Μοράν: «Ευκαιρία η Επανομή»

Μοράν: «Ευκαιρία η Επανομή»

Ο Αργεντινός μπακ, Ιβάν Μοράνο μίλησε για την πρώτη εμπειρία στην Ευρώπη που θα έχει με την Αναγέννηση Επανομής.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε πρόσφατα από την Αναγέννηση Επανομής έπειτα από την αποχώρησή του από την Ολ Μπόις και σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επανομής χαρακτήρισε τους «πράσινους» σκαλοπάτι.

Αναλυτικά ο Μοράν δήλωσε:

«Για πρώτη φορά θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και αυτό αποτελεί κίνητρο για εμένα. Διέκρινα ότι στην Αναγέννηση υπάρχει οργάνωση και ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου. Είμαι ευχαριστημένος από τις πρώτες εντυπώσεις μου και από αυτά που συνάντησα στην Επανομή. Μακάρι αυτή η ομάδα να αποτελέσει σκαλοπάτι για κάτι ακόμα μεγαλύτερο στη συνέχεια της καριέρας μου, αν και αυτό είναι πρόωρο για να πω πως με απασχολεί. Θα ήθελα να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους. Θα έλεγα ότι στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει ψηλότερα από πέρυσι. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπό μου, Μιγκέλ Ριέρα και να στείλω ένα μήνυμα στους δικούς μου στην Αργεντινή ότι είμαι καλά».

Ο Αράνο, ο Νούνιες και ο... Ρικέλμε

Ακολούθως, ο πρώην αμυντικός των Μπόκα Τζούνιορς Β΄, Αλμάγκρο και εσχάτως Ολ Μπόις (Α΄ Αργεντινής) ρωτήθηκε για τα ινδάλματά του, αλλά και τους συμπατριώτες του που γνωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Γνωρίζω τον Κάρλος Αράνο, που παίζει ίδια θέση με εμένα και πριν μια τριετία πέρασε από τον Άρη. Επίσης, ξέρω τον επιθετικό, Λιονέλ Νούνιες, που παλιότερα πέρασε από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Παράλληλα, παρακολούθησα πέρυσι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ. Ίνδαλμά μου βεβαίως είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ενώ υποστηρίζω τη Μπόκα Τζούνιορς και από Ευρώπη τη Ρεάλ Μαδρίτης». Κλείνοντας, ο Μοράν ξεκαθάρισε ότι έχει την ευχέρεια να παίξει ακόμα ως αριστερό χαφ και αμυντικό χαφ.

Δυσαρέσκεια για Παπαθανασίου

Οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν για την πρόσληψη του Ηλία Παπαθανασίου στον Απόλλωνα και αντέδρασαν, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπαλασά να κάνει λόγο για άνανδρη, ανήθικη και ανέντιμη συμπεριφορά.

Το δελτίο Τύπου της Επανομής ανέφερε:

«Παρελθόν από την Αναγέννηση Επανομής αποτελεί ο γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων, Ηλίας Παπαθανασίου, που συμφώνησε να ακολουθήσει στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Αλέκο Βοσνιάδη. Η συμπεριφορά αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο των πράσινων, Μιχάλη Μπαλασά, ο οποίος δήλωσε έξαλλος: «Ο γυμναστής Ηλίας Παπαθανασίου παράτησε την ομάδα και έφυγε νύχτα από το ξενοδοχείο, σαν τον... κλέφτη!

Δέχθηκε πρόταση από τον Αλέκο Βοσνιάδη, που αναδείχθηκε για τρία χρόνια μέσω της Επανομής και τον ακολούθησε στον Απόλλωνα Αθηνών. Χαρακτηρίζω αυτή τη συμπεριφορά ως άνανδρη, ανήθικη και ανέντιμη. Πρόκειται για ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την ομάδα,είχαν δεσμούς μαζί της και έτσι το περιστατικό παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Έδειξαν οτι είναι άνθρωποι κενοί, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Κλείνω με την φράση "Τους παραδίδω στην κρίση του ποδοσφαιρικού κοινού».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved