Δημητρίου: «Στον Πανσερραϊκό ένοιωθα άχρηστος»

Δημητρίου: «Στον Πανσερραϊκό ένοιωθα άχρηστος»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό εξήγησε σε συνέντευξή του ο Παύλος Δημητρίου που επισήμανε πως δεν αισθανόταν πια καλά στην ομάδα των Σερρών και η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών είπε:

Για τον λόγo που αποχωρεί: «Αισθανόμουν αυτή τη στιγμή άχρηστος στην ομάδα. Δεν αισθανόμουν καλά. Δεν είχα κάποιο ρόλο και αυτή τη στιγμή έφτασα το πράγματα στο απροχώρητο. Δε μπορούσα οικονομικά να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση. Ήταν ουσιαστικά μια εργασιακή διαφορά. Δεν είχα την πολυτέλεια να μη πληρώνομαι. Ήμασταν αρκετό καιρό απλήρωτοι και οδηγήθηκα σε αυτή τη λύση για να δούμε τις οικογένειες μας. Έχω και 4 παιδιά. Βρήκαμε μια λύση με την ΠΑΕ για το διάστημα που ήμουν απλήρωτος και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Μαθηματικά οδηγούμασταν σε αυτή τη λύση. Από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα στις πληρωμές, δε μπορούσα οικονομικά να σταθώ χωρίς να πληρώνομαι. Πιστεύω πως είναι προσωρινό το πρόβλημα. Μετά από κάποιο διάστημα θα μπούνε χρήματα στην ΠΑΕ».

Για το αν έχει παράπονο ή πικρία που φεύγει: «Θεωρούσα τον εαυτό μου υπηρέτη του Πανσερραϊκού. Προσπαθούσα να ανταποκριθώ καλύτερα σε όποια θέση και μου το ζητούσαν. Κάποιες φορές αυτοί που με τοποθέτησαν σε κάποιες θέσεις δε με στήριξαν κιόλας. Αυτό που μπορούσαν να φτιάξουν με εμένα δε το έφτιαχναν και το έκαναν μετά. Εκείνα με πίκραναν λίγο. Δε πήραμε κάποια στηρίγματα που έπρεπε αλλά τέλος πάντων. Τα αφήνουμε πίσω αυτά».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Οι καιροί είναι δύσκολοι. Δεν είναι μόνο ο Πανσερραϊκός. Υπάρχουν δυσκολίες σε όλες τις ομάδες. Μέχρι και ένα διάστημα ήταν όλα τακτοποιημένα. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκαν προβλήματα. Ακόμη δεν υπάρχουν έσοδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στη θητεία του μέχρι τώρα: «Θα μπορούσα να διορθώσω κάποια πράγματα. Με τον Θεοδωρίδη πήγα σα γενικός αρχηγός. Σταμάτησα την προπονητική για να πάω και εξ ανάγκης ανέλαβα προπονητής. Ίσως δεν έπρεπε να αναλάβω σα προπονητής γιατί ήξερα ότι δε θα με δουν σα προπονητή. Ήταν εύκολος ο Δημητρίου».

Για το αν κάποιοι ζήλευαν τη θέση του: «Πιστεύω ναι, κάποιοι με ζήλευαν. Ακόμη και παλαιότεροι συμπαίκτες μου. Δεν είναι πλεονέκτημα να είναι στον Πανσερραϊκό. Πρέπει να έχεις υπομονή, γνώση, να δουλεύεις, να ξέρεις τα όρια σου. Είχα την πολυτέλεια της ποδοσφαιρικής και προπονητικής εμπειρίας, όπως και της παραγοντικής και είχα γνώσεις. Δεν αρνιέμαι ότι ήμουν υπάλληλος όπως έλεγαν κάποιοι. Πρέπει να δουλέψεις στην ομάδα για να το καταλάβεις αυτό. Δε σε κρατάνε τόσο καιρό αν δε το αποδεικνύεις».

Για το τι θα κάνει την επόμενη ημέρα: «Έχω προτάσεις. Είναι κάποιοι άνθρωποι που με εκτιμούν ακόμα. Θα ασχοληθώ και προπονητικά και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για τη φετινή ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος. Θα πρέπει όμως να περάσει ανώδυνα μέχρι τον Ιανουάριο γιατί δεν έχει βάθος και μετά να κάνει κάποιες λίγες και καλές μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ποτέ δε βγήκε η συνταγή με τις πολλές μεταγραφές».

Για το αν ο Πέτρος Θεοδωρίδης ακούει τους συνεργάτες του: «Κάποιους τους ακούει. Κάποιους σαν και εμένα, προπονητές δε τους ακούει. Τον Γρηγορίου πιστεύω ότι τον ακούει. Είναι θετικό αυτό, να ακούει τον προπονητή γύρω από αγωνιστικά θέματα».

Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα: «Εγώ είμαι εδώ. Ούτε μάλωσα, ούτε τίποτα. Απλά οι καταστάσεις σε φέρνουν στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι είναι εδώ. Θέλουν να δουν κάτι και αμέσως θα κινητοποιηθούν. Εντάξει δε μπορούμε νομίζω να δούμε τις καλές εποχές γιατί υπάρχουν προβλήματα, αλλά ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Το θέμα είναι να συζητιέται ο Πανσερραϊκός. Φέτος έγινε μια καλή αρχή και υπήρχε κινητικότητα».

Για τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ: «Θα πάνε καλά τα νέα παιδιά αλλά δε πρέπει να βασιστούμε σε αυτά. Πρέπει να πάνε καλά και οι έμπειροι. Αυτή τη στιγμή το μυαλό τους είναι να παίξουν στον Πανσερραϊκό. Ξέρουν ότι πρέπει να παίξουν εδώ πρώτα. Τα παιδιά που ανέβηκαν τον τελευταίο καιρό είναι Πανσερραϊκοί, είναι γενίτσαροι! Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η ψυχολογία».

Για τον Ανάκογλου: «Ο Ανάκογλου είναι αστέρι. Θα φύγει από την ομάδα. Έπρεπε ο Πανσερραϊκός να του μεγαλώσει το συμβόλαιο. Τώρα είναι δύσκολο να υπογράψει για ανανέωση. Είναι αστέρι, πρέπει να τον εμπιστευτεί κάποιος, να τον στηρίξει για να αποδώσει».



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved