«Βάρβαρη επίθεση από αφιονισμένους… παράγοντες»
SHARE

«Βάρβαρη επίθεση από αφιονισμένους… παράγοντες»

Μετά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηλυσιακού, ήρθε η σειρά του ΤΑΠ να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Ζάκυνθο στο νησί.

Ο Ηλυσιακός, ο οποίος ηττήθηκε στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα με 2-1, κάνει λόγο για «βάρβαρη επίθεση στους διαιτητές που απροστάτευτοι εδάρησαν ανηλεώς από αφιονισμένους “παράγοντες” της γηπεδούχου», ενώ τονίζεται ότι άνθρωποι «είχαν παράνομα κατακλύσει τον χώρο των αποδυτηρίων και τους περιποιήθηκαν αναλόγως και εντέλει τους υποχρέωσαν κυριολεκτικά να συνεχίσουν τον αγώνα μιας και η ελλιπέστατη αστυνομική τοπική δύναμη αδυνατούσε να προσφέρει την παραμικρή προστασία».

Παράλληλα, το ΤΑΠ υπογραμμίζει ότι οι διαιτητές αν και είχαν πεισθεί να μην συνεχίσουν τον αγώνα, τελικά πείστηκαν για το αντίθετο «με την γνωστή αποτελεσματική και δοκιμασμένη μέθοδο βαρβάρων, που μένει εσαεί ατιμώρητη και περιλαμβάνει απειλές, προπηλακισμούς και σωματική βία και με τη χαρακτηριστική φράση “πως θα φύγετε από δω”».

Τέλος, γίνεται αναφορά για «κατάφωρη, οφθαλμοφανής αδικία» που «είναι η μήτρα που γεννά την τυφλή βία των γηπέδων που έχει καταστεί και η ταφόπλακα του ποδοσφαίρου μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Ηλυσιακός:

«Τα όσα φοβερά και τρομερά συνέβησαν στον αγώνα ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ δεν ήταν πρωτοφανή, δεν ήταν απίστευτα. Συμβαίνουν σε κάθε αγωνιστική, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, ιδιαίτερα στις πλέον απομονωμένες άρα και ασύδοτες.

Το  0-1 του πρώτου ημιχρόνου που δεν ικανοποιούσε τη ΖΑΚΥΝΘΟ, αλλοιώθηκε στο δεύτερο, αφού προηγήθηκε βάρβαρη επίθεση στους διαιτητές που απροστάτευτοι εδάρησαν ανηλεώς από αφιονισμένους “παράγοντες” της γηπεδούχου. Στα αποδυτήρια αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τον αγώνα, «επείσθησαν» όμως με την γνωστή αποτελεσματική και δοκιμασμένη μέθοδο βαρβάρων, που μένει εσαεί ατιμώρητη και περιλαμβάνει απειλές, προπηλακισμούς και σωματική βία και με τη χαρακτηριστική φράση “πως θα φύγετε από δω”.

Δεν θα περιγράψουμε τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, θα σταθούμε μόνο στην ακύρωση κανονικού τέρματος που πετύχαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός τοπικού καναλιού και η φάση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Άραγε τόσο ικανοποιημένοι αισθάνονται αυτοί που όρισαν αμούστακα σχεδόν παιδιά να διαιτητεύσουν έναν αγώνα «φωτιά», απροστάτευτα από παρατηρητές που χάθηκαν μέσα στο πλήθος υπεύθυνων και ανεύθυνων που είχαν παράνομα κατακλύσει τον χώρο των αποδυτηρίων και τους περιποιήθηκαν αναλόγως και εντέλει τους υποχρέωσαν κυριολεκτικά να συνεχίσουν τον αγώνα μιας και η ελλιπέστατη αστυνομική τοπική δύναμη αδυνατούσε να προσφέρει την παραμικρή προστασία.

Εύγε σε όλους, όμως ας μη ξεχνιόμαστε, η κατάφωρη, οφθαλμοφανής αδικία είναι η μήτρα που γεννά την τυφλή βία των γηπέδων που έχει καταστεί και η ταφόπλακα του ποδοσφαίρου μας.

ΤΑΠ  ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.»

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα «κλικ» από το Game 2 (photos)
Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα «κλικ» από το Game 2 (photos)
Ξάνθη: Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ξάνθη: Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Κωνσταντινίδη: «Ήταν ένα στόχος που πραγματοποιήθηκε, τώρα σειρά έχει η πρόκριση στο Τόκιο»
Κωνσταντινίδη: «Ήταν ένα στόχος που πραγματοποιήθηκε, τώρα σειρά έχει η πρόκριση στο Τόκιο»
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η συνεργασία Καλάθη-Γκιστ και στην Ισπανία (video)
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η συνεργασία Καλάθη-Γκιστ και στην Ισπανία (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies