Πήρε και Ολίσε η Παναχαϊκή

Πήρε και Ολίσε η Παναχαϊκή

Ακόμη έναν έμπειρο παίκτη πρόσθεσε στη μηχανή της η Παναχαϊκή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Εγκούτου Ολίσε για τρία χρόνια.

Ο 31 ετών μέσος έχει θητεία σε Πανθρακικό και Εργοτέλη, ενώ έχει αγωνιστεί σε Γαλλία και Βέλγιο. Παράλληλα, η Παναχαϊκή εξέφρασε την αντίδρασή της στο πρέσινγκ που ασκεί ο Βασίλης Τσιάρτας στον Θανάση Ντίνα, ενώ επισήμανε πως θα στείλει εξώδικο σε Super League, Football League και ΕΕΑ, αναφορικά με τις ομάδες που δεν έχουν ενημερότητα, ζητώντας να μην συμμετέχουν παράλληλα στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 3 χρόνια του Egutu Oliseh.

Ο Egutu Oliseh είναι 31 ετών, έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1980 , έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ.

Ο Egutu Oliseh έχει μια πολύ μεγάλη διεθνή καριέρα στην Γαλλία με τις ομάδες Μονπελιέ, Νανσί.

Έχει αγωνιστεί στο Βέλγιο στην Λα Λουβιέρ, στην Αγγλία στην QPR και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί τα τελευταία 4 χρόνια μόνο στην Α’ Εθνική Κατηγορία με την  ομάδα του Πανθρακικού ενώ τα 3 τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος στον Εργοτέλη.

Ο Egutu Oliseh σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε είχε πάνω από 25 συμμετοχές κάθε χρόνο.

Ο Egutu Oliseh είναι ο μικρότερος αδερφός του μεγάλου Oliseh του Άγιαξ από τις Ακαδημίες του οποίου και προέρχεται.

Ο Egutu Oliseh είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με της ΠΑΕ Παναχαϊκή για 3 χρόνια αφού επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα μας και να μείνει  μόνιμα στην Ελλάδα.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτύρεται εντονότατα γιατί χωρίς την άδεια της ΠΑΕ ο μάνατζερ της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας ενοχλεί συνεχώς τον ποδοσφαιριστή μας Θανάση Ντίνα για να πιέσει την διοίκηση της Παναχαϊκής να του δώσει μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Θωμά Μαύρο και τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο κ. Αντρέα Δημητρέλλο θα κάνει καταγγελία στην Εθνική Δικαιοσύνη αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για αυτές τις ενέργειες του Βασίλη Τσιάρτα.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει παρεξηγήσει την συμπεριφορά της ΠΑΕ στην μεταγραφή του Φουρτάδο και δεν έχει αντιληφθεί ότι η περίπτωση  του Θανάση Ντίνα είναι εντελώς διαφορετική αφού ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τις σημαίες της ομάδας μας ,η αξία του είναι πολύ μεγάλη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και όπως έχει δηλωθεί στο παρελθόν από την διοίκηση της ΠΑΕ την αξία του μπορεί να την αποτιμήσει μόνο μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και καμία ελληνική ομάδα αφού οι οικονομικές δυνατότητες των ελληνικών ομάδων κάνουν απαγορευτική την τιμή του.

3)Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή  και πρώην πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας  μέχρι το τέλος της βδομάδας θα αποστείλει εξώδικες προσκλήσεις δηλώσεις προς την Football League, προς την Super League και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τόσο για τα θέματα της αυξήσεως των ομάδων της  Football League όσο και για το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού και της παρανόμου αδειοδοτήσεως των ΠΑΕ της Super League που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική  ενημερότητα και έχουν δεκάδες προσφυγές τόσο στην Ελλάδα όσο στην UEFA και την FIFA.

Όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις της Super League και της ΕΠΟ για το πολύ σοβαρό θέμα είναι εντελώς παράνομες και αντισυνταγματικές και για την Παναχαϊκή είναι αδιανόητο να μην έχει παρέμβει μέχρι τώρα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και να μην έχει λυθεί αυτό το θέμα δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

4)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει γνωστό ότι η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17-8-12 από το πρωί 10 έως 1 και το απόγευμα από 7 έως 9 και το Σάββατο 10-12 το πρωί στα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Γεωργίου 11Α 3ος όροφος).



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved