Καλλιθέα: «Η πορεία της ομάδας είναι ευθύνη όλων»
SHARE

Καλλιθέα: «Η πορεία της ομάδας είναι ευθύνη όλων»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε η Καλλιθέα, με θέμα τη χρήση του γηπέδου.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των πλέι άουτ και ενώ ο αγωνιστικός χώρος του «Γρ. Λαμπράκης» είναι έτοιμος, η δημοτική αρχή δεν επιτρέπει στην Καλλιθέα να τον χρησιμοποιήσει. Ετσι η ομάδα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί και στα πλέι άουτ στο ταλαιπωρημένο γήπεδο του Ταύρου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει εμπλοκή στο θέμα της αδειοδότησης, μιας και δεν δίνονται στην Καλλιθέα τα απαραίτητα έγγραφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο αναφορικά με το γηπεδικό, το οποίο ταλανίζει την ομάδα μας για αρκετό καιρό. Ενώ πλησιάζει η λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας δεν έχει αγωνισθεί ούτε μία φορά στη φυσική της έδρα.

Η κρίσιμη για την Καλλιθέα διαδικασία των play out σε λίγες ημέρες αρχίζει και η ομάδα μας ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης» και ενώ έχουν περάσει δύο ολόκληρες εβδομάδες από την ημέρα που οι υπάλληλοι του Δήμου διαπίστωσαν πως ο αγωνιστικός χώρος είναι έτοιμος προς χρήση έστω και για προπονήσεις, κάτι που θα βοηθούσε σημαντικά την ομάδα μας ώστε να γυμνάζεται σε φυσικό χλοοτάπητα και όχι σε πλαστικό, όπως κάνει μέχρι τώρα.

Δεν αντιμετωπίζει όμως η ομάδα μας πρόβλημα μόνο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αντιμετωπίζει θέματα με το Δήμο και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ακόμη δεν έχει χορηγηθεί από το Δήμο το απαραίτητο έγγραφο, προκειμένου να περιληφθεί στο φάκελο αδειοδότησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αγνοούμε τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος αρνείται ουσιαστικά στην ομάδα της πόλης μας το στοιχειώδες: Να χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο που είναι ταυτισμένο με την ομάδα μας. Η Διοίκηση της ΠΑΕ με αυτή την αντιμετώπιση που εισπράττει από το Δήμο, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε άλλη πόλη και όχι στην πόλη της. Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις τους ο Δήμαρχος και οι λοιποί αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής, δεν δείχνουν να έχουν αντιληφθεί πως η ΠΑΕ οδηγείται στην οικονομική καταστροφή ουσιαστικά από την αδιαφορία τους που καταλαμβάνει και εκείνες ακόμη τις ενέργειες στις οποίες με ευχέρεια θα μπορούσαν να έχουν προχωρήσει.

Ανησυχούμε όταν διαπιστώνουμε πως ο Δήμαρχος της πόλης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της υπογραφής του αναγκαίου για τη αδειοδότηση της ομάδας μας εγγράφου και όταν -αναιτιολόγητα- αρνείται να συναινέσει ώστε να ξεκινήσει η Καλλιθέα τις προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο, του οποίου ο χλοοτάπητας είναι έτοιμος. Το αποτέλεσμα είναι πως η Καλλιθέα καλείται να δώσει τους κρίσιμους για τα play out αγώνες, που θα κρίνουν την ύπαρξή της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο γήπεδο του Ταύρου, το οποίο κατά γενική ομολογία διαθέτει έναν από τους χειρότερους αγωνιστικούς χώρους της κατηγορίας λόγω της συχνής χρήσης του από την ομάδα μας και από το Φωστήρα.

Τα ωραία λόγια όμως τελείωσαν, ο εφησυχασμός των αρμοδίων μας έχει εξαντλήσει. Έχουμε ανάγκη από πράξεις τώρα και από ουσιαστικές λύσεις σήμερα. Η πορεία της ομάδας είναι ευθύνη όλων μας και η καταστροφή της θα βαρύνει εκείνους που αν και μπορούσαν δεν την βοήθησαν.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα «όργια» του Τόμας και η νίκη επί της Χίμκι! (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα «όργια» του Τόμας και η νίκη επί της Χίμκι! (video)
«Ζωντανός» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μαθηματικά στα playoffs Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ
«Ζωντανός» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μαθηματικά στα playoffs Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ
«Η πίεση είναι δώρο, οι δικαιολογίες… αδυναμία»
«Η πίεση είναι δώρο, οι δικαιολογίες… αδυναμία»
Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον Σπανούλη ο Καλάθης
Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον Σπανούλη ο Καλάθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies