Παπαϊωάννου: «Φοβάμαι το λέω ανοικτά»

Παπαϊωάννου: «Φοβάμαι το λέω ανοικτά»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φοβάται προβοκάτσια εναντίον της Λαμίας και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου στους φιλάθλους της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του για το κλίμα που δημιουργείται σε βάρος της ομάδας του. Επίσης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 για την αντιπαράθεση που προέκυψε με τον Άρη και την ΕΠΣ Φωκίδας ενώ υπογράμμισε: «Κάποιες ομάδες, παλιές, έχουν και τον κατάλληλο κόσμο για να κάνουν και δολοπλοκίες. Φοβάμαι παρείσφρηση άλλων φιλάθλων στους φίλους της Λαμίας. Φοβάμαι το λέω ανοικτά. Έχει αρχίσει και πηγαίνει και εκεί το μυαλό μου έντονα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ξεκαθαρίζουμε κάτι. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό. Η Λαμία είναι μια ομάδα που κάνει την προσπάθειά της και αυτή με τον κόσμο της. Πιο μικρή ομάδα. Μπορεί να μην έχει το βάρος της φανέλας του Άρη. Εγώ δεν έχω κάτι με την ομάδα του Άρη, ούτε ασχολήθηκα, ούτε ασχολούμαι. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι δεχόμαστε ανελέητη επίθεση, και δεν δεχόμαστε από τον Άρη σαν ομάδα, αλλά από κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, από τη διοίκηση του Άρη. Ξεκίνησαν με την ταυτότητα αν είναι ελληνική ή αλβανική και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Θέλω να πω ότι όσα γράφτηκαν για την Φωκίδα και τον κ. Φλωράκη, να πω ότι δεν τον γνωρίζω καν ούτε προσωπικά ούτε φυσιογνωμικά ποιος είναι. Δεν ξέρω καν αν είναι κάτοικος Φωκίδας. Αλλά και να τον γνώριζα, δεν υπήρχε θέμα για εμένα. Πάμε στο πέναλτι. Με το ποδόσφαιρο που βλέπω και καταλαβαίνω, εγώ λέω ότι είναι πέναλτι. Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν θα γίνω ούτε δικαστής, ούτε διαιτητής σαν αυτόν τον παλαιό διαιτητή που βγαίνει στην Αθλητική Κυριακή, και ότι είναι πέναλτι για την Λαμία, δεν είναι για αυτόν. Εντάξει μπορεί να παίρνει ένα χαρτζιλίκι από κάπου ο άνθρωπος, δεν ξέρω. Θυμάμαι είχαν βγει ξανά στην Αθλητική Κυριακή και έλεγαν ότι δεν είχε ελληνική ταυτότητα ο Ντουρμισάι. Θεωρώ ότι γίνεται προπαγάνδα από συγκεκριμένα άτομα, όχι από το κρατικό κανάλι. Και σίγουρα αυτό κάποιοι το υποκινούν. Τους βαθμούς θέλω να τους παίρνω μέσα στο γήπεδο. Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Λαμία θα μπορούσε να έχει κινηθεί νομικά για αντικανονική παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο στο ματς με τον Απόλλωνα:

«Εγώ δεν είμαι των ενστάσεων. Αν ήθελα θα μπορούσα να είχα κάνει πρώτος ένσταση στον Άρη, γιατί ο Αναστόπουλος είχε παράνομη συμμετοχή στο ματς με τον Απόλλωνα. Είχαμε το φύλλο αγώνος στα χέρια μας. Δεν γουστάρω να κερδίζω βαθμούς από ενστάσεις. Επειδή έχω χάσει βαθμούς από ενστάσεις. Άλλοι μπορεί να γουστάρουν χίλια δύο. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Σας το λέω για πρώτη φορά δεν το έχω ξαναπεί. Είχαμε τα χαρτιά να κάνουμε την ένσταση. Κάποιοι μου είπαν να προχωρήσουμε, αλλά εγώ δεν ήθελα. Εγώ δεν θα μπω στο τριπάκι που θέλει να μπει ο Άρης. Όσον αφορά τις χορηγίες, ας έρθουν να ψάξουν στην Φωκίδα και την Φθιώτιδα, να δουν που κάνω χορηγίες και αν είναι νόμιμες ή παράνομες. Εγώ δεν έχω εργαζόμενους απλήρωτους στην εταιρεία και στην ομάδα. Εγώ περπατάω άνετα στο δρόμο.

Προσπαθούν κάποιοι να εκβιάσουν μια κατάσταση βαθμολογική που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες με κάθε τρόπο ή στο τέλος της ημέρας αν δεν τους βγει, γιατί μην ξεχνάμε από τα φιλικά που δίναμε το καλοκαίρι, και ο Άρης έχανε με 4­0, κάποιος έλεγε τότε «μήπως θα βγει η Λαμία; Ο Άρης θα βγει», δήλωνε τότε κάποιος κύριος. Αυτοί δηλαδή με το που ξεκίνησαν και έφτιαχναν την ομάδα είχαν πάρει και την άνοδο την είχαν υπογράψει. Λες και εμείς οι άλλοι πηγαίναμε για χαβαλέ. Δεν δήλωσα ποτέ στο ξεκίνημα ότι η Λαμία θα κάνει κάποια συμφωνία για την άνοδο, πως θα πάρει την άνοδο. Μπορεί κάποιος άλλος να είχε κάνει συμφωνίες, μπορεί να υπήρξε κάποια υπόσχεση με κάποιον από τη Super League».

Για την ανησυχία του κόσμου της Λαμίας:

«Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μέσα στο γήπεδο και αν είμαστε καλοί και μας αξίζει η άνοδος, θα την πάρουμε. Αν δεν είμαστε καλοί αγωνιστικά, δεν θα την πάρουμε. Αυτό που θέλω είναι να είναι προσεκτικός ο κόσμος, γιατί γίνεται ένας κακός χαμός από τα μέσα ενημέρωσης, και κάποιες συγκεκριμένες εκπομπές, να είναι προσεκτικοί. Γιατί έχουμε και δύο επόμενα τηλεοπτικά παιχνίδια και βλέπω πως ένας εκεί στην Αθλητική Κυριακή θέλει να δημιουργήσει κλίμα μεταξύ Λαμίας και ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είναι ένα κρατικό κανάλι και το σεβόμαστε όλοι. Εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα με την ΕΡΤ. Να είναι ο κόσμος προσεκτικός και με τα συνεργεία και με την ΕΡΤ. Εμείς δεχόμαστε και την καλή κριτική, αλλά και την κακή κριτική. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν».

Όσο για το αν φοβάται κάτι άλλο:

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και ακόμη-ακόμη φοβάμαι μήπως προσπαθήσουν να κάνουν κακό και με άλλο τρόπο. Θυμάστε σε ένα ματς Ηρακλής­Λάρισα. ότι κάποιοι πήγαν χτύπησαν δημοσιογράφους και ένα σωρό ιστορίες. Κάποιες ομάδες, παλιές, έχουν και τον κατάλληλο κόσμο για να κάνουν και δολοπλοκίες. Φοβάμαι παρείσφρηση άλλων φιλάθλων στους φίλους της Λαμίας. Φοβάμαι το λέω ανοικτά. Έχει αρχίσει και πηγαίνει και εκεί το μυαλό μου έντονα. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φίλαθλοι μας και αν θεωρήσουν ότι κάποιος πάει να δημιουργήσει μια κατάσταση, να τον αρπάξουν οι ίδιοι».

Για το 0­-0 στην Ελευσίνα:

«Στο ματς με την Ελευσίνα πήγαμε και πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να πάρουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε, μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν. Εκεί δεν πήγαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πήγαμε για να μας βρίσουν και να μας λοιδορήσουν. Ο πρώην προπονητής μας, έλεγε ότι τον χτυπήσαμε. Η άνοδος θα κριθεί στα ντέρμπι. Οι μπάλες που είχαμε να παίξουμε, ήταν ξεφούσκωτες».

Για το πού θα κριθεί η άνοδος:

«Η τριάδα με ΟΦΗ, Απόλλωνα και Άρη θα κρίνει την άνοδο. Είμαι αισιόδοξος. Κάναμε μια ψυχολογική κοιλιά μετά το ματς με Τρίκαλα, αλλά το αποτέλεσμα εκεί, δεν διαμορφώθηκε για την εικόνα που είχαμε. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο. Έχουμε και το υλικό και το ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ούτε νίκες, ούτε ήττες, ούτε να μιλήσουμε για την άνοδο. Είναι ποδόσφαιρο. Στην Αγγλία πήρε πρωτάθλημα η Λέστερ. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας και θα τα καταφέρουμε. Να είμαστε σαν μια γροθιά όπως ξαναείπα. Να το πιστέψουμε και να στηρίξουμε την ομάδα».

Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
Παναθηναϊκός: Το «έριξαν» στον ύπνο Γιόχανσον και Κάτσε (photo)
Παναθηναϊκός: Το «έριξαν» στον ύπνο Γιόχανσον και Κάτσε (photo)
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Βαλένθια
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  03:15Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E12
  03:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μαρσέιγ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Σλόαν Στέφενς - Γιελένα Οσταπένκο
  05:30WTA 2018. Miami Open presented by Itau. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  07:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:45Mongolia Bike Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:154 Deserts Race Series.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  08:25Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:45PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  09:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:15XTERRA European Tour.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:45Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  10:45XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies