Ιωαννίδης: «Θέλουμε νίκη με Γάζωρο»

Ιωαννίδης: «Θέλουμε νίκη με Γάζωρο»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) ο τεχνικός του Βατανιακού Τάσος Ιωαννίδης, που μίλησε για τη νίκη με τον Οικονόμο, στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά και τις μεταγραφές.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του συλλόγου, Ελένη Ελέζη, επισήμανε πως θα καθιερωθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ιωαννίδης ξεκίνησε, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους που βοηθάτε το ποδόσφαιρο, αλλά και την ομάδα και εμένα ακόμη προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να έχουμε άριστη συνεργασία. Δώσαμε την περασμένη Κυριακή ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πήραμε μια μεγάλη νίκη με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα που έδειξε πως ξέρει πολύ καλά την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ευτυχώς καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ και στην συνέχεια προτίμησα να παίξουμε με παίκτη λιγότερο στην επίθεση προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα του Ποτουρίδη, κάτι που μας βγήκε στο γήπεδο και πετύχαμε το δεύτερο τέρμα. Στην συνέχεια δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, δεχθήκαμε μεγάλη πίεση όμως είχαμε σε μεγάλη ημέρα τον Γιάννη Σακελλλαρίδη.

Για την φάση του πέναλτι, επειδή λόγω της αποβολής μου ήμουν κοντά θέλω να πω πως δεν υπάρχει ανατροπή, ούτε καν επαφή. Θα προσπαθήσουμε  σε συνεργασία με την διοίκηση να  δουλέψουμε με έμψυχο δυναμικό από την Πιερία και να ανέβουμε σκαλοπάτια στο ποδόσφαιρο δίνοντας την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να πάνε σε ψηλότερο επίπεδο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό που δεν έχει δεχθεί ακόμη τέρμα και τον αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι σε φιλικό παιχνίδι. Θα δουλέψουμε στο πως θα τους αντιμετωπίσουμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε  να κερδίσουμε, θα παίξουμε για την νίκη.

Θα έχουμε βέβαια την απουσία του Στέφανου Σκέντου, του εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην νέα του ομάδα και τον ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία μας και του Νίκου Ντούλα που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα  και θα περιμένουμε την απόφαση της διοίκησης».

Για τα μεταγραφικά ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Θα ενισχυθούμε σίγουρα στην επίθεση με έναν ποδοσφαιριστή, πρώτος στόχος μας είναι ο Χουρίδης, μακάρι να έρθει και να βοηθήσει. Όμως εξετάζουμε και μια ακόμη περίπτωση για αυτήν την θέση, ενώ ίσως αποκτήσουμε και έναν μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή».

Δηλώσεις έκανε και ο νέος γενικός αρχηγός του Βατανιακού, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Χρόνια πολλά σε όλους σας με υγεία. Κλήθηκα από τον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Ποτουρίδη και βρίσκομαι εδώ με μεγάλη χαρά να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας που υπήρξα ποδοσφαιριστής με προπονητή τον κ. Ιωαννίδη  αλλά και ως προπονητής των τμημάτων υποδομής. Εύχομαι εκ μέρους της διοίκησης  στον Στέφανο Σκέντο καλή ποδοσφαιρική συνέχεια στον Πιερικό  και πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε».

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved