Χαλούλος: «Τελικός με Παναχαϊκή»

Χαλούλος: «Τελικός με Παναχαϊκή»

Ο Αχαιός αμυντικός του Φωκικού, Δημήτρης Χαλούλος μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ένας από τους τρεις Αχαιούς του ρόστερ του Φωκικού μαζί με τους Χάχαλη, Κανελλόπουλο είναι ο αμυντικός, Δημήτρης Χαλούλος. Φιλοξενήθηκε, λοιπόν, στον Sport FM Πάτρας 96,3 για να μιλήσει για τη μάχη της Κυριακής (29/04) με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Δημήτρη, για μια ακόμα φορά –αν και Αχαιός- αντίπαλος της Παναχαϊκής.

«Τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιους θα έχουμε… αντιπάλους».

- Είστε τρεις οι Αχαιοί (Χάχαλης - Κανελλόπουλος) στην Άμφισσα. Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το ματς;

«Εμείς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι για μας είναι τελικός, επειδή περιμέναμε να είχαμε περισσότερους πόντους και να ήμασταν πιο άνετοι στο θέμα της παραμονής μας. Πλέον, για μας δυσκόλεψαν τα πράγματα και με το προηγούμενο ατυχές αποτέλεσμα, επομένως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

- Είναι πιο δύσκολο όταν αντιμετωπίζετε ομάδες με υψηλότερους στόχους, ή είσαι της άποψης, πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε αυτό το πρωτάθλημα;

«Φέτος δεν υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις ομάδες, αν εξαιρέσεις 2-3 ομάδες όλες οι άλλες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο Φωκικός έχει δείξει πως με τις θεωρητικά πιο δύσκολες ομάδες τα πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι με τις ισοδύναμες ομάδες».

- Τι θα προσέξει περισσότερο ο Φωκικός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή;

«Πέρα από τεράστιο όνομα που έχει η Παναχαϊκή και ξέρουμε και τη δυναμική της σαν ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα κάνουμε την προσπάθειά μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

- Από την άλλη πλευρά, ο Φωκικός για ποιο κομμάτι έχει να «υπερηφανεύεται» στο αγωνιστικό μέρος;

«Έχει την καλύτερη αμυντική λειτουργία και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Δεν είναι σε κανένα παιχνίδι αδιάφορος».

- Έζησες την ατμόσφαιρα της Αγυιάς σε εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής με τη Ρόδο, μπροστά σε 12.000 χιλιάδες οπαδούς. Σίγουρα, δεν συγκρίνουμε το ματς της Κυριακής, ωστόσο, δώσε μας μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί…

«Θα γίνει ένα πολύ ωραίο ματς… με δυο ομάδες που παίζουν μπάλα. Και ο Φωκικός προσπαθεί να παίξει μπάλα, δεν παίζει αντί-ποδόσφαιρο. Νομίζω και οι φίλαθλοι οι δικοί μας θα στηρίξουν την προσπάθειά μας αλλά και της Παναχαϊκής, θα έρθουν για να δουν ένα ωραίο ματς πάνω από όλα.

Η Παναχαϊκή είναι η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα και θα πρέπει να παίζει στην Σουπερ Λιγκ, το έχω πει πολλές φορές πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να παίξει στα σαλόνια γιατί εκεί ανήκει. Σιγά σιγά βρίσκει τον δρόμο της και πιστεύω πολύ σύντομα θα βρεθεί εκεί που αξίζει».

- Ποιος παίκτης σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση φέτος στην Παναχαϊκή;

«Νομίζω πολύ καλή χρονιά κάνει ο Φουρτάδο που έχει βάλει 16 γκολ και ο Θανάσης Ντίνας».

- Ο Φωκικός είπες πως στηρίζεται στην καλή του άμυνα. Από την άλλη πλευρά η Παναχαϊκή διαθέτει την καλύτερη επίθεση…

«Τότε θα δούμε μια… κόντρα ανάμεσα στην καλύτερη άμυνα και επίθεση…!».

- Και οι δυο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για τους δικούς τους λόγους. Η ισοπαλία είναι απαγορευτικό αποτέλεσμα;

«Δεν είναι ότι είναι απαγορευτικό, απλά η Παναχαϊκή έχει στόχο την 3η-4η θέση στα play off. Eμείς θέλουμε να αποφύγουμε τελείως τις περιπέτειες για το φάσμα του υποβιβασμού και ζητούμενο είναι να κερδίσουμε.

Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε 90 λεπτά και από την τύχη και από την ημέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα και εκεί θα τα πούμε μετά… το ματς».

- Βλέπουμε πως όταν η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει παίκτη από τα παλιά ή Αχαιό, αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα την ομάδα. Ισχύει αυτό σε εσάς που τυγχάνει να είστε τρεις παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας;

«Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του επαγγελματία παίζει για να κερδίσει. Στόχος είναι ο καθένας να πάρει τη νίκη για την ομάδα του. Τώρα σίγουρα για μας είναι πιο σημαντικό που είμαστε από την Αχαΐα, ουσιαστικά παίζουμε απέναντι στην ομάδα που την βλέπουμε από μικρά παιδιά, από εκεί και πέρα όμως, να κερδίσουμε θέλουμε όλοι και η Παναχαϊκή και ο Φωκικός».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved