«Καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία»

«Καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία»

Για την έλλειψη βοήθειας, την αδιαφορία των τοπικών φορέων και επιχειρηματιών, αλλά και την κακόπιστη κριτική, που δέχεται ο Πανηλειακός και δεν αξίζει, μιλά μέσω ανακοίνωσης ο σύλλογος φίλων της ομάδας, RED BOYS CLUB "3".

Μέσω αυτής τονίζεται ότι «όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πλέον μεσσίες». Παράλληλα, καταγγέλλουν την προκλητική αδιαφορία από όπου και αν προέρχεται, ενώ κάνουν κάλεσμα σε όσους μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλών του Πανηλειακού:

«Από το καλοκαίρι, με τη νέα διοικητική και τεχνική ηγεσία, έγινε μία υπερπροσπάθεια για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα και να επιστρέψει ο Πανηλειακός πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Ελπίζαμε ότι το γεγονός αυτό θα ευαισθητοποιούσε τον φίλαθλο κόσμο, να έρθει πιο κοντά στην ομάδα και να βοηθήσει τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.
Παρότι η ομάδα, τόσο από τα φιλικά, όσο κι από το ξεκίνημα της περιόδου έχει μια εξαιρετική παρουσία, απεδείχθη ότι ο φίλαθλος κόσμος δεν έχει την απαιτούμενη συμμετοχή, όπως δεν υπάρχει η βοήθεια από φορείς, αρχές, επιχειρηματίες, και την πόλη γενικότερα.
Πράγμα που μας προβληματίζει σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδος.

Όταν ο Πανηλειακός και οι άνθρωποι του - μαζί με όλον τον ελληνικό λαό - ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά, η έλλειψη βοήθειας, η αδιαφορία αλλά και η κακόπιστη κριτική, δεν αξίζουν σε αυτή την ομάδα! Όλοι πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν υπάρχουν πλέον μεσσίες, ούτε ένας μόνο άνθρωπος (επενδυτής ή μεγαλοπαράγοντας ή όπως θέλετε πέστε τον) μπορεί να βρεθεί για την αγαπημένη μας ομάδα!
Πιθανότατα επίσης, δεν έχουμε - οι περισσότεροι - αντιληφθεί ότι η ομάδα και μόνο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, χρειάζεται ένα εξαιρετικά μεγάλο χρηματικό ποσό, αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

α) Τα πάγια έξοδα.

β) Η μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών και η ασφάλισή τους στο ΙΚΑ αλλά και σε ιδιωτική εταιρεία, (καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού).

γ) Τα έξοδα διαιτησίας (και παρατηρητών κ.τ.λ.) τα οποία είναι περίπου 2.000 με 2.500 ευρώ ανά παιχνίδι, εντός έδρας.

δ) Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στα εκτός έδρας, επίσης πολλών χιλιάδων ευρώ.

ε) Άλλα έξοδα που αφορούν τη χρήση γηπέδων - ποσοστά, τα πρόστιμα, και άλλα.

Την ίδια ώρα, η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και ο ΟΠΑΠ έχουν "ξεγράψει" το πρωτάθλημα αυτό (για την ακρίβεια, αυτό το ...τουρνουά των 11 ομάδων που έφτιαξαν και το ξεκίνησαν μόλις στις 27 Νοέμβρη, μετά από τόσους μήνες απραξίας), και δεν δίνουν ούτε ευρώ! Σε αντίθεση πάντως με τις δυο παραπάνω κατηγορίες, όπου π.χ. μέχρι και οι μεγάλες ομάδες έχουν διαφημίσεις παιχνιδιών του ΟΠΑΠ στις φανέλες...

Όλοι οι φορείς που μετέχουν και ασχολούνται με τα κοινά, όπως ο Δήμος, οι Βουλευτές, η Περιφερειακή Ενότητα (τέως Νομαρχία), τα μέλη του δημοτικού και του περιφερειακού Συμβουλίου, οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι, οι υποψήφιοι, κ.τ.λ., εξακολουθούν να δείχνουν προκλητική αδιαφορία για τον Πανηλειακό!

Δεν είναι όλα μόνο για να ...ρίχνουμε παραπάνω ...τσιμέντο από εδώ κι από εκεί, υπάρχουν κι άλλα θέματα για συμβολή και προσφορά. Όπως, π.χ. η Περιφερειακή Ενότητα χρηματοδοτεί το Ολυμπιακό Ράλλυ ή το Φεστιβάλ κινηματογράφου (και καλά κάνει) σε αντίθεση με την έλλειψη βοήθειας στον Πανηλειακό ή την αθέτηση των υποσχέσεων του Δημάρχου Πύργου (από το περυσινό μάλιστα καλοκαίρι) για χρηματική βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο! Άρνηση που επαναλήφθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που τέθηκε το θέμα!

Συνεχίζει να υπάρχει τόση αδιαφορία και ...αχρηστία, κάτι που πάνω απ' όλα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Όσο δύσκολοι κι αν είναι οι καιροί, να καταλάβουν όλοι καλά, ότι είναι ανήκουστο για τον Πύργο, το Νομό και γενικά για το ηλειακό ποδόσφαιρο, να μην μπορεί να βοηθήσει τον Πανηλειακό, που είναι ζωντανό κομμάτι, και της ιστορίας αλλά και του παρόντος της πόλης κι ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας!
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη του Πανηλειακού, ως τώρα «βάζουν πλάτη» στα τρομακτικά οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση παλεύει καθημερινά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, που προσδιορίζονται ΜΟΝΟ από έξοδα! Εμείς θα θέλαμε να συνεχίσουν το έργο τους, με στόχο το καλό της ομάδας, όπως άλλωστε συνεχώς κι οι ίδιοι τονίζουν!

Φίλοι του Πανηλειακού,
επειδή ο αγώνας συνεχίζεται, οφείλουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι - οπαδοί, να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας, ιδίως στους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας, καθώς και στο προπονητικό τιμ, που μέχρι σήμερα έχει θετικότατη παρουσία και αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!
Από τη δική μας πλευρά, καλούμε για άλλη μια φορά ΟΛΟΥΣ να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά και καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία, απ' όπου κι αν προέρχεται!
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού
RED BOYS CLUB "3"
Athens Club».

Σαββίδης: «Θα αποφασίσουμε για την συμμετοχή μας στον τελικό»!
Σαββίδης: «Θα αποφασίσουμε για την συμμετοχή μας στον τελικό»!
Τέλειωσε η συνάντηση ΕΠΟ-FIFA, εν αναμονή της απόφασης για Grexit
Τέλειωσε η συνάντηση ΕΠΟ-FIFA, εν αναμονή της απόφασης για Grexit
Ποντάρουμε στην Ζαλγκίρις
Ποντάρουμε στην Ζαλγκίρις
Παναθηναϊκός Superfoods: Στην τελική ευθεία για Μαδρίτη
Παναθηναϊκός Superfoods: Στην τελική ευθεία για Μαδρίτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης