Απονομές και «αντίο» στην Αναγέννηση Επανομής

Απονομές και «αντίο» στην Αναγέννηση Επανομής

H Αναγέννηση Επανομής ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις με απονομές μεταλλίων.

Μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία της Αναγέννησης Επανομής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (25/5). Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη τερμάτισε ένατη, ανάμεσα σε παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε πολύ νωρίς τη σωτηρία. Παίρνοντας σημαντικές νίκες (όπως με Παναχαϊκή, Πιερικό και Λάρισα) και αναδεικνύοντας νέους παίκτες. Το... νερό στο αυλάκι έχει μπει και για την επόμενη χρονιά, αν και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.

Την Παρασκευή απονεμήθηκε το Κύπελλο στον αρχηγό, Κώστα Γεωργιάδη, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένο, για τoν περσινό τίτλο και την άνοδο από το Βόρειο όμιλο της Football League 2. Ο κ. Γραμμένος βράβευσε με πλακέτα την Αναγέννηση και τον πρόεδρο Μιχάλη Μπαλασά, ενώ ο ισχυρός άνδρας της Επανομής τίμησε με πλακέτες το τεχνικό τιμ που αποχωρεί και συγκεκριμένα τον κόουτς, Αλέκο Βοσνιάδη, τον βοηθό, Κώστα Βελιτσέλο και τον γυμναστή, Κώστα Θωμαϊδη, για την μεγάλη προσφορά τους στους πράσινους.

Ακολούθως, μοιράστηκαν μετάλλια στους παρόντες παίκτες, της φετινής και της περσινής ομάδας. Από την περσινή ομάδα το «παρών» έδωσαν οι Σάκης Κανούλας (παίκτης Άρη), Βασίλης Σαμαράς (προπονητής στον Αλμωπό Αριδαίας), Γιάννης Μπαλασάς (βοηθός προπονητή στην ομάδα νέων) και Αντώνης Μπουζίκας (προς το παρόν στρατευμένος).

Μπαλασάς: «Γίναμε ομάδα-φόβητρο»

Στο πλαίσιο της τελευταίας συγκέντρωσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπαλασάς, μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναφέροντας: «Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την περσινή άνοδο και την καλή φετινή χρονιά. Η Αναγέννηση Επανομής αγωνίστηκε μετά από χρόνια σε μεγάλη κατηγορία και οφείλεται σε εσάς και τους προπονητές σας. Η φετινή ομάδα ήταν φόβητρο για πολλούς αντιπάλους, ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Γράψατε με χρυσά γράμματα τα ονόματά σας στην ιστορία της Επανομής. Θα μπείτε και στην τελευταία παράγραφο του λευκώματος που ετοιμάζει ο Θανάσης Μπάτσος. Όσο για την ένατη θέση, είναι αρκετά καλή, αφού ξεπεράσατε ιστορικές ομάδες της Β΄ Εθνικής. Ωστόσο, θεωρώ ότι μπορούσατε καλύτερα, ίσως αδικείστε εσείς οι ίδιοι, με βάση το ταλέντο και την αξία σας. Βέβαια, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, που μας πήγαν λίγο πίσω και δεν τα είχαμε υπολογίσει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του, Κώστα Θωμαϊδη και Κώστα Βελιτσέλο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά και φαίνεται από τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες. Νιώθω συγκινημένος που μετά από τρία χρόνια τους αποχαιρετώ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι είναι φίλοι και γίναμε μια οικογένεια, «δεθήκαμε», τόσο στις χαρές, όσο και στις δύσκολες στιγμές. Είμαι σίγουρος ότι και στη νέα τους ομάδα θα έχουν ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες και τους το εύχομαι ολόψυχα».

Το μπάρμπεκιου και η... μπάλα του Μπεκιάρη

Στη συνέχεια, έγινε μπάρμπεκιου πάρτι, με τον φροντιστή «Τσάρλι» να αναλαμβάνει το ρόλο του... ψήστη των κρεατικών, ενώ μοιράστηκαν άφθονες μπύρες και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους. Την παράσταση παράλληλα έκλεψε η κίνηση του Παναγιώτη Μπεκιάρη. Ο έμπειρος μέσος πήρε μια μπάλα και μάζεψε τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του, ώστε να την έχει για... ενθύμιο στο προσωπικό του αρχείο!

Αποχαιρέτησαν τέσσερις

Όσο για το προγραμματισμένο φιλικό της φετινής με την περσινή ομάδα, δεν διεξήχθη, αφού αρκετοί είχαν υποχρεώσεις με άλλες ομάδες ή δεν μπόρεσαν να παραστούν. Τέλος, παρελθόν θεωρούνται ο Βάλντας Τράκις (αναχώρησε για τη Λιθουανία, αφού πρώτα την Πέμπτη του έκανε αποχαιρετιστήριο δείπνο το τεχνικό τιμ για την άψογη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του), ο τερματοφύλακας, Απόστολος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γκέσιος, που έχει υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης και οι Παναγιώτης Κουρδάκης και Εργκούς Κάτσε, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και έπαιζαν δανεικοί.



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved