Αναστόπουλος: «Ερχόμαστε»

Αναστόπουλος: «Ερχόμαστε»

Ο προπονητής του Άρη Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του θα γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου

Αναλυτικά μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για:

-τις προπονήσεις της Ατλέτικο που έχει παρακολουθήσει και τον τρόπο παιχνιδιού της: «Αυτήν την εποχή, οι καλύτερες προπονήσεις γίνονται από τους Ισπανούς και τις ισπανικές ομάδες. Δουλεύουν πολύ με την ταχυδύναμη. Ο Σιμεόνε ασχολείται με την άμυνα του και τα χαφ του, τα υπόλοιπα όταν παρακολουθούσα προπονήσεις τα έκανε ο Μπούργος και στη συνέχεια τα ενώνει τα στοιχεία στο παιχνίδι τους. Το σύστημα που παίζει και βλέπουμε, το δουλεύει. Με το που χάνει την μπάλα γυρίζει πίσω στο κέντρο. Επίσης, μόλις κερδίζει την μπάλα φεύγουνε μπροστά οι παίκτες του. Όπως έγινε με τον Γκριζμάν, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα μπακ του. Αν χαθεί η μπάλα όμως είναι έτοιμοι οι παίκτες του να αμυνθούνε σε περίπτωση που δεχθούνε κόντρα.

Η Ατλέτικο παίζει με τον ίδιο τρόπο και στα εκτός και στα εντός έδρας ματς. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που διεκδικεί πρωτάθλημα η Ατλέτικο και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ανάγκασε χθες την Μπάγερν να πάει στα άκρα, κάνοντας διπλά μαρκαρίσματα και έτσι έκλεισε τον άξονα. Ένας αιφνιδιασμός έγινε, θα μπορούσαν να είχαν γίνει κι άλλοι και να έρθει το 2-1 νωρίτερα. Ωστόσο, παίζεις με την Μπάγερν, που έχει μεγαλύτερο μπατζετ και μεγάλη ομάδα. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Τι σημαίνει αυτό; Θα πει η UEFA ότι θα μετρήσουν διπλά τα γκολ επειδή είχε την κατοχή της μπάλας.

Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, αλλά από εκεί και πέρα κ. Γκουαρντιόλα αποκλείστηκες και πάλι από τα ημιτελικά. Το παιχνίδι πάσα-πάσα έχει κουράσει τον αντίπαλο. Δεν θα βγάλουμε κακό τον Γκουαρντιόλα. Η καλή ομάδα της Μπαρτσελόνα με Ροναλντίνιο, Μέσι και Τσάβι υπήρχε περίπτωση να χάσει»;

-τις υπερβάσεις της Ατλέτικο και της Λέστερ: «Ο εκάστοτε προπονητής πρέπει να αξιολογεί το υλικό που έχει. Δεν γίνει να θεωρείσαι μοντέρνος και να χάνεις με 3-0 η 4-0. Δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι άχρηστος ο Ρανιέρι, όπως έλεγαν κάποιοι συνάδελφοι σας. Η Ατλέτικο δεν έχει μεγάλους παίκτες, έχει τους σωστούς παίκτες. Είπε ο Τόρες ότι σκοτώνεται ο κάθε παίκτης για τον συμπαίκτη του και αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα από έναν παικταρά».

-το αν θα μπορούσε να παίξει με τον ίδιο τρόπο ο Σιμεόνε σε ομάδες που αγωνίζονται πιο επιθετικά: «Είναι μια ερώτηση υποθετική και η απάντηση θα είναι υποθετική. Δεν γίνεται να πάμε στο μυαλό του Σιμεόνε, για το τι θα κάνει όταν πάει σε αυτές τις ομάδες. Είχα διαβάσει ότι δεν θέλουν στην Μπαερτσελόνα τον Μουρίνιο επειδή δεν παίζει επιθετικά. Στον Άγιαξ πάνε και λένε στον προπονητή και τον ρωτάνε τι σύστημα παίζει, αν δεν παίζει το 4-3-3 προχωράνε στον επόμενο . Δεν είναι το ποδόσφαιρο μόνο κατοχή της μπάλας. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο, πρέπει να πας μπροστά και να γίνεις απειλητικός».

Στην ευχή να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου στη Football League με τον Άρη απάντησε: «Τώρα το να λέμε ότι είμαστε πρωταθλητές στη Γ’ Εθνική ή στην Football League, δεν αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία του συλλόγου. Υπομονή έναν χρόνο, ερχόμαστε».



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved