Δαλούκας: «Είχαμε βαλτώσει με τον Αλεξίου»
SHARE

Δαλούκας: «Είχαμε βαλτώσει με τον Αλεξίου»

Στις βολές του τέως τεχνικού της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, και για τα όσα τον κατηγόρησε απάντησε ο Γιώργος Δαλούκας, που επισήμανε ότι με τον κ. Αλεξίου η ομάδα είχε βαλτώσει.

Το νέο αφεντικό της ΠΑΕ με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού των «κυανόλευκων», Απόστολου Χαραλαμπίδη, ξεκαθάρισε ότι η αλλαγή προπονητή έγινε για να βγει ο σύλλογος από τον βάλτο. Επίσης, δήλωσε ότι η Νίκη πρέπει να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης, ενώ σχολίασε και την κρητική που δέχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

Για τις δηλώσεις του κ. Αλεξίου: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο γιʼ αυτά που δήλωσε ο πρώην προπονητής. Αν έχουν πληρωθεί οι προπονητές μπορείτε να το γνωρίζετε, αν πήραν προκαταβολές οι μεταγραφές μπορείτε επίσης να το γνωρίζετε, διότι δεν έρχεται κάποιος παίκτης, χωρίς να πάρει προκαταβολή. Το αν πληρώθηκε ο κ. Αλεξίου από μένα επίσης μπορείτε να το γνωρίζετε. Μέχρι και ο υπάλληλος της τράπεζας πιστοποίησε ότι πήρε τα χρήματα. Δεν πρόκειται να πέσω σε κανένα επίπεδο ξεκατινιάσματος. Εγώ είναι εδώ, γιατί με ενδιαφέρει το καλό της Νίκης και τίποτε άλλο. Τόσο απλά».

Το λόγο της αποχώρησης του Αλ. Αλεξίου: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία ομάδα ούτε την ιστορία της, δεν ανέχομαι ως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον τις τύχες της ομάδας να φέρνει η Νίκη 0-0 με τη Λευκάδα και με τη Δόξα Κρανούλας και να ʽμαστε ευχαριστημένοι. Επειδή αυτό δε μου άρεσε, έπρεπε νʼ αλλάξει η ομάδα προπονητή. Αισθανόμουν ότι είχαμε βαλτώσει, γιʼ αυτό φέραμε τον κ. Χαραλαμπίδη να μας βγάλει από τον βάλτο».

Το αν υπάρχουν χρηματοδότες της ομάδας, που δε θέλουν να εμφανιστούν στο προσκήνιο: «Υπάρχουν ένας-δύο άνθρωποι που βοηθάνε, σίγουρα υπήρξαν δύο-τρεις άνθρωποι που υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν. Τους περιμένω κι αυτούς να έρθουν δίπλα μας. Έχω ξαναπεί ότι η νέα Νίκη μπορεί να λειτουργήσει με τα νέα οικονομικά δεδομένα ως μια εταιρεία λαϊκής βάσης. Βλέπω το παράδειγμα του Άρη και το χαίρομαι. Αυτό το πράγμα έχω κατά νου να κάνω. Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, γιʼ αυτό θα πάμε με πολύ σοβαρά βήματα και σε ένα στενό οικονομικό πλαίσιο. Έχετε την εντύπωση ότι δεν ήθελα να φέρω παίκτες Αʼ Εθνικής;

Όμως στόχος για μένα είναι οι παίκτες, ο προπονητής, ο γυμναστής και οι υπόλοιποι να είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίο ευρώ, όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα συν τις υπόλοιπες υποθέσεις, που έχει η Νίκη ανοικτές. Γιʼ αυτό το λόγο λοιπόν γνωρίζετε ότι για οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει και να μπει στη νέα διοίκηση η πόρτα είναι ανοιχτή, όμως μέσα σε πλαίσιο διαφάνειας και κυρίως υπευθυνότητας».

Τον οικονομικό προγραμματισμό με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια η Νίκη ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της μέχρι τον Φεβρουάριο: «Η άποψή μου είναι ότι αυτό γινόταν τα τελευταία χρόνια, γιατί η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, όχι γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα. Να μου πει ο οποιοσδήποτε πότε μοιράστηκαν προσωπικά χρήματα σε ποδοσφαιριστές. Και σας κοιτάω όλους στα μάτια. Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι. Την ιστορία που γινόταν μέχρι τώρα την ξέρετε όλοι. Απλά δε θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας».

Το νέο Δ.Σ: «Θέλω να κάνω πράξη την υπόσχεση προς τους οργανωμένους να μπει για πρώτη φορά ένα μέλος τους στη διοίκηση, το οποίο όμως θα βγει από όλους τους συνδέσμους. Να είναι αποδεκτό απʼ όλους, προκειμένου να μπει στο Δ.Σ. Κι αυτό γιατί θέλω να ενημερώνει και τους υπόλοιπους για όσα γίνονται εκεί».

Την οικονομική επιτροπή εξυγίανσης που σύστησε: «Για μένα αυτή η επιτροπή είναι εξίσου σημαντική με τη διοίκηση. Θα έχει καθήκοντα να οδηγεί τη διοίκηση σε σωστούς δρόμους, αλλά και να μας βρει οικονομικούς πόρους, είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω επιχορηγήσεων από διάφορους τοπικούς και μη φορείς και οργανισμούς, προκειμένου να βγει η Νίκη από το οικονομικό αδιέξοδο. Επίσης θα ασχοληθεί και με τις μαύρες τρύπες του παρελθόντος. Και να θυμάστε καλά ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει με τις μαύρες τρύπες του παρελθόντος. Όλα είναι ανοιχτά και δεν έχει σταματήσει τίποτα να διερευνάται».

Τις αρχικές εξαγγελίες που είχε κάνει και ειδικά για τη Λέσχη Φίλων Νίκης: «Αυτό που είπα για τη Λέσχη Φίλων Νίκης ισχύει και είναι υπό το πρίσμα αυτού που είπα πριν, ότι η Νίκη πρέπει να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης. Αν προχωρήσουμε λίγο τη Λέσχη Φίλων Νίκης θα φτάσουμε εκεί. Όσον αφορά την μπουτίκ και τα υπόλοιπα πράγματα, επειδή πολύς κόσμος λέει ότι είπε αυτό και δεν πρόλαβε να γίνει. Εφτά μέρες έχω που ανέλαβα ουσιαστικά τις τύχες αυτής της ομάδας. Αν έχει κάποιος την εντύπωση ότι έχω κάνει λίγα, ας έρθει στη θέση τη δικιά μου να δούμε αν θα κάνει περισσότερα. Και μου αρέσει που κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι, γιατί συμφωνείτε.

Στην κριτική είμαστε όλοι καλοί. Αλλά εδώ στη Νίκη βλέπω μετά λύπης μου ότι η αντιπολίτευση τείνει να γίνει περισσότερη από την κυβέρνηση. Και θα ήθελα να σταματήσει αυτή η καραμέλα για το μπλε ραδιόφωνο. Εγώ τη μεγαλύτερη αντιπολίτευση τη δέχομαι από το μπλε ραδιόφωνο (σ.σ.: Blue Star Fm). Δε με πειράζει όμως. Δεν πρόκειται νʼ αλλάξω κάτι στη γραμμή που χάραξα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εμφανιστώ σε άλλα μέσα. Δε θα τιμωρήσω κανέναν. Εγώ θα απαξιώσω κάποια μέσα με το να μην εμφανίζομαι σʼ αυτά. Δεν έχω ανάγκη τις εφημερίδες ούτε το ραδιόφωνο. Έχω ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της Νίκης, την οποία την έχω στο πλαίσιο μιας καθαρότητας και μιας εξυγίανσης αυτής της ομάδας. Και το ʽχω πει ότι η εξυγίανση σʼ αυτή τη φάση που είμαστε -κι ας είναι ο κόουτς παρών- έχει περισσότερη για μένα σημασία από την άνοδο στη Βʼ Εθνική. Δεν είπα ότι δε θα δεχθώ την κριτική.

Αλλά έχετε την εντύπωση ότι η κριτική την οποία δέχομαι, ενώ έχω αναλάβει επτά μέρες, έπρεπε να ήταν αυτή; Πού πρέπει να φτάσουμε; Να βγάζω τις αποδείξεις που πλήρωσα τους παίκτες και τον προπονητή; Τι λέτε κύριοι; Από ποιον τα ζητούσατε αυτά τόσο καιρό, που ήταν όλοι οι παίκτες έξι και εφτά χρόνια απλήρωτοι; Από ποιον τα ζητούσατε αυτά τόσα χρόνια που έπαιρνε η ομάδα επιχορηγήσεις και ήρθατε φέτος στον Δαλούκα που μπόρεσε και πλήρωσε και τους παίκτες και τους προπονητές με μηδέν επιχορήγηση;».

Για το τι θα ήθελε νʼ αλλάξει στον κόσμο της Νίκης: «Ένα βασικό μειονέκτημα που ορίζει τα θεμέλια αυτής της ομάδας είναι οι πεζοδρομιακές και καφενειακές συζητήσεις. Αντί να εκλείψουν, στη Νέα Ιωνία είναι ο κανόνας. Εγώ σʼ αυτή τη λογική δεν πρόκειται να μπω και τις αποφάσεις θα τις παίρνω, όπως τις παίρνω μέχρι τώρα, δηλαδή με καθαρό μυαλό. Είμαι παρά το νεαρό της ηλικίας μου πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και κάποια πράγματα μπορώ να τα βλέπω και εγώ με διαφορετικό μάτι. Απλά το να δεχθώ μέσα σε επτά μέρες τόση λάσπη και τόσο πόλεμο και μεθοδευμένα - αυτό είναι που με πειράζει περισσότερο - σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως πέρασα και χειρότερα, οπότε δόξα τω Θεω».

Το νικιώτικο ραδιόφωνο Blue Star Fm: «Αν νομίζετε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νίκης κι όχι αυτό το μικρό αντιπολιτευτικό κύμα που υπάρχει αυτόν τον καιρό, γνωρίζετε την απάντηση. Σε άλλες εποχές κάποιες εκπομπές δε θα τολμούσαν καν να υπάρξουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αποφάσισαν κάποιοι να βγαίνουν συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πάνω που πάμε να κάνουμε κάτι. Προσπαθώ να σταματήσω το κακό το οποίο γίνεται στη Νίκη κι όχι στον Δαλούκα.

Δε νομίζω ότι εξυπηρετώ κάποιο προσωπικό συμφέρον με τόσα χρέη που έχει η Νίκη. Στη συμπόρευση μαζί με τον Δαλούκα και τη Νίκη δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μισή εκπομπή, που να είναι κατά του Δαλούκα. Δε γίνεται το ποτάμι να πηγαίνει δεξιά και εσείς να θέλετε να το πάτε αριστερά. Βγάλατε τον κ. Αλεξίου, επειδή το απαίτησε κι όχι γιατί το θέλατε. Το έργο μου στη Νίκη θα συνεχίσω να το κάνω. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα μεγαλύτερο επίπεδο φιλτραρίσματος τι λέγεται στο ραδιόφωνο και επαναλαμβάνω ότι σε επίπεδο ξεκατινιάσματος εγώ δεν πρόκειται να πέσω. Όποιος το θέλει αυτό, ας βγαίνει στις μεσημεριανές εκπομπές. Πάνω από όλα θέλω να οπλίσουμε με δύναμη τον νέο προπονητή».

ΑΕΚ: Στην Αθήνα την Τετάρτη (18/7) ο Μπογέ
ΑΕΚ: Στην Αθήνα την Τετάρτη (18/7) ο Μπογέ
Νέο «μπαμ» ετοιμάζει η Γιουβέντους με Ζιντάν!
Νέο «μπαμ» ετοιμάζει η Γιουβέντους με Ζιντάν!
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Σασί
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Σασί
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη και Κουβόπουλο (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη και Κουβόπουλο (video)
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies