Δαλούκας: «Είχαμε βαλτώσει με τον Αλεξίου»
SHARE

Δαλούκας: «Είχαμε βαλτώσει με τον Αλεξίου»

Στις βολές του τέως τεχνικού της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, και για τα όσα τον κατηγόρησε απάντησε ο Γιώργος Δαλούκας, που επισήμανε ότι με τον κ. Αλεξίου η ομάδα είχε βαλτώσει.

Το νέο αφεντικό της ΠΑΕ με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού των «κυανόλευκων», Απόστολου Χαραλαμπίδη, ξεκαθάρισε ότι η αλλαγή προπονητή έγινε για να βγει ο σύλλογος από τον βάλτο. Επίσης, δήλωσε ότι η Νίκη πρέπει να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης, ενώ σχολίασε και την κρητική που δέχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

Για τις δηλώσεις του κ. Αλεξίου: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο γιʼ αυτά που δήλωσε ο πρώην προπονητής. Αν έχουν πληρωθεί οι προπονητές μπορείτε να το γνωρίζετε, αν πήραν προκαταβολές οι μεταγραφές μπορείτε επίσης να το γνωρίζετε, διότι δεν έρχεται κάποιος παίκτης, χωρίς να πάρει προκαταβολή. Το αν πληρώθηκε ο κ. Αλεξίου από μένα επίσης μπορείτε να το γνωρίζετε. Μέχρι και ο υπάλληλος της τράπεζας πιστοποίησε ότι πήρε τα χρήματα. Δεν πρόκειται να πέσω σε κανένα επίπεδο ξεκατινιάσματος. Εγώ είναι εδώ, γιατί με ενδιαφέρει το καλό της Νίκης και τίποτε άλλο. Τόσο απλά».

Το λόγο της αποχώρησης του Αλ. Αλεξίου: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία ομάδα ούτε την ιστορία της, δεν ανέχομαι ως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον τις τύχες της ομάδας να φέρνει η Νίκη 0-0 με τη Λευκάδα και με τη Δόξα Κρανούλας και να ʽμαστε ευχαριστημένοι. Επειδή αυτό δε μου άρεσε, έπρεπε νʼ αλλάξει η ομάδα προπονητή. Αισθανόμουν ότι είχαμε βαλτώσει, γιʼ αυτό φέραμε τον κ. Χαραλαμπίδη να μας βγάλει από τον βάλτο».

Το αν υπάρχουν χρηματοδότες της ομάδας, που δε θέλουν να εμφανιστούν στο προσκήνιο: «Υπάρχουν ένας-δύο άνθρωποι που βοηθάνε, σίγουρα υπήρξαν δύο-τρεις άνθρωποι που υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν. Τους περιμένω κι αυτούς να έρθουν δίπλα μας. Έχω ξαναπεί ότι η νέα Νίκη μπορεί να λειτουργήσει με τα νέα οικονομικά δεδομένα ως μια εταιρεία λαϊκής βάσης. Βλέπω το παράδειγμα του Άρη και το χαίρομαι. Αυτό το πράγμα έχω κατά νου να κάνω. Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, γιʼ αυτό θα πάμε με πολύ σοβαρά βήματα και σε ένα στενό οικονομικό πλαίσιο. Έχετε την εντύπωση ότι δεν ήθελα να φέρω παίκτες Αʼ Εθνικής;

Όμως στόχος για μένα είναι οι παίκτες, ο προπονητής, ο γυμναστής και οι υπόλοιποι να είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίο ευρώ, όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα συν τις υπόλοιπες υποθέσεις, που έχει η Νίκη ανοικτές. Γιʼ αυτό το λόγο λοιπόν γνωρίζετε ότι για οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει και να μπει στη νέα διοίκηση η πόρτα είναι ανοιχτή, όμως μέσα σε πλαίσιο διαφάνειας και κυρίως υπευθυνότητας».

Τον οικονομικό προγραμματισμό με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια η Νίκη ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της μέχρι τον Φεβρουάριο: «Η άποψή μου είναι ότι αυτό γινόταν τα τελευταία χρόνια, γιατί η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, όχι γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα. Να μου πει ο οποιοσδήποτε πότε μοιράστηκαν προσωπικά χρήματα σε ποδοσφαιριστές. Και σας κοιτάω όλους στα μάτια. Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι. Την ιστορία που γινόταν μέχρι τώρα την ξέρετε όλοι. Απλά δε θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας».

Το νέο Δ.Σ: «Θέλω να κάνω πράξη την υπόσχεση προς τους οργανωμένους να μπει για πρώτη φορά ένα μέλος τους στη διοίκηση, το οποίο όμως θα βγει από όλους τους συνδέσμους. Να είναι αποδεκτό απʼ όλους, προκειμένου να μπει στο Δ.Σ. Κι αυτό γιατί θέλω να ενημερώνει και τους υπόλοιπους για όσα γίνονται εκεί».

Την οικονομική επιτροπή εξυγίανσης που σύστησε: «Για μένα αυτή η επιτροπή είναι εξίσου σημαντική με τη διοίκηση. Θα έχει καθήκοντα να οδηγεί τη διοίκηση σε σωστούς δρόμους, αλλά και να μας βρει οικονομικούς πόρους, είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω επιχορηγήσεων από διάφορους τοπικούς και μη φορείς και οργανισμούς, προκειμένου να βγει η Νίκη από το οικονομικό αδιέξοδο. Επίσης θα ασχοληθεί και με τις μαύρες τρύπες του παρελθόντος. Και να θυμάστε καλά ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει με τις μαύρες τρύπες του παρελθόντος. Όλα είναι ανοιχτά και δεν έχει σταματήσει τίποτα να διερευνάται».

Τις αρχικές εξαγγελίες που είχε κάνει και ειδικά για τη Λέσχη Φίλων Νίκης: «Αυτό που είπα για τη Λέσχη Φίλων Νίκης ισχύει και είναι υπό το πρίσμα αυτού που είπα πριν, ότι η Νίκη πρέπει να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης. Αν προχωρήσουμε λίγο τη Λέσχη Φίλων Νίκης θα φτάσουμε εκεί. Όσον αφορά την μπουτίκ και τα υπόλοιπα πράγματα, επειδή πολύς κόσμος λέει ότι είπε αυτό και δεν πρόλαβε να γίνει. Εφτά μέρες έχω που ανέλαβα ουσιαστικά τις τύχες αυτής της ομάδας. Αν έχει κάποιος την εντύπωση ότι έχω κάνει λίγα, ας έρθει στη θέση τη δικιά μου να δούμε αν θα κάνει περισσότερα. Και μου αρέσει που κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι, γιατί συμφωνείτε.

Στην κριτική είμαστε όλοι καλοί. Αλλά εδώ στη Νίκη βλέπω μετά λύπης μου ότι η αντιπολίτευση τείνει να γίνει περισσότερη από την κυβέρνηση. Και θα ήθελα να σταματήσει αυτή η καραμέλα για το μπλε ραδιόφωνο. Εγώ τη μεγαλύτερη αντιπολίτευση τη δέχομαι από το μπλε ραδιόφωνο (σ.σ.: Blue Star Fm). Δε με πειράζει όμως. Δεν πρόκειται νʼ αλλάξω κάτι στη γραμμή που χάραξα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εμφανιστώ σε άλλα μέσα. Δε θα τιμωρήσω κανέναν. Εγώ θα απαξιώσω κάποια μέσα με το να μην εμφανίζομαι σʼ αυτά. Δεν έχω ανάγκη τις εφημερίδες ούτε το ραδιόφωνο. Έχω ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της Νίκης, την οποία την έχω στο πλαίσιο μιας καθαρότητας και μιας εξυγίανσης αυτής της ομάδας. Και το ʽχω πει ότι η εξυγίανση σʼ αυτή τη φάση που είμαστε -κι ας είναι ο κόουτς παρών- έχει περισσότερη για μένα σημασία από την άνοδο στη Βʼ Εθνική. Δεν είπα ότι δε θα δεχθώ την κριτική.

Αλλά έχετε την εντύπωση ότι η κριτική την οποία δέχομαι, ενώ έχω αναλάβει επτά μέρες, έπρεπε να ήταν αυτή; Πού πρέπει να φτάσουμε; Να βγάζω τις αποδείξεις που πλήρωσα τους παίκτες και τον προπονητή; Τι λέτε κύριοι; Από ποιον τα ζητούσατε αυτά τόσο καιρό, που ήταν όλοι οι παίκτες έξι και εφτά χρόνια απλήρωτοι; Από ποιον τα ζητούσατε αυτά τόσα χρόνια που έπαιρνε η ομάδα επιχορηγήσεις και ήρθατε φέτος στον Δαλούκα που μπόρεσε και πλήρωσε και τους παίκτες και τους προπονητές με μηδέν επιχορήγηση;».

Για το τι θα ήθελε νʼ αλλάξει στον κόσμο της Νίκης: «Ένα βασικό μειονέκτημα που ορίζει τα θεμέλια αυτής της ομάδας είναι οι πεζοδρομιακές και καφενειακές συζητήσεις. Αντί να εκλείψουν, στη Νέα Ιωνία είναι ο κανόνας. Εγώ σʼ αυτή τη λογική δεν πρόκειται να μπω και τις αποφάσεις θα τις παίρνω, όπως τις παίρνω μέχρι τώρα, δηλαδή με καθαρό μυαλό. Είμαι παρά το νεαρό της ηλικίας μου πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και κάποια πράγματα μπορώ να τα βλέπω και εγώ με διαφορετικό μάτι. Απλά το να δεχθώ μέσα σε επτά μέρες τόση λάσπη και τόσο πόλεμο και μεθοδευμένα - αυτό είναι που με πειράζει περισσότερο - σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως πέρασα και χειρότερα, οπότε δόξα τω Θεω».

Το νικιώτικο ραδιόφωνο Blue Star Fm: «Αν νομίζετε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νίκης κι όχι αυτό το μικρό αντιπολιτευτικό κύμα που υπάρχει αυτόν τον καιρό, γνωρίζετε την απάντηση. Σε άλλες εποχές κάποιες εκπομπές δε θα τολμούσαν καν να υπάρξουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αποφάσισαν κάποιοι να βγαίνουν συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πάνω που πάμε να κάνουμε κάτι. Προσπαθώ να σταματήσω το κακό το οποίο γίνεται στη Νίκη κι όχι στον Δαλούκα.

Δε νομίζω ότι εξυπηρετώ κάποιο προσωπικό συμφέρον με τόσα χρέη που έχει η Νίκη. Στη συμπόρευση μαζί με τον Δαλούκα και τη Νίκη δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μισή εκπομπή, που να είναι κατά του Δαλούκα. Δε γίνεται το ποτάμι να πηγαίνει δεξιά και εσείς να θέλετε να το πάτε αριστερά. Βγάλατε τον κ. Αλεξίου, επειδή το απαίτησε κι όχι γιατί το θέλατε. Το έργο μου στη Νίκη θα συνεχίσω να το κάνω. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα μεγαλύτερο επίπεδο φιλτραρίσματος τι λέγεται στο ραδιόφωνο και επαναλαμβάνω ότι σε επίπεδο ξεκατινιάσματος εγώ δεν πρόκειται να πέσω. Όποιος το θέλει αυτό, ας βγαίνει στις μεσημεριανές εκπομπές. Πάνω από όλα θέλω να οπλίσουμε με δύναμη τον νέο προπονητή».

ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)

 • Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  21:55Resolute Cup 2018.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  22:30Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς (Ζ)
  23:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  23:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  23:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  23:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:2517η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • WRC 2018
  00:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E673
  01:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Docs E2
  01:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  02:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  02:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  02:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάρπσμποργκ - Μπεσίκτας
  02:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  04:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  05:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E5
  07:00Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  07:30Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τελικός, Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Ανόβερο
  08:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  09:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  10:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:20SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  10:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  11:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Χάντερσφιλντ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  11:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings
  12:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  12:10Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:25Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:30Resolute Cup 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Μάβερικς - Χιούστον Ρόκετς
  14:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές (Ζ)
  16:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  16:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  16:50Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου (Ζ)
  17:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  18:05Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  18:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  19:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  19:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουότφορντ (Ζ)
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  20:05Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  21:20Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies