Απόλλων 1926: Κλήση σε απολογία και… απορία

Απόλλων 1926: Κλήση σε απολογία και… απορία

Οι ιθύνοντες των «Πόντιων» εξέφρασαν την απορία τους για την κλήση από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή

Με αφορμή την ένταση που έκανε η ομάδα Νέων του Εθνικού Σερρών για το ματς με τους Νέους του Απόλλωνα 1926, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε την ΠΑΕ σε απολογία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να εκφράσει την απορία της για την εν λόγω κλήση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Τρίτη 28/04/2015 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 με βάση τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 107025 /21.4.2015 ένσταση της ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΕΩΝ η οποία συγκοινοποιείται με την παρούσα, κατά του κύρους του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΝΕΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΕΩΝ (18.4.2015) που διεξάχθηκε για το Πρωτάθλημα Ο.Π.Α.Π της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ καταγγέλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24, του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ. Κοιν.- Κλήση: ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΕΩΝ».

Όσο για την ανακοίνωση των «Ποντίων», επισημαίνει: Πληροφορηθήκαμε σήμερα με έκπληξη την κλήση σε απολογία της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Football League, λόγω της ένστασης που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου) κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος Νέων, ο οποίος έληξε με νίκη της ομάδας μας και σκορ 4-1. Κληθήκαμε σήμερα να απολογηθούμε... αύριο για ένα "γεγονός" για το οποίο δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη. Υπενθυμίζουμε, δε, τι ακριβώς αναφέρει ο διαιτητής Αριστείδης Λυμπούδης στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα: "Πριν την έναρξη του αγώνα πληροφορηθήκαμε ότι ο 1ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-0 υπέρ του 'Εθνικού Γαζώρου'. Επειδή ο ορισμός από το site της ΕΠΟ αναφέρει ότι είναι αγώνας ΜΠΑΡΑΖ, μαζί με τους βοηθούς, τον παρατηρητή αγώνα και τον παρατηρητή διαιτησίας διαβάσαμε το Άρθρο 3 της προκήρυξης του πρωταθλήματος και αποφάσισα ότι σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια του αγώνα έχει σκορ 1-0 υπέρ του 'ΑΠΟΛΛΩΝ 1926' θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση". Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, σε περίπτωση που η απόφαση για την τύχη του αγώνα δεν συνάδει με την λογική και κατ' επέκταση με την απόδοση δικαιοσύνης. Σε ότι αφορά την ένσταση της ομάδας, που εντός αγωνιστικού χώρου γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 και επειδή η ΠΑΕ Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου) δείχνει να αποδέχεται την επανάληψη του αγώνα μπαράζ, είμαστε στην διάθεση σας».

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη
Παναθηναϊκός: Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας
Παναθηναϊκός: Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας
Άρης: Έρχεται ο Ερέρα
Άρης: Έρχεται ο Ερέρα
Τι ποντάρουμε στο Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
Τι ποντάρουμε στο Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης