«Ο Μπέος μας κατέστρεψε»
SHARE

«Ο Μπέος μας κατέστρεψε»

Ανακοίνωση με την οποία θεωρούν ότι φταίει ο Αχιλλέας Μπέος για την διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσαν οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O υπαίτιος της μαύρης σελίδας του Ολυμπιακού Βόλου είναι γνωστός

Δυστυχώς η μεγάλη προσπάθεια μας τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να πείσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται μπροστά στην πιο ντροπιαστική σελίδα της ιστορίας του, αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που δηλώνει αδυναμία να κατέβει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι .Φυσικά αυτή η κατάσταση, είναι συνέπεια ενός σχεδίου για το οποίο όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο βασικός ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αλλά και ποιοι οι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Καθοδηγητής και εκτελεστές.
Το κάστρο έπεσε από μέσα τελικά. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Γερουλάνος, η ΕΠΟ και οι υπόλοιποι παράγοντες του ποδοσφαίρου, το κάνανε κάποιοι που υποτίθεται ήταν στην “οικογένεια” του Ολυμπιακού Βόλου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τέλος τα κάπου, κάπως, κάποτε.
Βασικός υπεύθυνος για την μαύρη αυτή σελίδα της ομάδας μας είναι ο Αχιλλέας Μπέος.
Αυτός είναι ο υποκινητής των «διοικητικών εγκλημάτων» της προηγούμενης διοίκησης που οδήγησαν στη σημερινή μαύρη σελίδα της ομάδας. Άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Το παραδέχτηκε και η προηγούμενη διοίκηση στο κείμενο που διάβασαν στην συνέντευξη παρωδία, όπου έγραφαν κατά λέξη «….βγήκαμε μπροστά και με την παρότρυνση του Δημάρχου…}
Επίσης υπάρχουν άπειρα δημοσιεύματα του τύπου που τόσο καιρό λένε πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο άνθρωπος που καθοδηγούσε τη διοίκηση - που πριν το βάλει στα πόδια και φύγει - φρόντισε να διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Αυτός είναι άλλωστε ο άνθρωπος που μοίραζε το μετοχολόγιο της ομάδας σε δημοσιογράφους τηλεοπτικής εκπομπής – πριν το βάλει και αυτός στα πόδια. Αλήθεια πως ένας «απλός φίλαθλος» έχει στην κατοχή του μετοχολόγιο της ομάδας, από τη στιγμή που υποτίθεται τότε δεν το ήξερε ακόμα κανείς ; Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα επιβαρυντικά στοιχεία που γνωρίζουμε πολλοί από εμάς και που δείχνουν πως αυτός έκανε κουμάντο στην ομάδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος λοιπόν είναι ο υπαίτιος της καταστροφικής κατάστασης που βιώνει ο Ολυμπιακός Βόλου.
Και εδώ θα μιλήσουμε και για τη δική μας ευθύνη. Και είναι η στιγμή να ζητήσουμε από τους εαυτούς μας πάνω από όλα ένα μεγάλο συγνώμη. Ένα συγνώμη, γιατί ανεχόμασταν τόσα χρόνια αυτόν τον άνθρωπο στον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα μεγάλο συγνώμη γιατί ανεχτήκαμε να λέει δημόσια πως «… ντρέπεται που τον γέννησε η μάνα του σε αυτή τη πόλη»…και πως «…θα πάρει την ομάδα να φύγει και να την πάει σε άλλη πόλη γιατί δεν αξίζει ο Βόλος …». Ένα συγνώμη, που ανεχτήκαμε τις χυδαίες φραστικές επιθέσεις του επειδή διαφωνούσαμε με αποφάσεις της διοίκησης του, όπως για παράδειγμα η φυγή του Σάκη του Τσιώλη. Οφείλουμε ένα συγνώμη, που ανεχτήκαμε τους τραμπουκισμούς του έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου των Austrian Boys όταν μας “επισκέφτηκε με τους φίλους του” μετά τον αγώνα με την Νίκη. Ναι, φταίμε, που ανεχτήκαμε να επεμβαίνει στα εσωτερικά της ομάδας μας ένας άνθρωπος που έχει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αγωνίστηκε για ένα χρόνο σε καμία επαγγελματική κατηγορία.
Όμως όλη αυτή η ανοχή που δείχναμε δεν ήταν αδυναμία. Ήταν απλά συμβιβασμοί γιατί θέλαμε το καλό της ομάδας μας. Αποδείχτηκε ότι κάναμε λάθος.

Αυτός ο άνθρωπος είναι η απόλυτη αυτοκαταστροφή, όπου μαζί του συμπαρασύρει στη καταστροφή και όλους γύρω του, που στην προκειμένη περίπτωση δυστυχώς είναι η ομάδα μας.
Αυτός ο άνθρωπος είναι η επιτομή της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ. Η όλη του ύπαρξη αναβλύζει ΚΑΚΙΑ και ΜΙΣΟΣ, ακόμα και για ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει. Μπορούμε να αναφέρουμε άπειρα παραδείγματα υβριστικών επιθέσεων, άλλα γνωστά και άλλα όχι.

Για εμάς πλέον ο Αχιλλέας Μπέος - είναι ο καταστροφέας της ομάδας μας και μάλιστα για δεύτερη φορά! Είναι ένα πρόσωπο ανεπιθύμητο… και μιας και δεν έχει καμία δουλεία πλέον να κάνει στο Βόλο, θα επιθυμούσαμε πολύ να φύγει οριστικά από αυτή την πόλη.

Τεράστιες ευθύνες όμως εχουν και τα πρόσωπα που ανέλαβαν με την «προτροπή» του να ασκήσουν διοίκηση στην ΠΑΕ από το καλοκαίρι και μετά (Κούκιος, Πέγιος, Σκαφίδας, Ντενέζος, Θεοδώρου, Πράττος και Καφενταράκης) οδηγώντας την στην καταστροφή, με την εγκληματική τους απόφαση να λύσουν τα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών και να αφήσουν πίσω τους στάχτες και καμένη γη.
Για εμάς πλέον αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν καμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Όσο για τα γνωστά παπαγαλάκια (υπεύθυνος τύπου Παναγιωτόπουλος), τα διάφορα γιουσουφάκια και τους γλείφτες εκπομπάρχες που τόσα χρόνια είχαν αναλάβει εργολαβικά να προωθούν τις θέσεις του, όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον το ρόλο τους. Ακόμα και το σάλιο μας θα πάει χαμένο αν τους φτύσουμε.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι παρατρεχάμενοι του είναι πλέον τελειωμένοι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Έρχονται δύσκολες μέρες, μήνες ίσως και χρόνια. Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει το δρόμο του και θα αναστηθεί μέσα από τις στάχτες. Θα φροντίσουμε ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Με συντονισμένες δράσεις και ενέργειες θα δούμε το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη μέρα.
Πρώτη κίνηση είναι ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΛΗ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου. Σε λίγες μέρες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ΧΙΛΙΑ ΜΕΛΗ, που θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των τελευταίων ημερών να σώσουμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου.
Ας το καταλάβουν όλοι τους, φίλοι και εχθροί :
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ …ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου να είναι σε ετοιμότητα. Ραντεβού σύντομα στους δρόμους της πόλης.

Η ζωή μας όλη είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός.

Γενική Συνέλευση μελών και φίλων των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου
Austrian Boys – ΣΦΟΒ – Athens Fans»


Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια

 • Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:30Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - F91 Ντουντελάνζ
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  05:05Στιγμιότυπα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας
  05:20Παρακολουθείτε τους 71ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  05:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:00Μόντε Κάρλο.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  07:40Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  07:50Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  07:55Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  08:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  09:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  11:00All Star Διαγωνισμός Ταλέντων, Διαγωνισμός Τρίποντων, Διαγωνισμός Καρφωμάτων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Τσέλσι
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  12:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  13:00All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  14:30WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  14:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Τότεναμ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  16:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  16:45Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  17:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:50Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  19:25Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  19:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  20:00Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:30Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies