«Έτοιμη για αδειοδότηση η Παναχαϊκή»
SHARE

«Έτοιμη για αδειοδότηση η Παναχαϊκή»

Σύμφωνα με τη συνεργάτη του Αλέξης Κούγια, Βάσω Πανταζή η Παναχαϊκή θα καταθέσει πληρέστατο φάκελο για να πάρει αδειοδότηση.

Τα κριτήρια της Super League για να πάρει αδειοδότηση πληροί η Παναχαϊκή και σε περίπτωση ανόδου δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αυτό ισχυρίστηκε με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας η συνεργάτης του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, η Βάσω Πανταζή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ εδώ και αρκετό καιρό έκανε ένα σεμινάριο σε όλες τις ΠΑΕ που είναι σε διαδικασία Σούπερ Λίγκας. Η Παναχαϊκή - φυσικά – παρακολούθησε το σεμινάριο αυτό μέσα στο οποίο μας ενημέρωσαν για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί μια ΠΑΕ, ούτως ώστε αν εξασφαλίσει την άνοδό της στα μπαράζ να μπορέσει να συμμετέχει στην Σούπερ Λίγκα.

Στην ουσία πρόκειται για κάποια κριτήρια που πρέπει να πληροί μια ΠΑΕ. Αυτά τα κριτήρια είναι αθλητικά, νομικά, υποδομών, διοικητικά και οικονομικά. Δηλαδή πέντε ενότητες.

Σήμερα, εξετάζονται και προσκομίζονται απ’ όλες τις ΠΑΕ τα κριτήρια που αφορούν τα νομικά, τα διοικητικά και τα αθλητικά. Και κρίνονται για τον Ιούνιο τα κριτήρια υποδομών και τα οικονομικά.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στην πρώτη φάση που προσκομίζουμε τα πρώτα κριτήρια είναι πανέτοιμη.

Ας δούμε μια μία τις ενότητες για το τι απαιτεί η ΕΠΟ.

Αθλητικά Κριτήρια:

Απαιτεί από κάθε ΠΑΕ να έχει ένα πρόγραμμα για τους νέους ανθρώπους σχετικά με τον αθλητισμό. Δηλαδή θα πρέπει η ΠΑΕ να έχει μια ομάδα Νέων, την οποία η Παναχαϊκή έχει και είναι και πρωταθλήτρια.

Στην πορεία να δημιουργήσει μια ομάδα Εφήβων και μετά μια ομάδα Τζούνιορς. Αυτό γίνεται για να υπάρχει μια συνέχεια των ΠΑΕ στην προσπάθεια να δημιουργούνται υποδομές.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, έχει ολόκληρο πρόγραμμα για το μέλλον, για την επόμενη δεκαετία. Με υποδομές, με αθλητικές εγκαταστάσεις, με ομάδες Νέων και μικρών ηλικιών, τις οποίες όλες αυτές τις προτάσεις τις έχει ενσωματώσει σε σχέδιο που αφορά τις μελλοντικές ενέργειες της ΠΑΕ για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και με την συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να εγκριθεί από την ΕΠΟ.

Στο θέμα των εγκαταστάσεων η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει εγκαταστάσεις, διότι συνεργάζεται με σωματεία της Πάτρας, τα οποία ενισχύουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όμως έχουν κάνει προσπάθειες και έχουν προπονητικές εγκαταστάσεις τις οποίες η ΠΑΕ μισθώνει και μπορεί να τις χρησιμοποιεί.

Μπορεί η ΠΑΕ με παραχωρητήρια από άλλα σωματεία να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες έδρες, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ’ αυτό.

Για την Αγυιά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έχουμε την έδρα μας, πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η ΕΠΟ.

Υπάρχουν κάποια άλλα κριτήρια που δείχνουν πως πρέπει η ΠΑΕ να δείχνει ευαισθητοποιημένη, ως προς την κοινωνία και τον άνθρωπο. Δηλαδή πρέπει να υπάρχουν προγράμματα για την φυλετική ισότητα, να αναπτύσσει δράσεις μια ΠΑΕ. Εμείς έχουμε θέσει τέτοιες δράσεις, όπως στα εισιτήρια διαρκείας μας. Έχουμε έγχρωμους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχουμε τις όσες παροχές με τους ημεδαπούς ή λευκούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε απαγόρευση στον κανονισμό γηπέδου για την εκφώνηση ρατσιστικών συνθημάτων.

Επίσης, έχουμε μια πολιτική της ΠΑΕ που πρέπει να αποδείξει στην ΕΠΟ και εμείς το αποδεικνύουμε ότι ναι μεν έχεις νέα παιδιά στο ποδόσφαιρο, ωστόσο πρέπει να αποδείξεις ότι αυτά τα παιδιά δεν τα εμποδίζεις και τα ενισχύεις και τα βοηθάς να συνεχίσουν την σχολική τους εκπαίδευση. Πλέον δεν θέλουμε αμόρφωτους παίκτες.

Στα διοικητικά, είναι ότι μια ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα, πρέπει να έχει σύμβαση πρόσληψης προσωπικού, το οποίο είναι τα εξής: Γραμματέας, Υπεύθυνος Τύπου, Υπεύθυνος Ασφαλείας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας με τους οργανωμένους φιλάθλους κα.

Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις ομάδες, είναι τα θέματα των οικονομικών. Η ΕΠΟ δεν θέλει να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές στα εξής ζητήματα. Να μην οφείλεις σε ποδοσφαιριστή, σε προσωπικό και αν οφείλεις να τα έχεις ρυθμίσει. Η Παναχαϊκή όπως ξέρετε, έχει ρυθμίσει τις προηγούμενες οφειλές ως προς ΙΚΑ και εφορία με μεγάλο αγώνα, οπότε εμείς είμαστε ενήμεροι και ασφαλιστικά και φορολογικά. Δεν έχουμε καμία προσφυγή ποδοσφαιριστή, άρα δεν οφείλουμε σε παίκτη. Όλες οι λύσεις συμβολαίων έχουν γίνει συναινετικά. Δεν υπάρχει και καμία οφειλή ως προς το προσωπικό μας.

Ένα θέμα το οποίο αντιμετωπίζουμε και αφορά κυρίως ευθύνη των προηγούμενων διοικήσεων που δεν είχαν φροντίσει να δημοσιεύσουν ισολογισμούς και τα λοιπά, κάνουμε αγώνα δρόμου να προλάβουμε και θα το προλάβουμε.

Είναι κρίμα, γιατί είναι κάτι που δεν ευθύνεται η τωρινή διοίκηση. Τα λογιστικά είναι σαν μια σκάλα. Αν δεν έχεις κάνει ισολογισμό το 2005, το 2007 που θα βρεις ορκωτό λογιστή να σου βεβαιώσει για το 2009 και το 2010. Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια από την τωρινή προσπάθεια εδώ και 2,5 χρόνια. Ξέρετε γιατί όγκο μιλάμε; Όταν πήγα εγώ στα γραφεία δεν υπήρχε ούτε αρχείο εγγράφων! Ένα μπάχαλο…

Για το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου, υπάρχει μια παρανόηση. Εμείς αυτή την στιγμή, έχουμε το μετοχικό μας κεφάλαιο κανονικά όπως το υποβάλαμε πέρσι στην ΕΕΑ και πήραμε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ λοιπόν σου λέει, δώσε μου το μετοχικό σου κεφάλαιο και να δω το μάνατζμεντ που έχεις κάνει στα οικονομικά σου και αν κρίνω ότι δεν είσαι βιώσιμη μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα σου δώσω την δυνατότητα αύξησης Μ.Κ. Για δεύτερο επίπεδο όμως, προέχει το υπάρχον Μ.Κ.».

GNTM: Μπουρλότο η Μικαέλα Φωτιάδη! Την έκραξαν στο instagram και δείτε την απάντησή της
GNTM: Μπουρλότο η Μικαέλα Φωτιάδη! Την έκραξαν στο instagram και δείτε την απάντησή της
ΑΕΚ: Πλήγμα με Οικονόμου, επιστρέφει το 2019
ΑΕΚ: Πλήγμα με Οικονόμου, επιστρέφει το 2019
806 άλογα, 346 τελική ή αλλιώς McLaren N-Largo
806 άλογα, 346 τελική ή αλλιώς McLaren N-Largo
Κίνηση αγάπης από το UNIVERSAL TRAINING στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Αθηναίων
Κίνηση αγάπης από το UNIVERSAL TRAINING στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  22:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:20Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  02:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  03:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  05:55Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:10Atlanta Folds of Honor Quik Trip 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  07:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  08:20Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  09:05Γαλλία-Κροατία, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ
  10:20Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  12:05CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Pick n' Roll
  13:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:35WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  15:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies