ΠΑΕ ΑΕΛΚ: «Εφαρμόστε τους νόμους»

ΠΑΕ ΑΕΛΚ: «Εφαρμόστε τους νόμους»

Η διοίκηση της Καλλονής με ανακοίνωσή της ζητά από τη Super League και την ΕΠΟ να εφαρμόσουν τους κανονισμούς και ο ΟΦΗ να μην αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανέφερε:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το κόκκινο φως σε μια ομάδα της Super League με τη μη χορήγηση σε αυτή πιστοποιητικού συμμετοχής στην Α' Εθνική.

Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή ότι δε μας χωρίζει τίποτα με την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον περήφανο κόσμο της που μάλιστα μεσουρανούσε για πολλά χρόνια στα σαλόνια της Α' Εθνικής με ευστράτεια, αξιοσύνη και νοικοκυροσύνη. Πέρυσι όμως δεν πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ και παρά ταύτα αγωνίστηκε στη Super League.

Φέτος τα όργανα της πολιτείας, η ΕΕΑ, της απαγορεύει τη συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι πέρυσι με αντίστοιχες αποφάσεις η ΕΕΑ δε χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε δυο ιστορικές ομάδες της Περιφέρειας, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, και αυτές πράγματι δεν αγωνίστηκαν σε επαγγελματικές κατηγορίες μέχρι πέρυσι.

Μετά την απόφαση τη χθεσινή της ΕΕΑ πιστεύουμε ότι επιτέλους πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εφαρμοστεί αυτή τόσο από την Super League όσο και από την ΕΠΟ. Διαφορετικά το δίδαγμα που αυτόματα θα εξαχθεί είναι το εξής: Μην είσαι συνεπής στις φορολογικές και ασφαλιστικές σου υποχρεώσεις στους εργαζομένους σου, ποδοσφαιριστές και προσωπικό. Γίνε φοροοφειλέτης, γίνε υπερήμερος στις υποχρεώσεις σου στους εργαζόμενους και ποδοσφαιριστές, και τα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας και της Πολιτείας θα σε βοηθήσουν να βρεις το δρόμο σου. Επίσης διερωτώμεθα γιατί πέρυσι μετά την απόφαση της ΕΕΑ, η Ομοσπονδία και η Super League υιοθέτησε πλήρως τις αποφάσεις της ΕΕΑ ως είχε νόμιμη υποχρέωση.

Φέτος άλλαξε κάτι στους κανονισμούς που δε γνωρίζουμε; Ή τελικά το μήνυμα είναι ότι εμείς πρέπει να αλλάξουμε στάση από τις αρχές της καθαρότητας και της διαφάνειας που μας διαπνέουν ως ποδοσφαιρική εταιρεία;».

Κούπα με πάρτι για την Μπαρτσελόνα (video)
Κούπα με πάρτι για την Μπαρτσελόνα (video)
Παναθηναϊκός Κ15: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών! (photos)
Παναθηναϊκός Κ15: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών! (photos)
105 Παλαιστές στο Λουτράκι!
105 Παλαιστές στο Λουτράκι!
Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;
Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης