Παπαϊωάννου: «Η Λαμία δεν θα χαθεί»

Παπαϊωάννου: «Η Λαμία δεν θα χαθεί»

Αισιόδοξος για την παρουσία της ομάδας τα επόμενα χρόνια εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (16/3)

Σε όποια θέση και να τερματίσει στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League η Λαμία, δεν θα χαθεί όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο πρόεδρος της ομάδας της Φθιώτιδας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (16/3) αναφέρθηκε στην υπόθεση Μουμίν και την εκδίκαση που εκκρεμεί, στις παραιτήσεις συνεργατών του, στη στήριξη που παρέχει στο τεχνικό επιτελείο αλλά και στη στάση του απέναντι στους φιλάθλους.

Αναλυτικά ανέφερε: «Σας κάλεσα εδώ σήμερα γιατί υπήρξαν αρκετές εξελίξεις που κάνουν δύσκολο το δρόμο για τα play off. Ο στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή στην κατηγορία γιατί οι μισές ομάδες υποβιβάζονται και οι μισές θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά σε έναν όμιλο. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσαμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες παικτών με κάρτες, κάποια από αυτά ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια, κάποια όχι.

Για τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες με κίτρινες και κόκκινες κάρτες δεν έχει κάποιος την ευθύνη από τη διοίκηση ή το αθλητικό τμήμα. Η ομάδα έχει την ανάγκη και τη στήριξη όλων. Το τεχνικό κομμάτι στα διοικητικά, το έχω αναλάβει ο ίδιος, καθώς παραιτήθηκαν οι Σάκης Τσικνής, Βαλάντης Μπλέτσας και Γιάννης Συρογιάννης. Τα παιδιά δεν έχουν κάποια ευθύνη, για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκαν και έκανα δεκτές τις παραιτήσεις τους. Τα λάθη ξεκινούν από μένα και επεκτείνονται και στους υπόλοιπους, παραλείψεις υπήρξαν όχι όμως μεγάλα λάθη.

Υπήρξε έντονο παρασκήνιο στο θέμα της τιμωρίας που αν εφαρμοστεί θα είναι άδικη και ίσως υπάρξουν και ποινικές ευθύνες. Πιστεύω στην αθλητική δικαιοσύνη και στην ΕΠΟ ότι θα δουν τα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες, τι έχει γράψει ο διαιτητής, πότε και πώς. Υπάρχουν πολλά χαρτιά με ασάφειες και διαφορές που δεν είναι ώρα να τα αποκαλύψω ακόμη.

Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη ως το τέλος, το πρώτο την Τετάρτη με τον Ηρακλή, χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε την ομάδα, οι παίκτες δέχθηκαν φοβερή ψυχολογική πίεση. Αυτή η ομάδα δεν θα χαθεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είτε στα play off είμαστε, είτε στην τέταρτη θέση, είτε στα play out, υπόσχομαι ότι η ομάδα θα υπάρχει. Πρέπει να μάθουμε ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί να στηρίζουμε την ομάδα. Εγώ ό,τι μπορώ το κάνω, έχω ήσυχη την συνείδησή μου, έχω ξοδέψει και χρόνο και χρήμα και πολλές ψυχικές δυνάμεις. Όσον αφορά τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους υπόλοιπους προπονητές δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής τους, τους στηρίζω και θα είναι στη θέση τους μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι φίλαθλοι που μόνο το καλό δεν θέλουν της ομάδας, χρησιμοποιούν το όνομα της ΠΑΕ για να ξεσηκώνουν τον κόσμο αρνητικά, η επίσημη ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Από εδώ και στο εξής αναγνωρίζουμε μόνο την αναγνωρισμένη ΠΑ.ΝΕ.ΦΙ.Λ. και το τζάμπα στο γήπεδο τελείωσε.

Όσον αφορά το σοβαρό θέμα της αδειοδότησης και των αθλητικών εγκαταστάσεων έχω μάθει γιατί δεν κατάφερα ακόμη να επικοινωνήσω, ότι ο Δήμος έχει ετοιμάσει τη μελέτη και θα δημοπρατήσει το στέγαστρο, το πρόβλημα βέβαια δεν λύνεται αλλά είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα να προχωρήσουμε.
Η Λαμία σίγουρα θα ξαναβρεί το δρόμο της και εύχομαι όλα αυτά που έγιναν τον τελευταίο καιρό με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες να ήταν απλά ένα τυχαίο γεγονός και τίποτα άλλο. Η ανακοίνωση της ποινής για την ενδεχόμενη τιμωρία από την Football League θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη, μετά από εκεί υπάρχει και η επιτροπή της ΕΠΟ όπου δεν το λέω απλά για να το πω αλλά πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε».



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved