Καβάλα: Παρουσίαση παικτών και φιλοσοφίας (photos)
SHARE

Καβάλα: Παρουσίαση παικτών και φιλοσοφίας (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην αίθουσα Φίλιππος στο ξενοδοχείο «Galaxy» στην Καβάλα η παρουσίαση των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ του ΑΟΚ, αλλά και των στόχων της ομάδας μαζί με το πλάνο για τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Καβάλα Απόστολου Χαραλαμπίδη καθώς και των 34 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στην παρούσα χρονική περίοδο στο ρόστερ της ομάδας. Αρχικά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα Πέτρος Πετρόπουλος ο οποίος παρουσίασε τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάνελ και αυτοί ήταν οι εκπρόσωποι των επενδυτών και των χορηγών Βλάσσης Τσάκας και Φάνης Ελευθεριάδης, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα και δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη Νικόλαος Κυρκούδης καθώς επίσης και ο διευθυντής μάρκετινγκ της Καβάλας Χρήστος Κουτρουμανίδης. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και η αισιοδοξία από όλους όσους βρίσκονταν εντός της αίθουσας ήταν διάχυτη για το ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει και εκτός από το αγωνιστικό μέρος να υπάρξει επιτυχία για την οικονομική αναδιοργάνωση της ΠΑΕ Καβάλα.

Το παρών τους στην παρουσίαση, και της νέας φανέλας του Α.Ο.Κ., έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και όχι μόνο καθώς και από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα το παρών του έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Γερομάρκος, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης και όλα σχεδόν τα μέλη της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. Σίμος Ανθουλάκης και σύσσωμη η Διοίκηση, η Διοίκηση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», η Διοίκηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και δεκάδες Καβαλιώτες φίλαθλοι επώνυμοι και ανώνυμοι, πρώην παράγοντες της ομάδας καθώς και δεκάδες αθλητικογράφοι.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Φάνης Ελευθεριάδης Αρχικά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των επενδυτών και χορηγών της ΠΑΕ Καβάλα Φάνης Ελευθεριάδης ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων στάθηκε στη μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι απέναντι στον ιστορικό σύλλογο της Καβάλας και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο οικονομικός προγραμματισμός είναι 100% εξασφαλισμένος και ότι άμεσα θα φανούν τα αποτελέσματα. Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για την έλλειψη ανταπόκρισης από τον κόσμο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα».

Και ενώ η παρουσίαση βρισκόταν σε εξέλιξη το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος εξέφρασε τόσο την ικανοποίηση όσο και τη χαρά του για τη συνεργασία που υπάρχει με τους νυν επενδυτές τονίζοντας ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται και οι οποία αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο και μπορούν να δώσουν προοπτικές σοβαρές για την πραγματοποίηση των ονείρων όλων για επάνοδο του Α.Ο.Κ. στη Superleague. Παράλληλα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα «νοικοκυρευτεί» υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη στον εκπρόσωπο των επενδυτών Βλάσση Τσάκα για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ότι έχει υποσχεθεί μέχρι σήμερα το έχει τηρήσει στο ακέραιο».

Μετά την παρουσίασή του, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επισήμανε: «Οι παίκτες έχουν ταλέντο και όνειρα και με τη σκληρή δουλειά που θα γίνει καθώς και με την ενίσχυση της ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα». Παράλληλα ζήτησε τη συμπαράσταση των Καβαλιωτών φιλάθλων στο νέο ξεκίνημα το οποίο θα γίνει ενώ υπογράμμισε για το θέμα αυτό χαρακτηριστικά τα εξής: «Χωρίς τον κόσμο της Καβάλας δεν πάμε πουθενά». Ταυτόχρονα ο νέος προπονητής του ΑΠΚ  τόνισε ότι με σκληρή δουλειά ο στόχος για την άνοδο στη Superleague είναι εφικτός και εξέφρασε την άποψή του ότι ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες είναι ικανοποιητικό. Ακολούθησε η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ.

Εκτός από την παρουσίαση του νέου προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη, έγινε και η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΠΑΕ Καβάλα και αυτοί είναι οι εξής: Σεμπάστιαν Τιζάι, Μάκης Γιαννίκογλου, Γιάννης Τιγγιρίδης, Πέντρο Άρτσε, Αλέξανδρος Πόπτσης, Βασίλειος Πάλλας, Γρηγόριος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Αλεξανδρής, Γεώργιος Καζανάς, Γιάννης Καζαντζίδης, Χρήστος Δρίττας, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Βασίλειος Γαβριηλίδης, Μάριος Ντομί, Θωμάς Γκαρακλίδης, Παντελής Ντουτσαρίδης, Γεώργιος Βαλεριάνος, Χρήστος Αλεξίου, Αλέξανδρος Μαυρίδης, Κύδων Καρλόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Σωτήρης Θεοδωρίδης, Γιάννης Ντόσης, Νίκος Κουρέλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Τσιφλίδης, Δημήτρης Χόρτσας, Θανάσης Πρίττας, Μπασίρ Κονατέ, Ροντρίγκεζ Γκουέρα, Αντώνιος Καπνίδης, Νικόλαος Γαβαλάς, Κυριάκος Γραμματικός, Γιώργος Κυριακάκης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Νικόλαος Κυρκούδης ο οποίος υπογράμμισε ότι γίνεται μία καινούρια προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα της Καβάλας αρκετά ψηλά σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η προσπάθεια αυτή μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Τόνισε ότι η συμπαράσταση του κόσμου θα πρέπει να είναι μεγάλη και υπογράμμισε ότι από πλευράς νομικής φύσεως θα κινηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται προς όφελος της ομάδας.

Το λόγο ακολούθως πήρε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΠΑΕ Καβάλα Χρήστος Κουτρουμανίδης ο οποίος έκανε μία πλήρη ενημέρωση για τις χορηγίες, το διαφημιστικό κομμάτι της ΠΑΕ, τα διαρκείας εισιτήρια η πώληση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ αναφορά έγινε και στο επενδυτικό πρόγραμμα της ομάδας.

Τελευταίος ομιλητής της παρουσίασης της ΠΑΕ Καβάλα ήταν ο εκπρόσωπος των επενδυτών και χορηγών της ομάδας Βλάσης Τσάκας ο οποίος αρχικά εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου και ενδεικτική ήταν η κουβέντα του, ότι «πληρώνουμε ακόμη και το νερό που πίνουμε. Δεν είμαστε ζητιάνοι αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε χορηγία από τοπικές επιχειρήσεις». Ταυτόχρονα ο Βλάσης Τσάκας ανέφερε ότι τόσο το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» όσο και η Παιδόπολη Καβάλας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό πλαίσιο της ΠΑΕ το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν θα υπερβαίνει των δυνατοτήτων εκείνων που έχουν αναλάβει τη νέα προσπάθεια. Παράλληλα υποστήριξε ότι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια είναι η δημιουργία ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Καβάλα σε έκταση η οποία έχει παραχωρηθεί από την πρώην Νομαρχία και η δημιουργία ξενοδοχείου. Αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στη νέα προσπάθεια η οποία καταβάλλεται υπογραμμίζοντας ότι σε 24 ώρες θα ανακοινωθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα.

Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να δημιουργεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν καλή αξία μεταπώλησης στη συνέχεια καλώντας τους Καβαλιώτες φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Μάλιστα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη» τονίζοντας ότι η ομάδα για πολλούς λόγους θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους. Κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα ενώ αναφερόμενος στους στόχους του Α.Ο.Κ. ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα χρίστηκε φαβορί. Εμείς έχουμε όλο το πακέτο ενώ βλέπουμε και την κατάσταση η οποία επικρατεί με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στον 2ο όμιλο της Football League. Σταδιακά κλείνουμε όλα τα μέτωπα της Διοίκησης, άμεσα θα κλείσει το θέμα της εγγυητικής ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει λύση και στο πρόγραμμα της αδειοδότησης».

Τέλος ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε ότι από την ημέρα που έχουν αναλάβει οι εκπρόσωποι των νέων επενδυτών στην Καβάλα έχουν τοποθετηθεί περίπου 105 χιλιάδες ευρώ και σημείωσε ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν πληρωμές των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Βέβαια ιδιαίτερη μνεία από πλευράς του Βλάση Τσάκα έγινε για τις δύο εταιρίες οι οποίες έχουν αναλάβει τις χορηγίες στην ομάδα. Η μία εταιρία είναι η σουηδική «Benders» με αντικείμενο την κεραμοποιεία και η δεύτερη ο όμιλος επιχειρήσεων Royal Group Emirates.

Πηγή: kavalagoal.gr

3 PHOTOS
Έκρηξη βόμβας στα γραφεία του ΣΚΑΪ
Έκρηξη βόμβας στα γραφεία του ΣΚΑΪ
Θεοδωρίδης: «Ας περάσουν πρώτα τον Άρη και μετά να μιλάνε για τον Ολυμπιακό»
Θεοδωρίδης: «Ας περάσουν πρώτα τον Άρη και μετά να μιλάνε για τον Ολυμπιακό»
Ινσούα: «Κάναμε όσα ζήτησε ο προπονητής»
Ινσούα: «Κάναμε όσα ζήτησε ο προπονητής»
Μυστική ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζητά ο Κοτζιάς
Μυστική ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζητά ο Κοτζιάς

 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies