Βολές κατά πάντων από Ηράκλεια

Βολές κατά πάντων από Ηράκλεια

Την αγανάκτησή τους για όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς μπαράζ με την Προοδευτική, προς ΕΠΟ, Football League 2 και ΠΣΑΠ εκφράζει μέσω επιστολής του ο Γιώργος Τούσκας.

Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας που είδε την ομάδα του να υποβιβάζεται μετά το μπαράζ παραμονής στη Football League 2 με την Προοδευτική (1-0) δεν έκρυψε το θυμό του προς τα αρμόδια όργανα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Ηράκλειας για την προσπάθεια που έκαναν παρά τα εμπόδια που συνάντησαν.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Συγχαρητήρια στο ΜΕΓΑ, στο προπονητικό team, τους ποδοσφαιριστές και όσους ήταν κοντά στη ομάδα όλη τη χρονιά με ανιδιοτέλεια για τον καλό αγώνα που έδωσαν παρά τις πάαααααααααααρα πολλές αντιξοότητες. Επίσης θέλω να εκφράσω το θυμό και την αγανάκτησή μου προς: 

1) ΕΠΟ. Προσπαθώντας να καλύψει τη δική της παρανομία (συμφωνία κάτω από το τραπέζι με Σκύδρα για παράνομη τακτοποίηση οφειλών) και κατάπτωση της ένστασής μας.

2) ΕΠΑΕ. Ανεπαρκέστατη η διοίκησή της για τον ορισμό του αγώνα σε λιγότερα από 4 24ωρα μετά τον πολύ σημαντικό αγώνα μας με τον Οδυσσέα (χωρίς να λάβει υπ' όψιν της ούτε καν τις καιρικές συνθήκες 32-33 βαθμοί κελσίου στον αγωνιστικό χώρο και στα 2 ματς) καλά που αντιπρόεδρός της είναι και ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού κος Θεοδωρίδης.

3) Στον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΣΑΠ που δημιουργήθηκε για να προστατεύει τα μέλη του. Είναι παρών όταν είναι να πάρει τις συνδρομές των μελών του (που τις ζητάει από τις ομάδες) και αν δεν έχουν πληρωθεί η ομάδα δεν παίρνει το πράσινο φως από ΕΠΟ για μεταγραφές. Και είναι ο μεγάλος ΑΠΩΝ όταν πρέπει να έρθει σε ρήξη με τις ανωτέρω αρχές όταν διακυβεύεται η υγεία των μελών του.

Γι' αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα κύριοι που κάνατε και κάθαρση το καλοκαίρι.
Με εκτίμηση

Γεώργιος Κ. Τούσκας»



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved