Καβακάς: «Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς με τα Ψαχνά»
SHARE

Καβακάς: «Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς με τα Ψαχνά»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τίμος Καβακάς, ενόψει του επόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (8/12).

Ο προπονητής του Πλατανιά υποστήριξε πως το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας θα είναι δύσκολο και τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα ρεβάνς, για την περσινή ήττα, που γνώρισαν οι χανιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά:

Θέλουμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για το παιχνίδι που ακολουθεί στα Ψαχνά...

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες. Θα παίξουμε με μία καλή ομάδα, η οποία δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι αρκετά δύσκολη. Ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Βλέπετε αυτό το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να πάρετε ρεβάνς για την περσινή σας ήττα στα Ψαχνά; Υπάρχει τέτοια νοοτροπία στην ομάδα;

Όχι, δεν τίθεται θέμα ρεβάνς. Είναι δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε, είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο και έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, είναι η σωτηρία και αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό, ίσως να καταφέρουμε να είμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά το άγχος που θα είναι μικρότερο σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή.

Πάντως για να το κάνουμε λίγο πιο… πικάντικο, στα Ψαχνά ισχυρίζονται ότι θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος τον Πλατανιά...

Καλά κάνουν και πιστεύουν στην ομάδα τους. Όλοι περιμένουν κάποια στιγμή ο Πλατανιάς να χάσει. Θα δείξει. Λογικό είναι. Η ομάδα μας δεν μπορεί να πάει έτσι όλο το πρωτάθλημα και είμαι ο πρώτος που το λέω. Αυτό που με βεβαιότητα όμως θα πω, είναι ότι για να μας κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και όχι ο Ηρακλής μόνο, θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Κι αυτό το εισπράττω από την εικόνα που μου δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα;

Όχι δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Όλα τα παιδιά θα είναι στη διάθεσή μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων κι εφόσον δεν παρουσιαστούν προβλήματα τελευταίας στιγμής. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάνει εργομετρικές εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και η πρώτη εκτίμηση, γιατί αποτελέσματα δεν έχουμε πάρει ακόμη, είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Χρειαζόμαστε κάποια βελτίωση αλλά είναι εξειδικευμένη η βελτίωση που χρειαζόμαστε. Γι’ αυτό το λόγο έγιναν άλλωστε οι εργομετρικές εξετάσεις, για να κοιτάξουμε το ιδανικό.

Από εκεί πέρα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ο Στέλιος Μαραγκός. Μπορείτε να μας δώσετε μερικά στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή; Και πείτε μας και για τον Κεϊτά που δοκιμάζεται...

Ο Στέλιος Μαραγκός έχει συμφωνήσει με την ομάδα. Θα έλεγα ότι ουσιαστικά είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας. Τυπικά όχι, γιατί δεν έχει υπογραφεί ακόμα συμβόλαιο και καταλαβαίνετε ότι απομένει αυτό το μέρος. Για μένα θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλω εγώ. Μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή ηλικία και γι’ αυτό κι αποκτήθηκε. Το σκεπτικό της ομάδας είναι να επενδύει σε παιδιά που έχουν φιλοδοξίες, όχι για να παίξουν μόνο εδώ αλλά και για να κάνουν κάτι καλύτερο. Με τον ερχομό του θα βοηθήσει και τους ήδη υπάρχοντες στην προσπάθεια που κάνουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι από τον Ιανουάριο και μετά θα έχουμε πολλά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής, ακόμα κι από τα παιδιά που εγώ επιλέγω για να έρθουν στην ομάδα, δεν έχουν καπαρωμένη για να το πω έτσι, θέση στην 11άδα. Για να παίξεις θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ.

Για τον Κεϊτά;

Ο Κεϊτά αγωνίστηκε την περσινή χρονιά η οποία τελείωσε γι’ αυτούς πριν τρεις εβδομάδες, σε ομάδα της Λιθουανίας. Είναι μαζί μας 2-3 μέρες. Θα τον κρατήσουμε αυτή την εβδομάδα να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε. Οπωσδήποτε όμως αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι οι παίκτες που θα έρθουν τη νέα χρονιά, τουλάχιστον να μας βοηθήσουν σε ποιότητα. Η ομάδα είναι αρκετά καλή. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Και να θα έρθουν κάποιοι, θα έρθουν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Πόσοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη να πούμε αν θα μείνουμε σε αυτή τη μεταγραφή ή αν θα προχωρήσουμε σε μία ακόμη. Θα δούμε. Και αν δεν βρούμε και παίκτες που θα μας κάνουν τη δουλειά μας, δεν θα κάνουμε μεταγραφή για να πούμε ότι κάναμε. Θα κάνουμε μεταγραφή για να μας βοηθήσει ουσιαστικά αυτός που θα έρθει. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.

Εμείς που είμαστε πιο ουδέτεροι κριτές, αντιλαμβανόμαστε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν αμυντικό μέσο όπου τον αποκτά με την προσθήκη του Μαραγκού και ίσως χρειάζεται κι έναν επιθετικό. Θα συμφωνήσετε;

Κοιτάξτε, αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να πούμε πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Εσείς καλά κάνετε και βλέπετε από την πλευρά σας ορισμένα πράγματα, μπορεί όμως να μην τα βλέπουμε από την ίδια οπτική γωνία. Αλλιώς βλέπω εγώ την ομάδα μου και ξέρω ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Αυτό που θα κάνω σαν προπονητής είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και αυτό θα γίνει και με δουλειά αλλά και αν μπορέσουμε να πάρουμε ποιοτικό παίκτη, να τον πάρουμε. Ο Μαραγκός είναι ένας παίκτης που στο δικό μου μυαλό, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γι’ αυτό κι αποκτήθηκε.

 • Στις τάξεις του Πλατανιά εντάσσεται και πάλι ο Βασίλης Σγούρτης, αφού στάλθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα από την Αλβανία και ο ποδοσφαιριστής τίθεται άμεσα στη διάθεση του Τίμου Καβακά.
«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»

 • Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Μπόρνμουθ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  02:45Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  03:0011η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο Aegean Cargo
  04:30Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Χάντμπολ: Παρί Σεν Ζερμέν - Φλένσμπουργκ
  05:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  06:30SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  07:154 Deserts Race Series.
 • WRC 2018
  07:50SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  08:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - Ατρόμητος Αθηνών
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:30Round Robin.
 • WRC 2018
  09:40Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Χαλκίδα.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:35ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Σάρλοτ Χόρνετς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  12:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Ιντιάνα Πέισερς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Αυστραλία.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E10
  16:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Προεπισκόπηση 5ης και 6ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  17:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Action 2018-19 E2806
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:45Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  19:00Στιγμιότυπα.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  19:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Ντόμινικ Τιέμ (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  21:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies