Πηλαδάκης: «Δεν ξαναμιλάω με Πάτση»
SHARE

Πηλαδάκης: «Δεν ξαναμιλάω με Πάτση»

Καμία διάθεση να κάτσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ανδρέα Πάτση, προκειμένου να αυτός να μπει στη τη διοίκηση της Λάρισας, δεν έχει ο Κώστας Πηλαδάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, μιλώντας στον αέρα της «Ραδιοφωνίας Κισσάβου 97,8», αποκάλυψε πως παρά τις προσπάθειες που έκανε να μεταπείσει τον Κρις Κόουλμαν εκείνος ήθελε να αποχωρήσει από τον πάγκο της θεσσαλικής ΠΑΕ, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τους Σεσίνια, Μπόα Μόρτε. Ο Πηλαδάκης δεν παρέλειψε ακόμα να τονίσει πως ο αντικαταστάτης του Ουαλού τεχνικού θα προέρχεται από την ελληνική αγορά διαψεύδοντας πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο, αλλά και να περιγράψει τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της Λάρισας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης για όλους και για όλα:

«Είχα επιλέξει για το καλό της ομάδας να μη μιλήσω, σε αντίθεση με ορισμένους που το τελευταίο διάστημα δεν το σεβάστηκαν αυτό.  Από την άλλη όμως, δε θέλω αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και έτσι θεώρησα σωστό να κάνω αυτή την παρέμβαση. Τις προηγούμενες μέρες θέλαμε να κρατήσουμε την ηρεμία. Αν ήμασταν στα ραδιόφωνα όλη μέρα και μιλούσαμε για όλα αυτά τα θέματα και οι παίκτες δεν θα ήταν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.  Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουν μάθει μια διοίκηση, ότι οτιδήποτε ανακοινώνεται θα γίνεται διάλογος, δεν είμαι μαϊντανός να βγαίνω κάθε 10 λεπτά. Η σοβαρότητα ζητά άλλη εμφάνιση της διοίκησης», τόνισε αρχικά ο Πηλαδάκης, συμπληρώνοντας:

-Για τις ξαφνικές αποχωρήσεις παικτών: «Όταν κάτι δεν έχει ολοκληρωθεί δε θα βγω να κάνω κοινωνικό διάλογο. Η ομάδα έφυγε στις διακοπές των Χριστουγέννων ως έχει. Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν κάποια πράγματα και ο Σεσίνια εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα. Ήθελα πρώτα να μιλήσω με τον Κόουλμαν αν ο ίδιος συμφωνούσε να φύγουν κάποιοι παίκτες. Όσον αφορά στον Ταλ, θέλαμε να ξεφορτωθούμε το βαρύ συμβόλαιό του και πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να καλυφτεί το κενό του.

Επικοινώνησα προσωπικά με τους παίκτες και οι ίδιοι μου τόνισαν πως θέλουν να φύγουν. Παράλληλα υπήρχε και δυσαρέσκεια από την κερκίδα, αλλά και κάποια αρνητικά σχόλια γι αυτούς... Και ο Κρις το κατάλαβε αυτό και μάλιστα είπε και ο ίδιος ότι θα ήταν καλό να ελληνοποιηθεί η ομάδα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση, πριν τις γιορτές δεν είχαμε αποφασίσει να φύγουν οι παίκτες. Όχι μόνο αυτό, αλλά δείξαμε συνέπεια στις πληρωμές. Με το που γυρίσανε στις προπονήσεις έγινε αυτό που έγινε. Αλλά όπως είδατε,  χθες δεν κέρδισε ούτε ο Σεσίνια ούτε ο Μπόα Μόρτε. Και όπως προείπα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφές».

-Για τις χορηγίες προς την ΑΕΛ: «Στο σύνολο του προϋπολογισμού μας οι χορηγίες είναι 40.000 ευρώ συν ακόμη 55.000 που συμψηφίζουν κάποιες παροχές. Όλους αυτούς τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Δείχνουν και το μέγεθος της στήριξης που είναι σταγόνα στον ωκεανό στο σύνολο του προϋπολογισμού. Δεν παύω όμως να είμαι υπόχρεος και στον κόσμο. Όταν μας χρωστάνε από το δημόσιο και από τον ΟΠΑΠ που δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής λεφτά βάζοντας τις καθαρές ομάδες μαζί με τις άλλες, υπάρχει πρόβλημα.  Εμείς που ήμασταν «καθαροί» πληρώσαμε την υπόθεση με τα στημένα.  Αν ο Μπόα Μόρτε ήταν απλήρωτος και έφευγε ποιος θα έφταιγε; Ζητήσαμε βοήθεια και από τις τοπικές αρχές, αλλά προς το παρόν δεν έχω πάρει απάντηση».

-Για τις μεταγραφές: «Δεν έφυγε κανείς που θέλαμε να κρατήσουμε. Όσους θέλαμε έμειναν. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε μεταγραφές, σε αντικαταστάσεις που μπορούν με χαμηλότερο κόστος να ανταποκριθούν ισάξια. Εκτός από τους παίκτες που ήρθαν, αλλά και αυτούς που ήδη συμφωνήσαμε και τους ξέρετε θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές. Οι μέχρι τώρα μεταγραφές έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του Κόουλμαν».

-Για τον Κόουλμαν: «Ο Κόουλμαν έφυγε στις διακοπές των Χριστουγέννων ως προπονητής της ΑΕΛ.  Μας εξέφρασε την ανησυχία του για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είχε να κάνει με την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία και το δεύτερο ότι ο προϋπολογισμός που κάναμε το καλοκαίρι δεν έβγαινε και ότι υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές, όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στους παίκτες.

Ήταν μια προσωπική μου επιλογή η έλευση του Κόουλμαν. Ήρθε στο ματς με την ΑΕΚ πέρυσι και μίλησε τότε στους παίκτες ως προπονητής της ΑΕΛ. Άρα αντιλαμβάνεστε τη στήριξη που του παρείχα μέχρι και σήμερα.  Μου ανέφερε ότι ήθελε να μιλήσει με την οικογένεια του, τον άκουσα και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον να φύγει. Είναι δική του επιλογή. Ακόμη και με άλλες συνθήκες να έφευγε δεν θα άλλαζα την γνώμη μου για αυτόν. Έκανα τεράστια προσπάθεια να τον μεταπείσω. Του είπα ότι κάνεις ένα έργο και στην πορεία αυτό θα βγει. Δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Δεν πιστεύω ότι φεύγει επειδή έχει άλλη πρόταση όπως ακούστηκε. Σε καμία ομάδα όταν κερδίζει δε θες να αλλάζει. Μακάρι ο Κόουλμαν να άλλαζε απόφαση».

-Για τον αντικαταστάτη του Κόουλμαν: «Η επιλογή θα είναι έλληνας προπονητής. Δε θέλω να κάνω το λάθος που έκανα πέρυσι με τον  Άντερσεν.  Δεν επιβεβαιώνω  ότι συμφωνήσαμε με τον Βαγγέλη Βλάχο.  Είναι πολλοί. Δεν είναι ο μόνος με τον οποίο συζητάμε. Δεν έχει γίνει αυτές τις μέρες το παραμικρό μη προγραμματισμένο, εάν δεν είναι προς συμφέρον της ΑΕΛ. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλες ομάδες, όμως δίνουμε καθημερινά  τη μάχη μας. Εκτός του Κανόμπιο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως του Μακίνουα του Ιγκλέσιας και πάει λέγοντας, που 'χουν προσφυγές και θα τις κερδίσουν. Πάντως όλα αυτά είναι αντιμετωπίσιμα. Έχω αμφισβητηθεί πολλές φορές. Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ τους φιλάθλους. Δεν είναι η παιδεία μου αυτή».

-Για τον Ανδρέα Πάτση: «Η θέση μου από την αρχή ήταν ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσει να μη βγει κανείς μας να μιλήσει. Αντίθετα ο κ. Πάτσης επέλεξε ένα άλλο δρόμο. Παρόλα αυτά το σεβάστηκα διότι δε θέλησα να βγω σε αντιπαράθεση μαζί του. Είπαμε κάποια πράγματα και η πρόταση που μου έστειλε ήταν εντελώς διαφορετική από αυτά που συζητήσαμε. Μάλιστα εμείς του δώσαμε όσα στοιχεία μας ζήτησε. Αυτό που συζητήσαμε κινούνταν σε δύο άξονες. Η μια αφορούσε το οικονομικό και την άμεση ανάγκη εισροής χρημάτων στην ομάδα και το άλλο ήταν ο αγωνιστικός σχεδιασμός.  Αντίθετα ο κ. Πάτσης έστειλε μια πρόταση χωρίς να δεσμευτεί τι θα βάλει και πόσα θα βάλει. Υπήρχε επίσης πλήρης διαφωνία για το αγωνιστικό κομμάτι.  Ήθελε να έρθει ο Αλεξανδρής προπονητής στην ομάδα και 6 παίκτες από την Ελασσόνα. Οι τρεις έτοιμοι και τρεις με προοπτική. Και να φύγουν όλα τα ακριβά συμβόλαια. Για το τελευταίο δεν ήμουν αρνητικός.  Στις 26 του μηνός κάναμε μια συνάντηση και στις 28 έφερε μια πρόταση τελείως διαφορετική.  Όταν, λοιπόν,  μετά από πέντε συναντήσεις συζητάμε κάποια πράγματα και μετά αλλάζει τακτική, τότε το τζάμι έχει σπάσει. Εγώ ήμουνα διατεθειμένος με το 50% να του αφήσω και την προεδρία, εφόσον έκανε πράξη αυτά που συζητήσαμε. Και να επανέλθει το καλοκαίρι, δε θα συζητήσω μαζί του. Αντίθετα, ο Λουκάς Σάββας συμμετέχει κανονικά στην ομάδα και μάλιστα θα αναλάβει ένα πόστο και θα είναι καθημερινά κοντά της. Το κάνει αποδεδειγμένα για το καλό της ομάδας».

-Για το εάν υπήρξε διαφωνία αναφορικά με το γήπεδο: «Δε συζητήσαμε καθόλου για το γήπεδο. Του ανέφερα ότι ήδη συμφωνήσαμε με την τράπεζα ώστε να μειωθεί το μίσθωμα. Δανειστήκαμε λεφτά για να κάνουμε το γήπεδο, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να εξοφληθεί.  Ουδέποτε του είπα ότι έχω διαφορετική άποψη για τις διαπραγματεύσεις με την τράπεζα».

-Για το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ: «Ακόμα και αν ανέβει η ομάδα φέτος η οικονομική πληγή δεν κλείνει. Υπάρχουν χρέη που τρέχουν εδώ και καιρό. Τη χρονιά που αποχώρησε ο τότε γενικός αρχηγός, τη χρονιά της πτώσης, την  ασυνέπεια του δημοσίου και τη φετινή σεζόν όπου τα έσοδα είναι μηδενικά, δημιουργείται μεγάλο κενό. Το μεγαλύτερο μέρος του κενού αυτού το έχω καλύψει και συνεχίζω να το κάνω. Κανένας μη περιμένει ότι η ομάδα θα καθαρίσει εάν ανέβει στη Super League. Τα ίδια δεδομένα θα ισχύσουν και τους επόμενους έξι μήνες. Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο.  Θα δείτε πόσες ομάδες της Β' Εθνικής μπορούν να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο».

-Για το «καυτό» ζήτημα της αδειοδότησης, ο Πηλαδάκης κατέληξε: «Αυτό είναι ένα θέμα. Πέρυσι, με αφορμή τον ΟΦΗ, πάρθηκε μια απόφαση ότι οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδας της Β'  Εθνικής δεν ισχύουν. Υπάρχει ένα δεδικασμένο με τον ΟΦΗ αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε».

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος και Πρίγιοβιτς με Τσέλσι
ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος και Πρίγιοβιτς με Τσέλσι
Λαμία: «Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ» – Νέες αποκαλύψεις σοκ για τον 34χρονο (pics+vids)
Λαμία: «Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ» – Νέες αποκαλύψεις σοκ για τον 34χρονο (pics+vids)
Λάρισα: Θέλει να επιστρέψει στο Αλκαζάρ!
Λάρισα: Θέλει να επιστρέψει στο Αλκαζάρ!
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη – Κοντό (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη – Κοντό (video)

 • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Χίμκι - ΑΕΚ
  14:40ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  14:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:155η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  15:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E2
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Αμβούργο (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Τότεναμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:00Στιγμιότυπα. 1η αγωνιστική.
 • RBAR 2018 - Magazine
  17:15Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Γαλλία-Ισπανία. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  18:55ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλατάσαραϊ - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  20:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Τόφας - Φενέρμπαχτσε
  22:50Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εθνικός Πειραιά - Ηρακλής 1908
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  23:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ράγιο Βαγιεκάνο
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  00:10Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
  01:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4ος Τελικός. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  01:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • NASCAR Decades: 80's
  01:25Ντοκιμαντέρ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ντόρτμουντ
  01:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  01:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Χάιντενχαϊμ
  03:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  03:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E37
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  04:451η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:55Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E8
  05:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:25Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ράγιο Βαγιεκάνο
  05:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:05Μόσχα, Ρωσία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  07:05Μόσχα, Ρωσία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:45Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Αμβούργο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  09:00SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  09:55ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπέτις
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:10Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  10:15SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  12:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Έιμπαρ
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:20Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E2
  13:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  14:20ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  14:30Ημιτελικοί - Γαλλία-Ισπανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  15:45Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  16:30Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  17:00Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies