Μια αποστολή… παλιών γνώριμων

Μια αποστολή… παλιών γνώριμων

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της Football League 18 ποδοσφαιριστές γύρισαν σε γνώριμα λημέρια.

Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές όλες οι ομάδες της Football League ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τα λεφτά που δαπανήθηκαν πολύ λίγα σε σύγκριση με άλλες σεζόν, αλλά οι παλιοί γνώριμοι συμπληρώνουν… αποστολή.

Για την ακρίβεια 18 ποδοσφαιριστές θα φορούν στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν τη φανέλα πρώην ομάδας τους και το Onsports παρουσιάζει τις ομάδες που επέλεξαν αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα…

Αγροτικός Αστέρας

Η ομάδα του Ευόσμου το καλοκαίρι του 2010 πούλησε τον Παύλο Καθάριο στη Skoda Ξάνθη. Ο 20χρονος μέσος πήρε μόλις δύο συμμετοχές στους Ακρίτες και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δόθηκε δανεικός στους «πράσινους».

Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ο 23χρονος επιθετικός, Γιώργος Ιορδανίδης αποχώρησε από την ομάδα της Πέλλας το καλοκαίρι του 2011 και επέστρεψε στον Αετό Σκύδρας. Τον χειμώνα συμφώνησε εκ νέου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά δεν ήταν ο μόνος. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν ο 20χρονος επιθετικός, Κώστας Καρακάσογλου από τον Τηλυκράτη Λευκάδας και ο 26χρονος μέσος, Γιάννης Στεφανίδης από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Αναγέννηση Επανομής

Στην ομάδα της Επανομής επέλεξαν έναν πρώην για την ενίσχυση στον άσο. Ο λόγος για τον 24χρονο, Θοδωρή Μαλαμά, ο οποίος γύρισε έπειτα από 1,5 χρόνο μετά τη θητεία του στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Βέροια

Έπειτα από 5,5 χρόνια επέστρεψε στη «Βασίλισσα του Βορρά» ο Πέτρος Κανακούδης. Μετά από τη θητεία του σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή και Δόξα Δράμας ο 28χρονος μπακ ντύθηκε ξανά στα κυανέρυθρα.

Εθνικός Αστέρας

Τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καισαριανής γύρισαν σε γνώριμα λημέρια. Ο λόγος για τον 25χρονο μέσο, Κώστα Σκάρο που ήταν ελεύθερος, τον Κώστα Μήτρου, ο οποίος φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα την περίοδο 2007-08 και τον επιθετικό, Κώστα Κολτσίδα που γύρισε έπειτα από έναν χρόνο.

Θρασύβουλος

Μετά τη συμμετοχή του με τον Θρασύβουλο στη Super League τη σεζόν 2008-09 ο Κρεγκ Ροκάστλ αποχώρησε για άλλες πολιτείες. Ο μέσος από τη Γρενάδα ντύθηκε ξανά στα πράσινα τον Ιανουάριο του 2012.

Καλλιθέα

Στην αθηναϊκή ομάδα έπειτα από τη σεζόν 2009-10 γύρισε και ο Παύλος Μουσταφίδης. Ο 25χρονος μέσος πριν γυρίσει στο Ελ Πάσο έπαιξε ποδόσφαιρο στον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Διαγόρα.

Πανσερραϊκός

Κατά κύριο λόγο με πρώην ποδοσφαιριστές της ενισχύθηκε η ομάδα των Σερρών. Ο Σάμι Μπανγκουρά ντύθηκε ξανά στα ερυθρόλευκα μετά τη θητεία του στην Αλ Κορ, έπειτα από 10 χρόνια φόρεσε ξανά τη φανέλα με το «λιοντάρι» ο Χάρης Παππάς που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, ενώ μετά από τρία χρόνια γύρισε στον Πανσερραϊκό και ο Γιώργος Σιάκκας από τον Φωκικό. Το καρέ έκλεισε ο Μπόζινταρ Τάντιτς. Ο Σέρβος είχε αποχωρήσει το 2010 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και Βέροια.

Πλατανιάς Χανίων

Ο Κώστας Πάγκαλος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων το 2010, αλλά δεν έμεινε σε άλλη ομάδα περισσότερο από έξι μήνες. Ακολούθησαν Πανθρακικός, Παναχαϊκή, Ηρακλής Ψαχνών και τον χειμώνα του 2011 γύρισε στους Κρήτες…

Φωκικός Άμφισσας

Πρώτος σκόρερ του Φωκικού στη Γ’ Εθνική ήταν πέρυσι ο Χρήστος Κανελλόπουλος (32 συμμετοχές, 16 γκολ) και πήρε μεταγραφή στον Θρασύβουλο. Ωστόσο, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου γύρισε στην Άμφισσα. Το ίδιο συνέβη και με τον 23χρονο μπακ, Νίκο Θωμόπουλο, ο οποίος έπειτα από ένα εξάμηνο στην Καλλιθέα φόρεσε ξανά τη φανέλα του Φωκικού.



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved