ΑΟ Τρίκαλα: Βόμβα με Χαβιέ Μπαλμπόα

ΑΟ Τρίκαλα: Βόμβα με Χαβιέ Μπαλμπόα

Ο Νταμαχού εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Αλ Αραμπί και την Παρασκευή (27/1) ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου του 1987 ο Ιβοριανός μεσοαμυντικός έχει περάσει στο παρελθόν απ΄ το κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την σεζόν 2015-16 αγωνιζόμενος με την Πάφο ( 9 συμμετοχές – 2 γκολ). Στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές ομάδες (Κίκερς Όφενμπαχ, Μπνέι Σακχίν, Μακάμπι Χάιφα, Χάποελ Ρανανά, Ντέμπρετσεν, Τουρ) και διαθέτει πλούσιες παραστάσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαβιέ Μπαλμπό. Με τη κίνηση αυτή ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς στέλνουν μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας ότι με τη δική τους στήριξη μπορούν να υλοποιηθούν τα όνειρα της ομάδας. Η διοίκηση κάνοντας την υπέρβαση, αφού η απόκτηση του Μπαλμπόα είναι ίσως η πιο ηχηρή μεταγραφή που έχει γίνει στην Φούτμπολ Λιγκ, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να δει την ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Ο Μπαλμπόα έχει γεννηθεί στις 13 Μαΐου 1985 στη Μαδρίτη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ. Μάλιστα, το 2007 είχε σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού σε αγώνα Champions League. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρασίνγκ Σανταντέρ (30 ματς, 1 γκολ) και το 2008 η Μπενφίκα έδωσε 3 εκατ. ευρώ στη «Βασίλισσα» για να τον αποκτήσει. Εκεί έπαιξε σε 10 παιχνίδια και ακολούθησαν οι Καρταγένα (11 αγώνες), Αλμπαθέτε.

Το 2011 ο Μπαλμπόα γύρισε στην Πορτογαλία και έπαιξε σε 46 αγώνες με τη Μπέιρα Μαρ, σημειώνοντας 8 γκολ. Ακολούθησαν οι Εστορίλ (41/5), Αλ Φαϊσάλ (Σαουδική Αραβία), ενώ στις 25 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε την τελευταία του συμμετοχή με την πρωταθλήτρια στο Μαρόκο, Αλ Χοσέιμα. Ελεύθερος έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω οικονομικών οφειλών. Είναι 28 φορές διεθνής και έχει σημειώσει 5 γκολ με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved