«Σε τρία χρόνια θα χαίρονται όλοι για τον Βύζαντα Μεγάρων»

«Σε τρία χρόνια θα χαίρονται όλοι για τον Βύζαντα Μεγάρων»

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων μίλησαν για πλάνο τριετίας στους «κιτρινόμαυρους».

Ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Κοσσυβάκης, ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο τιμ μάνατζερ, Σπύρος Μαραθωνίτης έδωσαν την Τετάρτη (05/09) κοινή συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στο τριετές πλάνο που θα φέρει τον Βύζαντα Μεγάρων ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Κοσσυβάκης ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων μέσω των διαρκείας και ανέφερε: «Αποκτήσαμε παίκτες με δίψα για ποδόσφαιρο και διάθεση να παίξουν για την φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας. Βάλαμε τις βάσεις για τρία χρόνια που θα την χαίρονται ολοι. Θα είναι αντάξια της πόλης και των φιλάθλων. Η καινούργια χρονιά θα μας βρει με καλά αποτελέσματα. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και
όρεξη για σκληρή δουλειά και διάθεση για ατομική βελτίωση. Θα μείνουμε πιστοί στο σχεδιασμό μας διότι οι εποχές απαιτούν σύνεση , υπομονή και προσεκτικούς χειρισμούς.

Η συλλογική προσπάθεια σε όλους τους τομείς με την σωστή καθοδήγηση από το ΔΣ της ΠΑΕ θα εγγυηθεί την αξιοπρέπεια και την ιστορία του αγαπημένου μας συλλόγου τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα. Ευχαριστούμε τον Κώστα και Χρήστο Φάνη για την οικονομική τους συμπαράσταση. Καλούμε τον κόσμο του Βύζα να πάρει διαρκείας και του υποσχόμαστε σπουδαία πράγματα φέτος.

Τον καλούμε το Σάββατο στις 19:00 στο δημοτικό στάδιο στην φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα.

Ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας είπε: «Έγινε πολύ καλή δουλειά, οι παίκτες έδωσαν το μάξιμουμ που μπορούσαν για αυτήν την εποχή. Όλοι γνωρίζουν πως έχουμε αρχίσει την προετοιμασία εδώ και ενάμισι μήνα, ενώ φέτος υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και χρειάζεσαι χρόνο για να χτίσεις μια ομάδα. Δεν είναι θέμα ποιότητας, αλλά διαφορά στη διαδικασία προσαρμογής. Θα θυμάστε βέβαια ότι πέρυσι χρειάστηκε μεγάλος αγώνας για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να σώσουμε την ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουν αφού προσαρμόστηκαν και γνωρίστηκαν όλοι σχεδόν μεταξύ τους. Αυτό που προέχει να έχουμε υγιή ομάδα. Να ξεκινά μέσα από τα αποδυτήρια. Στόχος μου να δέσω αυτή την ομάδα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. >Χρειαζόμαστε την βοήθεια του. Η δουλειά που γίνεται στην Α΄ ομάδα θα γίνεται και στους Νέους. Ελπίζουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε πανέτοιμοι.

Ο Μαραθωνίτης ανέφερε: «Στόχο έχουμε να δώσουμε έμφαση στα νέα παιδιά και την φιλοσοφία μας. Η γνώση μου στους νέους αθλητές να βρει ένα σκαλοπάτι Ν δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με ντόπια παιδιά και ζητάμε την συμπαράσταση των φιλάθλων αλλά και των γονιών. Πιστεύω να έχουμε μια καλή συνεργασία από τη γύρω περιοχή».

Πηγή: www.stoplekto.gr



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved