Μπέος: «Δεν ασχολούμαι, αλλά αν το κάνω θα φύγει… τρέχοντας ο Μποτσιβάλης»

Μπέος: «Δεν ασχολούμαι, αλλά αν το κάνω θα φύγει… τρέχοντας ο Μποτσιβάλης»

Ο άλλοτε ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται πίσω από την κίνηση του Δημήτρη Καραγιάννη κι εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Λάβρος κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης της Μαγνησίας «ΣΠΟΡ 89,5 Fm». Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» του Βόλου έκανε λόγο για «σκουλήκια και ύπουλους ανθρώπους», που δραστηριοποιούνται γύρω από την ομάδα ενώ κατηγόρησε τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη λέγοντας πως εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα και για αυτό παραμένει στην προεδρία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε πως δεν μπορεί, λόγω δικαστικής απόφασης, αλλά και δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας όμως προειδοποίησε πως αν έρθει η στιγμή να το κάνει τότε ο νυν πρόεδρος θα φύγει… σε χρόνο «dt»!

«Επειδή στο Βόλο υπάρχουν σκουλήκια και ύπουλοι άνθρωποι, δημοσιογράφοι του κ…ου, προσπαθούν να με εμπλέξουν. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου και δεν θα ρωτήσω κανέναν εισαγγελέα και καμία δικαιοσύνη για να εκφράσω τη γνώμη μου. Αυτό είναι δικαίωμα που μου το δίνει το σύνταγμα. Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Καραγιάννη και με κάποιους δημοσιογράφους, λόγω της εμπειρίας που έχω, για να μου ζητήσουν τη γνώμη μου. Μέχρι εκεί και τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Εμένα με πολεμάει ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο που το εκφράζει ο κ. Μποτσιβάλης. Εμένα δεν μου δημιουργούν πρόβλημα. Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει κι απαγορεύεται από το νόμο, απόφαση που σέβομαι, να διοικήσω. Αν ήθελα, ο κ. Μποτσιβάλης δεν θα ήταν εκεί ούτε για μια ώρα. Δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή στα διοικητικά όμως».

Για τη στήριξή του στον Δημήτρη Καραγιάννη, ανέφερε: «Λέω απλά τη γνώμη μου και λέω πως στηρίζω τον κ. Καραγιάννη. Πως τον στηρίζω; Λέγοντας την άποψή μου ότι έχει περισσότερες γνώσεις και μπορεί να διοικήσει σωστά τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλο αυτό όμως, κι άλλο το να προσπαθούν να με εμπλέξουν. Από εκεί και πέρα, θέλω να τονίσω ότι ο κ. Μποτσιβάλης είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν γνωρίζει τι είναι ποδόσφαιρο και παράγοντας, δεν ξέρει τι προβλήματα δημιουργεί με την ανασφάλεια που δημιουργεί στην ομάδα και τον κόσμο. Πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Ακολούθως, προχώρησε στην επίθεση προς τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη λέγοντας: «Ο κ. Μποτσιβάλης έχει μια βασική διαφορά. Εμένα με αγάπησε ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου γιατί δεν είπα ποτέ ψέμματα και δεν έκρυψα την αλήθεια. Ο κ. Μποτσιβάλης εμπαίζει τον κόσμο με καραγκιοζιλίκια και γελοιότητες. Δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω αλλιώς. Οι χθεσινές τους δηλώσεις, δείχνουν την αστειότητα και τη γελοιότητα αυτού του ανθρώπου που διοικεί τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι νροπή. Δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου, χρησιμοποιεί την ομάδα κι έχει προσωπικά συμφέροντα. Δεν τον ενδιαφέρει να ανεβάσει την ομάδα, δεν μπορεί να το κάνει και δεν μπορεί γιατί είναι λίγος και ανύπαρκτος σαν παράγοντας. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για να συμπληρώσει ότι; «Να ξέρει ο κ. Μποτσιβάλης ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τον Αχιλλέα τον Μπέο. Είμαστε διαφορετικά μεγέθη. Να ξέρει επίσης ότι αν αποφασίσω να ασχοληθώ, όσο θα κάνω να έρθω από την Αθήνα στο Βόλο θα έχει φύγει. Όσο θα διαρκέσει η απόσταση Αθήνα-Βόλος, θα έχει υπογράψει τα χαρτιά και θα έχει εξαφανιστεί! Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν θέλω να ασχοληθώ και δεν μπορώ. Εύχομαι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρει τον δρόμο του, αλλά με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη δεν θα τον βρει ποτέ. Είναι κρίμα για τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά με αυτόν τον άνθρωπο δεν θα γίνει ποτέ αυτό».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved