Κατσαβάκης: «Στόχος του Εθνικού Γαζώρου η παραμονή»
SHARE

Κατσαβάκης: «Στόχος του Εθνικού Γαζώρου η παραμονή»

Λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League, ο Μάκης Κατσαβάκης οριοθέτησε τους στόχους του Εθνικού Γαζώρου, που είναι αρχικά η εξασφάλιση της παραμονής.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ανέλυσε τη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Επιστροφή στις Σέρρες για μια συνεργασία με τον Εθνικό Γαζώρου που έχει συζητηθεί πολύ από τα ΜΜΕ. Τι ήταν αυτό που λειτούργησε θετικά από την δική σας πλευρά για αυτή την συνεργασία;

«Παρακολουθώ χρόνια την πορεία του Εθνικού Γαζώρου, όπως όλων των ομάδων του Νομού μας, με εντυπωσίασε η πρόοδος που είχε και ο τρόπος που σκαρφάλωσε στις κατηγορίες και ακόμη περισσότερο μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν στο διοικητικό team προστέθηκε και ο Χρήστος ο Μέγκλας, με τον οποίο έχω μία παιδική φιλία, είμαστε πάρα πολύ γνωστοί. Επιπλέον, βλέποντας ότι ο Εθνικός Γαζώρου προσφέρεται, για να γίνει μια ποδοσφαιρική επανάσταση, με βάση ότι αυτή η ομάδα εδρεύει σε έναν νομό που είναι πάρα πολύ πλούσιο από πλευράς ταλέντων. Η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδος, και γνωρίζοντας την, πέρυσι με τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή – συμβούλου. Γνωρίζοντας επίσης τους ανθρώπους που προϋπήρχαν στην ομάδα, τους αδελφούς Καλαποτλή, τον Γιώργο και τον Νίκο, διαπίστωσα ότι συμπλέουμε σε πολλά κομμάτια, ότι η ομάδα θα πρέπει να χτιστεί κυρίως από γηγενείς ταλαντούχους. Έχω την αίσθηση, λοιπόν, ότι όλα αυτά συμβάλανε στο να επιτευχθεί αυτή την συνεργασία».

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη της Football League. Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την ομάδα μετά τα φιλικά παιχνίδια που έχουν δοθεί τόσο με ομάδες της κατηγορίας αλλά και με ιστορικά σωματεία που έχουν πρωταγωνιστήσει και πρωταγωνιστούν ακόμα στην μεγάλη κατηγορία; Είναι έτοιμος ο Εθνικός για να μπει στη μάχη της Football League;

«Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό όπλο έναντι των αντιπάλων, και αυτό είναι το τρέξιμο. Όχι ότι οι άλλοι αντίπαλοι δεν θα τρέχουνε. Η βαθιά τομή που θα γινότανε στο περσινό δυναμικό, μας «δημιουργούσε» κάποια προβλήματα, όσον αφορά την συνοχή της ομάδος. Δηλαδή, με τον ερχομό νέων παιδιών και μπαίνοντας σε μία κατηγορία η οποία διασπάστηκε σε δύο ομίλους, με τον δικό μας όμιλος, εκ των πραγμάτων, να είναι πιο ισχυρός, με ιστορικές ομάδες, με πόλεις που διαθέτουν πάρα πολύ κόσμο και μία προϊστορία πάρα πολλή μεγάλη. Εμείς προετοιμαστήκαμε αυτό το διάστημα. Είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε 9 εβδομάδες προετοιμασία, κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, με ομάδες της κατηγορίας μας και λίγο πιο μεγάλες. Εμπλουτίσαμε, κυρίως με εμπειρίες τα παιδιά τα νέα, που ερχόταν από ακαδημίες. Και βέβαια είμαστε σε μία μεταβατική φάση, για να δούμε κατά πόσο αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να αντέξουν τα φορτία και την σκληρή κατηγορία που είναι η Β’ Εθνική. Τώρα, το πόσο έτοιμοι θα είμαστε αυτό θα το δείξει η διάρκεια. Πάντα οι ομάδες οι οποίες χτίζονται σχεδόν εκ θεμελίων, στην αρχή έχουν κάποια ταρακουνήματα, αλλά όταν οι σχέσεις έχουν καλλιεργηθεί σε ένα καλό επίπεδο και υπάρχει μία ηρεμία στην ομάδα, ξεπερνιέται εύκολα αυτή η ποδοσφαιρική τρικυμία, η οποία ενδεχομένως να έχει και απώλεια βαθμών, ενδεχομένως και να μην έχει. Πάντως, είναι ξεκάθαρη η εικόνα, ότι στην ομάδα μας βασιλεύει μία ηρεμία, μία ιεραρχία, αυστηρή, και αυτά θα είναι τα όπλα τα οποία ήδη τα έχουμε».

Στο ρόστερ φέτος συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που για πρώτη φορά αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο – είτε παίκτες της περσινής ομάδας νέων ή καινούρια παιδιά από αξιόλογα σωματεία και ακαδημίες. Έχουν ανταποκριθεί στις έως τώρα αγωνιστικές ανάγκες;

«Κάποια παιδιά ήρθανε με αυστηρά κριτήρια στην ομάδα. Και από τον ευρύτερο χώρο τον δικό μας, τον Νομό Σερρών και από την Θεσσαλονίκη, από κάποιες ακαδημίες και λίγο μακρύτερα, και ορισμένα παιδιά από την Β΄ ομάδα. Εκείνο που εγώ δεν μπορώ να ξέρω, και θα το διαπιστώσω από την πάροδο του χρόνου και των παιχνιδιών, είναι ο ψυχισμός τους, το οποίο είναι ένα στοιχείο πάρα πολύ ισχυρό  για να μπορέσουνε τα παιδιά να ανταποκριθούνε. Δηλαδή είναι ένα κομμάτι που εμείς το θεωρούμε επιστέγασμα. Πρέπει να έχεις τεχικοτεχνικές ικανότητες, αλλά ο ψυχισμός είναι αυτός ο οποίος θα αποτελέσει το επιστέγασμα. Αν αυτό το κομμάτι κάποια παιδιά το έχουνε και μας το παρουσιάσουν στα επίσημα παιχνίδια, γιατί διαφέρουν τα φιλικά με τα επίσημα, τότε συμβάλει θετικά στο να ενσωματωθούν στην ομάδα, να προσφέρουν και παράλληλα να γίνουν τολμηρά. Και βέβαια σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει και ένα επενδυτικό κομμάτι. Στην όλη αυτή στρατηγική που έχουμε χαράξει στην ομάδα, στοχεύουμε στο να βγούνε κάποια παιδιά τα οποία θα δώσουν και μία οικονομική ανάσα στον σύλλογο».   

Το δέσιμο των νέων ποδοσφαιριστών με τους πιο έμπειρους πέτυχε;

«Δεν μπορώ να το πω μετά βεβαιότητας, αλλά είμαι σίγουρος ότι οδεύουμε προς επιτυχία. Τουλάχιστον από την πλευρά μου, και για αυτό το κομμάτι μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, δεν κάνω διαχωρισμό, ποιος είναι ο παλιός ποιος είναι ο καινούργιος. Όλους τους βλέπουμε το ίδιο. Και από την προσωπική μου εμπειρία αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τους χρειαζόμαστε όλους. Και όταν πλέον έρθει η στιγμή, όπως πέρυσι, που στην ομάδα υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα και το λέω έτσι χαριτολογώντας, χρειάζεται γενική επιστράτευση σε μία ομάδα. Τότε καλούμαστε να έχουμε ακόμη και τα γυναικόπαιδα σε μία ετοιμότητα, εννοώντας τα παιδιά μικρής ηλικίας, τα οποία πρέπει να τα έχουμε ετοιμάσει. Έτσι ο σεβασμός πρώτα ξεκινάει από μένα, από το προπονητικό team. Και βέβαια οι έμπειροι είναι αυτοί οι οποίοι θα χτίσουνε την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Θα δούμε πόσο θα είναι έτοιμοι. Ευελπιστώ ότι κάποιοι πατήσανε και πατάνε καλά. Όταν θα αποτινάξουν τα φορτία που έχουν τώρα, λόγω της μεγάλης και παρατεταμένης ζέστης αλλά και του προγράμματος που έχουμε χαράξει επάνω στα παιδιά, θα δούμε καλύτερα τρεξίματα, αυτό είναι σίγουρο. Μάλιστα αν αυτοί οι πρώτοι αγώνες συνοδευτούν και με καλή συγκομιδή βαθμών θα βοηθήσουν στο να το πετύχουμε αυτό το δέσιμο, ανεβάζοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους. Θα πρέπει να μάθουν να γίνουν δυνατοί μέσα από αυτές τις μάχες που δίνουμε, και μάλιστα από τα φιλικά ήδη πήρανε μία γεύση για το πόσο σκληρή θα είναι η κατηγορία. Πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατοί και ψυχικά και σωματικά».

Και μία ερώτηση κοινότυπη αλλά που όλοι θέλουν να ακούσουν την απάντηση από τα χείλη ενός προπονητή…. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος;

«Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις, ούτε αυταπάτες. Είμαστε σε έναν όμιλο πάρα πολύ δύσκολο με βάση το μπάτζετ και την βαθιά τομή που έχει γίνει στην ομάδα, σίγουρα ο στόχος μας είναι η παραμονή. Αν αυτή επιτευχθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, όπως κάθε ομάδα που πετυχαίνει γρήγορα τον στόχο της μπορεί να έχει μετά και κάτι άλλο στο μυαλό της. Εμείς σαν πρωταρχικό στόχο, χωρίς να αεροβατούμε είναι ότι η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει για να μείνει στην κατηγορία, διότι αν δούμε τους αντιπάλους μας, είμαστε σε μία πολύ ισχυρή κατηγορία».

Οι φίλαθλοι αποτελούν όπως συνηθίζουμε να λέμε το 12ος παίκτη μιας ομάδας. Ποιο μήνυμα θα στέλνατε εσείς μέσα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ προς τους Σερραίους φιλάθλους;

«Να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, να δούνε λίγο πλατύτερα το ποδόσφαιρο και την δική τους τοποθέτηση μέσα στον συγκεκριμένο χώρο. Να συμπλεύσουν με την δική μας σκέψη, την δικιά μου , των συνεργατών μου αλλά και της διοίκησης. Να βοηθήσουν τα νέα τα παιδιά και εκείνο που μπορούμε να πούμε εμείς σαν ομάδα, εμείς σαν επιτελείο και εγώ σαν προπονητής, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε καλό θέαμα. Βέβαια αυτό δεν γίνεται πατώντας ένα κουμπί. Περνάμε μία διαδικασία, ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο, όπως είπα και προηγούμενα θα έχει κάποιο κόστος. Εμείς αν μπορούμε να αποφύγουμε το βαθμολογικό κόστος, αυτό θα μας απελευθερώσει και στην διάρκεια και σε βάθος χρόνου θα δώσουμε ένα καλό θέαμα, αντάξιο βέβαια του ονόματος αλλά και της υπάρχουσας δύναμης που διαθέτουμε».

Μένοντας στο κομμάτι των φιλάθλων θα ήθελα να μου σχολιάσετε, αυτό το οποίο ζήσαμε στον πρώτο επίσημο αγώνα του Εθνικού με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο, όπου εκεί οι φίλαθλοι έως το τέλος στήριζαν την ομάδα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

«Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους και στη δύσκολη στιγμή.  Σωστά το εντόπισες, ότι την Κυριακή παίξαμε το πρώτο επίσημο που δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, με αρκετά προβληματάκια σε ορισμένα παιδιά και η βοήθειά τους ήταν συγκινητική. Ήρθε ακριβώς την ώρα που την χρειαζόμασταν και για αυτό και ανακάμψαμε στο τελευταίο 35λεπτο. Και έχω την αίσθηση ότι αν είχαμε περισσότερο χρόνο ενδεχομένως να κάναμε την ανατροπή. Είναι πολύ σημαντική η βοήθειά τους. Τους περιμένουμε, τους θέλουμε κοντά μας και με την αγορά καρτών διαρκείας».

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μοράτα
Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μοράτα
Στοίχημα: Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Στοίχημα: Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Ρίβερ! (photo)
Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Ρίβερ! (photo)
ΠΑΟ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Χαλκιόπουλο
ΠΑΟ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Χαλκιόπουλο

 • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  10:10SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  11:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ράγιο Βαγιεκάνο
  11:35Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  12:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  13:30Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  13:50Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  14:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:00Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E24
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  16:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  16:15Μαρκόπουλο.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E5
  16:25Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  17:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σπαρτάκ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Pregame Show (Ζ)
  19:00Ολυμπιακός - Μίλαν. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Postgame Show (Ζ)
  19:55ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Παρουσίαση: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ (Ζ)
  20:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  21:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  21:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2808
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:50SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  00:00Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  01:10SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  01:50CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  02:00Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  02:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ουνιόν Βερολίνου
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Ρέιντζερς
  02:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  03:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές
  04:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:15Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ
  04:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Ζενίτ
  04:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:05Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ανδόρρα
  06:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γκάραμπαγκ
  07:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  09:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  11:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - Τσέλσι
  11:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  11:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  12:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  12:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ρόζενμποργκ
  13:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:40Resolute Cup 2018.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  13:4516η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:25XTERRA Pan-Am Championship.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  14:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  15:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • RBAR 2018
  15:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • La Liga Specials - Files E4
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  16:30Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  16:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  17:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Pick n' Roll
  17:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:40Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:55Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  18:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2514η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  18:30Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5015η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  18:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  19:00Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  20:50Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:0018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies