Παπαδημητρίου: «Ακόμα καλύτερα ο Φωκικός του χρόνου»
SHARE

Παπαδημητρίου: «Ακόμα καλύτερα ο Φωκικός του χρόνου»

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου έχει ανοικτή την πόρτα για είσοδο επιχειρηματιών και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε την Κυριακή (27/05) στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας και έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν. Τόνισε ότι η πόρτα της ΠΑΕ Φωκικός είναι ανοικτή σε επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν, σημείωσε ότι ο Κώστας Τερζής θα παραμείνει, είτε ως πρώτος, είτε ως δεύτερος προπονητής και επεσήμανε ότι η υπόθεση «Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών» είναι προϊόν λασπολογίας.

Για τη βοήθεια των φιλάθλων και τη φετινή πορεία ανέφερε:

«Ο κόσμος, λόγω κρίσης, δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ φέτος. Του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη την κατηγορία. Βλέπω έναν πρωτοφανή ενθουσιασμό στην Άμφισσα. Θέλω να ευχαριστήσω παίκτες και προπονητές, με τους οποίους συνεργαστήκαμε φέτος.

Ήμασταν πολύ φιλόξενοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Θα κάνουμε ορισμένες βελτιώσεις στο γήπεδο, με τη βοήθεια του Δήμου, την επόμενη σεζόν».

Σχετικά με τα γενέθλια του Φωκικού είπε:

«Ίσως κάνουμε μια γιορτή για τα 80 χρόνια, στην έναρξη της νέας χρονιάς. Θα κάνουμε καλά φιλικά και σε ένα από αυτά, θα γιορτάσουμε τη φετινή μας επιτυχία και τα γενέθλια της ομάδας».

Για τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν:

«Το πρωτάθλημα ξεκίνησε 30/11 κι εμείς πληροφορηθήκαμε πως θα παίξουμε στις 20 του μήνα. Τις πρώτες 2 αγωνιστικές δεν παίξαμε, γιατί δεν προλάβαμε να γίνουμε ΠΑΕ. Αυτό χρειαζόταν 4 και 5 μήνες να γίνει, εμείς το κάναμε σε 10 μέρες.

Μπήκαμε στο πρωτάθλημα με χίλια προβλήματα. Η ομάδα δεν έκανε προετοιμασία και περιμέναμε τον Γενάρη να κάνουμε μεταγραφές. Βαθμολογικά δεν πήγαμε καλά στον α' γύρο. Τον Γενάρη κάναμε 9 μεταγραφές και μας βοήθησαν όλες. Ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση».

Για την ενδεχόμενη πώληση παικτών:

«Ο Καλλέργης θα πάει σύντομα σε ομάδα Α' Εθνικής, ο Μπουλούλης θα ακολουθήσει, θα αποφασίσει εκείνος αν θα είναι φέτος ή όχι αυτό το άλμα».

Για την είσοδο νέων επιχειρηματιών:

«Θα ανακοινώσω προεγγραφή για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα. Αυτό θα γίνει 1-15 Ιουνίου και θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση. Ο κόσμος θα έχει το δικαίωμα να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα καλέσω νέα άτομα να το κάνουν, εργασιακά και επιχειρηματικά. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Αν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας, που μπορεί να συνεχίσει την ομάδα, τότε είμαστε ανοιχτοί να το συζητήσουμε. Καλύτερα κιόλας, αν είναι ντόπιος».

Για την επόμενη σεζόν:

«Θα μιλήσω με κύριο Τερζή σε 15 μέρες για να παραμείνει είτε ως πρώτος, είτε ως δεύτερος προπονητής. Θέλουμε να κρατήσουμε τους περισσότερους παίκτες, να κάνουμε και 5 μεταγραφές και να έχουμε ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών».

Για τα σενάρια συγχώνευσης:

«Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ με τη Χαλκίδα για συγχώνευση. Μόνο κάποια διερευνητική επαφή με τη Λαμία έγινε, αλλά για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ μεγάλο. Τώρα, το βλέπουμε πιο αισιόδοξα, μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε, αλλά θέλουμε και βοήθεια».

Για την υπόθεση του αγώνα Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών:

«Θεωρώ πως δεν στέκουν οι κατηγορίες για Καλλιθέα και Ηρακλή Ψαχνών. Γνωρίζω καλά τον κύριο Στούπα και τον κύριο Σαλευρή και θεωρώ πως μπορεί να είναι προϊόν λασπολογίας».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Κερδίζει και περιμένει
Κερδίζει και περιμένει
Exit Polls 2019: Ανατροπές από το πρώτο κύμα των μετρήσεων έξω από τα εκλογικά κέντρα
Exit Polls 2019: Ανατροπές από το πρώτο κύμα των μετρήσεων έξω από τα εκλογικά κέντρα
Το αμάξι που τα έβαλε με τη Ferrari
Το αμάξι που τα έβαλε με τη Ferrari
AEK: «Πρώτα» ο Καρντόσο, μετά ο σχεδιασμός
AEK: «Πρώτα» ο Καρντόσο, μετά ο σχεδιασμός