Κωστένογλου για το μέλλον του στον Άρη: «Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ»
SHARE

Κωστένογλου για το μέλλον του στον Άρη: «Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ»

Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε απολογιστική συνέντευξη Τύπου αλλά ήταν «σφίγγα» για το θέμα της παραμονής του στον «κίτρινο» πάγκο.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6). Ο έμπειρος τεχνικός δικαιολόγησε την δυσαρέσκεια του κόσμου του Άρη που ήθελε την άνοδο ενώ δεν έδωσε σαφή απάντηση για το θέμα της παραμονής του στον πάγκο των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα της ομάδας:
«Θα προσπαθήσω να δώσω μία γενικότερη εικόνα του τι παρέλαβα και ποια ήταν η παρουσία της ομάδας με τα αποτελέσματα. Όταν ήρθα στην ομάδα, τέλη Φεβρουαρίου, ήταν μία δύσκολη χρονική στιγμή, ειδικά για τον Άρη τότε, που βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Γενικότερα η αγωνιστική του εικόνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν η ιδανικότερη. ήξερα το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Η απαισιοδοξία τότε ήταν διάχυτη στα αποδυτήρια. Κανείς δεν περίμενε τότε.

Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού είχε μετατραπεί σε μία πλήρη απογοήτευση. Αν συνδυάσουμε ψυχολογία και σωματική κατάσταση, όλα ήταν αρνητικά. Από την άλλη και ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Όταν υπηρετείς μία μεγάλη ομάδα, η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Δικαιολογημένα ο κόσμος ήταν απογοητευμένος και από τις άλλες χρονιές που προηγήθηκαν. Σίγουρα υπήρχε η πίστη ότι σύντομα θα βρίσκεται στην κατηγορία που του αρμόζει.

Ως προς την εικόνα και του τι παρέλαβα. Πέρα από αυτά που ανέφερα υπήρχαν και άλλες δυσκολίες. Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν τραυματισμοί. Του Ταυλαρίδη που έπαθε υποτροπή στο αμέσως επόμενο ματς. Του Τζανακάκη, του Ανάκογλου, τοιου Ντούνη. Υπήρχαν δηλαδή και αντικειμενικά προβλήματα να συνθέσουμε αυτή τ ομάδα. Με μεγάλη προσπάθεια, στην οποία συνέβαλλε η θέληση και η υπευθυνότητα. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτά τα παιδιά. Προσπαθούσαμε βήμα βήμα να μεταφερθεί αυτή η πίστη. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Στην πορεία προστέθηκε ο τραυματισμός του Μπαργκάν, επίσης του Ανάκογλου, που δυστυχώς είχε αυτή την άτυχη στιγμή. Γεγονότα που με την αποχώρηση του Τζεμπούρ, έδιναν πολύ λίγες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Από την πρώτη στιγμή, είχα μία διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του.

Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, για να αλλάξεις την εικόνα αυτής της ομάδας. Με συμμετοχή κατά 90% της μπάλας σε όλες τις προπονήσεις, ήταν ιδιαίτερο δύσκολο όταν δεν έχεις την ομάδα από την αρχή και δεν γνωρίζεις τις δυνατότητες από την αρχή, έχεις αντικειμενικές δυσκολίες. Καταφέραμε να αλλάξουμε ατομικά την εικόνα του κάθε παίκτη, χωρίς να έχουμε τραυματισμούς. Υπήρχαν διαφορετικές συνήθειες και τρόπος λειτουργίας, είτε στις προπονήσεις είτε σε όλη την εικόνα της ομάδας. Αλλάξαμε πολλά και μέχρι το τέλος είχαμε καρπούς.

Υπήρχαν δυσκολίες, μετά τα Τρίκαλα, υπήρχε μία απόφαση από την πλευρά μου, δύσκολη, να απομακρυνθούν δύο παίκτες που έκρινα αναγκαίο να γίνει. Σε όλη την περίοδο που βρίσκομαι εδώ οι σχέσεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας, θα έλεγα ότι ήταν άψογη. Ήταν δύσκολη απόφαση, γιατί μείναμε με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Εγώ γνώριζα ότι ήταν μία απόφαση που έπρεπε να είχα το θάρρος να την πάρω για να είναι ευεργετική για τον σύλλογο. Κι αυτό αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την πρώτη μέρα συνεργασία με τον κ. Μελισσά, ειχα μία πλήρη εικόνα για τους παίκτες της Κ20. Μετά από δική μου εισήγηση, δοκιμάστηκαν στις προπονήσεις σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Είναι δύσκολο στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος με απαιτήσεις να ασχολείσαι και να ενημερώνεσαι για την Κ20. Όχι μόνο είχα τη θέληση, αλλά 3-4 κάθε εβδομάδα έκαναν προπονήσεις μαζί μας, από την Κ20. Υπήρχε η σκέψη με τον κ. Μελισσά να προωθηθούν 1-2 περιπτώσεις. Ήθελα να το κάνω με σύνεση, χωρίς να είναι πρόσκαιρο. Δεν το έκανα, γιατί η μία περίπτωση είχε τραυματισμό και η άλλη, γιατί υπήρχαν ήδη παίκτες που έπρεπε να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Αξιοποίησα το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίκτες όπως ο Ντόγος που έπαιξε λίγο, έγινε μία ιδιαίτερη διαχείριση του Καπνίδη. Ποδοσφαιριστές επίσης που δεν είχαν την αναμενόμενη αγωνιστική παρουσία. Ο Μπούρμπος στον δεύτερο γύρο, ήταν συγκινητικός. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που άλλαξαν την εικόνα τους και κάποιοι αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας»

Για τα αποτελέσματα υπογράμμισε:
«Η ομάδα στον β΄ γύρο πήρα 7 βαθμούς περισσότερους από τον πρώτο, που είναι πιο δύσκολος. Επίσης εμείς δεν παίξαμε ποτέ με αδιάφορη ομάδα. Κάθε ομάδα για τον λόγο της είχε σκοπό να αποσπάσει βαθμούς από τον Άρη. Αυτό είναι φυσιολογικό για μένα, άρα ο β΄ γύρος ήταν πιο δύσκολος από τον α΄. Επίσης θα έλεγα ότι πετύχαμε κάτι σπάνιο. Σε όλο το γύρο δεχθήκαμε μόνο τρία γκολ. Για να είμαι αντικειμενικός δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα.

Στα εντός έδρας ματς η εικόνα είχε 180 μοίρες διαφορά. Παίξαμε με Λαμία και Απόλλωνα, που κανείς δεν ήταν αδιάφορος, γιατί ο Απόλλων ήθελε το αήττητο. Είχαμε την κατοχή πάνω από το 60%. Στις Σέρρες το ματς θα έπρεπε από το 10λεπτο να είναι στο 0-2. Στα Τρίκαλα υπήρχαν πολλοί παράγοντες που χάσαμε. Ήταν σε μία αγωνιστική εβδομάδα με τρία ματς. Για εμάς στην κατάσταση που ήταν τότε η ομάδα, για εμάς δεν ήταν καλό. Είχα πάρει κάποιες αποφάσεις σε εκείνο το ματς. Ο Μπούρμπος δεν ήταν καλά, ο Ντούνης είχε ενοχλήσεις, ο Τάτος βγήκε στο 15΄τη στιγμή που ισορροπήσαμε το ματς, δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα. Το μοναδικό ματς που δεν δημιουργήσαμε μία ευκαιρία. Η εικόνα μας ήταν πρωταθλητισμού. Ήμασταν στο -8 και τελειώσαμε στο -3 και το -6».

Για την προσωπική του σχέση με τον Άρη:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Ορφανίδη, τον πρώτο για την απόφαση να μου δώσει αυτή την τιμητική θέση, να διαχειριστώ μία μεγάλη ομάδα. Με το χέρι στην καρδιά το έκανα άκρως επαγγελματικό, αλλά και πέρα από αυτό με συνείδηση, αξιοπρέπεια και εργάστηκα με κόπο. Στις πρώτες μου δηλώσεις πίστευα ακράδαντα ότι θα βγούμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πετύχαμε δυστυχώς όμως δεν πίστεψα ότι δεν θα είχαν απώλειες οι δύο ομάδες. Ίσως αντικειμενικά είχαν την δυνατότητα να κερδίζουν κάποια παιχνίδια, η ασφάλεια που είχαν τους έδινε την δυνατότητα να ανακάμψουν. Να ευχαριστήσω όλο το ποδοσφαιρικό και ιατρικό τμήμα, τους άμεσους συνεργάτες μου.

Για τον κόσμο, εγώ δεν υπήρξα ποτέ Άρης. Αυτή είναι η αλήθεια, το είχα πει από την αρχή. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πλέον ο Άρης είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Εύχομαι η ομάδα γρήγορα, τάχιστα, να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Να ανατραπεί αυτή η εικόνα της απογοήτευσης και το θεωρώ ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όλα να πάνε καλά και να δούμε ξανά τον Άρη στην μεγάλη κατηγορία. Να ευχαριστήσω κι εσάς, για την συνεργασία αυτής της περιόδου. Παρόλο που δεν είμαι δημοσιογραφικός τύπος, τα μηνύματα που εισέπραξα, να σας ευχαριστήσω γιατί οι κριτικές σας ήταν καλές. Μέσα από μία καλόβουλη κριτική ο προπονητής πρέπει να διδάσκεται.

Έκανα λάθη, αν είναι δυνατόν να είσαι σε μία τέτοια δύσκολη θέση και να μην κάνεις λάθη. Από τότε που ξεκίνησα την προπονητική, είναι λάθη που τα βλέπεις στο τέλος. Είναι αλλιώς η οπτική του προπονητή, από αυτή του δημοσιογράφου ή του φιλάθλου. Κρίνοντας τον εαυτό μου, σύμφωνα και με την εικόνα της ομάδας, ήταν τα λιγότερα που θα μπορούσα να κάνω».

Για το ματς με τα Τρίκαλα:
«Tο μόνο που δεν τόλμησα ήταν να βάλω δύο παίκτες, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αυτή την σκέψη την είχα τότε. Επέλεξα αυτό τον τρόπο. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Τάτου η αντίδραση θα ήταν άμεση. Με εγκλώβισε και δεν μπορούσα να το κάνω».

Για τον Ραούλ Μπράβο:
«Έχω ως αρχή τις πρώτες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, να δω τον κάθε παίκτη. Αφιερώνω αρκετές ώρες, σε 3 μέρες, 25 παίκτες. Μία εκτενή συζήτηση. Για να εισχωρήσω και να έρθω πιο κοντά στον παίκτη. Είναι ένας τρόπος που επέλεξα από τη πρώτη στιγμή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Έτσι συνομίλησα με τον Μπράβο. Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων σχημάτισα μία γνώμη που θα έπρεπε να απομακρυνθεί. Συνέπεσε σε αυτό το ματς, δεν το έκανα επίτηδες.

Κρίνω απαραίτητο να σέβεσαι την προσωπικότητα του συνανθρώπου σου. Να τον σέβεσαι ως άνθρωπο και να τον κρίνεις ως ποδοσφαιριστή. Όπως και για τον Ιντζίδη, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί κι ευαίσθητο. Στη ζωή αν εισπράξεις μία σφαλιάρα, ίσως είναι η αρχή να αλλάξεις πράγματα στη ζωή του. Έκανε λάθη τα γνωρίζει και ο ίδιος και μακάρι να είναι παράδειγμα να αλλάξει την εικόνα του».

Για το μέλλον του:
«Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα μία συνάντηση. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Γενικότερα, υπάρχουν αντιπαραθέσεις, συμβαίνει. Εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Από την όλη εικόνα, είχα πει ότι έβαλε πολλά χρήματα και είναι αλήθεια. Διαχειρίστηκαν λάθος πολλά πράγματα. Γι αυτό έφτασε η ομάδα τον Φεβρουάριο σε μία δύσκολη θέση. Η οικονομική παρουσία ήταν πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο κ. Καρυπίδης είναι σε μία πολύ δεινή θέση.

Πρέπει να ξαναβάλει χρήματα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για να έχει αποτέλεσμα το τι θα γίνει του χρόνου. Εύχομαι να υπάρξει μία καλή απόφαση για τον σύλλογο. Στο ραντεβού που είχαμε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, λίαν συντόμως θα υπάρχει μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Όσο για τα ονόματα προπονητών, έτσι λειτουργεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να είσαι ήρεμος για την προσπάθεια που κατέβαλλε».

Για το ρόστερ και το κίνητρο των παικτών για του χρόνου:
«Σίγουρα υπήρχε έλλειψη ενός φορ. Πάντα χρειάζεται μία ομάδα αλλαγές όταν θα ξεκινάει μία νέα σεζόν. Για τη Β΄ Εθνική θα πρέπει να είναι ελάχιστες οι αλλαγές. Είναι κομβικό που θα παίζει η ομάδα. Επίσης τα συμβόλαια που υπάρχουν και την διάθεση των παικτών και της διοίκησης. Πιθανολογώ θα γίνουν αλλαγές. Σίγουρα θα υπάρχουν στο μέλλον. Κανείς σύλλογος δεν κρατάει με το ζόρι έναν παίκτη, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που θα θέλουν να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες. Ο κ. Καρυπίδης θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις.

Γνώριζα ότι αφού μία ομάδα σαν τον Ηρακλή, είχε οικονομικές διαφορές και όχι σωστό φάκελο θα έδινε τη δυνατότητα να ανέβει η ομάδα ως τρίτη. Δεν είμαι σε θέση να πάρω θέση κατά του Ηρακλή. Υπάρχει μία σύγχυση στην απόφαση, δεν γνωρίζω τι θα πουν οι αρμόδιες αρχές».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει στον Άρη:
«Αν ακούσετε ξανά τις δηλώσεις μου ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…».

Μήτρου-Λονγκ: «Να κάνω κάτι σπουδαίο για την Ελλάδα»
Μήτρου-Λονγκ: «Να κάνω κάτι σπουδαίο για την Ελλάδα»
Eurocup: «Διπλό»… ζωής στο Βιλερμπάν για την Παρτιζάν, ιστορική πρόκριση η Ανδόρα!
Eurocup: «Διπλό»… ζωής στο Βιλερμπάν για την Παρτιζάν, ιστορική πρόκριση η Ανδόρα!
Champions League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής (videos)
Champions League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής (videos)
Champions League: Η μεγάλη απόκρουση του Άλισον που έστειλε στους «16» τη Λίβερπουλ (video)
Champions League: Η μεγάλη απόκρουση του Άλισον που έστειλε στους «16» τη Λίβερπουλ (video)

 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  00:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  02:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  02:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Βέσπρεμ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άβες
  04:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  05:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Χετάφε
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  06:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • WRC 2018
  08:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  08:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:05SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Αϊντχόφεν
  11:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  11:55Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:10Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Σεβίλη
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  13:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  13:30Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  14:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  15:25Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:30Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies