Άστραψε και βρόντηξε ο ΑΟ Χανιά με Super League και Πλατανιά
SHARE

Άστραψε και βρόντηξε ο ΑΟ Χανιά με Super League και Πλατανιά

Ο «πόλεμος» μεταξύ των τριών επαγγελματικών ομάδων των Χανίων για το γηπεδικό θέμα καλά κρατεί.

Αυτή τη φορά ο ΑΟ Χανιά έδωσε συνέχεια στον «πόλεμο» των ανακοινώσεων. Μάλιστα επιτέθηκε και στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας ενώ βάλλει και εναντίον των Πλατανιά και Μαν. Μαθιουλάκη, «για ψευδείς και ανακριβείς δηλώσεις».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Α.Ο. Χανιά:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ παρ’ ότι πάρα πολλές φορές έχει προκληθεί και έχει αδικηθεί, σεβόμενη τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τους φορείς του ποδοσφαίρου έχει την φιλοσοφία ότι η σιωπή είναι χρυσός. Τώρα όμως με όλα αυτά που διαδραματίζονται εις βάρος της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί και να καταγγείλει επώνυμα όλους αυτούς που προσπαθούν με δόλιους τρόπους να την βλάψουν.

Ενημερώνοντας προκαταβολικά ότι κανείς δεν έχει την δύναμη και το σθένος με τις παρασκηνιακές κινήσεις να βλάψει τον ιστορικό σύλλογο ΑΟ ΧΑΝΙΑ διότι η ομάδα αυτή έχει ποδοσφαιρικό μέταλλο και αντλεί τη δύναμη της από το μεγάλο όνομα που έχει, τη διαδρομή και τη βαριά φανέλα της, καταγγείλει λοιπόν μέσα από αυτή την ανακοίνωση.

Την SUPER LEAGUE

Τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ κον ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ καθώς και την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛ/ΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

1. Την Super League για την αναίτια, καταχρηστική, παράνομη και εκβιαστική στάση της όλο τον χρόνο. Έχοντας μια εχθρική αντιμετώπιση ως προς τον ορισμό του γηπέδου των Περιβολίων για τους αγώνες του ΑΟ ΧΑΝΙΑ και ειδικότερα στο τελευταίο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αρνήθηκε παρανόμως και με το “έτσι θέλω” να δώσει άδεια ορισμού του γηπέδου, σε συνεννόηση φυσικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ κο Μαθιουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό σε όλους η φυσική έδρα του ΑΟ ΧΑΝΙΑ είναι το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ιδιοκτησίας του Δήμου Χανίων. Υπάρχει ανάλογο παραχωρητήριο για την περίοδο 2016 – 17 που έχει η ΠΑΕ στα χέρια της και που το αποδεικνύει αυτό. Όσον αφορά δε, τα διαδικαστικά (άδειες αγώνων, οικονομικές υποχρεώσεις) η ΠΑΕ είναι υπόλογη στον Δήμο Χανίων. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με μια διαφορά όμως, ότι έχει προτεραιότητα όσον αφορά τους ορισμούς αγώνων λόγω Α’ Εθνικής. Άρα λοιπόν, όταν υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρέπει να αγωνίζεται στο Γήπεδο των Περιβολίων, εκτός εάν το γήπεδο Περιβολίων έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και δεν το γνωρίζουμε, οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε νέες συμφωνίες και διακανονισμούς με τον νέο ιδιοκτήτη του Γηπέδου.

Στις 20/4/2017 η Super League με την συγκατάθεση του μεγάλου αφεντικού της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν έδωσε άδεια έγκρισης του αγώνα στο Γήπεδο Περιβολίων παρ’ ότι ο Δήμος Χανίων είχε στείλει και το σχετικό παραχωρητήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Για αυτούς τους λόγους η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super League και προς κάθε αρμόδιο όργανο. Ήδη έχει σταλεί εξώδικος καταγγελία στη Liga για να διευκρινίσουμε τι κρύβεται πίσω από την παράνομη άρνηση της Super League που βλάπτει τα συμφέροντα της ΠΑΕ (αγωνιστικά και οικονομικά).

2. Την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ διότι μας εξέπληξε και μας εντυπωσίασε η ενημερωτική ανακοίνωση της στις 20/4/2017 που συνέπεσε με την ίδια ακριβώς ημερομηνία που η Super League αρνήθηκε να εγκρίνει την χρήση του γηπέδου Περιβολίων για τον αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Έπεσαν τελικά οι μάσκες. Το συμπαθέστατο σε εμάς σωματείο ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ έδωσε ενημερωτική ανακοίνωση οικονομικής λειτουργίας και συμφωνιών για το γήπεδο ΜΑΛΕΜΕ και Περιβολίων. Η ανακοίνωση, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι πάρα πολύ γραφική. “Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται” όπως λέει και ο σοφός λαός. Ο εμπνευστής της συγκεκριμένης ανακοίνωσης πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μαθιουλάκης πρέπει να γνωρίζει ότι είναι Πρόεδρος σε ένα σωματείο που οι προκάτοχοι του το τίμησαν επάξια. Πρέπει πρώτα να θητεύσει σε ειδικό σχολείο να αποκτήσει ποδοσφαιρική αγωγή και γνώσεις ποδοσφαιρικές και μετά να μιλάει γιατί έτσι εκτίθεται ο ίδιος αλλά εκθέτει και το σωματείο που διοικεί. Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς του προς τους παράγοντες της ΑΟ ΧΑΝΙΑ και τον συμβουλεύουμε να ασχοληθεί καλύτερα με τα οικονομικά του συλλόγου του. Επίσης, τον καταγγέλλουμε ότι παρενέβη παράνομα στην Super League σχετικά με τον ορισμό του γηπέδου Περιβολίων για το αγώνα της 27ης αγωνιστικής, με απώτερο σκοπό να εισπράξει χρήματα στο Γήπεδο Μάλεμε (εκεί που τελικά ορίστηκε το παιχνίδι).

Ο κος Μαθιουλάκης έδωσε τη δημοσιότητα οικονομικά στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Προκαλούμε την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ιδιοκτήτρια του Γηπέδου Μάλεμε) να δημοσιεύσει βάσει ποιας συμφωνίας, με ποιους έκανε αυτή τη συμφωνία και ποιο είναι το τίμημα της χρήσεως του Γηπέδου Μάλεμε για τους Αγώνες του ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Επίσης, πόσα χρήματα έχει εισπράξει μέχρι τώρα για τους αγώνες της ομάδας που έχουν γίνει στο εν λόγω γήπεδο.

Όσον αφορά τώρα το γήπεδο Περιβολίων, δεν έχουμε καταλάβει καλά, ο κος Μαθιουλάκης είναι οικονομικός Διευθυντής του Δήμου Χανίων; Απ’ όσον γνωρίζουμε αρμόδιος φορέας για το Γήπεδο είναι ο Δήμος Χανίων και η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ οφείλει στον Δήμο Χανίων 60.000 ευρώ για την χρήση του Γηπέδου Περιβολίων και έχει καταθέσει ανάλογη εγγυητική 7.000 ευρώ για την φετινή χρήση του. Μπορεί ο κος Μαθιουλάκης να μας γνωστοποιήσει πόσα χρήματα οφείλει η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στον Δήμο Χανίων για την χρήση του Γηπέδου Περιβολίων;

Τελειώνοντας σε ότι αφορά στον κο Μαθιουλάκη, τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία του στο γήπεδο Μάλεμε και όσο θα είμαστε Διοίκηση στη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να περάσουμε ούτε έξω από το συγκεκριμένο Γήπεδο.

3. Δικηγόροι – Ποδοσφαιριστές Όσον αφορά στο κομμάτι αυτό έχουμε να πούμε τούτο: οι καιροί είναι δύσκολοι και ως εκ τούτου για να υπάρχουν δικηγόροι και ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υπάρχουν και ομάδες.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ ήρθε σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο Χανίων κο Βλαζάκη Νικόλαο ο οποίος είναι γνώστης των αθλητικών δρώμενων της πόλης και βρέθηκε λύση στο θέμα του Γηπέδου Περιβολίων κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις εκ μέρους της ΠΑΕ, έτσι δεν συντρέχει λόγος να παραδώσουμε τα Δελτία και τη Σφραγίδα του Συλλόγου στον Δήμο.

Εκ της Διοίκησης».

Τραγωδία στην Ινδία: 324 νεκροί από τις χειρότερες «πλημμύρες του αιώνα» και η βροχή συνεχίζεται
Τραγωδία στην Ινδία: 324 νεκροί από τις χειρότερες «πλημμύρες του αιώνα» και η βροχή συνεχίζεται
Στην Πάρμα ο Ζερβίνιο
Στην Πάρμα ο Ζερβίνιο
Μαϊμούδες δεν ξέρουν πώς να κρατήσουν το μικρό τους αγκαλιά (video)
Μαϊμούδες δεν ξέρουν πώς να κρατήσουν το μικρό τους αγκαλιά (video)
Πήρε Μούρτο ο Ήφαιστος Λήμνου
Πήρε Μούρτο ο Ήφαιστος Λήμνου

 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  21:05Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  21:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  21:302η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  21:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ
  22:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  22:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  22:20Μαρκόπουλο.
 • GP Confidential 2018 E14
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • RBAR 2018
  23:25Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  23:30Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  23:552η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  00:252η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:551η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  01:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  01:05Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  01:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Κάρντιφ Σίτι
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • WRC 2018
  03:00SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  03:30Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  03:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  04:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  04:05SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  04:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  04:45Salomon Maxi Race.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  05:15Canada Man.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  05:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  05:40Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:45Paragliding World Cup.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  06:15Western & Southern Open. Προημιτελικοί.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  06:20Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  06:252η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:45Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Μέλσουνγκεν
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:102η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Καζακστάν
  07:45Euro League 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2018
  08:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  08:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  08:40Στιγμιότυπα.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  09:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  09:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  09:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  10:102η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  10:55Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  11:00Western & Southern Open. Προημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  11:45Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  12:20Αμβούργο, Γερμανία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  12:30Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  12:45Αφιέρωμα.
 • WRC 2018 (Ζ)
  13:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  13:30Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  13:35Αμβούργο, Γερμανία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Φούλαμ (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  14:05Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:45Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:50Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Μέλσουνγκεν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  15:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Τένις: WTA 2018 (Ζ)
  16:00Western & Southern Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  16:05Αμβούργο, Γερμανία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Εσπανιόλ (Ζ)
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ (Ζ)
  16:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  17:20Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα (Ζ)
  18:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  18:20Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  18:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  18:35Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  19:05SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:50Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies