Αλεξίου: «Εύχομαι να μην είναι φούσκα»
SHARE

Αλεξίου: «Εύχομαι να μην είναι φούσκα»

Βολές κατά του Γιώργου Δαλούκα εξαπέλυσε ο τέως προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον Blue star FM κατηγόρησε τον Δαλούκα ότι όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος τονίζοντας ότι άλλαξε χαρακτήρα από τη στιγμή που έγινε το αφεντικό της ΠΑΕ: «Με το που έγινε ιδιοκτήτης, άλλαξε τον χαρακτήρα του. Όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος. Εύχομαι να μην είναι φούσκα. Όλα εξαρτώνται από τον ιδιοκτήτη». Επίσης, αμφισβήτησε ότι ο Δαλούκας μοίρασε 25.000 ευρώ στους παίκτες παραμονές του παιχνιδιού με τη Δόξα Κρανούλας και χαρακτήρισε τη Νίκη Βόλου ένα «μεγάλο καράβι» εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν μπορεί ο κ. Δαλούκας να αντεπεξέλθει: «Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Με τα ψέματα δε θα οδηγήσει το καράβι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

«Δίνω αυτή τη συνέντευξη, αλλά δε θέλω να κάνω κακό στην ομάδα. Ξέρετε την αγάπη που έχω στη Νίκη και τον κόσμο. Ας ξεκινήσουμε από το καλοκαίρι. Μετά την εντολή του κ. Βαλαχή σε εμένα και τον κ. Δαλούκα να φτιάξουμε την ομάδα, αποφασίσαμε από κοινού να πάμε σε ένα χαμηλό μπάτζετ, που είναι το πιο χαμηλό (;) στην κατηγορία. Από την πρώτη στιγμή είπα, χωρίς να φοβηθώ, ότι πάω για πρωτάθλημα με τα νέα παιδιά που έχω, γιατί τα εμπιστεύομαι. Αν ήθελα να είμαι κατοχυρωμένος, θα μπορούσα να πάρω 15 έμπειρους ποδοσφαιριστές και να χρεώσουμε το σύλλογο πολλά λεφτά. Όμως επιλέξαμε μέσα από μία εξυγίανση να πάει η ομάδα για πρωταθλητισμό.

Ο κ. Δαλούκας δούλεψε πολύ μαζί μου και στις επιλογές του καλοκαιριού δεν υπήρχε καμία αποτυχία, ειδικά σε ό,τι αφορά στα νέα παιδιά, τα οποία είναι εξαιρετικά. Η ομάδα είναι αήττητη, είμαστε μέσα στους στόχους. Μέχρι τον Τύρναβο, που είχε πει ο κ. Βαλαχής ότι θ’ αποχωρήσει, ήμασταν καλά όλοι και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε ένα καλό κλίμα. Οικονομικά ήμασταν λίγο ζορισμένοι, αλλά οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν χρήματα, όχι πάρα πολλά, αλλά προσπαθούσαμε να κάνουμε μία συντήρηση.

Μετά τον Τύρναβο διαλύθηκαν τα πάντα. Δεν υπήρχε τίποτε. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα ήμουν μόνος μου εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Από τότε άρχισε να χαλάει όλο αυτό το οικοδόμημα που είχαμε στήσει. Άρχισε η μεγάλη ανασφάλεια, γιατί τα παιδιά παίζουν μπάλα, για να ζήσουν. Είχε γίνει μία συνάντηση μεταξύ του κ. Δαλούκα, του κ. Βαλαχή και εμού, ώστε να δώσει ο κ. Βαλαχής τις μετοχές του στον κ. Δαλούκα. Ο κ. Βαλαχής ήθελε να τελειώσει το ζήτημα και είχε πει ότι θα φέρει το 47% στον κ. Δαλούκα. Όμως το θέμα κωλυσιεργούσε, γιατί υπήρχαν κάποια προβλήματα. Μετά τον Τύρναβο οι παίκτες δεν πληρώνονταν». 

Για τη φυγή των Πετρά, Μπουσινάκη και Βλάχου: «Αυτά τα παιδιά ήταν στην ομάδα από πέρσι και είχαν κάνει μία συμφωνία με τον κ. Δαλούκα. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχαν κάνει (σ.σ.: χάρισαν πολλά χρήματα από το περσινό τους συμβόλαιο), αλλά βλέποντας να έρχονται στην ομάδα νέοι παίκτες και να παίρνουν κάποια χρήματα, ένιωθαν αδικία και ήταν στεναχωρημένοι. Όταν είσαι στα αποδυτήρια και ο ένας έχει πάρει χρήματα και ο άλλος όχι, καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι καλό πράγμα. Υπήρχε μια μουρμούρα στα αποδυτήρια.

Είχαμε πει με τον κ. Δαλούκα να είναι εδώ μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά να τους αφήσουμε να φύγουν, όταν έρθουν οι νέες μεταγραφές. Πρώτα δηλαδή να φέρουμε παίκτες και μετά να τους δώσουμε. Τελικά αυτά τα παιδιά έκαναν προσφυγή από μόνα τους μετά την πρώτη αποχή των ποδοσφαιριστών, όταν οι παίκτες πίεζαν τον κ. Δαλούκα να τους δώσει χρήματα κι εκείνος ως τεχνικός διευθυντής δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Είχα δώσει σε όλους ρεπό κι αυτοί οι τρεις δε γύρισαν - ειδικά ο Βλάχος δεν είχε χρήματα να γυρίσει από τα Γιάννινα- και έκαναν προσφυγή».

Για τα 25.000 ευρώ που μοίρασε στους παίκτες ο κ. Δαλούκας: «Ο κ. Δαλούκας ήρθε στα αποδυτήρια και παρουσιάστηκε ως ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας. Είπε στους ποδοσφαιριστές ότι όποιος δεν κάνει θα φύγει. Δεν ξέρω πού τα ‘δωσε και πώς τα δώσε τα 25.000 ευρώ. Μπορεί να έδωσε και 100.000. Μ’ αυτό που είπε στον κόσμο δημιούργησε μια εικόνα ότι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είμαστε πληρωμένοι. Και στον αγώνα με την Κρανούλα, που χάσαμε έξι κλασικές ευκαιρίες, ξαφνικά ο κόσμος στράφηκε στα νέα παιδιά και τους έλεγε “γιατί δεν παίζετε μπάλα”. Αυτό για μένα δεν ήταν σωστό να γίνει».

Για τον Γ. Δαλούκα: «Όσο ήταν εκτελεστικός διευθυντής και υπάλληλος είχε όρεξη και διάθεση. Όταν έγινε ιδιοκτήτης, είδε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, με την έννοια ότι όσο ήταν υπάλληλος τον πλήρωναν, ενώ τώρα είναι ιδιοκτήτης και πρέπει να πληρώνει. Δεν ξέρω αν έχει πάρει την ομάδα και μακάρι να την πάρει, γιατί τη θέλει πάρα πολύ. Σας το λέω εγώ ότι η Νίκη Βόλου θα είναι του χρόνου στη Β’ Εθνική, είτε βγει πρώτη είτε δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη.

Το ζήτημα δεν είναι αυτό, αλλά να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εφόσον ο κ. Δαλούκας θέλει να γίνει ιδιοκτήτης, πρέπει να ενεργήσει επαγγελματικά. Τον είχα ρωτήσει αν έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει αυτό το καράβι. Δυστυχώς βλέπω ότι με την κίνηση που έκανε με τα 25.000 δεν είναι έτσι, όπως μου τα ‘λεγε. Η Νίκη είναι ένα μεγάλο καράβι και δεν ξέρω αν θ’ αντεπεξέλθει. Αυτό που θέλει ο κόσμος, πρέπει να το δώσει. Επειδή ξέρω πάρα πολλά πράγματα, του λέω ότι πρέπει να προσέχει, γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις απ’ αυτόν. Πρέπει να μάθει να λειτουργεί.

Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Με τα ψέματα δε θα οδηγήσει το καράβι. Με το που έγινε ιδιοκτήτης, άλλαξε τον χαρακτήρα του. Όσο ήταν υπάλληλος, ήταν άλλος άνθρωπος. Εύχομαι να μην είναι φούσκα. Όλα εξαρτώνται από τον ιδιοκτήτη. Του το λέω σαν μεγαλύτερος του: να προσπαθήσει να ηρεμήσει και να δει πιο σοβαρά τα πράγματα, γιατί ο χαρακτήρας του από υπάλληλος σε ιδιοκτήτη άλλαξε. Πρέπει να ενώσει όλη τη Νίκη και να μην τη χωρίσει. Ξαφνικά βλέπω ότι η Νίκη διασπάστηκε. Εγώ είμαι αρσενικός και δεν κρύβομαι. Δεν τα βλέπω τα πράγματα καλά. Τώρα που έφυγα, ίσως μπορέσει να τα κάνει καλά. Το τελευταίο διάστημα είχε ξεφύγει λιγάκι».

Για τον κόσμο της Νίκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της Νίκης για την αγάπη του. Να ξέρει ότι αυτή η ομάδα με τα νέα παιδιά έχει μέλλον. Τόσα χρόνια είχε παίκτες για ένα χρόνο και δεν είχε μέλλον. Ήταν μία φούσκα. Όμως αυτή η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. Είναι μια ομάδα έτοιμη, που δε χάνει πουθενά και με μέταλλο. Για πρώτη φορά την Κυριακή σε ένα ματς χρησιμοποιήθηκαν 6 παίκτες κάτω των 21 ετών. Από την αρχή είπα στον κόσμο την αλήθεια. Εγώ δεν … κωλώνω πουθενά. Άλλοι πρέπει να παν να κρυφτούνε».

Για το συμβόλαιό του: «Είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον κ. Ιωαννίδη, που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όταν γίνεται αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, πρέπει να κάνεις συμβόλαιο με το νέο ιδιοκτήτη. Αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί χωρίσαμε κι έφυγα από την ομάδα».

Για τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου: «Είχαμε πει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε με νέα παιδιά και τον Δεκέμβριο να βάλουμε τις “πινελιές”, αλλά με επιλογές σωστές κι όχι από το πανέρι. Είχαμε πει να ενισχυθεί η ομάδα με τέσσερις καλούς ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο. Δύο αμυντικά χαφ, που να ξέρουν μπάλα, ένα δεκάρι και ένα εννιάρι».

Τέλος, ο Αλεξίου τόνισε ότι έχει πληρωθεί από τον κ. Ιωαννίδη και τον κ. Βαλαχή και πρόσθεσε: «Πλέον βρίσκομαι στο σπίτι μου να ηρεμήσω, γιατί στο τελευταίο διάστημα είχα πέσει σε ένα τρελάδικο, αλλά η Νίκη ήταν ένα μεγάλο πανεπιστήμιο».

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ. Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νίκης Βόλου έκανε παρέμβαση στον Blue Star και είπε: «Ο κ. Αλεξίου ήταν απλήρωτος από τον κ. Βαλαχή και πληρώθηκε 4.500 ευρώ από τον κ. Δαλούκα αποκλειστικά τις τελευταίες δύο μέρες. Τώρα, αν είναι φούσκα αυτό που επιχειρεί ο κ. Δαλούκας, να φέρνεις προπονητή και παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα, θα φανεί».

* Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, ο Δεληζήσης, που αγωνιζόταν στην Α.Ε Ποντίων Ηρακλής και ο Τάσος Τριανταφύλλου από την ΑΕΛ Καλλονή αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.


Μπλατ: «Επικίνδυνη και χωρίς Σβεντ η Χίμκι»
Μπλατ: «Επικίνδυνη και χωρίς Σβεντ η Χίμκι»
Σταματήστε ό,τι κάνετε για να δείτε το πιο «μαϊμού» πέναλτι της ιστορίας
Σταματήστε ό,τι κάνετε για να δείτε το πιο «μαϊμού» πέναλτι της ιστορίας
ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε δανεικό τον Μάνο από τον Ολυμπιακό (photos)
ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε δανεικό τον Μάνο από τον Ολυμπιακό (photos)
Ένα χρόνο χωρίς τη «μαγεία» που λέγεται Ροναλντίνιο (photos+videos)
Ένα χρόνο χωρίς τη «μαγεία» που λέγεται Ροναλντίνιο (photos+videos)

 • Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  12:00Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  13:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  13:45SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  15:05SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Καρολίνα Πλίσκοβα - Λέσια Τσουρένκο
  15:45WTA 2019. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΟΦΗ
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Charlotte Bank of America Roval 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
  17:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  17:30Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  18:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ (Ζ)
  19:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:459η φάση. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  22:30Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κάρεν Κατσάνοφ
  23:00Mubadala World Tennis Championship 2018. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:15Sydney Gala.
 • Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E3
  00:00Επεισόδιο: Πεκίνο. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:2523η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΠΑΟΚ
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  01:15Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • GP Confidential 2018 E25
  02:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  02:45Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  03:00Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  04:00Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  05:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  06:00Betshop Basket League 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  06:15Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος ΓΣΣ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:30Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  10:40Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Γκραν Κανάρια
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  13:45SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  14:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  15:05SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης (Ζ)
  16:00CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  17:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  18:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  19:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς (Ζ)
  20:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Νιουκάστλ
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:4510η φάση. Στιγμιότυπα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies