Μποτσίβαλης: «Ανέλαβα όταν η ομάδα ήταν μια… σφραγίδα»

Μποτσίβαλης: «Ανέλαβα όταν η ομάδα ήταν μια… σφραγίδα»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο Ράδιο 1 102,5fm, στην εμπλοκή του με την ομάδα και τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική, τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέου, αλλά και το επικείμενο ντέρμπι με την Νίκη Βόλου. Παράλληλα, μίλησε για τα οικονομικά του Ολυμπιακού Βόλου και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποτσιβάλη:

Για τη συμμετοχή του στον Ολυμπιακό Βόλου: «Από την αρχή που μπήκα στον Ολυμπιακό Βόλου, μπήκα για να σώσουμε μία κατάσταση όταν κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες. Η ομάδα είχε μείνει με μία σφραγίδα, χωρίς να αγωνίζεται πουθενά. Πήρα προσωπικά το θέμα θα έλεγα και προσπάθησα να φύγω από τα δικαστήρια ώστε η ομάδα να παίξει, έστω και στη Β' Εθνική».

Για τα συνεχή δικαστήρια και το συμβιβασμό με τη Football League: «Το διοικητικό εφετείο που θα εξετάσει το φάκελο το δικό μου και του Ολυμπιακού Βόλου είναι να γίνει τώρα τον Δεκέμβριο μετά τις αναβολές που πήρε και η απόφαση θα βγει την άνοιξη. Δηλαδή δεν θα παίζαμε σε κανένα πρωτάθλημα. Προτίμησα λοιπόν ότι ήταν καλύτερο να παίξουμε έστω και στη Β' Εθνική, να έχουμε αυτό το συμβιβασμό».

Για τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας παράγοντας με δικές του απόψεις που σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, τις διευκρίνισε. Δεν ενεργώ αντί του κ. Μπέου. Όταν η ομάδα δικαιώθηκε κι άρχισε να πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο κ. Μποτσιβάλης είναι "λίγος". Να έρθουν αυτοί να μου το πουν προσωπικά.. Πού ήταν τους 14-15 τελευταίους μήνες; Δεν τους βλέπω ούτε στο γήπεδο. Ο κ. Μπέος είχε την άποψη να συνεχίσουμε το δικαστικό αγώνα και την έχει εκφράσει επισήμως με διάφορες δηλώσεις του. Εγώ δεν έκανα ότι είχε ανακοινώσει, είχα δική μου αντίληψη των πραγμάτων».

Για τα οικονομικά: «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι χρεωμένος στο τέλος της φετινής σεζόν, ελεγχόμενα αλλά χρεωμένος. Ο κόσμος με την Καβάλα είχε μεγάλη προσέλευση αλλά στη συνέχεια, δεν είχε αυτή που περιμέναμε. Στους τελευταίους αγώνες, πληρώνουμε το διαιτητή από την τσέπη μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην κοινωνία, γι’ αυτό βάλαμε και φθηνότερα εισιτήρια, δώσαμε σε ανέργους για να έρχονται στο γήπεδο. Πρέπει οι φίλαθλοι να βρεθούν στους αγώνες του Ολυμπιακού και να εμψυχώσουν την ομάδα».

Για τα συμβόλαια: «Φτιάξαμε μία ομάδα από το μηδέν. Είχαμε δύο επιλογές. Ή να πάρουμε πιτσιρικάδες και να έχουμε μέτρια πορεία ή να φτιάξουμε μία ομάδα με καλούς παίκτες που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Διάλεξα τη δεύτερη επιλογή αν και ήταν πιο δύσκολη. Υπάρχουν σύλλογοι στη Β' Εθνική με μεγαλύτερο συμβόλαιο στα 25.000 ευρώ και εμείς έχουμε για παράδειγμα με 100.000 ευρώ».

Για συγχώνευση με τη Νίκη: «Δεν μιλάμε για συγχώνευση, είναι κάτι πολύ δύσκολο να γίνει σε μία ημέρα. Μιλάμε όμως για συνεργασία των δύο ομάδων στον αθλητικό τομέα. Θα γίνει μία σύσκεψη για να μιλήσουμε όλοι μαζί, φίλαθλοι, οπαδοί, παράγοντες των δύο ομάδων».

Για την αλλαγή προπονητή: «Η αλλαγή του προπονητή ήταν προσωπικό θέμα. Είχαμε μιλήσει με τον κ. Γιαννόπουλο για κάτι τέτοιο από το ματς με τον Βύζαντα. Ήταν άκομψο που έγινε πριν από τον αγώνα στις Σέρρες, αλλά ήταν ένα ρίσκο που πήρα. Ο κ. Γιαννόπουλος μού πρότεινε τρεις προπονητές κι εγώ διάλεξα τον Σούλη Παπαδόπουλο».

Για το ντέρμπι με τη Νίκη: «Θέλω ο αγώνας να γίνει σε απολύτως φιλικό κλίμα. Θέλω στο γήπεδο να είναι οπαδοί και των δύο ομάδων, όπως και στο β' γύρο, να γίνει η αρχή για την πόλη ώστε να μην έχουμε στο μέλλον αυτή την ανούσια κόντρα μεταξύ των δύο συλλόγων. Θα παρακολουθήσω τον αγώνα μαζί με τον κ. Πάτση».

Για το γηπεδικό: «Δεν έχω καταλήξει ακόμα εάν η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό ή στο ΕΑΚ. Έχουμε κάνει μελέτη στο Δήμο Βόλου για το ΕΑΚ, ζητώντας την πλήρη εκμετάλλευση του γηπέδου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ετών».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved