Καβάλα: Παρουσίαση παικτών και φιλοσοφίας (photos)
SHARE

Καβάλα: Παρουσίαση παικτών και φιλοσοφίας (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην αίθουσα Φίλιππος στο ξενοδοχείο «Galaxy» στην Καβάλα η παρουσίαση των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ του ΑΟΚ, αλλά και των στόχων της ομάδας μαζί με το πλάνο για τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Καβάλα Απόστολου Χαραλαμπίδη καθώς και των 34 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στην παρούσα χρονική περίοδο στο ρόστερ της ομάδας. Αρχικά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα Πέτρος Πετρόπουλος ο οποίος παρουσίασε τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάνελ και αυτοί ήταν οι εκπρόσωποι των επενδυτών και των χορηγών Βλάσσης Τσάκας και Φάνης Ελευθεριάδης, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα και δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη Νικόλαος Κυρκούδης καθώς επίσης και ο διευθυντής μάρκετινγκ της Καβάλας Χρήστος Κουτρουμανίδης. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και η αισιοδοξία από όλους όσους βρίσκονταν εντός της αίθουσας ήταν διάχυτη για το ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει και εκτός από το αγωνιστικό μέρος να υπάρξει επιτυχία για την οικονομική αναδιοργάνωση της ΠΑΕ Καβάλα.

Το παρών τους στην παρουσίαση, και της νέας φανέλας του Α.Ο.Κ., έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και όχι μόνο καθώς και από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα το παρών του έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Γερομάρκος, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης και όλα σχεδόν τα μέλη της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. Σίμος Ανθουλάκης και σύσσωμη η Διοίκηση, η Διοίκηση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», η Διοίκηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και δεκάδες Καβαλιώτες φίλαθλοι επώνυμοι και ανώνυμοι, πρώην παράγοντες της ομάδας καθώς και δεκάδες αθλητικογράφοι.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Φάνης Ελευθεριάδης Αρχικά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των επενδυτών και χορηγών της ΠΑΕ Καβάλα Φάνης Ελευθεριάδης ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων στάθηκε στη μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι απέναντι στον ιστορικό σύλλογο της Καβάλας και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο οικονομικός προγραμματισμός είναι 100% εξασφαλισμένος και ότι άμεσα θα φανούν τα αποτελέσματα. Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για την έλλειψη ανταπόκρισης από τον κόσμο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα».

Και ενώ η παρουσίαση βρισκόταν σε εξέλιξη το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος εξέφρασε τόσο την ικανοποίηση όσο και τη χαρά του για τη συνεργασία που υπάρχει με τους νυν επενδυτές τονίζοντας ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται και οι οποία αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο και μπορούν να δώσουν προοπτικές σοβαρές για την πραγματοποίηση των ονείρων όλων για επάνοδο του Α.Ο.Κ. στη Superleague. Παράλληλα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα «νοικοκυρευτεί» υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη στον εκπρόσωπο των επενδυτών Βλάσση Τσάκα για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ότι έχει υποσχεθεί μέχρι σήμερα το έχει τηρήσει στο ακέραιο».

Μετά την παρουσίασή του, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επισήμανε: «Οι παίκτες έχουν ταλέντο και όνειρα και με τη σκληρή δουλειά που θα γίνει καθώς και με την ενίσχυση της ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα». Παράλληλα ζήτησε τη συμπαράσταση των Καβαλιωτών φιλάθλων στο νέο ξεκίνημα το οποίο θα γίνει ενώ υπογράμμισε για το θέμα αυτό χαρακτηριστικά τα εξής: «Χωρίς τον κόσμο της Καβάλας δεν πάμε πουθενά». Ταυτόχρονα ο νέος προπονητής του ΑΠΚ  τόνισε ότι με σκληρή δουλειά ο στόχος για την άνοδο στη Superleague είναι εφικτός και εξέφρασε την άποψή του ότι ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες είναι ικανοποιητικό. Ακολούθησε η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ.

Εκτός από την παρουσίαση του νέου προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη, έγινε και η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΠΑΕ Καβάλα και αυτοί είναι οι εξής: Σεμπάστιαν Τιζάι, Μάκης Γιαννίκογλου, Γιάννης Τιγγιρίδης, Πέντρο Άρτσε, Αλέξανδρος Πόπτσης, Βασίλειος Πάλλας, Γρηγόριος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Αλεξανδρής, Γεώργιος Καζανάς, Γιάννης Καζαντζίδης, Χρήστος Δρίττας, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Βασίλειος Γαβριηλίδης, Μάριος Ντομί, Θωμάς Γκαρακλίδης, Παντελής Ντουτσαρίδης, Γεώργιος Βαλεριάνος, Χρήστος Αλεξίου, Αλέξανδρος Μαυρίδης, Κύδων Καρλόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Σωτήρης Θεοδωρίδης, Γιάννης Ντόσης, Νίκος Κουρέλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Τσιφλίδης, Δημήτρης Χόρτσας, Θανάσης Πρίττας, Μπασίρ Κονατέ, Ροντρίγκεζ Γκουέρα, Αντώνιος Καπνίδης, Νικόλαος Γαβαλάς, Κυριάκος Γραμματικός, Γιώργος Κυριακάκης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Νικόλαος Κυρκούδης ο οποίος υπογράμμισε ότι γίνεται μία καινούρια προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα της Καβάλας αρκετά ψηλά σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η προσπάθεια αυτή μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Τόνισε ότι η συμπαράσταση του κόσμου θα πρέπει να είναι μεγάλη και υπογράμμισε ότι από πλευράς νομικής φύσεως θα κινηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται προς όφελος της ομάδας.

Το λόγο ακολούθως πήρε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΠΑΕ Καβάλα Χρήστος Κουτρουμανίδης ο οποίος έκανε μία πλήρη ενημέρωση για τις χορηγίες, το διαφημιστικό κομμάτι της ΠΑΕ, τα διαρκείας εισιτήρια η πώληση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ αναφορά έγινε και στο επενδυτικό πρόγραμμα της ομάδας.

Τελευταίος ομιλητής της παρουσίασης της ΠΑΕ Καβάλα ήταν ο εκπρόσωπος των επενδυτών και χορηγών της ομάδας Βλάσης Τσάκας ο οποίος αρχικά εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου και ενδεικτική ήταν η κουβέντα του, ότι «πληρώνουμε ακόμη και το νερό που πίνουμε. Δεν είμαστε ζητιάνοι αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε χορηγία από τοπικές επιχειρήσεις». Ταυτόχρονα ο Βλάσης Τσάκας ανέφερε ότι τόσο το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» όσο και η Παιδόπολη Καβάλας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό πλαίσιο της ΠΑΕ το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν θα υπερβαίνει των δυνατοτήτων εκείνων που έχουν αναλάβει τη νέα προσπάθεια. Παράλληλα υποστήριξε ότι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια είναι η δημιουργία ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Καβάλα σε έκταση η οποία έχει παραχωρηθεί από την πρώην Νομαρχία και η δημιουργία ξενοδοχείου. Αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στη νέα προσπάθεια η οποία καταβάλλεται υπογραμμίζοντας ότι σε 24 ώρες θα ανακοινωθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα.

Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να δημιουργεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν καλή αξία μεταπώλησης στη συνέχεια καλώντας τους Καβαλιώτες φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Μάλιστα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη» τονίζοντας ότι η ομάδα για πολλούς λόγους θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους. Κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα ενώ αναφερόμενος στους στόχους του Α.Ο.Κ. ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα χρίστηκε φαβορί. Εμείς έχουμε όλο το πακέτο ενώ βλέπουμε και την κατάσταση η οποία επικρατεί με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στον 2ο όμιλο της Football League. Σταδιακά κλείνουμε όλα τα μέτωπα της Διοίκησης, άμεσα θα κλείσει το θέμα της εγγυητικής ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει λύση και στο πρόγραμμα της αδειοδότησης».

Τέλος ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε ότι από την ημέρα που έχουν αναλάβει οι εκπρόσωποι των νέων επενδυτών στην Καβάλα έχουν τοποθετηθεί περίπου 105 χιλιάδες ευρώ και σημείωσε ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν πληρωμές των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Βέβαια ιδιαίτερη μνεία από πλευράς του Βλάση Τσάκα έγινε για τις δύο εταιρίες οι οποίες έχουν αναλάβει τις χορηγίες στην ομάδα. Η μία εταιρία είναι η σουηδική «Benders» με αντικείμενο την κεραμοποιεία και η δεύτερη ο όμιλος επιχειρήσεων Royal Group Emirates.

Πηγή: kavalagoal.gr

3 PHOTOS
Κέρασαν… σουβλάκια τους φιλάθλους των αντιπάλων στο Μενίδι!
Κέρασαν… σουβλάκια τους φιλάθλους των αντιπάλων στο Μενίδι!
GNTM: Γυμνή στο Instagram η Ειρήνη Ερμίδου
GNTM: Γυμνή στο Instagram η Ειρήνη Ερμίδου
Απειλείται με υποβιβασμό η Σπάρτη - Επιβλήθηκε αφαίρεση βαθμών για χρέη σε 13 παίκτες
Απειλείται με υποβιβασμό η Σπάρτη - Επιβλήθηκε αφαίρεση βαθμών για χρέη σε 13 παίκτες
Poll: Τι θα κάνει η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου;
Poll: Τι θα κάνει η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου;

 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:259η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Ρούμπεν Μπέμελμανς (Ζ)
  15:002018 ATP World Tour 500. Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:159η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • NBA Daily
  15:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • WRC 2018
  16:30Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Ο Τζο Ινγκλς των Γιούτα Τζαζ μίλησε για την ανατροπή στην καριέρα του, όταν ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Αυστραλία, βρέθηκε βασικός στο ΝΒΑ. Παράλληλα, ο Μάικ Τζέιμς αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους άφησε τον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στο Μιλάνο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:45Kansas Hollywood Casino 400. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:55ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  21:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E4
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  22:00Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  23:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  23:30Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  00:30Erste Bank Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  00:45Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Σακραμέντο Κινγκς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε
  01:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • RBAR 2018
  02:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:10Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  03:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  03:55Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου
  05:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Κολονία
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  05:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  05:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  07:10Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Σακραμέντο Κινγκς
  07:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου
  07:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν
  08:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  08:25Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:40Kansas Hollywood Casino 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - Μπενφίκα
  10:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  10:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto3 2018
  10:55Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  11:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E7
  11:20Στιγμιότυπα.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  11:45Υδάτινα σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Moto2 2018
  12:20Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους
  12:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  13:50Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:30Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου
  14:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  15:35Moto GP Grand Prix Ιαπωνίας. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E4
  15:45Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E667
  16:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  16:40Moto GP Grand Prix Ιαπωνίας. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo
  16:45Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Μονακό (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπιλμπάο (Ζ)
  17:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies