Αλεξίου: «Εύχομαι να μην είναι φούσκα»
SHARE

Αλεξίου: «Εύχομαι να μην είναι φούσκα»

Βολές κατά του Γιώργου Δαλούκα εξαπέλυσε ο τέως προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον Blue star FM κατηγόρησε τον Δαλούκα ότι όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος τονίζοντας ότι άλλαξε χαρακτήρα από τη στιγμή που έγινε το αφεντικό της ΠΑΕ: «Με το που έγινε ιδιοκτήτης, άλλαξε τον χαρακτήρα του. Όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος. Εύχομαι να μην είναι φούσκα. Όλα εξαρτώνται από τον ιδιοκτήτη». Επίσης, αμφισβήτησε ότι ο Δαλούκας μοίρασε 25.000 ευρώ στους παίκτες παραμονές του παιχνιδιού με τη Δόξα Κρανούλας και χαρακτήρισε τη Νίκη Βόλου ένα «μεγάλο καράβι» εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν μπορεί ο κ. Δαλούκας να αντεπεξέλθει: «Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Με τα ψέματα δε θα οδηγήσει το καράβι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

«Δίνω αυτή τη συνέντευξη, αλλά δε θέλω να κάνω κακό στην ομάδα. Ξέρετε την αγάπη που έχω στη Νίκη και τον κόσμο. Ας ξεκινήσουμε από το καλοκαίρι. Μετά την εντολή του κ. Βαλαχή σε εμένα και τον κ. Δαλούκα να φτιάξουμε την ομάδα, αποφασίσαμε από κοινού να πάμε σε ένα χαμηλό μπάτζετ, που είναι το πιο χαμηλό (;) στην κατηγορία. Από την πρώτη στιγμή είπα, χωρίς να φοβηθώ, ότι πάω για πρωτάθλημα με τα νέα παιδιά που έχω, γιατί τα εμπιστεύομαι. Αν ήθελα να είμαι κατοχυρωμένος, θα μπορούσα να πάρω 15 έμπειρους ποδοσφαιριστές και να χρεώσουμε το σύλλογο πολλά λεφτά. Όμως επιλέξαμε μέσα από μία εξυγίανση να πάει η ομάδα για πρωταθλητισμό.

Ο κ. Δαλούκας δούλεψε πολύ μαζί μου και στις επιλογές του καλοκαιριού δεν υπήρχε καμία αποτυχία, ειδικά σε ό,τι αφορά στα νέα παιδιά, τα οποία είναι εξαιρετικά. Η ομάδα είναι αήττητη, είμαστε μέσα στους στόχους. Μέχρι τον Τύρναβο, που είχε πει ο κ. Βαλαχής ότι θ’ αποχωρήσει, ήμασταν καλά όλοι και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε ένα καλό κλίμα. Οικονομικά ήμασταν λίγο ζορισμένοι, αλλά οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν χρήματα, όχι πάρα πολλά, αλλά προσπαθούσαμε να κάνουμε μία συντήρηση.

Μετά τον Τύρναβο διαλύθηκαν τα πάντα. Δεν υπήρχε τίποτε. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα ήμουν μόνος μου εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Από τότε άρχισε να χαλάει όλο αυτό το οικοδόμημα που είχαμε στήσει. Άρχισε η μεγάλη ανασφάλεια, γιατί τα παιδιά παίζουν μπάλα, για να ζήσουν. Είχε γίνει μία συνάντηση μεταξύ του κ. Δαλούκα, του κ. Βαλαχή και εμού, ώστε να δώσει ο κ. Βαλαχής τις μετοχές του στον κ. Δαλούκα. Ο κ. Βαλαχής ήθελε να τελειώσει το ζήτημα και είχε πει ότι θα φέρει το 47% στον κ. Δαλούκα. Όμως το θέμα κωλυσιεργούσε, γιατί υπήρχαν κάποια προβλήματα. Μετά τον Τύρναβο οι παίκτες δεν πληρώνονταν». 

Για τη φυγή των Πετρά, Μπουσινάκη και Βλάχου: «Αυτά τα παιδιά ήταν στην ομάδα από πέρσι και είχαν κάνει μία συμφωνία με τον κ. Δαλούκα. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχαν κάνει (σ.σ.: χάρισαν πολλά χρήματα από το περσινό τους συμβόλαιο), αλλά βλέποντας να έρχονται στην ομάδα νέοι παίκτες και να παίρνουν κάποια χρήματα, ένιωθαν αδικία και ήταν στεναχωρημένοι. Όταν είσαι στα αποδυτήρια και ο ένας έχει πάρει χρήματα και ο άλλος όχι, καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι καλό πράγμα. Υπήρχε μια μουρμούρα στα αποδυτήρια.

Είχαμε πει με τον κ. Δαλούκα να είναι εδώ μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά να τους αφήσουμε να φύγουν, όταν έρθουν οι νέες μεταγραφές. Πρώτα δηλαδή να φέρουμε παίκτες και μετά να τους δώσουμε. Τελικά αυτά τα παιδιά έκαναν προσφυγή από μόνα τους μετά την πρώτη αποχή των ποδοσφαιριστών, όταν οι παίκτες πίεζαν τον κ. Δαλούκα να τους δώσει χρήματα κι εκείνος ως τεχνικός διευθυντής δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Είχα δώσει σε όλους ρεπό κι αυτοί οι τρεις δε γύρισαν - ειδικά ο Βλάχος δεν είχε χρήματα να γυρίσει από τα Γιάννινα- και έκαναν προσφυγή».

Για τα 25.000 ευρώ που μοίρασε στους παίκτες ο κ. Δαλούκας: «Ο κ. Δαλούκας ήρθε στα αποδυτήρια και παρουσιάστηκε ως ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας. Είπε στους ποδοσφαιριστές ότι όποιος δεν κάνει θα φύγει. Δεν ξέρω πού τα ‘δωσε και πώς τα δώσε τα 25.000 ευρώ. Μπορεί να έδωσε και 100.000. Μ’ αυτό που είπε στον κόσμο δημιούργησε μια εικόνα ότι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είμαστε πληρωμένοι. Και στον αγώνα με την Κρανούλα, που χάσαμε έξι κλασικές ευκαιρίες, ξαφνικά ο κόσμος στράφηκε στα νέα παιδιά και τους έλεγε “γιατί δεν παίζετε μπάλα”. Αυτό για μένα δεν ήταν σωστό να γίνει».

Για τον Γ. Δαλούκα: «Όσο ήταν εκτελεστικός διευθυντής και υπάλληλος είχε όρεξη και διάθεση. Όταν έγινε ιδιοκτήτης, είδε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, με την έννοια ότι όσο ήταν υπάλληλος τον πλήρωναν, ενώ τώρα είναι ιδιοκτήτης και πρέπει να πληρώνει. Δεν ξέρω αν έχει πάρει την ομάδα και μακάρι να την πάρει, γιατί τη θέλει πάρα πολύ. Σας το λέω εγώ ότι η Νίκη Βόλου θα είναι του χρόνου στη Β’ Εθνική, είτε βγει πρώτη είτε δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη.

Το ζήτημα δεν είναι αυτό, αλλά να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εφόσον ο κ. Δαλούκας θέλει να γίνει ιδιοκτήτης, πρέπει να ενεργήσει επαγγελματικά. Τον είχα ρωτήσει αν έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει αυτό το καράβι. Δυστυχώς βλέπω ότι με την κίνηση που έκανε με τα 25.000 δεν είναι έτσι, όπως μου τα ‘λεγε. Η Νίκη είναι ένα μεγάλο καράβι και δεν ξέρω αν θ’ αντεπεξέλθει. Αυτό που θέλει ο κόσμος, πρέπει να το δώσει. Επειδή ξέρω πάρα πολλά πράγματα, του λέω ότι πρέπει να προσέχει, γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις απ’ αυτόν. Πρέπει να μάθει να λειτουργεί.

Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Με τα ψέματα δε θα οδηγήσει το καράβι. Με το που έγινε ιδιοκτήτης, άλλαξε τον χαρακτήρα του. Όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος. Εύχομαι να μην είναι φούσκα. Όλα εξαρτώνται από τον ιδιοκτήτη. Του το λέω σαν μεγαλύτερος του: να προσπαθήσει να ηρεμήσει και να δει πιο σοβαρά τα πράγματα, γιατί ο χαρακτήρας του από υπάλληλος σε ιδιοκτήτη άλλαξε. Πρέπει να ενώσει όλη τη Νίκη και να μην τη χωρίσει. Ξαφνικά βλέπω ότι η Νίκη διασπάστηκε. Εγώ είμαι αρσενικός και δεν κρύβομαι. Δεν τα βλέπω τα πράγματα καλά. Τώρα που έφυγα, ίσως μπορέσει να τα κάνει καλά. Το τελευταίο διάστημα είχε ξεφύγει λιγάκι».

Για τον κόσμο της Νίκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της Νίκης για την αγάπη του. Να ξέρει ότι αυτή η ομάδα με τα νέα παιδιά έχει μέλλον. Τόσα χρόνια είχε παίκτες για ένα χρόνο και δεν είχε μέλλον. Ήταν μία φούσκα. Όμως αυτή η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. Είναι μια ομάδα έτοιμη, που δε χάνει πουθενά και με μέταλλο. Για πρώτη φορά την Κυριακή σε ένα ματς χρησιμοποιήθηκαν 6 παίκτες κάτω των 21 ετών. Από την αρχή είπα στον κόσμο την αλήθεια. Εγώ δεν … κωλώνω πουθενά. Άλλοι πρέπει να παν να κρυφτούνε».

Για το συμβόλαιό του: «Είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον κ. Ιωαννίδη, που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όταν γίνεται αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, πρέπει να κάνεις συμβόλαιο με το νέο ιδιοκτήτη. Αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί χωρίσαμε κι έφυγα από την ομάδα».

Για τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου: «Είχαμε πει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε με νέα παιδιά και τον Δεκέμβριο να βάλουμε τις “πινελιές”, αλλά με επιλογές σωστές κι όχι από το πανέρι. Είχαμε πει να ενισχυθεί η ομάδα με τέσσερις καλούς ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο. Δύο αμυντικά χαφ, που να ξέρουν μπάλα, ένα δεκάρι και ένα εννιάρι».

Τέλος, ο Αλεξίου τόνισε ότι έχει πληρωθεί από τον κ. Ιωαννίδη και τον κ. Βαλαχή και πρόσθεσε: «Πλέον βρίσκομαι στο σπίτι μου να ηρεμήσω, γιατί στο τελευταίο διάστημα είχα πέσει σε ένα τρελάδικο, αλλά η Νίκη ήταν ένα μεγάλο πανεπιστήμιο».

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ. Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νίκης Βόλου έκανε παρέμβαση στον Blue Star και είπε: «Ο κ. Αλεξίου ήταν απλήρωτος από τον κ. Βαλαχή και πληρώθηκε 4.500 ευρώ από τον κ. Δαλούκα αποκλειστικά τις τελευταίες δύο μέρες. Τώρα, αν είναι φούσκα αυτό που επιχειρεί ο κ. Δαλούκας, να φέρνεις προπονητή και παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα, θα φανεί».

* Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, ο Δεληζήσης, που αγωνιζόταν στην Α.Ε Ποντίων Ηρακλής και ο Τάσος Τριανταφύλλου από την ΑΕΛ Καλλονή αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Καμπέσας: «Εξαιρετική εμπειρία στην Ελλάδα»
Καμπέσας: «Εξαιρετική εμπειρία στην Ελλάδα»
Η Πόπη Τσαπανίδου κάνει διακοπές με τις κόρες της (photo)
Η Πόπη Τσαπανίδου κάνει διακοπές με τις κόρες της (photo)
Παναθηναϊκός: Στέλνουν Γκαλαμπίνοφ οι Ιταλοί
Παναθηναϊκός: Στέλνουν Γκαλαμπίνοφ οι Ιταλοί
Μουντιάλ 2018: «Χρυσάφι» στους παγκόσμιους πρωταθλητές!
Μουντιάλ 2018: «Χρυσάφι» στους παγκόσμιους πρωταθλητές!
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
 • Μπάσκετ: Ουσάκ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  21:10Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Λίβερπουλ
  21:25UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ίνγκολσταντ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  22:00Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Μπενφίκα
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  23:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  23:25UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  23:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:35Φινλανδία.
 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:05Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Σέλτικ
  00:25UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  00:30Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Λίβερπουλ
  01:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  01:45Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  02:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:00Μαρκόπουλο.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  03:10Fever Tree Championships. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Λίβερπουλ
  03:20UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:30Φινλανδία.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Βενέτσια
  03:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E12
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  05:00Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  05:35UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  06:00Outdoor Specials.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  06:30Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Ουσάκ - Φενέρμπαχτσε
  06:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  06:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:15Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:35Φινλανδία.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  07:50Αφιέρωμα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:10Skyrunner World Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:20Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Καζακστάν
  08:30Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  08:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  08:45Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  09:25Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα
  10:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  10:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  10:30Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  11:05Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  11:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Λίβερπουλ
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Σέλτικ
  13:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  14:30Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
  14:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  15:00Outdoor Specials.
 • MotoGP 2018
  15:30Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:00Canada Man.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:45Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  17:00Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  17:30Outdoor Specials.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  18:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ (Ζ)
  19:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies