«Είναι θέμα επιβίωσης»
SHARE

«Είναι θέμα επιβίωσης»

Να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα έως την Παρασκευή (1/06) ζήτησαν οι Δημήτρης Ακπαρίδης και Γιάννης Σωτηρόπουλος με δηλώσεις τους στην αθλητική εκπομπή του καναλιού της Ηλείας Cosmos Tv.

Οι Ακπαρίδης, Σωτηρόπουλος εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, περιέγραψαν την κατάσταση που επικρατεί και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, τονίζοντας ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές πλέον είναι θέμα επιβίωσης. Ακόμη, αναφέρθηκαν και στις συνθήκες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έφτασαν στο σημείο να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό το χειμώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι παίκτες της ομάδας του Πύργου Δημήτρης Ακπαρίδης και Γιάννης Σωτηρόπουλος

«Από το καλοκαίρι έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε πραγματικά δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα, που αξίζει πολλά και έχει μεγάλες δυνατότητες.

Σίγουρα επηρεαζόμαστε, γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Για κάποιους από μας είναι πλέον και θέμα επιβίωσης, ειδικά για όσους δεν είναι από εδώ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέσα στη χρονιά για να τα ξεπερνάμε. Πολλές φορές οι συνθήκες ήταν κάκιστες! Φτάσαμε στο σημείο, μέσα στο καταχείμωνο να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό, σε προπονήσεις μας στο Δημοτικό στάδιο Πύργου! Τι να πει κανείς γι' αυτό; Δεν υπήρχε απ' ότι βλέπετε κι από αυτό το παράδειγμα καμιά βοήθεια, και όχι μόνο οικονομική.

Και πολλές φορές κρατήσαμε τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας και δεν τα βγάλαμε προς τα έξω. Η κατηγορία είναι επαγγελματική και είναι η δουλειά μας. Σίγουρα λοιπόν τα οποιαδήποτε οικονομικά προβλήματα έχουν αντίκτυπο. Η ομάδα αυτή όμως πρέπει να βοηθηθεί. Και από τον κόσμο συνολικά και μαζικά, αλλά κι από όλους όσους μπορούν μεμονωμένα, φορείς, αρχές, κ.τ.λ. Είναι μια ομάδα και μια προσπάθεια, που πραγματικά αξίζουν πολλά!

Ο διοικητικός επικεφαλής κ. Ντάβαρης και ο προπονητής μας κ. Αντωνίου, μαζί με τους λίγους ακόμα που βοηθάνε, πασχίζουν πάρα πολύ και συνεχώς. Αλλά χρειάζεται βοήθεια. Θα ήταν μεγάλο κρίμα για την ομάδα, που έχει δείξει αυτή την εικόνα ως τώρα, να χάσουμε αυτή την ευκαιρία για άνοδο στα πλέι - οφς, από έλλειψη βοήθειας. Ήδη χάσαμε μια ευκαιρία στην κανονική περίοδο για να πάρουμε την πρώτη θέση που αξίζαμε. Αν σε κάποιες χρονικές συγκυρίες αυτά ήταν λυμένα, τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα. Θέλουμε να γίνει κάτι ως την Παρασκευή. Και γενικά να πάμε ενόψει των πλέι - οφς με ηρεμία, σωστές συνθήκες και καλή ψυχολογία. Όχι με ανασφάλεια, άγχος και το μυαλό μας στα οικονομικά θέματα».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Φεύγει από τη Μαρσέιγ ο Ρούντι Γκαρσία
Φεύγει από τη Μαρσέιγ ο Ρούντι Γκαρσία
MasterChef: Το καυτό φιλί του Μανώλη με τη σύντροφό του στον τελικό (video & photos)
MasterChef: Το καυτό φιλί του Μανώλη με τη σύντροφό του στον τελικό (video & photos)
Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για το πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων
Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για το πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων
Επιτέλους μάθαμε! Ξέρεις πώς ανακαλύφθηκε ο φραπέ;
Επιτέλους μάθαμε! Ξέρεις πώς ανακαλύφθηκε ο φραπέ;