Απόλλων Σμύρνης: «Η θέση σας είναι στην εξέδρα»

Απόλλων Σμύρνης: «Η θέση σας είναι στην εξέδρα»

«Καρφιά» στους φιλάθλους που αντιδρούν στις επιλογές της και απουσιάζουν από την εξέδρα, όπως αναφέρεται, από την διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ

Υπογραμμίζοντας πως η θέση των φιλάθλων είναι στην εξέδρα η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης απάντησε στις αντιδράσεις για την πρόσληψη του Στράτου Γιδόπουλου, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη της και προς συγκεκριμένο δημοσιογράφο, χωρίς να τον κατονομάζει.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με αφορμή αντιδράσεις μικρής μερίδας φίλων της ομάδας στις επιλογές της, οφείλει να διευκρινίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι τη διοίκηση του συλλόγου ασκεί η ίδια και μόνον αυτή, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και μόνον αυτό.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οποιασδήποτε μορφής αντιδράσεις σε διοικητικές επιλογές μόνο κακό μπορεί να κάνουν σε αυτή, τη στιγμή μάλιστα που δίνουν τροφή στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο προκειμένου να προβάλλει οτιδήποτε ο ίδιος θεωρεί αρνητικό για την ομάδα μας και με αυτόν τον τρόπο να την πλήξει προς όφελος των αντιπάλων της.

Θα πρέπει όλοι να θυμηθούν ότι οι αντιδράσεις προέρχονται από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι καθύβριζαν και λοιδορούσαν μέλη της σημερινής διοίκησης που ούτε καν είχαν γνωρίσει. Πρόκειται γι’ αυτούς που διακείμενοι αρνητικά σε κάθε μας κίνηση, από την πρώτη ημέρα, έκαναν λόγο για μεταγραφές που δεν θα κάναμε και τελικά κάναμε, αλλά και άλλες ενέργειές μας που είχαν προεξοφλήσει ότι δεν θα γίνουν ποτέ.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βλέπουν αρνητικά κάθε μας κίνηση, μια στάση που δεν βοηθά, απεναντίας κάνει δυσκολότερο το έργο μας. Όλα αυτά τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει καθιερώσει τη συνάντηση με τους φιλάθλους, στην οποία ακούει τις απόψεις τους. Το ίδιο θα γίνει και την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε θα έχουν την δυνατότητα και πάλι οι φίλοι του Απόλλωνα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους διοικούντες.

Όμως, θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν ότι σε μια ποδοσφαιρική ομάδα ο καθένας έχει τη θέση και τον ρόλο του και κρίνεται από τα αποτελέσματα των κινήσεών του. Γι’ αυτό λοιπόν είναι φρόνιμο όσοι θέλουν να μας κρίνουν να περιμένουν πρώτα να δουν τα αποτελέσματα των ενεργειών μας.

Ο δικό μας ρόλος είναι η άσκηση διοίκησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η θέση μας είναι στα γραφεία της ΠΑΕ και όπου αλλού επιτάσσει το συμφέρον της. Η θέση των φιλάθλων είναι στην εξέδρα, δηλαδή εκεί απ’ όπου σε μεγάλο βαθμό απουσιάζουν στους μέχρι τώρα επίσημους αγώνες της ομάδας μας. Ο ρόλος τους είναι να υποστηρίζουν με τη φωνή τους την ομάδα.

Όποιος έχει διαφορετική άποψη και επιθυμεί να ασκήσει διοίκηση, κατά το κοινώς λεγόμενο να κάνει "κουμάντο" στην ομάδα, ας καταθέσει το αίτημά του. Διαφορετικά ας καθίσει στην θέση του στην εξέδρα που μέχρι τώρα είναι... άδεια και ας πάψει να ευνοεί με τη στάση του, τους αντιπάλους μας και να κάνει τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς διαπιστώνει ότι βρίσκει θέματα των οποίων η διόγκωση τους, του επιτρέπει να συνεχίζει τον πόλεμο κατά του Απόλλωνα Σμύρνης».

Άρσεναλ: Έκπληξη με Ενρίκε
Άρσεναλ: Έκπληξη με Ενρίκε
Η Euroleague δεν καταβάλει 670.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό!
Η Euroleague δεν καταβάλει 670.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό!
Champions League: Πρόωρος τελικός για Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης
Champions League: Πρόωρος τελικός για Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης
Survivor 2: Η απόφαση που «θάβει» όλα τα spoilers και τις διαρροές για ασυλία και αποχώρηση
Survivor 2: Η απόφαση που «θάβει» όλα τα spoilers και τις διαρροές για ασυλία και αποχώρηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης