«Ο Μπέος μας κατέστρεψε»
SHARE

«Ο Μπέος μας κατέστρεψε»

Ανακοίνωση με την οποία θεωρούν ότι φταίει ο Αχιλλέας Μπέος για την διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσαν οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O υπαίτιος της μαύρης σελίδας του Ολυμπιακού Βόλου είναι γνωστός

Δυστυχώς η μεγάλη προσπάθεια μας τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να πείσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται μπροστά στην πιο ντροπιαστική σελίδα της ιστορίας του, αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που δηλώνει αδυναμία να κατέβει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι .Φυσικά αυτή η κατάσταση, είναι συνέπεια ενός σχεδίου για το οποίο όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο βασικός ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αλλά και ποιοι οι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Καθοδηγητής και εκτελεστές.
Το κάστρο έπεσε από μέσα τελικά. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Γερουλάνος, η ΕΠΟ και οι υπόλοιποι παράγοντες του ποδοσφαίρου, το κάνανε κάποιοι που υποτίθεται ήταν στην “οικογένεια” του Ολυμπιακού Βόλου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τέλος τα κάπου, κάπως, κάποτε.
Βασικός υπεύθυνος για την μαύρη αυτή σελίδα της ομάδας μας είναι ο Αχιλλέας Μπέος.
Αυτός είναι ο υποκινητής των «διοικητικών εγκλημάτων» της προηγούμενης διοίκησης που οδήγησαν στη σημερινή μαύρη σελίδα της ομάδας. Άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Το παραδέχτηκε και η προηγούμενη διοίκηση στο κείμενο που διάβασαν στην συνέντευξη παρωδία, όπου έγραφαν κατά λέξη «….βγήκαμε μπροστά και με την παρότρυνση του Δημάρχου…}
Επίσης υπάρχουν άπειρα δημοσιεύματα του τύπου που τόσο καιρό λένε πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο άνθρωπος που καθοδηγούσε τη διοίκηση - που πριν το βάλει στα πόδια και φύγει - φρόντισε να διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Αυτός είναι άλλωστε ο άνθρωπος που μοίραζε το μετοχολόγιο της ομάδας σε δημοσιογράφους τηλεοπτικής εκπομπής – πριν το βάλει και αυτός στα πόδια. Αλήθεια πως ένας «απλός φίλαθλος» έχει στην κατοχή του μετοχολόγιο της ομάδας, από τη στιγμή που υποτίθεται τότε δεν το ήξερε ακόμα κανείς ; Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα επιβαρυντικά στοιχεία που γνωρίζουμε πολλοί από εμάς και που δείχνουν πως αυτός έκανε κουμάντο στην ομάδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος λοιπόν είναι ο υπαίτιος της καταστροφικής κατάστασης που βιώνει ο Ολυμπιακός Βόλου.
Και εδώ θα μιλήσουμε και για τη δική μας ευθύνη. Και είναι η στιγμή να ζητήσουμε από τους εαυτούς μας πάνω από όλα ένα μεγάλο συγνώμη. Ένα συγνώμη, γιατί ανεχόμασταν τόσα χρόνια αυτόν τον άνθρωπο στον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα μεγάλο συγνώμη γιατί ανεχτήκαμε να λέει δημόσια πως «… ντρέπεται που τον γέννησε η μάνα του σε αυτή τη πόλη»…και πως «…θα πάρει την ομάδα να φύγει και να την πάει σε άλλη πόλη γιατί δεν αξίζει ο Βόλος …». Ένα συγνώμη, που ανεχτήκαμε τις χυδαίες φραστικές επιθέσεις του επειδή διαφωνούσαμε με αποφάσεις της διοίκησης του, όπως για παράδειγμα η φυγή του Σάκη του Τσιώλη. Οφείλουμε ένα συγνώμη, που ανεχτήκαμε τους τραμπουκισμούς του έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου των Austrian Boys όταν μας “επισκέφτηκε με τους φίλους του” μετά τον αγώνα με την Νίκη. Ναι, φταίμε, που ανεχτήκαμε να επεμβαίνει στα εσωτερικά της ομάδας μας ένας άνθρωπος που έχει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αγωνίστηκε για ένα χρόνο σε καμία επαγγελματική κατηγορία.
Όμως όλη αυτή η ανοχή που δείχναμε δεν ήταν αδυναμία. Ήταν απλά συμβιβασμοί γιατί θέλαμε το καλό της ομάδας μας. Αποδείχτηκε ότι κάναμε λάθος.

Αυτός ο άνθρωπος είναι η απόλυτη αυτοκαταστροφή, όπου μαζί του συμπαρασύρει στη καταστροφή και όλους γύρω του, που στην προκειμένη περίπτωση δυστυχώς είναι η ομάδα μας.
Αυτός ο άνθρωπος είναι η επιτομή της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ. Η όλη του ύπαρξη αναβλύζει ΚΑΚΙΑ και ΜΙΣΟΣ, ακόμα και για ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει. Μπορούμε να αναφέρουμε άπειρα παραδείγματα υβριστικών επιθέσεων, άλλα γνωστά και άλλα όχι.

Για εμάς πλέον ο Αχιλλέας Μπέος - είναι ο καταστροφέας της ομάδας μας και μάλιστα για δεύτερη φορά! Είναι ένα πρόσωπο ανεπιθύμητο… και μιας και δεν έχει καμία δουλεία πλέον να κάνει στο Βόλο, θα επιθυμούσαμε πολύ να φύγει οριστικά από αυτή την πόλη.

Τεράστιες ευθύνες όμως εχουν και τα πρόσωπα που ανέλαβαν με την «προτροπή» του να ασκήσουν διοίκηση στην ΠΑΕ από το καλοκαίρι και μετά (Κούκιος, Πέγιος, Σκαφίδας, Ντενέζος, Θεοδώρου, Πράττος και Καφενταράκης) οδηγώντας την στην καταστροφή, με την εγκληματική τους απόφαση να λύσουν τα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών και να αφήσουν πίσω τους στάχτες και καμένη γη.
Για εμάς πλέον αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν καμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Όσο για τα γνωστά παπαγαλάκια (υπεύθυνος τύπου Παναγιωτόπουλος), τα διάφορα γιουσουφάκια και τους γλείφτες εκπομπάρχες που τόσα χρόνια είχαν αναλάβει εργολαβικά να προωθούν τις θέσεις του, όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον το ρόλο τους. Ακόμα και το σάλιο μας θα πάει χαμένο αν τους φτύσουμε.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι παρατρεχάμενοι του είναι πλέον τελειωμένοι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Έρχονται δύσκολες μέρες, μήνες ίσως και χρόνια. Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει το δρόμο του και θα αναστηθεί μέσα από τις στάχτες. Θα φροντίσουμε ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Με συντονισμένες δράσεις και ενέργειες θα δούμε το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη μέρα.
Πρώτη κίνηση είναι ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΛΗ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου. Σε λίγες μέρες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ΧΙΛΙΑ ΜΕΛΗ, που θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των τελευταίων ημερών να σώσουμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου.
Ας το καταλάβουν όλοι τους, φίλοι και εχθροί :
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ …ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου να είναι σε ετοιμότητα. Ραντεβού σύντομα στους δρόμους της πόλης.

Η ζωή μας όλη είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός.

Γενική Συνέλευση μελών και φίλων των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου
Austrian Boys – ΣΦΟΒ – Athens Fans»

Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»
Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»
Παναθηναϊκός: «Παίζει» για 11αδα ο Δώνης
Παναθηναϊκός: «Παίζει» για 11αδα ο Δώνης
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Ένοπλος κρατάει όμηρο σε εμπορικό κέντρο
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Ένοπλος κρατάει όμηρο σε εμπορικό κέντρο
ΠΑΟΚ: Με Πρίγιοβιτς κόντρα στην Τσέλσι (photos)
ΠΑΟΚ: Με Πρίγιοβιτς κόντρα στην Τσέλσι (photos)

 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπέτις
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:10Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  10:15SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  12:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Έιμπαρ
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:20Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E2
  13:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  14:20ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:15Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  15:45Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E37
  16:15Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  21:30Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:20Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018
  23:35Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  00:20Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  00:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 5ος Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Προεπισκόπηση 1ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Γιουβέντους
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  04:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  05:30Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν
  05:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  07:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ανόβερο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  08:10UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Βιγιαρεάλ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  08:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  09:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  10:00ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:05Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντούισμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
  10:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Χετάφε
  10:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto3 2018
  12:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα
  12:35UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  12:45Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:35Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  14:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  15:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2018
  15:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  16:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  16:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • UEFA Europa League Postgame (Ζ)
  18:55Μετά από κάθε αγώνα, μάθετε τα πάντα γύρω από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα (Ζ)
  19:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies