Παπαδόπουλος: «Θα μείνω στον ΟΦΗ μόνο εάν…»
SHARE

Παπαδόπουλος: «Θα μείνω στον ΟΦΗ μόνο εάν…»

Μετά το Πάσχα θα γίνουν οι τελικές επαφές της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Έλληνας τεχνικός αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο που θα τον κάνει να πει το «ναι».

Προς το παρόν ο προπονητής του ΟΦΗ επικεντρώνεται στην κατάκτηση της 3ης θέσης και εξήγησε ότι οι συζητήσεις για την συνέχιση της συνεργασίας τους θα γίνουν μετά το Πάσχα, σημειώνοντας ότι θέτει ως απαράβατο όρο την οργάνωση.

Αναλυτικά τα βασικότερα σημεία της συνέντευξής του:

Για την επιστροφή στον ΟΦΗ: «Αισθάνομαι παρά τα χρόνια που έλλειπα, ότι είναι σα να μην έχω φύγει ποτέ από τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο. Πάντα σε όλες τις ομάδες που ήμουν, με είχε σημαδέψει η 10ετία στον ΟΦΗ. Ήταν υπέροχα χρόνια. Διαφήμιζα αυτή την ομάδα είτε σε συμπαίκτες μου όσο ήμουν ποδοσφαιριστές, είτε σε συναδέλφους ως προπονητής. Τώρα είμαι εδώ σε ένα άλλο ρόλο, σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα».

Για τη σημερινή κατάσταση και τον τελευταίο αγώνα: «Θα ξεκινήσω από αυτό που νιώθω. Μου φαίνεται περίεργο να είμαι προπονητής στον ΟΦΗ και να παίζει με αυτές τις ομάδες. Σ’ αυτή την κατηγορία, σ’ αυτές τις έδρες, που πριν χρόνια δεν μπορούσα να το φανταστώ. Με ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν φιλικά με τον ΟΦΗ, για να έχουν έσοδα. Πρέπει να χτίσουμε νοοτροπία, να λειτουργούμε μέσα στο γήπεδο ως μεγάλη ομάδα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ως ένα βαθμό αυτό έγινε κόντρα στον Παναιγιάλειο, παρόλο που η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα, όσο δείχνει το αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό του Μανόλη Φαζού: «Ο Μανόλης Φαζός στάθηκε άτυχος και ως ομάδα οφείλουμε να είμαστε δίπλα του. Μου αρέσει ως παίκτης και σκόπευα να του δώσω χρόνο συμμετοχή, ενώ είναι και από τα σπλάχνα της ομάδας. Ως προπονητής πάντα έδινα μια βαρύτητα στα νέα παιδιά, ώστε να εξελιχθούν. Πρέπει και ο ΟΦΗ να βασιστεί σε παιδιά από την ακαδημία, που νιώθουν τι είναι αυτή η ομάδα».

Για την προσοχή που δίνει στις υποδομές: «Είναι ένας στόχος να μπουν τα νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά με έξυπνο τρόπο και σωστή διαχείριση, για να μην τα… κάψουμε. Θα πάρουν χρόνο, αλλά εξαρτάται και από τους ίδιους. Η δυνατότητα θα υπάρχει, γιατί είμαστε η ομάδα και με το μεγαλύτερο αριθμό κίτρινων καρτών. Άλλες φορές δικαιολογημένες και άλλες όχι».

Για τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών: «Πρέπει να βρίσκουμε καθημερινά κίνητρα για τους παίκτες. Αν η ομάδα ανέβει κατηγορία, θα είναι αυτοί που την έβγαλαν. Θα ανέβει το κασέ τους, θα εξελιχθούν, όμως ταυτόχρονα το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι παίζουν στον ΟΦΗ».

Για τη βαθμολογική διαφορά: «Υπάρχει βαθμολογική διαφορά, όμως εμείς οφείλουμε σαν μεγάλη ομάδα να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα. Περιμένουμε τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Φυσιολογικό είναι να υπάρχει άγχος, αλλά πρέπει ως ΟΦΗ να πάμε μέχρι τέλους. Η βαθμολογική διαφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι άλλες ομάδες περνάνε πιο εύκολα από έδρας, εμείς πάμε σε… πόλεμο. Με εμάς όλοι παίζουν πλήρεις. Χάσαμε βαθμούς, σε παιχνίδια που είχαμε καλή αγωνιστική παρουσία».

Για την προσπάθεια που συνεχίζεται: «Τώρα είναι ο Άρης στην 3η θέση, άρα κυνηγάς αυτόν. Ενδεχομένως η θέση αυτή να δίνει άνοδο, σύμφωνα με τη θεωρεία για τις αδειοδοτήσεις. Αν δεν είμαστε τρίτοι, ίσως χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, πρώτα η 3η θέση και μετά για παραπάνω. Οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη».

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: «Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα και ήδη την έχω στο μυαλό μου. Έγινε μια σοβαρή συζήτηση με τη διοίκηση και συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα. Όλα περικλείονται σε μια λέξη. Οργάνωση. Πρώτα από όλα το ΒΑΚ, έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις και η διοίκηση δείχνει μεγάλη διάθεση. Πρέπει η δουλειά να συνεχίζεται. Η ομάδα έχει αγωνιστικό στόχο, ενώ πρέπει να σκέφτεται μπροστά σε διπλό ταμπλό, αν είναι στην Σούπερ Λίγκα ή στη Β’ Εθνική. Αξιολόγηση, μπάτζετ, μέσος όρος ηλικίας και άλλα, ανάλογα με την κατηγορία, είναι κάποια σημαντικά στοιχεία».

Για τις πρώτες του σκέψεις όταν ήρθε στον ΟΦΗ: «Όταν ήρθα κάποια πράγματα έπρεπε να τα βελτιώσω, όπως το αμυντικό κομμάτι. Το μηδέν φέρνει νίκες. Ο ΟΦΗ δεχόταν αντεπιθέσεις και γκολ, κάτι που συνέβη και σε παιχνίδια που είμαι εγώ. Γνωρίζω την κατηγορία και υπάρχουν παράμετροι που παίζουν ρόλο, όπως τα κακά γήπεδα».

Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την περίοδο του Ιανουαρίου: «Έχω γνώμη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ από σεβασμό. Είχα την ατυχία να έρθω 5 μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ήταν δύσκολο να γίνουν πράγματα. Η διοίκηση προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση και με παίκτες από την Σούπερ Λίγκα, όμως το -8 και το -11 ήταν λίγο αποτρεπτικό για αυτούς».

Για την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας: «Δεν πρέπει να ασχολούμαστε καθημερινά αν θα μείνω εγώ ή όχι. Πάνω από όλα τώρα είναι η ομάδα. Θα το δούμε μετά το Πάσχα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η οργάνωση».

Για το όραμα που έχει για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ με έχει επηρεάσει στην προπονητική και στην καθημερινότητα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον ΟΦΗ χωρίς οργάνωση. Ήταν πάντα μια διαφήμιση, το ΒΑΚ, η οργάνωση του και όλα ήταν λυμένα. Σκέφτομαι το αθλητικό κέντρο να είναι γεμάτο παιδιά, με καλά γήπεδα και σε συνεργασία με τα τμήματα υποδομής να βγαίνουν παίκτες για το μέλλον. Θέλει δουλειά, οργάνωση, στήριξη και μεράκι. Να ξέρετε ότι πιο πολύ αγαπώ το ρόλο του προπονητή, από ότι αυτόν του ποδοσφαιριστή».

Για την απόφαση του να πει το «ναι» στην εφετινή πρόταση: «Το συναίσθημα ήταν ο κύριος λόγος να έρθω στον ΟΦΗ. Είχα πει ότι δε θα δουλέψω ξανά στην Football League, όμως όταν ήρθε η πρόταση του ΟΦΗ δε μπορούσα να αρνηθώ. Όταν με είχαν πάρει τηλέφωνο αρχικά, είχα απαντήσει ότι θα μπορέσω να συζητήσω μόνο όταν ο ΟΦΗ δε θα έχει προπονητή. Φυσικά από σεβασμό στον παλιό μου συμπαίκτη και φίλο, Νίκο Νιόπλια. Για μένα ήταν όνειρο ζωής να είμαι προπονητής στον ΟΦΗ, όπως φαντάζομαι και για παλιούς μου συμπαίκτες. Ήξερα ότι ήταν ρίσκο, αλλά θέλω να βοηθήσω με τη δουλειά μου».


Ο… μέσος Έντερσον, ο Τιάγκο Μότα και η αντίδραση του Πεπ (vid)
Ο… μέσος Έντερσον, ο Τιάγκο Μότα και η αντίδραση του Πεπ (vid)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 16/01 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 16/01 (video)
Το μέλλον είναι εδώ: Δημιουργήθηκαν τα παπούτσια που τα ελέγχεις μέσα από το κινητό σου! (pics+vid)
Το μέλλον είναι εδώ: Δημιουργήθηκαν τα παπούτσια που τα ελέγχεις μέσα από το κινητό σου! (pics+vid)
ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Σβιντέρσκι (photos, videos)
ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Σβιντέρσκι (photos, videos)

 • Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος Αθηνών
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:45Χάγη, Ολλανδία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:20Μέγαρα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  10:35Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • GP Confidential 2018 E25
  10:50Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  12:00Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  13:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  13:45SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  15:05SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Καρολίνα Πλίσκοβα - Λέσια Τσουρένκο
  15:45WTA 2019. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΟΦΗ
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Charlotte Bank of America Roval 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
  17:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  17:30Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  18:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ (Ζ)
  19:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:459η φάση. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  22:30Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κάρεν Κατσάνοφ
  23:00Mubadala World Tennis Championship 2018. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:15Sydney Gala.
 • Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E3
  00:00Επεισόδιο: Πεκίνο. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:2523η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΠΑΟΚ
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  01:15Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • GP Confidential 2018 E25
  02:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  02:45Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  03:00Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  04:00Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  05:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  06:00Betshop Basket League 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  06:15Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος ΓΣΣ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:30Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  10:40Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Γκραν Κανάρια
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  13:45SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  14:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  15:05SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης (Ζ)
  16:00CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  17:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  18:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  19:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς (Ζ)
  20:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Νιουκάστλ
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:4510η φάση. Στιγμιότυπα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies