Αγροτικός Αστέρας: Επεκτείνεται… χορηγικά

Αγροτικός Αστέρας: Επεκτείνεται… χορηγικά

Τη συμφωνία της με τέσσερις ακόμη εταιρείες που θα συμβάλλουν οικονομικά στην ΠΑΕ ανακοίνωσε η ομάδα του Ευόσμου

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η «δράση» στον Εύοσμο συνεχίζεται κι εκτός αυτού με τον Αγροτικό Αστέρα να επεκτείνει το… χορηγικό του δίκτυο. Αναλυτικά αναφέρεται; «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τέσσερις νέους χορηγούς, οι οποίοι προστίθενται στο ήδη ευρύ δίκτυο συνεργασιών με επιχειρήσεις. Οι τέσσερις νέοι χορηγοί που επενδύουν στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου είναι: Cafe Mikel στον Εύοσμο, εστιατόριο Cazzarola στον Εύοσμο, ξενοδοχείο Εγνατία Palace και εταιρεία Γιαμουρίδης.

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας σε συνεργασία με το γραφείο Sports Marketing, Treble (www.treble.gr), δουλεύουν ακατάπαυστα και εντατικά για την ανάπτυξη της εταιρικής δομής του συλλόγου. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι η επίτευξη συνεργασιών με εταιρείες και επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη για τη διαφήμιση και την επικοινωνία τους.

Η ανταπόκριση της αγοράς στις προσεγγίσεις της Treble εκ μέρους του Αγροτικού Αστέρα είναι θετικότατη και εντυπωσιακή. Η εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων κερδίζεται πάντα με ουσιώδη επιχειρήματα και με αμοιβαίο στόχο την επιτυχία.  Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των χορηγών μας, σεβόμαστε τις απαιτήσεις τους και δουλεύουμε με υπευθυνότητα για να ικανοποιήσουμε τους στόχους που θα ωφελήσουν την επιχείρηση τους και θα δώσουν αξία στην επένδυση τους στον Αγροτικό Αστέρα. Κάθε επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τα χορηγικά προγράμματα της Π.Α.Ε. και του Ερασιτέχνη για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου (με ανάλογα προσαρμοσμένες τιμές) μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2310 765 155».

Ρέλλας: «Η βλακεία είναι ανίκητη»
Ρέλλας: «Η βλακεία είναι ανίκητη»
Χάλκινο μετάλλιο ο Τσελίδης
Χάλκινο μετάλλιο ο Τσελίδης
Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη
Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη
Τζακπότ στο Τζόκερ: Δείτε πόσα θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ την Πέμπτη (31/05)
Τζακπότ στο Τζόκερ: Δείτε πόσα θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ την Πέμπτη (31/05)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης