάνιο. Σε όλο το γύρο δεχθήκαμε μόνο τρία γκολ. Για να είμαι αντικειμενικός δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα.

Στα εντός έδρας ματς η εικόνα είχε 180 μοίρες διαφορά. Παίξαμε με Λαμία και Απόλλωνα, που κανείς δεν ήταν αδιάφορος, γιατί ο Απόλλων ήθελε το αήττητο. Είχαμε την κατοχή πάνω από το 60%. Στις Σέρρες το ματς θα έπρεπε από το 10λεπτο να είναι στο 0-2. Στα Τρίκαλα υπήρχαν πολλοί παράγοντες που χάσαμε. Ήταν σε μία αγωνιστική εβδομάδα με τρία ματς. Για εμάς στην κατάσταση που ήταν τότε η ομάδα, για εμάς δεν ήταν καλό. Είχα πάρει κάποιες αποφάσεις σε εκείνο το ματς. Ο Μπούρμπος δεν ήταν καλά, ο Ντούνης είχε ενοχλήσεις, ο Τάτος βγήκε στο 15΄τη στιγμή που ισορροπήσαμε το ματς, δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα. Το μοναδικό ματς που δεν δημιουργήσαμε μία ευκαιρία. Η εικόνα μας ήταν πρωταθλητισμού. Ήμασταν στο -8 και τελειώσαμε στο -3 και το -6».

Για την προσωπική του σχέση με τον Άρη:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Ορφανίδη, τον πρώτο για την απόφαση να μου δώσει αυτή την τιμητική θέση, να διαχειριστώ μία μεγάλη ομάδα. Με το χέρι στην καρδιά το έκανα άκρως επαγγελματικό, αλλά και πέρα από αυτό με συνείδηση, αξιοπρέπεια και εργάστηκα με κόπο. Στις πρώτες μου δηλώσεις πίστευα ακράδαντα ότι θα βγούμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πετύχαμε δυστυχώς όμως δεν πίστεψα ότι δεν θα είχαν απώλειες οι δύο ομάδες. Ίσως αντικειμενικά είχαν την δυνατότητα να κερδίζουν κάποια παιχνίδια, η ασφάλεια που είχαν τους έδινε την δυνατότητα να ανακάμψουν. Να ευχαριστήσω όλο το ποδοσφαιρικό και ιατρικό τμήμα, τους άμεσους συνεργάτες μου.

Για τον κόσμο, εγώ δεν υπήρξα ποτέ Άρης. Αυτή είναι η αλήθεια, το είχα πει από την αρχή. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πλέον ο Άρης είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Εύχομαι η ομάδα γρήγορα, τάχιστα, να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Να ανατραπεί αυτή η εικόνα της απογοήτευσης και το θεωρώ ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όλα να πάνε καλά και να δούμε ξανά τον Άρη στην μεγάλη κατηγορία. Να ευχαριστήσω κι εσάς, για την συνεργασία αυτής της περιόδου. Παρόλο που δεν είμαι δημοσιογραφικός τύπος, τα μηνύματα που εισέπραξα, να σας ευχαριστήσω γιατί οι κριτικές σας ήταν καλές. Μέσα από μία καλόβουλη κριτική ο προπονητής πρέπει να διδάσκεται.

Έκανα λάθη, αν είναι δυνατόν να είσαι σε μία τέτοια δύσκολη θέση και να μην κάνεις λάθη. Από τότε που ξεκίνησα την προπονητική, είναι λάθη που τα βλέπεις στο τέλος. Είναι αλλιώς η οπτική του προπονητή, από αυτή του δημοσιογράφου ή του φιλάθλου. Κρίνοντας τον εαυτό μου, σύμφωνα και με την εικόνα της ομάδας, ήταν τα λιγότερα που θα μπορούσα να κάνω».

Για το ματς με τα Τρίκαλα:
«Tο μόνο που δεν τόλμησα ήταν να βάλω δύο παίκτες, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αυτή την σκέψη την είχα τότε. Επέλεξα αυτό τον τρόπο. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Τάτου η αντίδραση θα ήταν άμεση. Με εγκλώβισε και δεν μπορούσα να το κάνω».

Για τον Ραούλ Μπράβο:
«Έχω ως αρχή τις πρώτες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, να δω τον κάθε παίκτη. Αφιερώνω αρκετές ώρες, σε 3 μέρες, 25 παίκτες. Μία εκτενή συζήτηση. Για να εισχωρήσω και να έρθω πιο κοντά στον παίκτη. Είναι ένας τρόπος που επέλεξα από τη πρώτη στιγμή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Έτσι συνομίλησα με τον Μπράβο. Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων σχημάτισα μία γνώμη που θα έπρεπε να απομακρυνθεί. Συνέπεσε σε αυτό το ματς, δεν το έκανα επίτηδες.

Κρίνω απαραίτητο να σέβεσαι την προσωπικότητα του συνανθρώπου σου. Να τον σέβεσαι ως άνθρωπο και να τον κρίνεις ως ποδοσφαιριστή. Όπως και για τον Ιντζίδη, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί κι ευαίσθητο. Στη ζωή αν εισπράξεις μία σφαλιάρα, ίσως είναι η αρχή να αλλάξεις πράγματα στη ζωή του. Έκανε λάθη τα γνωρίζει και ο ίδιος και μακάρι να είναι παράδειγμα να αλλάξει την εικόνα του».

Για το μέλλον του:
«Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα μία συνάντηση. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Γενικότερα, υπάρχουν αντιπαραθέσεις, συμβαίνει. Εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Από την όλη εικόνα, είχα πει ότι έβαλε πολλά χρήματα και είναι αλήθεια. Διαχειρίστηκαν λάθος πολλά πράγματα. Γι αυτό έφτασε η ομάδα τον Φεβρουάριο σε μία δύσκολη θέση. Η οικονομική παρουσία ήταν πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο κ. Καρυπίδης είναι σε μία πολύ δεινή θέση.

Πρέπει να ξαναβάλει χρήματα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για να έχει αποτέλεσμα το τι θα γίνει του χρόνου. Εύχομαι να υπάρξει μία καλή απόφαση για τον σύλλογο. Στο ραντεβού που είχαμε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, λίαν συντόμως θα υπάρχει μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Όσο για τα ονόματα προπονητών, έτσι λειτουργεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να είσαι ήρεμος για την προσπάθεια που κατέβαλλε».

Για το ρόστερ και το κίνητρο των παικτών για του χρόνου:
«Σίγουρα υπήρχε έλλειψη ενός φορ. Πάντα χρειάζεται μία ομάδα αλλαγές όταν θα ξεκινάει μία νέα σεζόν. Για τη Β΄ Εθνική θα πρέπει να είναι ελάχιστες οι αλλαγές. Είναι κομβικό που θα παίζει η ομάδα. Επίσης τα συμβόλαια που υπάρχουν και την διάθεση των παικτών και της διοίκησης. Πιθανολογώ θα γίνουν αλλαγές. Σίγουρα θα υπάρχουν στο μέλλον. Κανείς σύλλογος δεν κρατάει με το ζόρι έναν παίκτη, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που θα θέλουν να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες. Ο κ. Καρυπίδης θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις.

Γνώριζα ότι αφού μία ομάδα σαν τον Ηρακλή, είχε οικονομικές διαφορές και όχι σωστό φάκελο θα έδινε τη δυνατότητα να ανέβει η ομάδα ως τρίτη. Δεν είμαι σε θέση να πάρω θέση κατά του Ηρακλή. Υπάρχει μία σύγχυση στην απόφαση, δεν γνωρίζω τι θα πουν οι αρμόδιες αρχές».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει στον Άρη:
«Αν ακούσετε ξανά τις δηλώσεις μου ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…».

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Τσάβι Πασκουάλ: Έγραψε ιστορία με 200 νίκες στην Ευρωλίγκα!
Τσάβι Πασκουάλ: Έγραψε ιστορία με 200 νίκες στην Ευρωλίγκα!

 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  20:30Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  21:30Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  21:50SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  22:35Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  22:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  23:10SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  23:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  23:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  00:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • WRC 2018
  01:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E6
  01:20Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  02:00Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  03:50Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  04:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  05:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  05:30VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies