Παπαδόπουλος: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα»
SHARE

Παπαδόπουλος: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα»

Σίγουρος για την ετοιμότητα του Ηρακλή, στην έναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος.

Το αγωνιστικό μέρος του «γηραιού» ήταν το θέμα που κυριάρχησε στην συνέντευξη και ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων τόνισε, την κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής, τι θα πρέπει να βελτιώσει, την νοοτροπία που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα αλλά και τον προπονητή που έχει ως πρότυπο.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η προετοιμασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο, σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκετε αυτή τη στιγμή η ομάδα;

«Όπως το είπατε. Η προετοιμασία δεν τελείωσε στο Καρπενήσι. Η προετοιμασία συνεχίζεται. Στόχος μας ήταν η ομάδα να είναι έτοιμη στην όγδοη εβδομάδα από τη στιγμή που ξεκινήσαμε της προπονήσεις. Χρειαζόμασταν χρόνο πολύ και γι’ αυτό και στο ξεκίνημα λόγω και των εργομετρικών των παικτών είχα τονίσει πως θέλουμε οκτώ βδομάδες για να φτάσουμε σε επιθυμητά επίπεδα.

Είναι στην επιθυμητή κατάσταση;

«Η ομάδα έτοιμη θα είναι στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στο τέλος της 9ης εβδομάδας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, βάσει και των τελευταίων μετρήσεων φυσικής κατάστασης που κάναμε πριν από λίγες ημέρες».

Η ομάδα έχει δώσει μέχρι στιγμής τρία επίσημα παιχνίδια. Οι πρώτες εντυπώσεις σας από αυτά, ως συνολική εικόνα;

«Μετά τα τρία επίσημα παιχνίδια που δώσαμε δείχνουμε να είμαστε στο σωστό δρόμο. Η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, όμως έχει και προβλήματα που πρέπει να λύσουμε κυρίως τακτικά τα οποία μέσα από τη πολύ και μεθοδική δουλειά πιστεύω θα τα λύσουμε άμεσα».

Τι είναι αυτό που σας προβληματίζει;

«Ένα κομμάτι είναι της διάρκειας που πρέπει να έχουμε όλο το ενενηντάλεπτο. Θέλει χρόνο και παιχνίδια και καλή χημεία για να έρθει αυτό. Αυτό που παρατηρούμε όμως είναι πως από το πρώτο επίσημο παιχνίδι αυξάνει το χρόνο καλής απόδοσης που έχει μέσα στο παιχνίδι. Στο τελευταίο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, είχαμε κενά διαστήματα, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι μόλις τρία επίσημα παιχνίδια που έχει η ομάδα στα πόδια της.  Είμαι αισιόδοξος πως θα το λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Ένα κομμάτι επίσης που θα πρέπει να δουλέψουμε είναι στη νοοτροπία των παικτών, κυρίως γιατί η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά, έχει σκοράρει στα ματς και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς. Να μην αγχωνόμαστε και να μένουμε μόνο στο ένα γκολ. Αυτό είναι θέμα νοοτροπίας και θα το λύσουμε».

Πως λύνεται αυτό;

«Αυτό λύνεται με συζήτηση με προπόνηση. Δουλεύουμε και σε αυτό το στοιχείο. Το πόσο επιθετικά πρέπει να παίζουμε».

Τα επί μέρους στοιχεία που δουλεύετε αυτό το διάστημα στις προπονήσεις, βγαίνουν μέσα στα παιχνίδια;

Ναι. Αν κρίνουμε ότι όλα τα γκολ που έχουμε βάλει όπως και οι φάσεις ένα στοιχείο που δουλεύουμε είναι της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Πολλά γκολ τα βάλαμε έτσι και στα φιλικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Πρέπει να διορθώσουμε της στατικές φάσεις και αμυντικά και επιθετικά. Παίζουν κυρίαρχο ρόλο και κρίνουν το αποτέλεσμα. Αλλά επαναλαμβάνω η ομάδα δουλεύει πολύ και όλα αυτά διορθώνονται».

Πότε θεωρείται θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας οι δύο αυτοί παίκτες;

«Ο Μπαρτολίνι νομίζω θα είναι έτοιμος τις πρώτες αγωνιστικές. Νομίζω πως με Ολυμπιακό Βόλου θα μπορέσει να αγωνιστεί. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μπάμπα.  Ψάχνουμε βέβαια τρόπο να παίξουμε ένα φιλικό για να τους δώσουμε χρόνο. Αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ πάντως είναι ο πως πάει καλά η αποθεραπεία τους».

Λένε πως κλειδί για την επιτυχία μίας ομάδας, είναι τα αποδυτήρια. Σε αυτό το τομέα και ως επικεφαλής του τμήματος τι έχετε να πείτε;

«Διαλέξαμε με προσοχή τους χαρακτήρες και τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Είμαστε σε άριστο δρόμο. Εχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Οι έμπειροι έχουν καλό χαρακτήρα και με ικανοποιεί πολύ πως έχουν και συμβουλευτικό χαρακτήρα στους πιο νεαρούς σε ηλικία παίκτες».

Έχετε καταλήξει μέσα σας ποιοι παίκτες θα αποτελούν την βασική ενδεκάδα του Ηρακλή;

Να ξεκαθαρίσω το εξής. Την ενδεκάδα δεν την προσαρμόζω ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν κοιτάω τι κάνει ο αντίπαλος. Αλλωστε εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα, αυτοί θα πρέπει να προσαρμόζονται πάνω στο δικό μας παιχνίδι. Από αυτά που θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο και ανάλογα το ποιος είναι στη καλύτερη κατάσταση, από εκεί θα εξαρτάται και το ποιοι θα παίζουν».

Ποια είναι τα συστήματα που δουλεύει η ομάδα και θα αγωνίζεται και στα παιχνίδια;

«Η ομάδα θα παίξει τρεις σχηματισμούς. Ενας είναι το 4-2-3-1 με δύο αμυντικά χαφ. Ο άλλος το 4-4-2 με ρόμβο, όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μου άρεσε το τελευταίο 20λεπτο με τον Λεβαδειακό, το είχαμε δουλέψει και το ξέραμε πως αν χρειαστεί θα αγωνιστούμε έτσι. Και ίσως μας ταιριάζει και περισσότερο αυτό το σύστημα. Και το τελευταίο σύστημα που έχουμε δουλέψει είναι το 4-3-3.

Ποιες ομάδες θεωρείται πιο επικίνδυνες στο πρωτάθλημα;

«Υπολογίζω την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά στη διάρκεια μπορεί να υπάρξει άλλη ομάδα. Θα φανεί στο πρωτάθλημα αυτό».

Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι, αυτή τη στιγμή τι θα ήταν;

«Θα άλλαζα την αδειοδότηση δίχως δεύτερη σκέψη».

Το κενό που υπάρχει στο τεχνικό τιμ με την έλλειψη βοηθού προπονητή θα καλυφθεί;

«Η αλήθεια είναι πως έχω ψάξει για βοηθό. Εχω κάνει σε 2-3 ανθρώπους προτάσεις. Ο Βοηθός θα πρέπει να είναι άνθρωπος που τον ξέρω. Να ταιριάζω μαζί του. Αν δεν ξέρω πως θα ταιριάζω δεν πρόκειται να βάλω άλλο ένα πρόβλημα στο κεφάλι μου. Σας αποκαλύπτω πως μίλησα με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη. Τον προσέγγισα, είναι ένας άνθρωπος που έχει υποσχεθεί να αναλάβει κάποιες ακαδημίες και μου είπε πως δεν μπορεί να αθετήσει τον λόγο του. Εχω στο μυαλό μου να πάμε όπως είμαστε και αν προκύψει ο  άνθρωπος που θα εμπιστευτώ  θα τον έχω δίπλα μου, να είστε σίγουροι».

Η ομάδα πάντως έχει στις τάξεις της δύο σκάουτερ, κάτι που θα βοηθάει κυρίως το δικό σας έργο…

«Εχουμε δύο σκάουτερ τον Θωμά Μεταξά και τον Γιώργο Κεραμιδά που βλέπουνε τους αντιπάλους μας. Αυτοί παρουσιάζουν την ανάλυση του αντιπάλου. Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα και οτιδήποτε άλλο εντοπίσουν».

Για το θέμα της έλλειψης γενικού αρχηγού που υπάρχει;

«Είναι θέμα διοίκησης καθαρά αυτό».

Λίγες ημέρες πριν έγιναν νέες εργομετρικές εξετάσεις. Είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα;

«Είναι πολύ βελτιωμένα. Το πλάνο μας πάει καλά και βάσει των πρώτων εργομετρικών που έχουμε. Είναι σε καλά επίπεδα. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ατομικά για κάποιος παίκτες».

Πόσο επηρεάζει την ομάδα, η αναβολή του πρωταθλήματος;

«Θα πάμε σε προπονήσεις μικρού κύκλου όπως σαν να είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θα κάνουμε ένα φιλικό και περιμένουμε ακόμα ένα για την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι καλό το ότι δεν ξεκίνησε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Η αποβολή Ρομάνο θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του στη πρεμιέρα…

«Είναι σημαντικός για την ομάδα. Αλλά αυτό μπορούσε να συμβεί και μέσα στη χρονιά και θα πρεπε να το αντιμετωπίσουμε. Εχουμε παίκτες και βάθος να αντιμετωπίσουμε το κενό.

Ποιο το πλάνο σας για την Β’ ομάδα και τους παίκτες που έρχονται από πίσω;

«Προχωράμε σε ένα σχέδιο με τη Β ομάδα η οποία θέλουμε να δουλεύει στο ίδιο στυλ με την πρώτη ομάδα. Ιδιες προπονήσεις και σχηματισμούς. Θέλει χρόνο για να γίνει αλλά σιγά σιγά θα το πετύχουμε, είμαστε σε καλό δρόμο».

Έχετε κάποιον προπονητή ως πρότυπο;

«Είναι αρκετοί κυρίως από το εξωτερικό. Αν πρέπει να πω έναν θα έλεγα τον Αρσέν Βενγκέρ της Αρσεναλ».


Όλα για το διπλό!
Όλα για το διπλό!
Basket League: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Περιστέρι - Τι θα δούμε σήμερα (photos)
Basket League: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Περιστέρι - Τι θα δούμε σήμερα (photos)
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι! (photos)
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι! (photos)
Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης
Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης

 • Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019
 • Sports Classics: ABC of Sailing
  07:30Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ιστιοπλόος; Η ιστιοπλοΐα είναι δύσκολο άθλημα αλλά ανταμείβει με τα υπέροχα τοπία που περιλαμβάνει. Μάθετε τα πάντα για τη γλώσσα του αθλήματος και κάποιες βασικές τεχνικές.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  07:35Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  07:55Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  09:40CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  10:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - ΑΕΚ
  10:10Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  10:15Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  10:30Μόντε Κάρλο.
 • La Liga Specials - Files E5
  11:05Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς
  11:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  11:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Topspin
  12:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Λέστερ (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  13:40Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  13:55Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  14:10Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018
  14:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Περιστέρι Βίκος Cola (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  15:55Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  16:10Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  16:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NASCAR Decades: 90's
  16:55Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  17:15WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:35Ηράκλειο Κρήτης. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε (Ζ)
  18:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  19:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:00Μόντε Κάρλο.
 • WRC 2018
  22:30Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιρτζίνια Καβαλίερς - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Περιστέρι Βίκος Cola
  23:30Betshop Basket League 2018-19. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  23:40Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  23:45Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  00:25Ηράκλειο Κρήτης. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Μίλαν
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  01:00Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  02:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  02:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Μπαρτσελόνα
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:30Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - F91 Ντουντελάνζ
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  05:05Στιγμιότυπα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας
  05:20Παρακολουθείτε τους 71ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  05:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:00Μόντε Κάρλο.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  07:40Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  07:50Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  07:55Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  08:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  09:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  11:00All Star Διαγωνισμός Ταλέντων, Διαγωνισμός Τρίποντων, Διαγωνισμός Καρφωμάτων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Τσέλσι
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  12:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  13:00All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  14:30WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  14:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Τότεναμ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  16:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  16:45Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  17:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:50Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  19:25Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  19:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  20:00Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:30Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies