Καβακάς: «Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς με τα Ψαχνά»
SHARE

Καβακάς: «Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς με τα Ψαχνά»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τίμος Καβακάς, ενόψει του επόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (8/12).

Ο προπονητής του Πλατανιά υποστήριξε πως το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας θα είναι δύσκολο και τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα ρεβάνς, για την περσινή ήττα, που γνώρισαν οι χανιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά:

Θέλουμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για το παιχνίδι που ακολουθεί στα Ψαχνά...

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες. Θα παίξουμε με μία καλή ομάδα, η οποία δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι αρκετά δύσκολη. Ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Βλέπετε αυτό το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να πάρετε ρεβάνς για την περσινή σας ήττα στα Ψαχνά; Υπάρχει τέτοια νοοτροπία στην ομάδα;

Όχι, δεν τίθεται θέμα ρεβάνς. Είναι δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε, είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο και έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, είναι η σωτηρία και αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό, ίσως να καταφέρουμε να είμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά το άγχος που θα είναι μικρότερο σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή.

Πάντως για να το κάνουμε λίγο πιο… πικάντικο, στα Ψαχνά ισχυρίζονται ότι θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος τον Πλατανιά...

Καλά κάνουν και πιστεύουν στην ομάδα τους. Όλοι περιμένουν κάποια στιγμή ο Πλατανιάς να χάσει. Θα δείξει. Λογικό είναι. Η ομάδα μας δεν μπορεί να πάει έτσι όλο το πρωτάθλημα και είμαι ο πρώτος που το λέω. Αυτό που με βεβαιότητα όμως θα πω, είναι ότι για να μας κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και όχι ο Ηρακλής μόνο, θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Κι αυτό το εισπράττω από την εικόνα που μου δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα;

Όχι δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Όλα τα παιδιά θα είναι στη διάθεσή μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων κι εφόσον δεν παρουσιαστούν προβλήματα τελευταίας στιγμής. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάνει εργομετρικές εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και η πρώτη εκτίμηση, γιατί αποτελέσματα δεν έχουμε πάρει ακόμη, είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Χρειαζόμαστε κάποια βελτίωση αλλά είναι εξειδικευμένη η βελτίωση που χρειαζόμαστε. Γι’ αυτό το λόγο έγιναν άλλωστε οι εργομετρικές εξετάσεις, για να κοιτάξουμε το ιδανικό.

Από εκεί πέρα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ο Στέλιος Μαραγκός. Μπορείτε να μας δώσετε μερικά στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή; Και πείτε μας και για τον Κεϊτά που δοκιμάζεται...

Ο Στέλιος Μαραγκός έχει συμφωνήσει με την ομάδα. Θα έλεγα ότι ουσιαστικά είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας. Τυπικά όχι, γιατί δεν έχει υπογραφεί ακόμα συμβόλαιο και καταλαβαίνετε ότι απομένει αυτό το μέρος. Για μένα θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλω εγώ. Μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή ηλικία και γι’ αυτό κι αποκτήθηκε. Το σκεπτικό της ομάδας είναι να επενδύει σε παιδιά που έχουν φιλοδοξίες, όχι για να παίξουν μόνο εδώ αλλά και για να κάνουν κάτι καλύτερο. Με τον ερχομό του θα βοηθήσει και τους ήδη υπάρχοντες στην προσπάθεια που κάνουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι από τον Ιανουάριο και μετά θα έχουμε πολλά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής, ακόμα κι από τα παιδιά που εγώ επιλέγω για να έρθουν στην ομάδα, δεν έχουν καπαρωμένη για να το πω έτσι, θέση στην 11άδα. Για να παίξεις θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ.

Για τον Κεϊτά;

Ο Κεϊτά αγωνίστηκε την περσινή χρονιά η οποία τελείωσε γι’ αυτούς πριν τρεις εβδομάδες, σε ομάδα της Λιθουανίας. Είναι μαζί μας 2-3 μέρες. Θα τον κρατήσουμε αυτή την εβδομάδα να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε. Οπωσδήποτε όμως αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι οι παίκτες που θα έρθουν τη νέα χρονιά, τουλάχιστον να μας βοηθήσουν σε ποιότητα. Η ομάδα είναι αρκετά καλή. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Και να θα έρθουν κάποιοι, θα έρθουν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Πόσοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη να πούμε αν θα μείνουμε σε αυτή τη μεταγραφή ή αν θα προχωρήσουμε σε μία ακόμη. Θα δούμε. Και αν δεν βρούμε και παίκτες που θα μας κάνουν τη δουλειά μας, δεν θα κάνουμε μεταγραφή για να πούμε ότι κάναμε. Θα κάνουμε μεταγραφή για να μας βοηθήσει ουσιαστικά αυτός που θα έρθει. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.

Εμείς που είμαστε πιο ουδέτεροι κριτές, αντιλαμβανόμαστε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν αμυντικό μέσο όπου τον αποκτά με την προσθήκη του Μαραγκού και ίσως χρειάζεται κι έναν επιθετικό. Θα συμφωνήσετε;

Κοιτάξτε, αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να πούμε πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Εσείς καλά κάνετε και βλέπετε από την πλευρά σας ορισμένα πράγματα, μπορεί όμως να μην τα βλέπουμε από την ίδια οπτική γωνία. Αλλιώς βλέπω εγώ την ομάδα μου και ξέρω ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Αυτό που θα κάνω σαν προπονητής είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και αυτό θα γίνει και με δουλειά αλλά και αν μπορέσουμε να πάρουμε ποιοτικό παίκτη, να τον πάρουμε. Ο Μαραγκός είναι ένας παίκτης που στο δικό μου μυαλό, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γι’ αυτό κι αποκτήθηκε.

 • Στις τάξεις του Πλατανιά εντάσσεται και πάλι ο Βασίλης Σγούρτης, αφού στάλθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα από την Αλβανία και ο ποδοσφαιριστής τίθεται άμεσα στη διάθεση του Τίμου Καβακά.
Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (photo)
Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (photo)
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια με μαγιό και χωρίς φίλτρα
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια με μαγιό και χωρίς φίλτρα
Είναι τρελοί οι Κινέζοι: Άνδρας βγαίνει στο παράθυρο και λούζεται στη βροχή (video)
Είναι τρελοί οι Κινέζοι: Άνδρας βγαίνει στο παράθυρο και λούζεται στη βροχή (video)
Άρης: «Παίζει» ο Βίτορ αλλά με συνιδιοκτησία!
Άρης: «Παίζει» ο Βίτορ αλλά με συνιδιοκτησία!

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies