Καλαϊτζίδης: «Ήθελα να μείνουν οι Μανιάς και Κύργιας»

Καλαϊτζίδης: «Ήθελα να μείνουν οι Μανιάς και Κύργιας»

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε πως μονόδρομος για τη νέα σεζόν είναι η εξασφάλιση της επανόδου στη Super League

Αντίθετος με την αποχώρηση των Μανιά και Κύργια εμφανίζεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με τον τεχνικό του Άρη να επισημαίνει πως η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι» είναι ευκαιρία για αγωνιστική αναδόμηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5:

Για τις μεταγραφές: «Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν έρθει αλλά δεν θα ήταν αυτοί που θέλουμε. Θέλουμε μόνο ικανά στελέχη γα να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν θα το χρεώσω στην κωλυσιεργία. Είναι δική μας επιλογή το να μην έχουμε εντάξει πολλαπλάσια στελέχη από αυτά που έχουμε εντάξει».

Για το πρόβλημα της έλλειψης αδειοδότησης: «Δεν μπορούμε να βρούμε τους καλύτερους στους Under 24 στην Ελλάδα. Όλοι μας γνωρίζαμε τα ποια είναι η κατάσταση. Το γεγονός ότι αποδέχτηκα αυτή την πρόταση γνώριζα και τις δυσκολίες που υπήρχαν. Για μένα δεν είναι τόσο μεγάλες δυσκολίες αυτές. Δυσκολεύει η αδυναμία που έχουμε να εντάξουμε ποδοσφαιριστές επειδή είμαστε από τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν».

Για το ενδεχόμενο των πέντε μεταγραφών άνω των 24 ετών: «Για εμάς το πέντε ισούται με τρεις, γιατί θέλαμε να κρατήσουμε τον Μανιά και τον Κύργια αλλά τους χάσαμε. Ήμουν αντίθετος με την αποχώρησή τους. Με την απώλειά τους χάσαμε το πλεονέκτημα. Μέχρι την τελευταία ημέρα έλεγα ότι ανεξάρτητα από το κόστος τους πρέπει να μείνουν. Προτεραιότητά μου ήταν να μείνουν».

Για τις αξιολογήσεις των νεαρών παικτών: «Είναι πολύ κατώτεροι του αναμενομένου. Η αξιολόγηση με κάνει να πω ότι θα είναι ελάχιστη η ενίσχυση από την Κ20. Ένας θα προαχθεί και 3-4 θα κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι εντάσσονται στην ομάδα. Ένας μόνο πληροί μέρος των προϋποθέσεων».

Για τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τη διοίκηση: «Η διαβεβαίωση που έχω είναι πως ό,τι θα χρειαστούμε θα το πάρουμε. Βέβαια φροντίζω να μην είναι μεγάλα τα οικονομικά ανοίγματα που δημιουργούμε, γιατί από τις πρώτες προτεραιότητές μας έχω πει ότι πρέπει να είναι η αξιοπιστία του συλλόγου, που έχει χαθεί. Για να έρθει αυτό θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων. Διαφορετικά θα ξαναδημιουργήσουμε το ίδιο έργο».

Για το στόχο του Άρη: «Έχω το σχεδιασμό και την πλήρη ευθύνη αλλά αυτό χρειάζεται χρήματα. Η διοίκηση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικός ο στόχος του Άρη από την επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η σημερινή του αφετηρία είναι μία αφετηρία αναδόμησης αγωνιστικά, οπότε θα χρειαστεί λίγο χρόνο».

Για τον Αφρικανό που αναμένεται: «Έχει σταλεί το συμβόλαιό του, αύριο λογικά θα έχει πάρει τη βίζα του, στέλνουμε το εισιτήριό του κι έρχεται».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved