Ολυμπιακός Βόλου: Τελεσίγραφο από τους επενδυτές

Ολυμπιακός Βόλου: Τελεσίγραφο από τους επενδυτές

Την απάντηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη περιμένουν οι υποψήφιοι επενδυτές για τον Ολυμπιακό Βόλου, ξεκαθαρίζοντας με ανακοίνωσή τους πως την Παρασκευή (4/1) εκπνέει η διορία.

Ο εκπρόσωπος των εν λόγω επιχειρηματιών, Δημήτρης Καραγιάννης, εμφανίστηκε ενοχλημένος από την καθυστέρηση του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, και σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισήμανε πως τα κίνητρα της κίνησης είναι κυρίως οπαδικά και διέψευσε τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι ενδιαφέρονται οι επενδυτές και για άλλες ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή, 30/12/2012, στις 22:15', κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης των πέντε εκπροσώπων των ενδιαφερομένων Βολιωτών επιχειρηματιών με τον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη και τον υιό του, και κατά την οποία έγινε στον κ. Μποτσιβάλη πρόταση 4 σημείων (σημ. 1), η οποία αφορά την ομαλή επιστροφή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο λαό του, τον οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκπροσωπούμε - και για τον λόγο αυτό άλλωστε κάναμε την συγκεκριμένη κίνηση, λάβαμε από τον κ. Μποτσιβάλη την ρητή δέσμευση ότι την Τετάρτη, 2/1/2013, θα είχαμε την οριστική του απάντηση.

Την επομένη, ημέρα Δευτέρα, 31/12/2012, με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ στην οποία αναφερόταν ότι "η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεσμεύεται να εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση κατατεθεί εγγράφως και συνοδεύεται από πλήρες πλάνο και όραμα ανάπτυξης".

Θέλαμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση (και ειδικότερα το περί έγγραφης κατάθεσης της πρότασής μας) δεν αφορούσε την αναμενόμενη απάντηση της Τετάρτης. Αν όμως κάτι τέτοιο ίσχυε, θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι, τουλάχιστον εμείς, φοράμε παντελόνια τα οποία και τιμάμε. Γι αυτό και περιμένουμε και από τους άλλους να κινούνται και να πράττουν αναλόγως. Και για να γίνουμε απόλυτα σαφείς, περιμέναμε την οριστική απάντηση από τον κ. Μποτσιβάλη μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης, 3/1/2013. Ο κ. Μποτσιβάλης όμως επέλεξε να βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα, όπως μάλλον του "ξέφυγε" σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, για "δουλειές" που είχε όχι την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη, αποδεικνύοντας με την κίνησή του αυτή το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για την ομάδα μας...

Επειδή μοναδικός μας σκοπός είναι η βελτίωση της πορείας της ομάδας μας και η αποφυγή της ολοκληρωτικής καταστροφής της μέχρι το καλοκαίρι, θα περιμένουμε και σήμερα την απάντησή του. Όλοι μας όμως ξέρουμε ότι ο χρόνος κυλάει εις βάρος της ομάδας, η οποία ήδη, λόγω της πλήρους ανικανότητας (διοικητικής και οικονομικής), όσο και της ολέθριας αναποφασιστικότητας του κ. Μποτσιβάλη, ήδη διαλύεται.

Όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν ότι τα κίνητρά μας είναι οπαδικά(.-) Για όσους δεν μας γνωρίζουν, πρέπει να τους αποκαλύψουμε ότι κινούμαστε με ιδιοτελή συμφέροντα : θέλουμε να ικανοποιήσουμε τα ποδοσφαιρικά μας αισθήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι και το όραμα ανάπτυξης που έχουμε για την ομάδα μας. Όσο για το πλήρες πλάνο μας (σημ. 2), αυτό σίγουρα δεν περιλαμβάνει την υπαγωγή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο άρθρο 99. Και τέλος, αναφορικά με το ότι "η διοίκηση της ΠΑΕ (σημ. 3) δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος", ας μας επιτραπεί να επαναλάβουμε, το συντομότερο, το "λάθος" της συμμετοχής της ομάδας μας στο EUROPA LEAGUE (σημ. 4).

Εκπροσωπώντας τους Βολιώτες επιχειρηματίες (σημ. 5),
Δημήτρης Καραγιάννης
Αρχιτέκτων μηχανικός, κατασκευαστής

Σημ. (1) : Η πρόταση μας περιέχει τα εξής 4 σημεία:
α. καταβολή αποζημίωσης ποσού τετραπλασίου των πραγματικών πραγματοποιηθέντων εξόδων.
β. δίνεται στον κ. Μποτσιβάλη η δυνατότητα να κρατήσει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του λαού της ομάδας για την συμπαράσταση του, τη βοήθειά του και τον αγώνα του γι' αυτή.
γ. για τον ίδιο λόγο, ο κ. Μποτσιβάλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εάν το επιθυμεί.
δ. άμεση ανάληψη όλων των δημιουργημένων, τρεχόντων αλλά και μελλοντικών εξόδων του ποδοσφαιρικού τμήματος από τη στιγμή της πρότασης της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Η πρότασή μας, αν και εξαιρετικά συμφέρουσα για τον κ. Μποτσιβάλη, έχει συγκεκριμένο εύρος για τον απλούστατο λόγο ότι χρειαζόμαστε άμεσα ρευστότητα και για έναν σπουδαιότερο - και πιο επείγοντα - λόγο από την οικονομική του ικανοποίηση : για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σημ. (2) : Αντί η "διοίκηση" να απαιτεί πλήρες πλάνο από εμάς και από οποιονδήποτε, φρόνιμο θα ήταν να παρουσιάσει το δικό της πλήρες πλάνο (και πλάνο πληρωμών) καθώς και το δικό της όραμα ανάπτυξης, και να είναι σίγουρη ότι, εάν αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις που η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θέλει, πρώτοι εμείς θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές της. Ήδη όμως έχει δηλώσει ότι αδυνατεί να προβεί ακόμη και σε στοιχειώδεις περαιτέρω μεταγραφές...

Σημ. (3) : Απ' ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πλειοψηφία των μελών της τρέχουσας διοίκησης της ΠΑΕ έχει ήδη παραιτηθεί.

Σημ. (4) : Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, αφού βρισκόμαστε ήδη σε μεταγραφική περίοδο. Τόσο οι τέσσερις (ήδη μειώθηκαν κατά έναν, αφού η ανευθυνότητα του κ. Μποτσιβάλη ήδη μας τον στέρησε...) σουπερλιγκάτοι όσο και οι δύο εξαιρετικοί ξένοι ποδοσφαιριστές, με τους τους οποίους έχουμε συμφωνήσει, περιμένουν για την υπογραφή των συμβολαίων τους με την ομάδα μας μέχρι την Παρασκευή, 4/1/2013.

Σημ. (5) : ...βολιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με επιχειρηματίες οι οποίοι κατάφεραν να αφανίσουν πρόσφατα ομάδα των Αθηνών και δήθεν ενδιαφέρονται και για άλλες ομάδες (π.χ. της Πελοποννήσου)».



Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved