Δαλούκας: «Είχαμε βαλτώσει με τον Αλεξίου»
SHARE

Δαλούκας: «Είχαμε βαλτώσει με τον Αλεξίου»

Στις βολές του τέως τεχνικού της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, και για τα όσα τον κατηγόρησε απάντησε ο Γιώργος Δαλούκας, που επισήμανε ότι με τον κ. Αλεξίου η ομάδα είχε βαλτώσει.

Το νέο αφεντικό της ΠΑΕ με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού των «κυανόλευκων», Απόστολου Χαραλαμπίδη, ξεκαθάρισε ότι η αλλαγή προπονητή έγινε για να βγει ο σύλλογος από τον βάλτο. Επίσης, δήλωσε ότι η Νίκη πρέπει να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης, ενώ σχολίασε και την κρητική που δέχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

Για τις δηλώσεις του κ. Αλεξίου: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο γιʼ αυτά που δήλωσε ο πρώην προπονητής. Αν έχουν πληρωθεί οι προπονητές μπορείτε να το γνωρίζετε, αν πήραν προκαταβολές οι μεταγραφές μπορείτε επίσης να το γνωρίζετε, διότι δεν έρχεται κάποιος παίκτης, χωρίς να πάρει προκαταβολή. Το αν πληρώθηκε ο κ. Αλεξίου από μένα επίσης μπορείτε να το γνωρίζετε. Μέχρι και ο υπάλληλος της τράπεζας πιστοποίησε ότι πήρε τα χρήματα. Δεν πρόκειται να πέσω σε κανένα επίπεδο ξεκατινιάσματος. Εγώ είναι εδώ, γιατί με ενδιαφέρει το καλό της Νίκης και τίποτε άλλο. Τόσο απλά».

Το λόγο της αποχώρησης του Αλ. Αλεξίου: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία ομάδα ούτε την ιστορία της, δεν ανέχομαι ως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον τις τύχες της ομάδας να φέρνει η Νίκη 0-0 με τη Λευκάδα και με τη Δόξα Κρανούλας και να ʽμαστε ευχαριστημένοι. Επειδή αυτό δε μου άρεσε, έπρεπε νʼ αλλάξει η ομάδα προπονητή. Αισθανόμουν ότι είχαμε βαλτώσει, γιʼ αυτό φέραμε τον κ. Χαραλαμπίδη να μας βγάλει από τον βάλτο».

Το αν υπάρχουν χρηματοδότες της ομάδας, που δε θέλουν να εμφανιστούν στο προσκήνιο: «Υπάρχουν ένας-δύο άνθρωποι που βοηθάνε, σίγουρα υπήρξαν δύο-τρεις άνθρωποι που υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν. Τους περιμένω κι αυτούς να έρθουν δίπλα μας. Έχω ξαναπεί ότι η νέα Νίκη μπορεί να λειτουργήσει με τα νέα οικονομικά δεδομένα ως μια εταιρεία λαϊκής βάσης. Βλέπω το παράδειγμα του Άρη και το χαίρομαι. Αυτό το πράγμα έχω κατά νου να κάνω. Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, γιʼ αυτό θα πάμε με πολύ σοβαρά βήματα και σε ένα στενό οικονομικό πλαίσιο. Έχετε την εντύπωση ότι δεν ήθελα να φέρω παίκτες Αʼ Εθνικής;

Όμως στόχος για μένα είναι οι παίκτες, ο προπονητής, ο γυμναστής και οι υπόλοιποι να είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίο ευρώ, όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα συν τις υπόλοιπες υποθέσεις, που έχει η Νίκη ανοικτές. Γιʼ αυτό το λόγο λοιπόν γνωρίζετε ότι για οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει και να μπει στη νέα διοίκηση η πόρτα είναι ανοιχτή, όμως μέσα σε πλαίσιο διαφάνειας και κυρίως υπευθυνότητας».

Τον οικονομικό προγραμματισμό με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια η Νίκη ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της μέχρι τον Φεβρουάριο: «Η άποψή μου είναι ότι αυτό γινόταν τα τελευταία χρόνια, γιατί η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, όχι γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα. Να μου πει ο οποιοσδήποτε πότε μοιράστηκαν προσωπικά χρήματα σε ποδοσφαιριστές. Και σας κοιτάω όλους στα μάτια. Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι. Την ιστορία που γινόταν μέχρι τώρα την ξέρετε όλοι. Απλά δε θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας».

Το νέο Δ.Σ: «Θέλω να κάνω πράξη την υπόσχεση προς τους οργανωμένους να μπει για πρώτη φορά ένα μέλος τους στη διοίκηση, το οποίο όμως θα βγει από όλους τους συνδέσμους. Να είναι αποδεκτό απʼ όλους, προκειμένου να μπει στο Δ.Σ. Κι αυτό γιατί θέλω να ενημερώνει και τους υπόλοιπους για όσα γίνονται εκεί».

Την οικονομική επιτροπή εξυγίανσης που σύστησε: «Για μένα αυτή η επιτροπή είναι εξίσου σημαντική με τη διοίκηση. Θα έχει καθήκοντα να οδηγεί τη διοίκηση σε σωστούς δρόμους, αλλά και να μας βρει οικονομικούς πόρους, είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω επιχορηγήσεων από διάφορους τοπικούς και μη φορείς και οργανισμούς, προκειμένου να βγει η Νίκη από το οικονομικό αδιέξοδο. Επίσης θα ασχοληθεί και με τις μαύρες τρύπες του παρελθόντος. Και να θυμάστε καλά ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει με τις μαύρες τρύπες του παρελθόντος. Όλα είναι ανοιχτά και δεν έχει σταματήσει τίποτα να διερευνάται».

Τις αρχικές εξαγγελίες που είχε κάνει και ειδικά για τη Λέσχη Φίλων Νίκης: «Αυτό που είπα για τη Λέσχη Φίλων Νίκης ισχύει και είναι υπό το πρίσμα αυτού που είπα πριν, ότι η Νίκη πρέπει να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης. Αν προχωρήσουμε λίγο τη Λέσχη Φίλων Νίκης θα φτάσουμε εκεί. Όσον αφορά την μπουτίκ και τα υπόλοιπα πράγματα, επειδή πολύς κόσμος λέει ότι είπε αυτό και δεν πρόλαβε να γίνει. Εφτά μέρες έχω που ανέλαβα ουσιαστικά τις τύχες αυτής της ομάδας. Αν έχει κάποιος την εντύπωση ότι έχω κάνει λίγα, ας έρθει στη θέση τη δικιά μου να δούμε αν θα κάνει περισσότερα. Και μου αρέσει που κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι, γιατί συμφωνείτε.

Στην κριτική είμαστε όλοι καλοί. Αλλά εδώ στη Νίκη βλέπω μετά λύπης μου ότι η αντιπολίτευση τείνει να γίνει περισσότερη από την κυβέρνηση. Και θα ήθελα να σταματήσει αυτή η καραμέλα για το μπλε ραδιόφωνο. Εγώ τη μεγαλύτερη αντιπολίτευση τη δέχομαι από το μπλε ραδιόφωνο (σ.σ.: Blue Star Fm). Δε με πειράζει όμως. Δεν πρόκειται νʼ αλλάξω κάτι στη γραμμή που χάραξα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εμφανιστώ σε άλλα μέσα. Δε θα τιμωρήσω κανέναν. Εγώ θα απαξιώσω κάποια μέσα με το να μην εμφανίζομαι σʼ αυτά. Δεν έχω ανάγκη τις εφημερίδες ούτε το ραδιόφωνο. Έχω ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της Νίκης, την οποία την έχω στο πλαίσιο μιας καθαρότητας και μιας εξυγίανσης αυτής της ομάδας. Και το ʽχω πει ότι η εξυγίανση σʼ αυτή τη φάση που είμαστε -κι ας είναι ο κόουτς παρών- έχει περισσότερη για μένα σημασία από την άνοδο στη Βʼ Εθνική. Δεν είπα ότι δε θα δεχθώ την κριτική.

Αλλά έχετε την εντύπωση ότι η κριτική την οποία δέχομαι, ενώ έχω αναλάβει επτά μέρες, έπρεπε να ήταν αυτή; Πού πρέπει να φτάσουμε; Να βγάζω τις αποδείξεις που πλήρωσα τους παίκτες και τον προπονητή; Τι λέτε κύριοι; Από ποιον τα ζητούσατε αυτά τόσο καιρό, που ήταν όλοι οι παίκτες έξι και εφτά χρόνια απλήρωτοι; Από ποιον τα ζητούσατε αυτά τόσα χρόνια που έπαιρνε η ομάδα επιχορηγήσεις και ήρθατε φέτος στον Δαλούκα που μπόρεσε και πλήρωσε και τους παίκτες και τους προπονητές με μηδέν επιχορήγηση;».

Για το τι θα ήθελε νʼ αλλάξει στον κόσμο της Νίκης: «Ένα βασικό μειονέκτημα που ορίζει τα θεμέλια αυτής της ομάδας είναι οι πεζοδρομιακές και καφενειακές συζητήσεις. Αντί να εκλείψουν, στη Νέα Ιωνία είναι ο κανόνας. Εγώ σʼ αυτή τη λογική δεν πρόκειται να μπω και τις αποφάσεις θα τις παίρνω, όπως τις παίρνω μέχρι τώρα, δηλαδή με καθαρό μυαλό. Είμαι παρά το νεαρό της ηλικίας μου πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και κάποια πράγματα μπορώ να τα βλέπω και εγώ με διαφορετικό μάτι. Απλά το να δεχθώ μέσα σε επτά μέρες τόση λάσπη και τόσο πόλεμο και μεθοδευμένα - αυτό είναι που με πειράζει περισσότερο - σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως πέρασα και χειρότερα, οπότε δόξα τω Θεω».

Το νικιώτικο ραδιόφωνο Blue Star Fm: «Αν νομίζετε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νίκης κι όχι αυτό το μικρό αντιπολιτευτικό κύμα που υπάρχει αυτόν τον καιρό, γνωρίζετε την απάντηση. Σε άλλες εποχές κάποιες εκπομπές δε θα τολμούσαν καν να υπάρξουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αποφάσισαν κάποιοι να βγαίνουν συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πάνω που πάμε να κάνουμε κάτι. Προσπαθώ να σταματήσω το κακό το οποίο γίνεται στη Νίκη κι όχι στον Δαλούκα.

Δε νομίζω ότι εξυπηρετώ κάποιο προσωπικό συμφέρον με τόσα χρέη που έχει η Νίκη. Στη συμπόρευση μαζί με τον Δαλούκα και τη Νίκη δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μισή εκπομπή, που να είναι κατά του Δαλούκα. Δε γίνεται το ποτάμι να πηγαίνει δεξιά και εσείς να θέλετε να το πάτε αριστερά. Βγάλατε τον κ. Αλεξίου, επειδή το απαίτησε κι όχι γιατί το θέλατε. Το έργο μου στη Νίκη θα συνεχίσω να το κάνω. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα μεγαλύτερο επίπεδο φιλτραρίσματος τι λέγεται στο ραδιόφωνο και επαναλαμβάνω ότι σε επίπεδο ξεκατινιάσματος εγώ δεν πρόκειται να πέσω. Όποιος το θέλει αυτό, ας βγαίνει στις μεσημεριανές εκπομπές. Πάνω από όλα θέλω να οπλίσουμε με δύναμη τον νέο προπονητή».

Champions League: Ο Φιρμίνο «ξέρανε» την Παρί - Όλα τα αποτελέσματα (videos)
Champions League: Ο Φιρμίνο «ξέρανε» την Παρί - Όλα τα αποτελέσματα (videos)
Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβουμε ότι ΑΥΤΟ είναι ένα αυτοκίνητο
Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβουμε ότι ΑΥΤΟ είναι ένα αυτοκίνητο
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Βέργο
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Βέργο
Επίσημη διαμαρτυρία της ΕΟΕ στη ΔΟΕ για τη μη ανάδειξη «αθανάτου» από τη χώρα μας
Επίσημη διαμαρτυρία της ΕΟΕ στη ΔΟΕ για τη μη ανάδειξη «αθανάτου» από τη χώρα μας

 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
  01:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4ος Τελικός. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  01:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • NASCAR Decades: 80's
  01:25Ντοκιμαντέρ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ντόρτμουντ
  01:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  01:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Χάιντενχαϊμ
  03:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  03:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E37
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  04:451η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:55Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E8
  05:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:25Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ράγιο Βαγιεκάνο
  05:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:05Μόσχα, Ρωσία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  07:05Μόσχα, Ρωσία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:45Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Αμβούργο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  09:00SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  09:55ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπέτις
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:10Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  10:15SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  12:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Έιμπαρ
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:20Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E2
  13:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  14:20ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  14:30Ημιτελικοί - Γαλλία-Ισπανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  15:45Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  16:30Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  17:00Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies