Πηλαδάκης: «Δεν ξαναμιλάω με Πάτση»
SHARE

Πηλαδάκης: «Δεν ξαναμιλάω με Πάτση»

Καμία διάθεση να κάτσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ανδρέα Πάτση, προκειμένου να αυτός να μπει στη τη διοίκηση της Λάρισας, δεν έχει ο Κώστας Πηλαδάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, μιλώντας στον αέρα της «Ραδιοφωνίας Κισσάβου 97,8», αποκάλυψε πως παρά τις προσπάθειες που έκανε να μεταπείσει τον Κρις Κόουλμαν εκείνος ήθελε να αποχωρήσει από τον πάγκο της θεσσαλικής ΠΑΕ, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τους Σεσίνια, Μπόα Μόρτε. Ο Πηλαδάκης δεν παρέλειψε ακόμα να τονίσει πως ο αντικαταστάτης του Ουαλού τεχνικού θα προέρχεται από την ελληνική αγορά διαψεύδοντας πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο, αλλά και να περιγράψει τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της Λάρισας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης για όλους και για όλα:

«Είχα επιλέξει για το καλό της ομάδας να μη μιλήσω, σε αντίθεση με ορισμένους που το τελευταίο διάστημα δεν το σεβάστηκαν αυτό.  Από την άλλη όμως, δε θέλω αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και έτσι θεώρησα σωστό να κάνω αυτή την παρέμβαση. Τις προηγούμενες μέρες θέλαμε να κρατήσουμε την ηρεμία. Αν ήμασταν στα ραδιόφωνα όλη μέρα και μιλούσαμε για όλα αυτά τα θέματα και οι παίκτες δεν θα ήταν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.  Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουν μάθει μια διοίκηση, ότι οτιδήποτε ανακοινώνεται θα γίνεται διάλογος, δεν είμαι μαϊντανός να βγαίνω κάθε 10 λεπτά. Η σοβαρότητα ζητά άλλη εμφάνιση της διοίκησης», τόνισε αρχικά ο Πηλαδάκης, συμπληρώνοντας:

-Για τις ξαφνικές αποχωρήσεις παικτών: «Όταν κάτι δεν έχει ολοκληρωθεί δε θα βγω να κάνω κοινωνικό διάλογο. Η ομάδα έφυγε στις διακοπές των Χριστουγέννων ως έχει. Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν κάποια πράγματα και ο Σεσίνια εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα. Ήθελα πρώτα να μιλήσω με τον Κόουλμαν αν ο ίδιος συμφωνούσε να φύγουν κάποιοι παίκτες. Όσον αφορά στον Ταλ, θέλαμε να ξεφορτωθούμε το βαρύ συμβόλαιό του και πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να καλυφτεί το κενό του.

Επικοινώνησα προσωπικά με τους παίκτες και οι ίδιοι μου τόνισαν πως θέλουν να φύγουν. Παράλληλα υπήρχε και δυσαρέσκεια από την κερκίδα, αλλά και κάποια αρνητικά σχόλια γι αυτούς... Και ο Κρις το κατάλαβε αυτό και μάλιστα είπε και ο ίδιος ότι θα ήταν καλό να ελληνοποιηθεί η ομάδα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση, πριν τις γιορτές δεν είχαμε αποφασίσει να φύγουν οι παίκτες. Όχι μόνο αυτό, αλλά δείξαμε συνέπεια στις πληρωμές. Με το που γυρίσανε στις προπονήσεις έγινε αυτό που έγινε. Αλλά όπως είδατε,  χθες δεν κέρδισε ούτε ο Σεσίνια ούτε ο Μπόα Μόρτε. Και όπως προείπα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφές».

-Για τις χορηγίες προς την ΑΕΛ: «Στο σύνολο του προϋπολογισμού μας οι χορηγίες είναι 40.000 ευρώ συν ακόμη 55.000 που συμψηφίζουν κάποιες παροχές. Όλους αυτούς τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Δείχνουν και το μέγεθος της στήριξης που είναι σταγόνα στον ωκεανό στο σύνολο του προϋπολογισμού. Δεν παύω όμως να είμαι υπόχρεος και στον κόσμο. Όταν μας χρωστάνε από το δημόσιο και από τον ΟΠΑΠ που δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής λεφτά βάζοντας τις καθαρές ομάδες μαζί με τις άλλες, υπάρχει πρόβλημα.  Εμείς που ήμασταν «καθαροί» πληρώσαμε την υπόθεση με τα στημένα.  Αν ο Μπόα Μόρτε ήταν απλήρωτος και έφευγε ποιος θα έφταιγε; Ζητήσαμε βοήθεια και από τις τοπικές αρχές, αλλά προς το παρόν δεν έχω πάρει απάντηση».

-Για τις μεταγραφές: «Δεν έφυγε κανείς που θέλαμε να κρατήσουμε. Όσους θέλαμε έμειναν. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε μεταγραφές, σε αντικαταστάσεις που μπορούν με χαμηλότερο κόστος να ανταποκριθούν ισάξια. Εκτός από τους παίκτες που ήρθαν, αλλά και αυτούς που ήδη συμφωνήσαμε και τους ξέρετε θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές. Οι μέχρι τώρα μεταγραφές έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του Κόουλμαν».

-Για τον Κόουλμαν: «Ο Κόουλμαν έφυγε στις διακοπές των Χριστουγέννων ως προπονητής της ΑΕΛ.  Μας εξέφρασε την ανησυχία του για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είχε να κάνει με την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία και το δεύτερο ότι ο προϋπολογισμός που κάναμε το καλοκαίρι δεν έβγαινε και ότι υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές, όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στους παίκτες.

Ήταν μια προσωπική μου επιλογή η έλευση του Κόουλμαν. Ήρθε στο ματς με την ΑΕΚ πέρυσι και μίλησε τότε στους παίκτες ως προπονητής της ΑΕΛ. Άρα αντιλαμβάνεστε τη στήριξη που του παρείχα μέχρι και σήμερα.  Μου ανέφερε ότι ήθελε να μιλήσει με την οικογένεια του, τον άκουσα και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον να φύγει. Είναι δική του επιλογή. Ακόμη και με άλλες συνθήκες να έφευγε δεν θα άλλαζα την γνώμη μου για αυτόν. Έκανα τεράστια προσπάθεια να τον μεταπείσω. Του είπα ότι κάνεις ένα έργο και στην πορεία αυτό θα βγει. Δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Δεν πιστεύω ότι φεύγει επειδή έχει άλλη πρόταση όπως ακούστηκε. Σε καμία ομάδα όταν κερδίζει δε θες να αλλάζει. Μακάρι ο Κόουλμαν να άλλαζε απόφαση».

-Για τον αντικαταστάτη του Κόουλμαν: «Η επιλογή θα είναι έλληνας προπονητής. Δε θέλω να κάνω το λάθος που έκανα πέρυσι με τον  Άντερσεν.  Δεν επιβεβαιώνω  ότι συμφωνήσαμε με τον Βαγγέλη Βλάχο.  Είναι πολλοί. Δεν είναι ο μόνος με τον οποίο συζητάμε. Δεν έχει γίνει αυτές τις μέρες το παραμικρό μη προγραμματισμένο, εάν δεν είναι προς συμφέρον της ΑΕΛ. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλες ομάδες, όμως δίνουμε καθημερινά  τη μάχη μας. Εκτός του Κανόμπιο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως του Μακίνουα του Ιγκλέσιας και πάει λέγοντας, που 'χουν προσφυγές και θα τις κερδίσουν. Πάντως όλα αυτά είναι αντιμετωπίσιμα. Έχω αμφισβητηθεί πολλές φορές. Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ τους φιλάθλους. Δεν είναι η παιδεία μου αυτή».

-Για τον Ανδρέα Πάτση: «Η θέση μου από την αρχή ήταν ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσει να μη βγει κανείς μας να μιλήσει. Αντίθετα ο κ. Πάτσης επέλεξε ένα άλλο δρόμο. Παρόλα αυτά το σεβάστηκα διότι δε θέλησα να βγω σε αντιπαράθεση μαζί του. Είπαμε κάποια πράγματα και η πρόταση που μου έστειλε ήταν εντελώς διαφορετική από αυτά που συζητήσαμε. Μάλιστα εμείς του δώσαμε όσα στοιχεία μας ζήτησε. Αυτό που συζητήσαμε κινούνταν σε δύο άξονες. Η μια αφορούσε το οικονομικό και την άμεση ανάγκη εισροής χρημάτων στην ομάδα και το άλλο ήταν ο αγωνιστικός σχεδιασμός.  Αντίθετα ο κ. Πάτσης έστειλε μια πρόταση χωρίς να δεσμευτεί τι θα βάλει και πόσα θα βάλει. Υπήρχε επίσης πλήρης διαφωνία για το αγωνιστικό κομμάτι.  Ήθελε να έρθει ο Αλεξανδρής προπονητής στην ομάδα και 6 παίκτες από την Ελασσόνα. Οι τρεις έτοιμοι και τρεις με προοπτική. Και να φύγουν όλα τα ακριβά συμβόλαια. Για το τελευταίο δεν ήμουν αρνητικός.  Στις 26 του μηνός κάναμε μια συνάντηση και στις 28 έφερε μια πρόταση τελείως διαφορετική.  Όταν, λοιπόν,  μετά από πέντε συναντήσεις συζητάμε κάποια πράγματα και μετά αλλάζει τακτική, τότε το τζάμι έχει σπάσει. Εγώ ήμουνα διατεθειμένος με το 50% να του αφήσω και την προεδρία, εφόσον έκανε πράξη αυτά που συζητήσαμε. Και να επανέλθει το καλοκαίρι, δε θα συζητήσω μαζί του. Αντίθετα, ο Λουκάς Σάββας συμμετέχει κανονικά στην ομάδα και μάλιστα θα αναλάβει ένα πόστο και θα είναι καθημερινά κοντά της. Το κάνει αποδεδειγμένα για το καλό της ομάδας».

-Για το εάν υπήρξε διαφωνία αναφορικά με το γήπεδο: «Δε συζητήσαμε καθόλου για το γήπεδο. Του ανέφερα ότι ήδη συμφωνήσαμε με την τράπεζα ώστε να μειωθεί το μίσθωμα. Δανειστήκαμε λεφτά για να κάνουμε το γήπεδο, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να εξοφληθεί.  Ουδέποτε του είπα ότι έχω διαφορετική άποψη για τις διαπραγματεύσεις με την τράπεζα».

-Για το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ: «Ακόμα και αν ανέβει η ομάδα φέτος η οικονομική πληγή δεν κλείνει. Υπάρχουν χρέη που τρέχουν εδώ και καιρό. Τη χρονιά που αποχώρησε ο τότε γενικός αρχηγός, τη χρονιά της πτώσης, την  ασυνέπεια του δημοσίου και τη φετινή σεζόν όπου τα έσοδα είναι μηδενικά, δημιουργείται μεγάλο κενό. Το μεγαλύτερο μέρος του κενού αυτού το έχω καλύψει και συνεχίζω να το κάνω. Κανένας μη περιμένει ότι η ομάδα θα καθαρίσει εάν ανέβει στη Super League. Τα ίδια δεδομένα θα ισχύσουν και τους επόμενους έξι μήνες. Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο.  Θα δείτε πόσες ομάδες της Β' Εθνικής μπορούν να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο».

-Για το «καυτό» ζήτημα της αδειοδότησης, ο Πηλαδάκης κατέληξε: «Αυτό είναι ένα θέμα. Πέρυσι, με αφορμή τον ΟΦΗ, πάρθηκε μια απόφαση ότι οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδας της Β'  Εθνικής δεν ισχύουν. Υπάρχει ένα δεδικασμένο με τον ΟΦΗ αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε».

Τζόκερ - Τζακ ποτ: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα μοιράσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου
Τζόκερ - Τζακ ποτ: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα μοιράσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου
Ξέσπασε ο Μόντριτς και την… είπε σε Ρονάλντο και Μέσι
Ξέσπασε ο Μόντριτς και την… είπε σε Ρονάλντο και Μέσι
Μέγας είσαι Λιονέλ και θαυμαστά τα έργα σου! (vid)
Μέγας είσαι Λιονέλ και θαυμαστά τα έργα σου! (vid)
Επιστροφή στις νίκες για Ρόμα (vid)
Επιστροφή στις νίκες για Ρόμα (vid)

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies