Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης και Βοσνιάδης αποκαλύπτονται

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης και Βοσνιάδης αποκαλύπτονται

Δυο βασικά στελέχη του Αγροτικού Αστέρα, ο Σάββας Ταταρίδης και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μίλησαν για την συμμετοχή τους στην ομάδα και την θέση του τερματοφύλακα.

Επίσης, οι δυο ταλαντούχοι τερματοφύλακες των «σταχυοφόρων» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκαν στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση, αλλά και για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο agrotikosasterasfc.gr:

Σάββα, ας ξεκινήσουμε από τον τραυματισμό σου. Πόσο κοντά βρίσκεσαι στην ολοκλήρωση της αποθεραπείας σου;

Ταταρίδης: Είμαι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. Ακολουθώ ατομικό πρόγραμμα και είναι θέμα ημερών να επιστρέψω στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Βασικός πέρσι στην πορεία της ανόδου, όμως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αντικαταστάθηκες στην ενδεκάδα την τέταρτη αγωνιστική και ύστερα ήρθε ο τραυματισμός. Ψυχολογικά σε επηρέασε αρνητικά αυτή η εξέλιξη ή σε έχει πεισμώσει για να επιστρέψεις πιο δυνατός;

Ταταρίδης: Όταν είσαι επαγγελματίας και έχεις αρκετή εμπειρία στο χώρο, αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία, γιατί συχνά συμβαίνουν στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο επάγγελμα μας. Αυτή τη στιγμή παίζει ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι φίλος μου και καλός τερματοφύλακας. Τον στηρίζω, θέλω να πηγαίνει καλά και εγώ από την πλευρά μου μόλις επιστρέψω κανονικά στις προπονήσεις, οφείλω να δουλέψω σκληρά και να περιμένω την ευκαιρία μου.

Παναγιώτη, ήρθες μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, γνωρίζοντας ότι θα έδινες "μάχη" για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ήταν πρόκληση για σ' ένα;

Βοσνιάδης: Με το Σάββα έχω εξαιρετική σχέση. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και αγωνιστήκαμε μαζί στον Καμπανιακό και επίσης φοιτήσαμε μαζί στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.. Ήξερα ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Το καλοκαίρι επέλεξα τον Αγροτικό Αστέρα, γιατί ήθελα να έρθω σε ένα υγιές περιβάλλον, με σωστό ανταγωνισμό και με καλό προπονητή τερματοφυλάκων, το Γιάννη Θεοφάνους, ο οποίος προσφέρει σε εμένα και το Σάββα εξαιρετική προπόνηση και καθοδήγηση. Παίζει μεγάλο ρόλο για τον τερματοφύλακα ο προπονητής και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του.

Η παρουσία σου στην ενδεκάδα συνοδεύτηκε από τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Νιώθεις ικανοποιημένος από την απόδοση σου ή σκέφτεσαι ότι μπορείς να γίνεις καλύτερος;

Βοσνιάδης: Όποτε με χρειάζεται η ομάδα, εγώ είμαι εκεί. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τα αποτελέσματα που της αξίζουν. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος και εφόσον η συνολική πορεία είναι ανοδική, θα βελτιώνομαι και εγώ.

Ο έντονος ανταγωνισμός κάνει τελικά καλό στον τερματοφύλακα; Τον βοηθά να βελτιωθεί;

Βοσνιάδης: Χωρίς ανταγωνισμό δεν βελτιώνεσαι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το περάσουμε και στους νεότερους. Στην ομάδα έχουμε ακόμα δύο νεαρούς τερματοφύλακες, το Γιώτα και το Σαφλέκο και πιστεύω ότι έχουμε μία φιλόδοξη τετράδα τερματοφυλάκων.

Ταταρίδης: Σίγουρα βοηθά στη βελτίωση του. Δεν πρέπει να φοβάσαι τον ανταγωνισμό. Τον χρειάζεσαι, γιατί ο ένας σπρώχνει τον άλλο να γίνεται καλύτερος, να είναι σε εγρήγορση και έτσι αμφότεροι παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

Περιγράψτε μας τις προσωπικές σας φιλοδοξίες - όχι μόνο για φέτος, αλλά για το υπόλοιπο της καριέρας σας.

Βοσνιάδης: Θέλω καταρχήν να έχω μία καλή χρονιά με τον Αστέρα, που θα βοηθήσει και μένα να γίνω καλύτερος. Επίσης, εύχομαι να έχω υγεία, γιατί πέρσι ταλαιπωρήθηκα με τραυματισμούς.

Ταταρίδης: Δεν θέλω να κοιτάω πολύ μακριά. Θέλω να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της, γιατί μέσα από την ομάδα καταξιώνονται και οι ποδοσφαιριστές.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved