Παναχαϊκή: «Άμεση επικύρωση και κλήρωση play off»
SHARE

Παναχαϊκή: «Άμεση επικύρωση και κλήρωση play off»

Με εξώδικο στη Football League ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας ζήτησε άμεση επικύρωση βαθμολογίας την Τρίτη και κλήρωση των play off.

Ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας απέστειλε εξώδικο στη διοργανώτρια αρχή και σημείωσε ότι η Παναχαϊκής από τη στιγμή που έχει έννομο συμφέρον για την κατάληψη της 3ης θέσης εξετάζει τη νομική δυνατότητα της άσκησης κύριας παρέμβασης στη δίκη της υπόθεσης «Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών». Παράλληλα ζήτησε στο ΔΣ της Τρίτης (29/05) να γίνει επικύρωση και στην τετράδα να μπουν οι ενδείξεις ομάδα Α, Β, Γ, Δ, όπως και στην ουρά, να ακολουθήσει κλήρωση των μπαράζ και αυτά να ξεκινήσουν την Κυριακή (10/06).

Αναλυτικά το εξώδικο της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ FOOTBALLLEAGUE ΟΠΑΠ / FOOTBALLLEAGUE 2 ΟΠΑΠ

ΑΙΤΗΜΑ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005»που εδρεύει στην Πάτρα επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου 1 και εκπροσωπείται νόμιμα υπό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλεξίου Κούγια Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αριθμ. 55.


Ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για ώρα 14.00, η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε 2005 γνωστοποιεί τα εξής :

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε 2005 γνωρίζει ότι στην κατοχή του Προέδρου της FOOTBALLLEAGUE κ. Καλογιάννη, βρίσκεται από την Παρασκευή ο φάκελος που αφορά την καταγγελία της πειθαρχική επιτροπής της UEFA για το θέμα που ανέκυψε με το κατά την UEFAσοβαρά ύποπτο για προκαθορισμένο αποτέλεσμα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ελπίζει ότι ήδη έχει μεταφραστεί και ήδη έχει παραδοθεί στους αρμόδιους αθλητικούς δικαστές.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε.2005 παρά του ότι γνωρίζει ακριβώς το περιεχόμενο της καταγγελίας UEFA, δεν πρόκειται να πάρει θέση, αφού ο φάκελος βρίσκεται ήδη στην κατοχή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών και πιστεύουμε ότι βρίσκεται ήδη και στην κατοχή του Προέδρου των Αθλητικών Δικαστών της FOOTBALLLEAGUE .

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005 ενόψει της ως άνω εξέλιξης, αιτείται τα εξής:

1) Την άμεση επικύρωση της βαθμολογίας της FOOTBALLLEAGUE, αφού όπως και την προηγούμενη περίοδο συνέβη, στην βαθμολογική θέση της ομάδας της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΤΩΝ PLAYOFF είναι δυνατόν να τοποθετηθεί η ένδειξη ομάδα Α, στη βαθμολογική θέση της ομάδας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ η ένδειξη ομάδα Β, στην βαθμολογική θέση της ομάδας του ΠΛΑΤΑΝΙΑ η ένδειξη ομάδα Γ, στη δε βαθμολογική θέση της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ η ένδειξη ομάδα Δ στην τρίτη δε από το τέλος θέση για τον υποβιβασμό στη FOOTBALLLEAGUE 2, η ένδειξη ομάδα Α για την Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ή ομάδα Β για την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.

2)Ζητεί όπως αύριο οριστεί η έναρξη των αγώνων μπαράζ για την επόμενη Κυριακή 10/6/2012, αφού η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALLLEAGUE μπορεί κάλλιστα να συνεδριάσει στις 31/5/2012 ημέρα Πέμπτη και να εκδώσει την απόφαση της αυθημερόν, κάτι που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει και αίτημα των εμπλεκόμενων Π.Α.Ε. (όχι μόνο των διαδίκων , αλλά και αυτών που έχουν άμεσο έννομο συμφέρον από την έκβαση της υποθέσεως) και εφόσον η απόφαση είναι καταδικαστική ή ασκηθεί έφεση κατά της οποιαδήποτε αποφάσεως από τους δικαιούμενους σε περίπτωση αθωωτικής απόφασης, να υπάρχει χρόνος ώστε να συνεδριάσει η επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο και να αποφανθεί οριστικά.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το όλο θέμα και εξετάζει την νομική δυνατότητα της άσκησης κυρίας παρεμβάσεως στη δίκη, αφού και άμεσο συμφέρον έχει για την κατάληψη της τρίτης θέσης που της δίνει το μπόνους των δύο βαθμών έναντι των αντιπάλων της στους αγώνες μπαράζ, αλλά και αντιλαμβάνεται το τι προβλήματα θα υπάρξουν με τη συμμετοχή αθλητικών δικαστών που έχουν σχέσεις αντιπαλότητας ή συμπάθειας με τους εμπλεκόμενους.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, η οποία έχει βιώσει στο παρελθόν την εμπαθή παρέμβαση των Αθλητικών Δικαστών στην αγωνιστική διαδρομή της με την επιβολή πρωτοφανών, άδικων και αδικαιολόγητων χρηματικών προστίμων (εξήντα χιλιάδων 60.000€, ογδόντα χιλιάδων 80.000€ ευρώ) που απέβλεπαν στην οικονομική της εξόντωση και με αποκορύφωμα την απόφαση περί υποβιβασμού της από τους Κατσή - Ζυγογιάννη - Παντελοπούλου που απέβλεπε στην αγωνιστική της εξόντωση και στην ηθική εξόντωση του Προέδρου της και βασικού μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση των στημένων αγώνων, αλλά και την κωμική νομικά απόφαση κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βλάσσης) περί αφαίρεσης πέντε βαθμών, η οποία της στέρησε την δυνατότητα να έχει μπόνους τεσσάρων πόντων έναντι των αντιπάλων της στα playoff, ενδιαφέρεται άμεσα και υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους των αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι για την αντικατάσταση των Αθλητικών Δικαστών της FOOTBALLLEAGUE με την βάσιμη αιτιολογία ότι όλοι τους είχαν προσωπικές σχέσεις και ήταν επιλογή Προέδρων Π.Α.Ε., αλλά και κατηγορουμένων με κακουργηματικές κατηγορίες στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ σε κάθε περίπτωση επιθυμεί δίκαιες δίκες για τους εμπλεκόμενους, διότι το Ελληνικό ποδόσφαιρό δεν αντέχει άλλες μαύρες σελίδες στην διαδρομή του.
ΑΘΗΝΑ 28/5/2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης
Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης 82-89: Έδωσε τη μάχη του αλλά δεν ήταν αρκετό!
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης 82-89: Έδωσε τη μάχη του αλλά δεν ήταν αρκετό!
Η αποστολή της Εθνικής Παίδων για το Euro U17
Η αποστολή της Εθνικής Παίδων για το Euro U17
Φευγάτος ο Μαχρέζ
Φευγάτος ο Μαχρέζ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies