Καβακάς: «Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς με τα Ψαχνά»

Καβακάς: «Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς με τα Ψαχνά»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τίμος Καβακάς, ενόψει του επόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (8/12).

Ο προπονητής του Πλατανιά υποστήριξε πως το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας θα είναι δύσκολο και τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα ρεβάνς, για την περσινή ήττα, που γνώρισαν οι χανιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά:

Θέλουμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για το παιχνίδι που ακολουθεί στα Ψαχνά...

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες. Θα παίξουμε με μία καλή ομάδα, η οποία δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι αρκετά δύσκολη. Ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Βλέπετε αυτό το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να πάρετε ρεβάνς για την περσινή σας ήττα στα Ψαχνά; Υπάρχει τέτοια νοοτροπία στην ομάδα;

Όχι, δεν τίθεται θέμα ρεβάνς. Είναι δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε, είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο και έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, είναι η σωτηρία και αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό, ίσως να καταφέρουμε να είμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά το άγχος που θα είναι μικρότερο σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή.

Πάντως για να το κάνουμε λίγο πιο… πικάντικο, στα Ψαχνά ισχυρίζονται ότι θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος τον Πλατανιά...

Καλά κάνουν και πιστεύουν στην ομάδα τους. Όλοι περιμένουν κάποια στιγμή ο Πλατανιάς να χάσει. Θα δείξει. Λογικό είναι. Η ομάδα μας δεν μπορεί να πάει έτσι όλο το πρωτάθλημα και είμαι ο πρώτος που το λέω. Αυτό που με βεβαιότητα όμως θα πω, είναι ότι για να μας κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και όχι ο Ηρακλής μόνο, θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Κι αυτό το εισπράττω από την εικόνα που μου δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα;

Όχι δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Όλα τα παιδιά θα είναι στη διάθεσή μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων κι εφόσον δεν παρουσιαστούν προβλήματα τελευταίας στιγμής. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάνει εργομετρικές εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και η πρώτη εκτίμηση, γιατί αποτελέσματα δεν έχουμε πάρει ακόμη, είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Χρειαζόμαστε κάποια βελτίωση αλλά είναι εξειδικευμένη η βελτίωση που χρειαζόμαστε. Γι’ αυτό το λόγο έγιναν άλλωστε οι εργομετρικές εξετάσεις, για να κοιτάξουμε το ιδανικό.

Από εκεί πέρα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ο Στέλιος Μαραγκός. Μπορείτε να μας δώσετε μερικά στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή; Και πείτε μας και για τον Κεϊτά που δοκιμάζεται...

Ο Στέλιος Μαραγκός έχει συμφωνήσει με την ομάδα. Θα έλεγα ότι ουσιαστικά είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας. Τυπικά όχι, γιατί δεν έχει υπογραφεί ακόμα συμβόλαιο και καταλαβαίνετε ότι απομένει αυτό το μέρος. Για μένα θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλω εγώ. Μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή ηλικία και γι’ αυτό κι αποκτήθηκε. Το σκεπτικό της ομάδας είναι να επενδύει σε παιδιά που έχουν φιλοδοξίες, όχι για να παίξουν μόνο εδώ αλλά και για να κάνουν κάτι καλύτερο. Με τον ερχομό του θα βοηθήσει και τους ήδη υπάρχοντες στην προσπάθεια που κάνουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι από τον Ιανουάριο και μετά θα έχουμε πολλά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής, ακόμα κι από τα παιδιά που εγώ επιλέγω για να έρθουν στην ομάδα, δεν έχουν καπαρωμένη για να το πω έτσι, θέση στην 11άδα. Για να παίξεις θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ.

Για τον Κεϊτά;

Ο Κεϊτά αγωνίστηκε την περσινή χρονιά η οποία τελείωσε γι’ αυτούς πριν τρεις εβδομάδες, σε ομάδα της Λιθουανίας. Είναι μαζί μας 2-3 μέρες. Θα τον κρατήσουμε αυτή την εβδομάδα να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε. Οπωσδήποτε όμως αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι οι παίκτες που θα έρθουν τη νέα χρονιά, τουλάχιστον να μας βοηθήσουν σε ποιότητα. Η ομάδα είναι αρκετά καλή. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Και να θα έρθουν κάποιοι, θα έρθουν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Πόσοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη να πούμε αν θα μείνουμε σε αυτή τη μεταγραφή ή αν θα προχωρήσουμε σε μία ακόμη. Θα δούμε. Και αν δεν βρούμε και παίκτες που θα μας κάνουν τη δουλειά μας, δεν θα κάνουμε μεταγραφή για να πούμε ότι κάναμε. Θα κάνουμε μεταγραφή για να μας βοηθήσει ουσιαστικά αυτός που θα έρθει. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.

Εμείς που είμαστε πιο ουδέτεροι κριτές, αντιλαμβανόμαστε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν αμυντικό μέσο όπου τον αποκτά με την προσθήκη του Μαραγκού και ίσως χρειάζεται κι έναν επιθετικό. Θα συμφωνήσετε;

Κοιτάξτε, αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να πούμε πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Εσείς καλά κάνετε και βλέπετε από την πλευρά σας ορισμένα πράγματα, μπορεί όμως να μην τα βλέπουμε από την ίδια οπτική γωνία. Αλλιώς βλέπω εγώ την ομάδα μου και ξέρω ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Αυτό που θα κάνω σαν προπονητής είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και αυτό θα γίνει και με δουλειά αλλά και αν μπορέσουμε να πάρουμε ποιοτικό παίκτη, να τον πάρουμε. Ο Μαραγκός είναι ένας παίκτης που στο δικό μου μυαλό, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γι’ αυτό κι αποκτήθηκε.

  • Στις τάξεις του Πλατανιά εντάσσεται και πάλι ο Βασίλης Σγούρτης, αφού στάλθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα από την Αλβανία και ο ποδοσφαιριστής τίθεται άμεσα στη διάθεση του Τίμου Καβακά.
ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Χατσερίντι
ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Χατσερίντι
ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΤΩΜΑ: Ο Κολλητός που λέει «πάμε για ένα ποτό» και πίνει ENA ΠΟΤΟ
ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΤΩΜΑ: Ο Κολλητός που λέει «πάμε για ένα ποτό» και πίνει ENA ΠΟΤΟ
Μουντιάλ 2018: Αυτή είναι η διάγνωση για Σαλάχ - Πόσο καιρό μένει εκτός δράσης
Μουντιάλ 2018: Αυτή είναι η διάγνωση για Σαλάχ - Πόσο καιρό μένει εκτός δράσης
Το ύπουλο χτύπημα του Ράμος στον Κάριους που πολλοί δεν είδαν (video)
Το ύπουλο χτύπημα του Ράμος στον Κάριους που πολλοί δεν είδαν (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης